BESZÉLGETŐS topic
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Szerintem a másikra gondolt, amihez nincs forrásom, csak egy pár másodperces minta. Nem láttam torrenten sem, sem akkor, sem most.Ben Kenobi írta:
Belerakta a szövegbe linknek (a számcímbe). De tessék: sil.uw.hu/gothicpower.mp3Rabyn írta: Sil és ezt hol tudom leszedni valahonnan?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Belerakta a szövegbe linknek (a számcímbe). De tessék: sil.uw.hu/gothicpower.mp3Rabyn írta: Sil és ezt hol tudom leszedni valahonnan?
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Liliom írta: Helo
Tudom en hogy egyaltalan nem tolkien vilagahoz tartozik, de nem tudja valaki hogy mi van a Nightwish-sal?
Tenyleg valami spanyol lany lesz az enekes? Nagyon le vagyok maradva.
Egyelőre semmi:((((
www.nightwish.hu/
Itt nézz körül.
- Ben
- Nem elérhető
Welsh Dragon mindent odavág.Alcarcalimo írta: Azért a Welsh Dragon virsli ezt lazán übereli...
Bár... a minap olvastam, hogy egy pasas az OVB-hez fordult, mely szerint járjon már ingyen sör az éttermekben a kaja mellé... (ezt népszavazásra akarta bocsáttatni), hát, elhajtották a búsba az ipsét, mondván: "ellenkezik a piaci szabályokkal".
Barátunk ezt nem hagyta annyiban: az Alkotmánybírósághoz fordult, DD
Jááááj!
megj.: Szeretem a sört én is, no de....
Ezzel meg csak jól járnánk, mármint az ingyen sörrel.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Liliom
- Nem elérhető
Tudom en hogy egyaltalan nem tolkien vilagahoz tartozik, de nem tudja valaki hogy mi van a Nightwish-sal?
Tenyleg valami spanyol lany lesz az enekes? Nagyon le vagyok maradva.
...
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Olorin.papa írta: Régi mondás, de igaz:
Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbi még nem biztos!
Azért a Welsh Dragon virsli ezt lazán übereli...
Bár... a minap olvastam, hogy egy pasas az OVB-hez fordult, mely szerint járjon már ingyen sör az éttermekben a kaja mellé... (ezt népszavazásra akarta bocsáttatni), hát, elhajtották a búsba az ipsét, mondván: "ellenkezik a piaci szabályokkal".
Barátunk ezt nem hagyta annyiban: az Alkotmánybírósághoz fordult, DD
Jááááj!
megj.: Szeretem a sört én is, no de....
- Sil
- Nem elérhető
Nincs olyan hivatalos Gy.U. trailer, ami alatt Carmina Burana feldolgozás szólna. Van olyan, ami kicsit hasonlít rá és időnként össze szokták vele keverni (Christopher Field-től a Gothic Power ), de abban is kórus van, nem szóló énekes. Volt viszont egy "rajongói" RotK trailer, benne egy Carmina Burana-feldolgozással, az az Opera Babes: Beyond Imagination c. albumáról való.Rabyn írta: Aztat szeretném kérdezni, hogy nincsen-e meg valakinek véletlenül az a Carmina Burana feldolgozás amiben van egy szóló énekse alatta. Egy Gyu traliler alatt hallottam.
Tears unnumbered
- Rabyn
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbi még nem biztos!
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Liliom
- Nem elérhető
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
index.hu/politika/bulvar/gases9049/
Röhögjetek.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Grion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Phaedra/Namarie írta: Tényleg jó lenne a chat. Jó az msn is (már aki használja) de az igazi, közösségi chatet semmi nem pótolja. Ráadásul mi "belterjesek" voltunk/vagyunk, ha más nem, az írásival találkozunk a másiknak, és tudjuk, miről bezsélünk. Mega ztán papsajt a beszólásaival.. az se volt semmi...
De régebben mintha azt csiripelték volna a madarak, ill. azt susogták volna avizak, hogy valami lesz eszkábálva ezzela chattel is. Ulmo? Egyéb illetékesek? Mit tudtok a dologról?
Szuper, akkor nem én voltam olyan béna, h nem tudtam sehogysem belépni a csetbe? Tényleg jó lenne, ha lenne...
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.
- Grion
- Nem elérhető
Azért köszönöm Silnek, és további segítségeket is elfogadok.
- Sil
- Nem elérhető
Erre gondoltál? Google a barátunk:Grion írta: Valaki nem tudna nekem keríteni Michael Jackson Greatest Video Hits DVD borítójáról egy jó nagy képet? Mert én csak ilyen kis légytöke nagyságú izéket találok.
www.mjfanclub.net/music/images/history_dvd.jpg
Tears unnumbered
- Grion
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
www.lordoftherings-live.com/tickets.html
Tears unnumbered
- Namarie
- Nem elérhető
De régebben mintha azt csiripelték volna a madarak, ill. azt susogták volna avizak, hogy valami lesz eszkábálva ezzela chattel is. Ulmo? Egyéb illetékesek? Mit tudtok a dologról?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kedves emberek! (És más népek... )
Szeretnék arra kérni minden lelkes tánc amatőrt, aki már régóta szeretne vmi táncban részt venni, vagy a profikat, ha nem rugdosnak meg érte, hogy nézzék meg a tánctopicban felvetett ötletet (dec. 3-ai bejegyz.), és ha van kedvük csatlakozzanak hozzánk, ki ugribugrinak, ki tömegtüncnek, kinek mi fekszik.
Jó lenne pár lelkes ember, hogy meglegyen a létszám, és ne nézzen ki hülyén, azaz jó legyen
Köszönöm!
ON!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
Arról nem is beszélve, hogy meg nem tudnám mondani hány olyan mtt-s van akivel előbb cseteletem és lettünk jóban és utána találkoztunk csak és döbbentem rá, hogy jéé ez nem nő hanem férfi:DD
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ryana írta: Tegnap elalvás előtt olvastam ilyen tudományos elemzéseket a csetelésről (tökizgivolt...), és utána arra gondoltam, milyen lenne egy nosztalgia chat-partyt szervezni a jó kis régi #tolkien_hu-n, előre megbeszélt időben h jó sokan legyünk... Aztán rá kellett jöjjek h ezen a gépen már nincs is mirc meg ilyenek... Webes chat még működik?
Nem, már régen nem.
Olorin.papa: Ezen elgondolkodom.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: 7000
(pontosabban már ezzel együtt 7001)
Persze, mert te írsz, ha kell, ha nem
Gratu hozzá! :cheers: :cheers: :cheers:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
(pontosabban már ezzel együtt 7001)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
Olorin.papa írta: "egy fog, bármennyire ki van kezelve, mindig jobb, mint a pótlás" /Dr Baráth fogorvos/
Nem feltétlenül. Van, akinek migrént okozott a gyökérkezelt foga, nekem meg folyton gyulladásban volt, és a helye, amikor kivették, jobban fájt, mint a kezelés. Szerintem ez egyéni.
Mindenkienk boldog Mikulást, és sok-sok csokit!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Arzeen
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
dorwinion írta: Boldog Télapót!
köszönjük
neked is
Viszont XD
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.