BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 11 hónapja #306382 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta:

Felagund írta: Felahsznált irodalom: Nóli postja és google

Óóóóó irodalommá lettem 8) 8)

:lol: :D :) :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :up: :up:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #306379 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Felahsznált irodalom: Nóli postja és google

Óóóóó irodalommá lettem 8) 8)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #306371 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azzal együtt, hogy mi sem áll tőlem távolabb a növényrendszertantól (idegélettanász és növényrendszertan gyakból UV-zott lévén :D ), de azért igyekszem magyarítani.
Szóval nagyjából így néz ki:

Regnum: Plantae (Növények országa)
Phyllum: Magnoliophyta (Virágos növények törzse)
Classis: Magnoliopsida (Virágos növények osztálya (esetleg még: dicota)
Ordo: Asterales (Fészkesvirágzatúak rendje)
Familia: Asteraceae (Fészkesvirágzatúak családja)
Genus: Leontopodium (Gyopárok neme)
Species: L. alpinum (havasi gyopár (faj))

Felahsznált irodalom: Nóli postja és google

Snuffles: bármikor bármit ;)

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 11 hónapja #306330 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Mi lenne ha nem csak az első szót olvasnám el? :roll: :roll: :lol:

sebaj, én így is nagyon örülök neki, ezt kerestem, egy kis angol meg nekem se árt, három hét múlva nyelvvizsgázom ;)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #306329 Írta: Nóli i linantea

Snuffles írta: Nóli! ez remek! latin :)

nééééé télleg :oops: :oops: :oops: :oops:
Mi lenne ha nem csak az első szót olvasnám el? :roll: :roll:
:lol:

Több
17 éve 11 hónapja #306328 Írta: Snufi
igen, először Felagundnak akartam írni, csak aztán eszembe jutott, hogy nem minden hülyeséggel őt zaklatnám inkább... Nóli! ez remek! latin :) köszönöm.
bárcsak minden így sikerülne :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #306326 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta:

dorwinion írta: Azt hiszem, most lép be Felagund a képbe... :oops: :D

cseles :lol:

Miért ne, ő biológus és angolos is! :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 11 hónapja #306324 Írta: Nóli i linantea

dorwinion írta: Azt hiszem, most lép be Felagund a képbe... :oops: :D

cseles :lol:

Több
17 éve 11 hónapja #306323 Írta: dorwinion
Azt hiszem, most lép be Felagund a képbe... :oops: :D

Több
17 éve 11 hónapja #306322 Írta: Nóli i linantea

Snuffles írta:

dorwinion írta: Konkrétan mire vagy kíváncsi? :néz hülyén:

ennek a gaznak a teljes besorolására, család, törzs, osztály, rend, mittoménmégmi (tudom hogy a hozzáértőknek a szőr feláll a hátán a felcserélt kategóriáktól :D ), szóval minden ilyesmire, és lehetőleg magyarul és latinul is. magyarul nem muszáj, azt én megtalálom a latinból.

Ööööö én agolul találtam meg... :oops:
Kingdom: Plantae
Division: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Asterales
Family: Asteraceae
Genus: Leontopodium
Species: L. alpinum
forrás

Több
17 éve 11 hónapja #306319 Írta: Snufi

dorwinion írta: Konkrétan mire vagy kíváncsi? :néz hülyén:

ennek a gaznak a teljes besorolására, család, törzs, osztály, rend, mittoménmégmi (tudom hogy a hozzáértőknek a szőr feláll a hátán a felcserélt kategóriáktól :D ), szóval minden ilyesmire, és lehetőleg magyarul és latinul is. magyarul nem muszáj, azt én megtalálom a latinból.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #306317 Írta: dorwinion

Snuffles írta: Biológusok, biológiaszakosok, esetleg egyéb növénytani zsenik!
Már megint hülye vagyok és kéne egy besorolásos segítség, mégpedig a havasi gyopáré (Stella alpina? az alpina majdnem biztos...). Nagyon megköszönném a segítséget, akár itt, akár priviben, msn-en, akárhol, egy linkkel is.

Konkrétan mire vagy kíváncsi? :néz hülyén:

Több
17 éve 11 hónapja #306312 Írta: Snufi
Biológusok, biológiaszakosok, esetleg egyéb növénytani zsenik!
Már megint hülye vagyok és kéne egy besorolásos segítség, mégpedig a havasi gyopáré (Stella alpina? az alpina majdnem biztos...). Nagyon megköszönném a segítséget, akár itt, akár priviben, msn-en, akárhol, egy linkkel is.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #306296 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

sebcsaba írta: FREE HUGS
Szimpatikus kezdeményezés.

nekemis nagyon tetszik egyébként :) mondjuk én hotdogon olvastam a kezdeményezést :)
bár nemtom itt újhelyben mekkora sikere lenne :D

[size=9:1wk0sugd]majd nyáron lesz tábor, beszabadul a sok tolkienes ujhelybe i lyentáblákkal ,)) :D akinek van kedve persze:D :oops: [/size]

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
17 éve 11 hónapja #306263 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rám is számíthattok. :D

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
17 éve 11 hónapja #306213 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Beszállok. :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
17 éve 11 hónapja #306210 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eccerű. Páran csinálunk ilyen táblát és kiállunk valahova. Csak meg kell beszélni mikor.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #306202 Írta: Nóli i linantea

Rabyn írta:

Nóli i linantea írta:

Borongány írta:

Ez nagyon tecc! :itscool:

Nekem is de valamiért elszomorít

Már nálunk is elkezdték páran. Csatlakozzunk. Szerintem érdemes.

De hogy lehet?

Több
17 éve 11 hónapja #306109 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta:

Nóli i linantea írta:

Borongány írta:

Szerintem is poén dolog... meg olyan fura (mármint pozitív értelemben) :D De lenne rá lehetőség, én is kiállnék (na azt már nem tudom, milyen sikerem lenne)...

Több
17 éve 11 hónapja #306099 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta:

Borongány írta:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 11 hónapja #306038 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azonnali hatállyal keresünk holnapra embereket akik vállalnák, hogy a Batthyány alapítvány kapujában állva átirányítják az új helyszínre a Közgyűlésre érkezőket.

Fontos feladat, csokival lesz honorálva.

Jelentkezni nálam, most
.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #305985 Írta: Alyr Arkhon
Már amióta ez az ügy létezik, tárgyaljuk a Film alfórum előzetesek, bemutatók topicjában, Hooter, kicsit elkéstél...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #305965 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sztem se :roll:
Ide elég lett vón beírni...

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 11 hónapja #305962 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hooter: Tök jó, hogy ennyire lelkes vagy, én is örülök neki, de azért nem kéne a fél fórumot ezzel tele offolni. :roll: Szerintem.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 11 hónapja #305950 Írta: Hooter
Hooter válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom hallotáttok e hogy a New Line Cinema nem Peter Jackson-t akarja a Hobbit film rendezői székében látni. További információkért és a hogy tiltakozásotok kinyílváníthassátok mennyetek a TheOneRing.net-re.
Nem hagyhatjuk hogy egy nagy pénzes multi tönkre tegye a Tolkien-től kapott örökségünket! Jackson egy igazi Rajongó! Ő már bebizonyította! Bizonyítsátok be ti is!

The Idea Factory

Több
17 éve 11 hónapja #305924 Írta: Alyr Arkhon

Ankalimon írta írta: Figyelem!

A november 25-i MTT Közgyűlés helyszíne megváltozott. A Batthányi Alapítvány helyett az új helyszín:

Alternatív Közgazdasági Gimnázium,
1035 Raktár u. 1.

(az Árpád-híd budai hídfőjének közelében, a Szentendrei út elején)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #305889 Írta: Nóli i linantea

Borongány írta:

Több
17 éve 11 hónapja #305841 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez tényleg nagyon jó.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
17 éve 11 hónapja #305806 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
17 éve 11 hónapja #305775 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkora baromság, hogy a nők ok nélkül sírnak... :roll:

Három napja beteg vagyok, és tegnap volt egy olyan dolog, amit igazán a fenébe kívántam. Fél éjjel kínlódtam, hajnal felé végre el tudtam aluidni, rendesen, és nagy örömömre Veletek álmodtam. Egy nagyon szép helyen voltunk, asszem táborban, és Ti mind nagyon kedvesek voltatok velem. (Olyan jó, hogy ez nem csak álmomban van így) Lényeg, ami lényeg, kb. nyolckor megszólal a telefon. Kitámolyogtam, egy rokonom hívott, a fene tudaj már miért, és rendkívüli módon csodálkozott, hogy még aludtam. Jó, megbeszéltük, amit akart, visszaballagtam, megint elaludtam, éééés MEGINT VELETEK álmodtam, azaz az álmo folytatódott. A legszörnyűbb az egészben, hogy ebből az álomból is a telefon csörgése ébresztett fel.... a reakciómat úgy nagyjából el tudjátok képzelni... egy döglődő nolda is nolda, és egy döglődő MTT-s is MTT-s.

Sluszzpoén: felkeltem, ittam egy bögre teát, és megint telefon... :look:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.459 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére