BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #309724 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: de azzal ijesztgettem anno legtöbb ismerősömet, hogy a szemgolyómat bökdöstem :D (tiszta kézzel persze)

yessss :mrgreen: :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #309722 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Galadriel14 írta: hűű egek.. mindenki ettől kap idegbajt.. hogy a szemében turkál..

a szememben én is "szívesen" turkálok, nem fáj, nem érzékeny, csak ha hirtelen valami hozzáér. de valamit beletenni egészen más dolog számomra. de azzal ijesztgettem anno legtöbb ismerősömet, hogy a szemgolyómat bökdöstem :D (tiszta kézzel persze)

én magamtól nem bökdösöm. és nem nagy cucc betenni a lencsét. én pl. szerencsés vagyok, meg jó tűrőképességű, ezt a dokinő mondta mikor megmutatta hogy kell csinálni. mert mesélte volt akivel két órát szenvedett, velem meg tíz perc alatt végzett. és ebbe minden tudnivaló benne volt. ;)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #309720 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadriel14 írta: hűű egek.. mindenki ettől kap idegbajt.. hogy a szemében turkál..

a szememben én is "szívesen" turkálok, nem fáj, nem érzékeny, csak ha hirtelen valami hozzáér. de valamit beletenni egészen más dolog számomra. de azzal ijesztgettem anno legtöbb ismerősömet, hogy a szemgolyómat bökdöstem :D (tiszta kézzel persze)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #309719 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Cunnir írta: Ti úgy is gondolom már akit érint, meséljetek neekm a szerelemről:D Kiváncsi vagyok rá. Akármilyen ostában hangzik én már elfelejtettem nem tudom megfogalmaznii egyszerűen. Tudom nem fogalom nem lehet pontosan definiálni ez egy érzés.

Húha, nehezet kérsz, de jól mondod, mivel egy érzés, nem lehet csakúgy megfogalmazni tőmondatokban. A szerelem számomra olyan dolog, ami annyira betölti a lényed, mintha nem is létezne más érzés. Persze nem azt mondom, hogy ha néhány évig szerelmes vagy, akkor azalatt a néhány év alatt nem létezik más érzés... Hm, kicsit ellentmondásos. Felszabadító, lelkesítő jó érzés, úgy érzed, tele vagy energiával és bármire képes vagy, viszont ha arra gondolsz, hogy milyen messze van épp az illető, aki iránt ezt mind érzed, akkor úgy érzed, hogy furcsán összeszorul az összes belső szerved (legalábbis az enyémek igen :P ) és mintha kicsavarnák a szívedet. Szerintem ilyen érzés lehet az is, amikor nem viszonozzák a szerelmed, vagy nem is tudja a célszemély, hogy te mit érzel.

Annyi minden hülyeséget írtam most és az érésről magáról még mindig semmit sem írtam. Ki érti ezt? :P

hihi, én értem, de ahogy fenntebb is írtad,igazából nem lehet definiálni,mert annyi de annyi összetevője van, és annyi de annyi minden tartozik ide..... :roll:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
17 éve 10 hónapja #309717 Írta: Altaris

Snuffles írta: az nem kifejezés. nekem sose volt hozzá szerencsém, de egy volt osztálytársam mesélte, hogy egyszer kiesett az övé, és bele is törődött, hordta a szemüvegét, mígnem másfél hét múlva előúszott oldalról a kis lencse, és így kiderült, hogy francokat pottyant ki, csak beúszott oldalra :o uáhh: :D

jajj úgy már én is jártam. csak hittem a szememnek :) mert elkezdtem forgatni és lám visszaállt :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #309715 Írta: Altaris

Snuffles írta: Kontaktlencsére: nekem szemüveg kell. kisebb koromban mindig szerettem volna. és végül sajnos kellett is, de nem bántam, jól áll, szeretem is és nem bírnék a szememben nyúlkálni meg beletenni ilyen izéket ;P :)

hűű egek.. mindenki ettől kap idegbajt.. hogy a szemében turkál.. szerintem nem olyan vészes. több mint két hónap után, azt hiszem joggal állíthatom. nem durva, nem halsz bele (én erre élő példa.. ha mázlim van megmutatom milyen LEP-en) stb. és KÉNYELMES!! lehet benne úgy sportolni hogy nem gúvad ki a szemed, hogy hol a labda, és ki tartozik a csapatba..

Több
17 éve 10 hónapja #309713 Írta: Snufi

Galadriel14 írta: amúgy macerás.

az nem kifejezés. nekem sose volt hozzá szerencsém, de egy volt osztálytársam mesélte, hogy egyszer kiesett az övé, és bele is törődött, hordta a szemüvegét, mígnem másfél hét múlva előúszott oldalról a kis lencse, és így kiderült, hogy francokat pottyant ki, csak beúszott oldalra :o uáhh: :D

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #309711 Írta: Snufi
Kontaktlencsére: nekem szemüveg kell. kisebb koromban mindig szerettem volna. és végül sajnos kellett is, de nem bántam, jól áll, szeretem is és nem bírnék a szememben nyúlkálni meg beletenni ilyen izéket ;P :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #309710 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
az tényleg sok.. az enyém csak -4 és -3,75.. ;) .. de gyerekek! (bocs aki nem, de ne vegye fel mert barátilag mondom) kitalálták már a kontakt lencsét... ;) [/quote]

Van ugy hogy nem tudsz lencset viselni. Allergia, vagy a szemgolyod formaja miatt.
Fu de utalom a szemgolyo szot.

...

Több
17 éve 10 hónapja #309709 Írta: Altaris

Ecthelion írta: Az igaz, de nekünk jól áll a szemüveg. 8)

:D DDDDD

óó.. akkor visszaszívtam. amúgy macerás. de kényelmes. de hordani kell mellette a szemüveget, pl. ha itthon vagyok nem rakom be :) szal most szemüvegben virítok a gép előtt..

Több
17 éve 10 hónapja #309708 Írta: Snufi

Cunnir írta: Én is ejtettem már a leszümüvég letört egy darabka az oldalsó csücskéből

atyaisten, ember legyen a talpán, aki ezt most kibogarássza ;D de én is fáradok, nyugi ;)

Amúgy hánykor keltek?

kilenckor én is, megyek a Délibe tízre. Úgyhogy lassan alvadok egyet.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #309707 Írta: Altaris

Cunnir írta: Én is ejtettem már a leszümüvég letört egy darabka az oldalsó csücskéből pedig elég magas vagyok és zuhant is elég strapabíró, nem is teszteltem tovább. :D Onnantól

Amúgy hánykor keltek?
Én biologia órám fekelt mindenképp 9kor:D

9?! menjél már.. az enyém fél nyolckor.. nyáron a legkésőbbi (ha egyig fent vagyok akkor is) fél hat.. na ehhez szólj hozzá! :)

Több
17 éve 10 hónapja #309706 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadriel14 írta:

Sil írta: Az semmi, kb mint az ablaküveg. Az enyém -5,25 és -5,75... Szóval lencse nélkül gyakorlatilag semmit nem látok, csak nagy elmosódott foltokat.

az tényleg sok.. az enyém csak -4 és -3,75.. ;) .. de gyerekek! (bocs aki nem, de ne vegye fel mert barátilag mondom) kitalálták már a kontakt lencsét... ;)

Az igaz, de nekünk jól áll a szemüveg. 8)

:D DDDDD

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 10 hónapja #309705 Írta: Altaris

Sil írta: Az semmi, kb mint az ablaküveg. Az enyém -5,25 és -5,75... Szóval lencse nélkül gyakorlatilag semmit nem látok, csak nagy elmosódott foltokat.

az tényleg sok.. az enyém csak -4 és -3,75.. ;) .. de gyerekek! (bocs aki nem, de ne vegye fel mert barátilag mondom) kitalálták már a kontakt lencsét... ;)

Több
17 éve 10 hónapja #309704 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is ejtettem már a leszümüvég letört egy darabka az oldalsó csücskéből pedig elég magas vagyok és zuhant is elég strapabíró, nem is teszteltem tovább. :D Onnantól

Amúgy hánykor keltek?
Én biologia órám fekelt mindenképp 9kor:D

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Több
17 éve 10 hónapja #309702 Írta: Cunnir

Snuffles írta:

Ecthelion írta: A tanárok szeretik ha valaki kiáll a véleménye mellett. :) Legalábbis mifelénk. :D

Nálunk is, és biztatnak is erre. Olyan vicces jeleneteket szokott ez szülni :) ) De legalább nem bénán elmakogom a helyes választ, hanem magabiztosan odavágom a rosszat. :P :D

Mi nálunk az volt:)
Én kiállta Szévhenyi melett , hogy ő főképp ipar fejlesztést akart véghez vinni a mezőgazdaság kapitalizálásával.

osztálytársam azt mondta hogy nem így van Széchenyi csak agrár reformot akart Kossuth csak ipar reformot.

Mind a kettő akarta mind a kettő.
LÉnyeg a hátam mögött mást kérdeztek meg:D ,de aranyosak.
Végén kiderült nekik van igazuk Széchenyi csak agrárt reformot akart, ő állításuk szerint :D szünetbe mondták el nekem.
Tanárnő hozzá tettem órán, hogy azért nem teljesen igaz ,hogy csak agrár reformot akart Széchenyi olyan szépen hervadt le a mosoly az arcukról:D
Öröm volt nézni

Több
17 éve 10 hónapja #309700 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Sil írta: Szóval lencse nélkül gyakorlatilag semmit nem látok, csak nagy elmosódott foltokat.

Dettó. A jobb oldali -5, vagy -5,5 nem tudom, a bal oldali úgy -24 körül. Utóbbit nem is igen használom, csak "tudat alatt", vagy mi.

Jujj... És szemüveget hordasz? Vagy lencsét már nem is gyártanak ilyen dioptriával? Sokkal kényelmesebb pedig...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #309699 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én mikor új szemüveget kaptam minden lejtett előttem. a talaj egyenetlen volt. Mikor tök egyenes volt az út akkor úgy láttam, hogy lejt, és úgy léptem és mikor lépcső volt..nos akkor 1x egy istentelen nagyot zúgtam lefelé. :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 10 hónapja #309698 Írta: Liliom
Talán mert a monitor közelebb van, mint a tv?

Na erre meg soha sem gondoltam... :roll:

...

Több
17 éve 10 hónapja #309696 Írta: Snufi

Ecthelion írta: A tanárok szeretik ha valaki kiáll a véleménye mellett. :) Legalábbis mifelénk. :D

Nálunk is, és biztatnak is erre. Olyan vicces jeleneteket szokott ez szülni :) ) De legalább nem bénán elmakogom a helyes választ, hanem magabiztosan odavágom a rosszat. :P :D

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #309697 Írta: Cunnir

Liliom írta: Én mindíg hordom, bár haza megyek leveszem:D
Tévézek felveszem mindíg résen vagyok levegyem mert értékes kis darab meg:D
Meg jó szemüveg:)
Mondjuk ha gépezek eléggé torzít:D

Ez az!
Miert torzit a szemuveg ha gepezek? Miert?
A tv-t jobban latom vele. Nem ertem.[/quote]

Ügye bár
A számítógép monitorja közelebb van mint a tévé képernyőre:D
Én felveszem picit betorzít.
kb: 30 cm különbség van a fejem és monitor közt csak oda fért be.(
Nekem vagy nagyon éles vagy eltorzít valamit.
Annyira fáj tőle a szemem.

Egyszer megmostam a kukkert azota száll rá minden piszok,por, haj:D

Több
17 éve 10 hónapja #309695 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ecthelion írta: Amúgy mindig magabiztosnak kell látszani, és akármilyen baromságot mondasz kiállni mellette! A tanárok szeretik ha valaki kiáll a véleménye mellett. :) Legalábbis mifelénk. :D

Ja-ja-ja. Nálunkéknál is ez a helyzet (bár én már főiskolára járok, ott meg aztán tényleg előny, ha van az embernek saját gondolata).
Felelni, vagyis inkább referálni (mert nálunk már így megy), én nagyon szeretek. Bár ez tényleg nem felelés, hanem inkább előadást tartok a csoporttársaimnak egy témáról. Na az jó, mikor látom, hogy figyelnek rám, és érdekli őket, amit mondok.
Szóbeli vizsgán meg tényleg mindent mondani kell, ami csak jön, hátha lesz benne jó is. :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #309694 Írta: Ecthelion

Liliom írta:

Cunnir írta: Én mindíg hordom, bár haza megyek leveszem:D
Mondjuk ha gépezek eléggé torzít:D

Ez az!
A tv-t jobban latom vele. Nem ertem.

Talán mert a monitor közelebb van, mint a tv? Nekem csak az első pár napban, talán hétben torzított, amíg meg nem szokta a szemem. Közelre semmit se láttam. :? De már perfect. :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 10 hónapja #309693 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Szóval lencse nélkül gyakorlatilag semmit nem látok, csak nagy elmosódott foltokat.

Dettó. A jobb oldali -5, vagy -5,5 nem tudom, a bal oldali úgy -24 körül. Utóbbit nem is igen használom, csak "tudat alatt", vagy mi.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #309690 Írta: Liliom
Én mindíg hordom, bár haza megyek leveszem:D
Mondjuk ha gépezek eléggé torzít:D[/quote]

Ez az!
A tv-t jobban latom vele. Nem ertem.

...

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #309688 Írta: Cunnir

Ecthelion írta: Felelés az jóóóó :D DDDD
Múltkor matekból feleltem, mindenki mutogatott kézzel lábbal, hogy segítenek, én meg csendre intettem őket, hogy majd a tanár segít. :mrgreen:
Amúgy mindig magabiztosnak kell látszani, és akármilyen baromságot mondasz kiállni mellette! A tanárok szeretik ha valaki kiáll a véleménye mellett. :) Legalábbis mifelénk. :D

Én is szoktam felelni:D inkább írásban hála égnek mert beszéd az katasztrófá:D

Valamikor kéne aludni:D
De olvasni is akarok mégma.
Megyek olvasok hadtörténelmet.)
1941-1942-es hadászati eseményeket foglalja össze.

Jó éjt.

Több
17 éve 10 hónapja #309687 Írta: Ecthelion
Felelés az jóóóó :D DDDD
Múltkor matekból feleltem, mindenki mutogatott kézzel lábbal, hogy segítenek, én meg csendre intettem őket, hogy majd a tanár segít. :mrgreen:
Amúgy mindig magabiztosnak kell látszani, és akármilyen baromságot mondasz kiállni mellette! A tanárok szeretik ha valaki kiáll a véleménye mellett. :) Legalábbis mifelénk. :D

Több
17 éve 10 hónapja #309686 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Missy írta: Kicsit félreértettük egymást. Szelektíven hallani annyit tesz, mikor azt hallod meg amit szeretnél, ami számodra, a te helyzeted számára előnyös.

Nem, teljesen értettem. :) Csak nem jutott eszembe a műszó rá. :) De lényegtelen is. :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #309685 Írta: Cunnir

Sil írta:

Cunnir írta: Én is szemüveges vagyok:D
Bal szemem -0,75 jobb szemem -0,5.
Nem vészes annyira.

Az semmi, kb mint az ablaküveg. Az enyém -5,25 és -5,75... Szóval lencse nélkül gyakorlatilag semmit nem látok, csak nagy elmosódott foltokat.

Pff az rossz lehet nagyon:(
Tesomnak -3 mind a kettő pedig csak 16 éves lesz.

Több
17 éve 10 hónapja #309684 Írta: Snufi

Cunnir írta: Ti úgy is gondolom már akit érint, meséljetek neekm a szerelemről:D Kiváncsi vagyok rá. Akármilyen ostában hangzik én már elfelejtettem nem tudom megfogalmaznii egyszerűen. Tudom nem fogalom nem lehet pontosan definiálni ez egy érzés.

Húha, nehezet kérsz, de jól mondod, mivel egy érzés, nem lehet csakúgy megfogalmazni tőmondatokban. A szerelem számomra olyan dolog, ami annyira betölti a lényed, mintha nem is létezne más érzés. Persze nem azt mondom, hogy ha néhány évig szerelmes vagy, akkor azalatt a néhány év alatt nem létezik más érzés... Hm, kicsit ellentmondásos. Felszabadító, lelkesítő jó érzés, úgy érzed, tele vagy energiával és bármire képes vagy, viszont ha arra gondolsz, hogy milyen messze van épp az illető, aki iránt ezt mind érzed, akkor úgy érzed, hogy furcsán összeszorul az összes belső szerved (legalábbis az enyémek igen :P ) és mintha kicsavarnák a szívedet. Szerintem ilyen érzés lehet az is, amikor nem viszonozzák a szerelmed, vagy nem is tudja a célszemély, hogy te mit érzel.

Annyi minden hülyeséget írtam most és az érésről magáról még mindig semmit sem írtam. Ki érti ezt? :P

"Well, I'm back."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.363 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére