BESZÉLGETŐS topic
- Kar_sa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Akkor Estel most nekem valami gonoszat szólt be? Vagy hogy értetted, Estel?Ben Kenobi írta:
Épp ez az, szerintünk is...Kar'sa írta: Egyébként nem akarom magam normálisnak érezni Én egy flúgos állat vagyok... De szerintem ez a "normális".
Hogy én tolkien.hu-s szemlélettel vagyok normális, ergo flúgos, vagy "normális" nyelv által értettben, ergo tolkien.hu-s szemlélettel abnormális?
[size=9:1o1t9mnj](Remélem ennek volt értelme)[/size]
Kārātārānen a áirâë...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Épp ez az, szerintünk is...Kar'sa írta: Egyébként nem akarom magam normálisnak érezni Én egy flúgos állat vagyok... De szerintem ez a "normális".
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kar_sa
- Nem elérhető
HeheEstel Adániel írta: Milyen igazad van...
Embereket belezzünk, növényeket ne bántsuk...
Maradjunk abban, hogy érezd magad köztünk normálisnak... :up:
Ha kibeleznénk azokat, akik ilyeneket csinálnának, annak lenne jó oka, célja, és csak az emberiség hasznát szolgálná
Egyébként nem akarom magam normálisnak érezni Én egy flúgos állat vagyok... De szerintem ez a "normális".
Kārātārānen a áirâë...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Ellenben azokkal, akik lenyilazzák az állatokat és szórakozásból teszik. Ugyebár állat ilyet nem csinál.
"Well, I'm back."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Embereket belezzünk, növényeket ne bántsuk...
Maradjunk abban, hogy érezd magad köztünk normálisnak... :up:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kar_sa
- Nem elérhető
Ó, nem az evésükkel semmi bajom.Artemisz (Erenya) írta: Akkor mit eszel, már ne is haragudj?
Az állatok evésével sem.
De hogy genetikailag módosítják őket, azzal igen.
SŐT, azzal is, hogy kísérleteket végeznek rajtuk.
SŐT, azzal is, ha valaki csak úgy ok nélkül tépdesi őket.
Ha megesszük, akkor annak legalább célja van.
Vagy ha gyógynövényeket gyűjtünk, annak is.
De ok nélkül ne bántsuk őket.
Kārātārānen a áirâë...
- Artemisz
- Nem elérhető
Kar'sa írta: Te jó ég...
Ez csak valami vacak könyv reklámja??
Egyébként bocsi, de kicsit félreolvastam, amit írtál, Sil, mert úgy láttam, hogy mellékesen látható még az a reklám is...
De ez mi a jó ég??? Ez most szerintük vicces, vagy jódolog, vagy micsoda?
Snuff: bocsibocsibocsi, én se vagyok normális, pont úgy, ahogy te is érted a dolgot
MELLESLEG:
A növényeket is ugyanúgy sajnálom, ha nem jobban.
Akkor mit eszel, már ne is haragudj?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ben
- Nem elérhető
Hát nem tudom, ha a szöveget vesszük, nem éppen mondható tragikusnak. Legalábbis énszerintem a bordalok, szerelmes énekek és effélék nem számítanak annak.Phaedra/Namarie írta: Carmina Burana: ha valaki szeretne tragikus vátozatot hallgatni, akkor a Salzburgi Szimfonikusok előadásában hallgassa meg a művet. Szvsz szerintem ez tragikus tartalmú zene. vagy csak nekem?
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Alcarcalimo írta:
Kar'sa írta: Te jó ég... azt hittem itt normális emberek vannak, már bocsánat...
Ebben súlyosan tévedtél,
Itt SENKI sem normális,
el kell olvasni a manifesztum záradékát, annyira vagyunk normálisak
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Gondolom, ezzel akarják felhívni a figyelmet arra, hogy ez ma vagy a közeljövőben már nem is olyan lehetetlen, és a könyv ezzel a témával foglalkozik. Ha kellőképpen megdöbbentik, sokkolják az embereket (pláne ilyen szegény cukimuki kiskutyákkal), viszik majd a könyvet, mint a cukrot.Kar'sa írta: Te jó ég...
Egyébként bocsi, de kicsit félreolvastam, amit írtál, Sil, mert úgy láttam, hogy mellékesen látható még az a reklám is...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kar_sa
- Nem elérhető
Snuff: bocsibocsibocsi, én se vagyok normális, pont úgy, ahogy te is érted a dolgot
MELLESLEG:
A növényeket is ugyanúgy sajnálom, ha nem jobban.
Kārātārānen a áirâë...
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
(bocsesz, én is olvastam valahol)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Először is kikérem magamnak, hogy az átlagember szavával élve normálisnak nevezel, másrészt pedig miért ne lennének aranyosak? ezekkel a kis szőrmókokkal semmit sem csináltak, ez tényleg csak egy rosszul megtervezett, át nem gondolt reklám, amely felzaklat sok más hozzád hasonlóan érző lelkű embert. Ha nem írja Sil, hogy milyen reklám, én is komolyan veszem.Kar'sa írta: Mi vaaan?????
Ezek genetikailag módosított kutyák!!! 8O
Nem aranyosak egyáltalán...
Te jó ég... azt hittem itt normális emberek vannak, már bocsánat...
Asszem elhagyom ezt a bolygót sürgősen...
(Egyébként tényleg... Attól még, hogy a növények nem sikítanak, őket miért nem sajnálja senki soha? Miért csak az állatvédők lesznek vegetáriánusok, miért nem a növényutálók? Vagy hogy van ez?)
"Well, I'm back."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Kar'sa írta: Te jó ég... azt hittem itt normális emberek vannak, már bocsánat...
Ebben súlyosan tévedtél,
Itt SENKI sem normális,
- Sil
- Nem elérhető
Nem, ez egy meglehetősen béna reklám.Kar'sa írta: Mi vaaan?????
Tears unnumbered
- Kar_sa
- Nem elérhető
Nem aranyosak egyáltalán...
Te jó ég... azt hittem itt normális emberek vannak, már bocsánat...
Asszem elhagyom ezt a bolygót sürgősen...
Kārātārānen a áirâë...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
ez inkább aranyos reklámnak tűn.Kar'sa írta: BASSZUS! ELEGEM VAN AZ IDIÓTA ÁLLAT EMBEREKBŐL!!!
www.nextgencode.co.uk/
AKIK EZT CSINÁLTÁK, KI KÉNE ŐKET BELEZNI!!!
"Well, I'm back."
- Sil
- Nem elérhető
Mi bajod van vele? Első ránézésre látszik, hogy kb annyira komoly, mint a bonszájmacska. Ráadásul rögtön a főoldal alján látható az is, hogy ez Michael Chrichton Next c. új könyvének a reklámja.Kar'sa írta: BASSZUS! ELEGEM VAN AZ IDIÓTA ÁLLAT EMBEREKBŐL!!!
www.nextgencode.co.uk/
Tears unnumbered
- Kar_sa
- Nem elérhető
www.nextgencode.co.uk/
Kārātārānen a áirâë...
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
egyébként ha frontérzékeny vagy, akkor lassan elmúlik, nekem is fájt, de ma már nem
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Liliom
- Nem elérhető
Lehet hogy ki vagy szaradva (mert a kiszaradas nem csak az amikor negy napja bandukolsz a sivatagban es feldobod a talpad). Igyal meg ket jo nagy pohar vizet es ulj le. Se tv, se zene, se tarsasag, csak csend, es probald kiuriteni az elmed. Nem konnyu, es par orat igenybe vesz, de eredmenyes.Phaedra/Namarie írta: Emberek, mit lehet akkor csinálni, ha valakinek három napja egyfolytában fáj a feje (néha még éjjel is) és semmi nem használ?
Jobbulast!
...
- Namarie
- Nem elérhető
Carmina Burana: ha valaki szeretne tragikus vátozatot hallgatni, akkor a Salzburgi Szimfonikusok előadásában hallgassa meg a művet. Szvsz szerintem ez tragikus tartalmú zene. vagy csak nekem?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta: Na, akkor íme: O Fortuna
Hálás köszönetem!
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ben
- Nem elérhető
Köszi Sil! :hello:Sil írta: Na, akkor íme: O Fortuna
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ben
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
elnézést teljesen máshol járt a fejem amikor írtam.
Igen az opera babes kén
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Egyik sem az Overture volt... Szóval melyikre gondoltál a kettő közül?Rabyn írta: Az overtrue megvan a másikkell:D
Viszont közben sikerült beszereznem az Opera Babes-féle cuccot, mindjárt felrakom.
Szerintem az Opera Babes kell neki, énis megköszönném.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
Egyik sem az Overture volt... Szóval melyikre gondoltál a kettő közül?Rabyn írta: Az overtrue megvan a másikkell:D
Viszont közben sikerült beszereznem az Opera Babes-féle cuccot, mindjárt felrakom.
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.