BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #308210 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma a nyugatinál osztogattak ingyen ölelést:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #308071 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Phaedra/Namarie írta: Nektek műxik az Elvira?

igen, de múlt héten csak a kezdőlap jött be, keresni már nem tudtunk vele semmit. mostmár kifogástalan. mi nem stimmel? nem találja a böngésző, vagy csak használhatatlan?

Nem találja az oldalt. Úgyhogy maradt a jó öreg kislattyogok- megkérdezem, mivel már a központi információval is megjártam, meg a kiírással is.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #307954 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedveseim!!!

Emeljétek a súlypontokat, nagyon fontos!!!

Csütörtökön 14.-én nagyfőnök Ankalimon minden plakátterjesztő emberkét vár az Oktogonnál lévő Burger Kingben 3 és 4 óra között.
Mivel rám lett bízva a reklámozása az ügynek és szívemen viselem a dolgot, ezért nagyon kérek mindenkit, hogy jelenjen meg, vegyen át plakátot és terjessze azt. Ankalimon kéri, hogy csengessétek meg, ha nincs pénzed visszahív, hogy mész-e.
Akinek nem jó az időpont, az este 8kor átveheti tőlem is a Blahán a szökőkútnál.
További időpontok: HNE alatt, utána az Oktogonnál este 8ig.
Vidékiek: azonnal írjatok Ankalimonnak címet sms-ben, elküldi elsőbbségi levélben.
Pénteken 15 órakor a Blahán még megtalálható vagyok,de telefonon vagy akárhogy szólj, hogy jössz és mennyi plakátot kérsz.

Gyertek, mert eddig mindenki hiányolta, most itt az alkalom, hogy tegyetek az ügyért valamit.

Én telefon: 20/454-0118

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #307950 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elvira: mivel változott a menetrend, gondolom, mostanában frissítik. Mindenhol le van lassulva.

Több
17 éve 10 hónapja #307945 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Nektek műxik az Elvira?

igen, de múlt héten csak a kezdőlap jött be, keresni már nem tudtunk vele semmit. mostmár kifogástalan. mi nem stimmel? nem találja a böngésző, vagy csak használhatatlan?

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #307944 Írta: Namarie
Nektek műxik az Elvira?

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #307941 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
*dobpergés...*

FIGYELEM!!

Ezennel lehet terjeszteni a levelező versenyes plakátokatt, linkek:

:arrow: word formátumú hirdetés

:arrow: jelentkezési lap

:arrow: hivatalos plakát

Kérem szépen, hogy aki kirakta valahová, az jelezze nekem e-mailben ( viatores@gmail.com ), vagy a TLV-topikban :!:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #307936 Írta: Namarie

Sil írta:

Phaedra/Namarie írta:

Minerva írta: Javaslat: iwiwen egyszerűbb.

??? Emmeg milyen állat? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jé, tényleg nem vagy fenn... Kértem meghívót, amint megkapom, meghívlak. :wink:

Köszönöm!!

csak valaki magyaráza el nekem, priviben, hogy mit is kell csinálni. De csak nagyon lassan, lépésenként. /me erősen antitalentum és idegőrlő

Több
17 éve 10 hónapja #307935 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is tudok meghívni akárkit...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 10 hónapja #307926 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem van egy fölösleges meghívóm, szóval csak egy emilcímet kérek és küldöm is :D

Több
17 éve 10 hónapja #307834 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sőt, még annál is tovább... :roll: :twisted:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
17 éve 10 hónapja #307833 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még jó...
Ha a másodikra, hát addig éltél volna.. :mrgreen:

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 10 hónapja #307830 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kar'sa írta: Akkor Estel most nekem valami gonoszat szólt be?

:D Természetesen igen. 8) Mindazonáltal volt értelme, és az általad felvetett első verzióra szavaznék. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
17 éve 10 hónapja #307823 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta:

Jé, tényleg nem vagy fenn... Kértem meghívót, amint megkapom, meghívlak. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #307819 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tök jó az www.iwiw.hu , mostmár csak türelem! Köszönet a meghívóért Melian + minden kedves MTT-snek a visszaigazolásokért.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
17 éve 10 hónapja #307793 Írta: Namarie

Más. éjjel veletek álmodtam, és marha jó volt, és nem csörgött bele a telefon!!!!!!!!!!!!!

Több
17 éve 10 hónapja #307788 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

pont ezt akartam mondani, főoldal, bal oldal, ünnepek, én mindig onnan lesek, remélem senkit nem szoktam kihagyni :P

Kar'sa írta:

Ben Kenobi írta:

Kar'sa írta: Egyébként nem akarom magam normálisnak érezni :) Én egy flúgos állat vagyok... De szerintem ez a "normális".

Épp ez az, szerintünk is... :D :D

Akkor Estel most nekem valami gonoszat szólt be? Vagy hogy értetted, Estel?
Hogy én tolkien.hu-s szemlélettel vagyok normális, ergo flúgos, vagy "normális" nyelv által értettben, ergo tolkien.hu-s szemlélettel abnormális?

[size=9:dduaoat8](Remélem ennek volt értelme)[/size]

sztem sehogy nem vagy normális, de senki sem rajtad kívül, ezért vagy idevaló :wink: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #307787 Írta: Ben

Már aki kiírja a születési dátumot. :) (van, aki nem)

Több
17 éve 10 hónapja #307782 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Javaslat: iwiwen egyszerűbb.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
17 éve 10 hónapja #307779 Írta: Namarie
Köszönöm... küldjetek sokat, és akkor kiteszem. Ide, a beszélgetősbe, plusz a jókívánságokba.

Több
17 éve 10 hónapja #307777 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én már küldtem is asszem hat nevet hat dátummal :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #307764 Írta: Ben
Előferdül. :)

Több
17 éve 10 hónapja #307761 Írta: Namarie
Meg ami ciki: már rég letöröltem.... épp ezért, amit mondtam. :oops: :? :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #307759 Írta: Ben

Phaedra/Namarie írta: felvetődött bennem egy ötlet: régebben volt egy szülinap-lista, amit összeállítottam. Azóta változott a fórum. Mi lenne, ha újra összeállítanám? Ha benne vagytok, ki-ki küldje el a maga, ill. ismerőse szülinapi dátumát, priviben.

Azért annyira nagyot nem változhatott az a lista, de jó ötlet. ;) Támogatom. :D

Több
17 éve 10 hónapja #307758 Írta: Namarie
felvetődött bennem egy ötlet: régebben volt egy szülinap-lista, amit összeállítottam. Azóta változott a fórum. Mi lenne, ha újra összeállítanám? Ha benne vagytok, ki-ki küldje el a maga, ill. ismerőse szülinapi dátumát, priviben.

Több
17 éve 10 hónapja #307744 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

cortez71 írta:

Melyanna írta:

cortez71 írta: ...hogy a Budavári shopot merre találom a váron belül?

cortez,
a Budavári Shop a Szentháromság tér 6-ban van, a Kulturinnov (de ronda szó :embarassed:) épületében (Magyar Kultúra Alapítvány, szép neogót épület, a Mátyás templomtól balra). Ha jól emlékszem, a főbejáraton bemégy és balra, de a portásbácsi is megmondja.

Köszönöm szépen az útbaigazítást! Remélem most csütörtökön nem fogok már eltévedni :D

Az épület elé ki szoktak tenni egy páncélt.

Oda bemész, és megkérdezed merre van a Budavári shop. Megmondják.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #307740 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta:

cortez,
a Budavári Shop a Szentháromság tér 6-ban van, a Kulturinnov (de ronda szó :embarassed:) épületében (Magyar Kultúra Alapítvány, szép neogót épület, a Mátyás templomtól balra). Ha jól emlékszem, a főbejáraton bemégy és balra, de a portásbácsi is megmondja.

Köszönöm szépen az útbaigazítást! Remélem most csütörtökön nem fogok már eltévedni :D

Több
17 éve 10 hónapja #307723 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

cortez,

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #307722 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni nekem? Azt szeretném kérdezni, hogy a Budavári shopot merre találom a váron belül? Mert a múltkor szombaton ott keringtem, de sehol sem láttam, és uyge csak itt lehet kis hazánkban Gyűrűk Urás ékszereket. venni. Előre is köszönöm a segítséget!

Több
17 éve 10 hónapja #307707 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ENNEK A BOLOND TOPICBAN A HELYE!!!!

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.378 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére