BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #309032 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezt tapasztaltam én is.

Boldog Karácsonyt Ultraweb.hu. :P

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #309031 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Grion írta: Nekem miért nem akarja megnyitni?? :confused2: :cry:

Elképzelhető, hogy nincs telepítve a flash kiegészítő (plug-in) a böngésződhöz, ami a youtube.com-hoz kell.

Más, lényegtelen: Karácsonyozik az ultraweb - magyarul semmiféle uw-s oldal nem jön be, még proxy error szinten sem. Ollé. :D :P :roll:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #309029 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most jutott eszembe, hogy nem is mondtam: szalagavatón az "Into the West" zenéje ment, míg tűzték a szalagot :D imádtam :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #309028 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
wow, szalagavatón a RfaD zenéjére vonultunk be :D egyébként a trailer még wow-abb. (ígérem, bővülni fog a szókincsem)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #309027 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem miért nem akarja megnyitni?? :confused2: :cry:

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
17 éve 10 hónapja #309019 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Más téma: kis karácsonyi ajándék tőlem nektek:

Tábor trailer

Zsiribiri! :itscool:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 10 hónapja #309014 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Más téma: kis karácsonyi ajándék tőlem nektek:

Tábor trailer

Dejóóóóóóó :itscool:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 10 hónapja #309013 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Más téma: kis karácsonyi ajándék tőlem nektek:

Tábor trailer

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #308995 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Mutass nekem egy halhatatlan zsarnokot. Tudtommal eddig minden ember meghalt:P És a könyveknben is általában meghalnak a gonoszok előbb vagy utóbb.

Egyébként a halhatatlanság nem egyenlő az örök fiatalsággal.

Hála istennek, eddig tényleg nem volt halhatatlan zsarnok :D
De a vágyuk mégis csak erősebb rá, mint a pórnépnek 8)

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 10 hónapja #308993 Írta: Grion
Bár én hoztam fel a témát, most mégis szeretném, ha inkább új évre tennénk! Gyerekek, karácsony van, ne a halálról beszélgessünk! Nekem is vannak rossz élmeényeim, ráadásul pont ebből az időszakból. De ha máskor nem, legalább ezen a napon felejthetünk... Mégegyszer mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, és teljesüljön minden vágyatok! :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #308962 Írta: Snufi

Ecthelion írta: A haláltól szvsz mindenki fél valamilyen formában. Ha nem is a saját halálától, hát attól, hogy olyan hal meg akit szeret.

igen. az sokkal jobban fáj, ha mást veszítek el. ha én halok meg, azt nem érzem. meghalok és üresség, halál, sötétség, nem érzékelhetem, mert nincsenek már érzelmeim. de ha mást veszítek el, akkor én eléggé élénken érzem, hogy hiányzik, fáj... szóval... az egy igencsak rossz dolog... :/

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #308959 Írta: Ecthelion
A haláltól szvsz mindenki fél valamilyen formában. Ha nem is a saját halálától, hát attól, hogy olyan hal meg akit szeret.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 10 hónapja #308951 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mutass nekem egy halhatatlan zsarnokot. Tudtommal eddig minden ember meghalt:P És a könyveknben is általában meghalnak a gonoszok előbb vagy utóbb.

Egyébként a halhatatlanság nem egyenlő az örök fiatalsággal.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #308938 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak az fél a haláltól, akinek van veszteni valója, aki már leszámolt az élettel, az már úgy várja, mint egy régi barátot.

Érdekes, hogy általában a zsarnokok akarnak halhatatlanok lenni. Én megadnám nekik, de az öregedést meghagynám... :twisted:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 10 hónapja #308934 Írta: Grion
Díjazom a reinkarnáció gondolatát (Felagund most belémköthet), de akkor embert kell ölni, hogy akként szüless újjá. :mrgreen:

Több
17 éve 10 hónapja #308931 Írta: Rabyn
Én nem félek a haláltól. Pontosan tudom, hogy mindennek megvan az öoka annak is ha valaki meghal. Ha nincsen utána semmi, hát nincsen, de inkább legyen reinkarnáció. el nem tudnám képzelni, hogy megdüvzölve üljek a mennyországban és lógassam a lábam a felhőkröl, vagy a pokolban égjek egy lábosban amit örgödök szurkálnak. Abban semmi izgalamas sincsen. : )

Egyébként az ember tényleg önző. Minden ember az és ez normális. Hozzá tartozik az emberi léthez az önzőség, ahogy a fájdalo mmeg az öröm is. Az a kérdés, hogy ezt ki hogyan tudja kezelni. Ki az aki könnyebben veszi, ki az a aki évek múlva is felemlegeti a sérelmeti vagy a megtett szivességeket. (mint a szomszédunk aki egyszer 4 éve kivitt az állomásra és azóta is ezt hallgatjuk tőle)

Több
17 éve 10 hónapja #308909 Írta: Ecthelion

Csak azért félünk tőle, mert nincs, aki megmondja, milyen utána.

De a legszebb az egészben, hogy egyszer úgyis mindenki megtudja. :mrgreen: *már megen morbid*

Több
17 éve 10 hónapja #308895 Írta: Grion
Milyen önző az ember. Ezt most nem rátok mondom, hanem magamra is. Ha valakije meghal, akkor is csak magára gondol: hogy fáj az nekem, hogy az a valaki elment. Szerintem is ajándék a halál. Csak azért félünk tőle, mert nincs, aki megmondja, milyen utána. De ez így van jól!

Kívánom, hogy a királyok bölcsessége,
az angyalok tisztasága,
a pásztorok egyszerűsége
ragyogja be az ünnepet, és adjon elegendő erőt az új esztendőhöz!

Boldog karácsonyt! Ez egy jó csapat! Csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni! :look:

Több
17 éve 10 hónapja #308885 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Missy írta: Boldog karácsonyt vagy hanukát Mindenkinek!!! :P

én már nem is tudom, melyiket ünnepeljem... :P

Akár mindkettőt. :P Úgysem pontosan egy napra esnek. :wink:

Áldott Ünnepeket!

Több
17 éve 10 hónapja #308884 Írta: Snufi

Missy írta: Boldog karácsonyt vagy hanukát Mindenkinek!!! :P

én már nem is tudom, melyiket ünnepeljem... :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #308873 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta:

Phaedra/Namarie írta: Már nem tudok mit mondani.... tudjátok, ha újraszületek, nem szeretnék ember lenni... túl sok a fájdalom. Miért kell mindenkit elveszítenünk, és ennyire gyorsan? És ha már így van, miért nem szakadhat meg az ember szíve, hogy ne fájna tovább?

Szerintem mi vagyunk az önzők. Isten tudja, mit csinál. Ha egy nagybeteg ember örökre elalszik, az legföljebb nekünk rossz, hogy hiányolnunk kell ezentúl. (Nagypapám is hosszan betegeskedett anno, és a végén már nagyon szenvedett... ha nem lett volna beteg, még sokmindent szeretett volna tenni, de így jobb volt neki, hogy elment.)

Én is az Ő könyvein nőttem föl; és mindig szomorú, ha egy nagy ember, akit tiszteltünk, szerettünk, akire fölnéztünk, akinek a nevét akár első eszmélésünk óta ismertük, elmegy. De pont "tolkienistáknak" magyarázzam, hogy miért mégis Ajándék a halál?!

Namarie, lépj túl a fájdalmadon! Olyan ember volt, aki gondoskodott arról, hogy ne egyhamar felejtsék el, és még nemzedékek múlva is szeretettel emlegessék a nevét.

Köszönöm, drága Kincső, most egyszerre sok fájdalmon léptem túl. Az ember esze és szíve is tudja, hogy mi a jó a másiknak, és el is engedi, de valahol ott van a hiány.

Az én nagypapámnál is ugyanez volt, a végén már azért imádkoztunk, hogy Isten vegye őt magához.

Tudom, hogy mindenki ott van jó helyen, ahol van. Nme is bírálom én felül az isteni rendelést, és mindig is belé helyeztem a bizalmamat, és ő meg is enyhítte a fájdalmamat, segítséget adott nehéz helyzetekben.

Hálásan köszönöm ezt Neki.

És nektek is, hogy vagytok, és elfogadtok gyengének, esendőnek, betegnek, szomorúnak is, mint ahogy elfogadtatok erősnek, vidámnak is.

Köszönöm, hogy vigasztaltatok, amikor szomorú voltam, hogy csillapítottátok haragomat, hogy vigyázatok rám, és hogy soha nem fordulatatok el tőlem, se ellenem.

Köszönöm, hogy elfogadtok olyannak, amilyen vagyok.

Isten áldása legyen Rajtatok és minden szeretteken, és a Professzoron és leszármazottain is!

Áldott Karácsonyt mindenkinek!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 10 hónapja #308872 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog karácsonyt vagy hanukát Mindenkinek!!! :P

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 10 hónapja #308870 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Aki emlékszik még arra a játékra, amelyiknek az a célja, hogy kitolj a Mikulással, és meg van neki az meg tudná adni a linket? Mert én tökfej kitöröltem és nem mentettem el...

Köszi előre is!:)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
17 éve 10 hónapja #308860 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerdát jövök a leghamarabb, ezért én is minden szépet és jót kívánok a díszes társaságnak, és ehhez Szilágyi Domokos szavait szeretném citálni.

"...ne a hóban, csillagokban,
Ne ünnepi foszlós kalácson,
Ne díszített fákon, hanem
A szívekben legyen KARÁCSONY!"

És köszönöm, hogy vagytok.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 10 hónapja #308833 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Már nem tudok mit mondani.... tudjátok, ha újraszületek, nem szeretnék ember lenni... túl sok a fájdalom. Miért kell mindenkit elveszítenünk, és ennyire gyorsan? És ha már így van, miért nem szakadhat meg az ember szíve, hogy ne fájna tovább?

Szerintem mi vagyunk az önzők. Isten tudja, mit csinál. Ha egy nagybeteg ember örökre elalszik, az legföljebb nekünk rossz, hogy hiányolnunk kell ezentúl. (Nagypapám is hosszan betegeskedett anno, és a végén már nagyon szenvedett... ha nem lett volna beteg, még sokmindent szeretett volna tenni, de így jobb volt neki, hogy elment.)

Én is az Ő könyvein nőttem föl; és mindig szomorú, ha egy nagy ember, akit tiszteltünk, szerettünk, akire fölnéztünk, akinek a nevét akár első eszmélésünk óta ismertük, elmegy. De pont "tolkienistáknak" magyarázzam, hogy miért mégis Ajándék a halál?!

Namarie, lépj túl a fájdalmadon! Olyan ember volt, aki gondoskodott arról, hogy ne egyhamar felejtsék el, és még nemzedékek múlva is szeretettel emlegessék a nevét.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 10 hónapja #308831 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Grion írta: Örömmel látom, hogy itt mindenki flúgos! Legalább nem érzem úgy, hogy kilógok a sorból! Hát ez most nagyon felvidított!! :D

Látom, ismét felfedezte valaki az MTT leglényegét! :D :D:D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
17 éve 10 hónapja #308830 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Már nem tudok mit mondani.... tudjátok, ha újraszületek, nem szeretnék ember lenni... túl sok a fájdalom. Miért kell mindenkit elveszítenünk, és ennyire gyorsan? És ha már így van, miért nem szakadhat meg az ember szíve, hogy ne fájna tovább?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 10 hónapja #308813 Írta: Rabyn

Dreamer_KF írta: Miriel mondta:

"Nem halt meg, csak a Négyszögletű Kerekerdőbe költözött"

Érdkes... Nekem pont ugyanez jutott eszembe

Több
17 éve 10 hónapja #308804 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Miriel mondta:

"Nem halt meg, csak a Négyszögletű Kerekerdőbe költözött"

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #308802 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: index.hu/kultur/klassz/lazarervin/

:shock: :cry: :cry: Nyugodjék békében... :(

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.353 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére