BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #307075 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Boldog Télapót! :D

köszönjük

neked is :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #307073 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta:

Rabyn írta: Toma: hidd el van rosszabb fogorvosi eljárás mint a gyökértömés... Amikor egy évig kezelik ugyanazt a fogadat

Nem lenne értelmesebb kihúzni? Mondjuk két hónap után? (üzenet a fogorvosodnak) Én nem tűrném.. ami odavaló, az hadd menjen, legalább nem kínlódom vele.

Az a gáz, amit kihúznak onnét, az már nem nő ki többé :(
Szvsz a kihúzás már a legutolsó stádium

"egy fog, bármennyire ki van kezelve, mindig jobb, mint a pótlás" /Dr Baráth fogorvos/

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #307064 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Boldog Télapót! :D

Édes. :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
17 éve 10 hónapja #307050 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 10 hónapja #307033 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akinek kellenek INGYEN gyönyörű, fajtiszta, intelligens labrador kiskutyák vadász mamától, írjon nekem!!!!!

Tegnap születtek.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 11 hónapja #307032 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem ki is húzták. Már nyár eleje óta lett gyökérkezelve, mert be volt gyulladva, csak az a baj, hogy még nem lett jobb a gyulladás. Úgyhogy nem tudom, mi van vele...

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
17 éve 11 hónapja #307017 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem, mert azért volt lyen osszu kezelés mert ciszta volt a gyökér végénél. Előbb le kellett azt kicsinyiteni annyira, hogy ki tudják szedni onnan. Na az tartott ennyi ideig... De már májusban végeztek vele

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 11 hónapja #307015 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Toma: hidd el van rosszabb fogorvosi eljárás mint a gyökértömés... Amikor egy évig kezelik ugyanazt a fogadat

Nem lenne értelmesebb kihúzni? Mondjuk két hónap után? (üzenet a fogorvosodnak) Én nem tűrném.. ami odavaló, az hadd menjen, legalább nem kínlódom vele.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 11 hónapja #306988 Írta: Rabyn
Toma: hidd el van rosszabb fogorvosi eljárás mint a gyökértömés... Amikor egy évig kezelik ugyanazt a fogadat

Több
17 éve 11 hónapja #306978 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta: Szerdán találkozás a fogorvossal?
Gyökértömés? Na ki jön velem? :evil3:

Nem a gyökértömés a gáz, hanem előtte a kezelés :down: :down:

(Olorin papa, tiszteledbeli fogorvos)

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 11 hónapja #306900 Írta: Namarie

Nyugi, nem lesz semmi baj. A második kört nekem érzéstelenítés nélkül csinálták, egy mukkot se szóltam, csak jó erősen megmarkoltam a szék karfáját.

A lényeg, hogyha balrogok potyognak az égből, akkor se mozdulj meg.

Sok erőt hozzá!

Több
17 éve 11 hónapja #306853 Írta: Tünde

ha Pesten lennél fognánk a kezed :P

Több
17 éve 11 hónapja #306839 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerdán találkozás a fogorvossal?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
17 éve 11 hónapja #306783 Írta: Tünde
szerdai tali a jégpályán a mikulással?

www.mujegpalya.hu/cikkek.php?news_id=44

Több
17 éve 11 hónapja #306719 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lora írta: uristen.. csak most látom hogy pont ma vagyok 4 éves fórumos ^^"

grat. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 11 hónapja #306716 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hmm.. a chat már egyáltalán nem működik? :oops:
[size=9:1bgejgzk]*kicsit lemaradt..*[/size]

[size=9:1bgejgzk]*utánszerkeszt*[/size]

uristen.. csak most látom hogy pont ma vagyok 4 éves fórumos ^^"

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
17 éve 11 hónapja #306712 Írta: Rabyn
Morgana én kölcsön adnám a mienket, de a DVDm is nálad van még...

Több
17 éve 11 hónapja #306677 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Régebben kértem már, de végül le lett fújva - hogy

akinek esetleg van otthon még jól működő diavetítője,
adja nekem kölcsön most csütörtökre (12.07.)!

Előre is nagyon köszönöm!

ui.: [size=9:5y4ivco0]Rabyn, szerdán odaadom Ádámnak, ha az úgy jó neked[/size].

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
17 éve 11 hónapja #306663 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta:

Ethuil írta: Üdve lényecskék!

Remélem jó helyre írom, végül is ide néznek be a legtöbben. Lenne egy kérésem: valaki, aki rendelkezik gépen egy színdarab-féle bohózattal (mese, saját mű, bármi!) és nem pont GyU-s témakörű, és hajlandó megosztani velem, az könyörüljön meg rajtam és küldje el nekem. Életmentő.

Előre is köszönöm!

(profilban megadott emilcímre is lehet küldeni, vagy msn keresztül) :wink:

Valaki..? :(

Megkérdeztem, közvetve tud egyet, nem ő írta, valaki másé, hét oldalas (vagy tán hetven?? neem, nem hiszem), ha az jó lesz, valahogy elkérem tőle és eljuttatom hozzád. elektronikus formában.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #306648 Írta: Namarie
Emberek, az MTT címeres ökre vagyok, erről ma délután bizonyosdtam meg... hogy lehet egy többeket érintő valamire lazán rátenyerelnem, és eltüntetnem a francba, anélkül, hogy mentettem volna?????????? :roll: :bawling: :rmad2:

Több
17 éve 11 hónapja #306638 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta: Lehet, hogy a Középfölde-topikba már bekerült, de én most találtam:
www.kossuth.hu/index.php?o=konyvek&k=742

(Kaszás Attila eddig is a szívem csücsökje volt... :tongue: :oops: )

Ankalimon mondta HNE-n, hogy lesz egy ilyen, és hogy a kritikai kiadás fordítását használták hozzá.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 11 hónapja #306626 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lehet, hogy a Középfölde-topikba már bekerült, de én most találtam:
www.kossuth.hu/index.php?o=konyvek&k=742

(Kaszás Attila eddig is a szívem csücsökje volt... :tongue: :oops: )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 11 hónapja #306585 Írta: Snufi

Ethuil írta: Valaki..? :(

megkérdezem holnap osztálytársamat, ír ő mindenfélét. csak van neki. :S

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #306584 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Üdve lényecskék!

Remélem jó helyre írom, végül is ide néznek be a legtöbben. Lenne egy kérésem: valaki, aki rendelkezik gépen egy színdarab-féle bohózattal (mese, saját mű, bármi!) és nem pont GyU-s témakörű, és hajlandó megosztani velem, az könyörüljön meg rajtam és küldje el nekem. Életmentő.

Előre is köszönöm!

(profilban megadott emilcímre is lehet küldeni, vagy msn keresztül) :wink:

Valaki..? :(

Több
17 éve 11 hónapja #306563 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még mindíg várok lelkes jelentkezőket LEPre: gyerek-, kreatívrészleghez és GYU társas meg egyéb játékok felügyeletéhez!!!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
17 éve 11 hónapja #306523 Írta: Snufi
Szegedre küldök egyet, ha még ott nincs. A TIKbe mondjuk. Ott sokan megfordulnak :)

Egyébiránt gimnasztika szalagot keresek, de sehol sem találok. Esetleg valaki tud segíteni? Új, használt, inkább olcsóbbat, nem muszáj négyezer fölé menni :upsz:

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #306482 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vácot megpróbálom de nem ígérek semmit, mert az ottani kapcsolataim sokat lazultak.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #306446 Írta: Namarie
Léli:

Hatvan, könyvtár, iskolák?

Küldök borítékot, csak mondd meg, mekkora kell ja, és milyen címre..(Válaszboríték benne lesz)

Több
17 éve 11 hónapja #306395 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: Baja

Mivel bajai itt tökegyedül vagyok, és dolgozok, szerintem ez kilőve. Idejét sem tudom, mikor keveredtem haza 5-nél előbb, így még a környékén sem járok könyvtárnak meg hasonlóknak, amikor azok nyitva is vannak, és iskolákba sem vagyok bejáratos. :(

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 11 hónapja #306391 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tisztelt mindenki!

Mint láthatjátok, Ulmo volt olyan kedves, és kirakta a Főoldalra az Irodalmi pályázat linkjét, szövegét, felhívását, miegyébjét (köszi ;) ).

Így megkérek szépen mindenkit, hogy aki tudja, nyomtassa ki, és tegye ki az iskolájában/ifjúsági házban/könyvtárban/miegyéb helyen, ahol van értelme.
Gondolok itt olyan helyekre, mint:
ELTE (minden szakjára kikerülhet)
Dunakeszi Radnóti Gimi (Ery? :wink: )
Pécsi Egyetem
Tata
Győr
Miskolc
Baja
Vác
esetleg meg lehetne kérdezni a Főnix tanodát, h ott ki lehet-e tenni.
Minden létező gimnázium Bp-n és az ország egyéb helyein.

Ha pedig valakinek nem akarják engedélyezni, hogy az adott helyen kitegye a plakátot, akkor kérdezze meg az e-mail címüket és írjon nekem privit, hogy meggyőzhessem őket én emilben :)

És még egy fontos dolog! Kérem szépen, aki valahol kitette, akkor utána írjon nekem róla egy emilt, hogy tudjam, hol van már.

Köszönöm mindenkinek a segítségét, tényleg szükség van rá!

(Vidékiek: itt az alkalom, hogy tegyetek a LEP szervezéséért, mert most elsősorban rátok van szükség)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.589 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére