BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #310462 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Más:
Meg tdja nekem valaki mondani, hogy mi a különbség a tüzijáték és a petárda között?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310456 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Ki érezte a földrengést és hol?

Én Kőbányán igen

itt Bagon, (áá.. meg ne kérdezzétek holvan.. ), szóval én épp egy fülbevalót próbáltam a fülembe varázsolni, az íróazstalomon könyökölve ;) és beremegett az egész emelet... annyira durva volt.. tisztára megijedtem.. 8O de aztán ahol szilveszteri bulin voltam, kitárgyaltuk.. (hihi felhívtam bátyám és megkérdeztem tőle érzett-e vmit, erre ő: hát én Győrben vagyok.. nem. most sajnáljam ?! )

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #310453 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vidámabb téma, a hagymás kislány kicsit másképp loituma.awknet.hu/files/swf/Loit ... s_ieva.swf

*piroskarika* :twisted: :twisted:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 10 hónapja #310449 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta: Kispesten is erősen érezhető volt. Én magam azonban nem vettem észre belőle semmit... most bánkódjam vagy örüljek?

Mi is csak onnan tudtunk róla, hogy egy lőrinci ismerős ránk csörgött. Ők panelban laknak a 9-iken, ők ezért érezhették jobban.

Boldog új évet mindenkinek!

Több
17 éve 10 hónapja #310441 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: 4,1 es földrengés, Gyömrő-Vecsés-Maglód
most írta a HÍRTV

Ezt mi is éreztük Zuglóban :) Meg is lepődtünk, hogy mi van... A
Yukka integetett :D meg a poharak csörögtek. A macsekok meg alukáltak nyugodtan. Csak az utcán voltak kissé idegesek a kutyák... Ja, és éreztük is magunk alatt a födrengést :) Tük muri volt.

Buldog BUÉKot mindenkinek idén is! :) Én meg megyek vissza aludni... :) :sleepy:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
17 éve 10 hónapja #310437 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az én labradorom is kivolt a tüzijátékoktól. Ott guggoltam a bódéja előtt, és beszéltem hozzá, hogy nyugi, meg hogy bírja ki :) Addig nyugodtan volt, aztán mikor eljöttem, újra nekikezdte. Apum megunta és kiengedte. nagybátyám szerint kutyapszichológust kell kerítenünk :P

Amúgy buék újfent :D (ezév első postom)

Több
17 éve 10 hónapja #310417 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én kutyám volt amikor elmente gy napra másnap hazajött:D
Valamikor elszökik és haza jön pár óra múlva.
szó mi szó, nem lehet sehogyse el kergetni a háztól:D.
Annyira ide van ragadvaD:

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Több
17 éve 10 hónapja #310406 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Eruntale/Hanna írta: A kutyák tényleg idegesek voltak, de szerintem a folyamatos petárdázástól már amúgy is... :roll:

A kutyákra vigyázzatok nagyon, nekünk évekkel ezelőtt ment már el a petárdázás miatt kutyánk. Egy héttel később került elő, betegen, és nem is élte túl. :(

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #310380 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk Rákosligeten nem lehetett nem észlelni :) remegett minden, és dübörgött is, a karácsonyfánk meg kis híján feldőlt, és elment az áram.

A kutyák tényleg idegesek voltak, de szerintem a folyamatos petárdázástól már amúgy is... :roll:

Több
17 éve 10 hónapja #310378 Írta: Cunnir

Nóli i linantea írta: Én éreztem a II. kerületben... Kicsit megijedtem, de olyan kis rövid volt, meg nem is erős, csak furcsa volt hogy beremegett az asztalom, székem és a konyhában csörgés zörgés volt... Még kimentem a lépsőházba is, hogy mások is érezték-e, de semmi mozgás nem volt... Csupa öreg néni-bácsi lakik még a társasházunkban, biztos kijöttek volna ha érzik... de talán mert öregek, nem is vették észre... Szóval a nagy nyug miatt aszittem én vagyok a hülye. Most láttam az INDEXen, hogy télleg földrengés volt... :roll:

Ja, és Csőri meg a hörik izgatottak voltak már egy ideje...

Állatok jó előre megérzik ha valami természeti katasztrófa közeleg.

Több
17 éve 10 hónapja #310376 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én éreztem a II. kerületben... Kicsit megijedtem, de olyan kis rövid volt, meg nem is erős, csak furcsa volt hogy beremegett az asztalom, székem és a konyhában csörgés zörgés volt... Még kimentem a lépsőházba is, hogy mások is érezték-e, de semmi mozgás nem volt... Csupa öreg néni-bácsi lakik még a társasházunkban, biztos kijöttek volna ha érzik... de talán mert öregek, nem is vették észre... Szóval a nagy nyug miatt aszittem én vagyok a hülye. Most láttam az INDEXen, hogy télleg földrengés volt... :roll:

Ja, és Csőri meg a hörik izgatottak voltak már egy ideje...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 10 hónapja #310375 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csöndesen csücsültem és nem mutatta logó csillár, mikor a föld alattam rengett, holott ez Bp-en, azon belül Zuglóban megesett.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
17 éve 10 hónapja #310367 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta: Én magam azonban nem vettem észre belőle semmit... most bánkódjam vagy örüljek?

Én se vettem észre semmit. :roll: Sőt, a macska is aludt nyugodtan, mint a bunda. :D :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #310365 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kispesten is erősen érezhető volt. Én magam azonban nem vettem észre belőle semmit... most bánkódjam vagy örüljek?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 10 hónapja #310363 Írta: Cunnir
Nálunk semmi ilyen nincs.
Ország közepén nincs semmi izgalom.
Még a szél se fúj.

Több
17 éve 10 hónapja #310362 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
4,1 es földrengés, Gyömrő-Vecsés-Maglód
most írta a HÍRTV

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #310360 Írta: Ben

Gandalf írta: A Kossuth Rádióban bemondták, hogy állítólag Gyömrő közelében lehetett az epicentruma és 4-es erősségű volt. A HírTV csak lakossági bejelentésekről tud több kerületben és az epicentrumot nem tudták megmondani.

Na, Gyömrő az itt van a közelben. Anya azt látta, h remegnek a növények, a karácsonyfa, meg volt valami durranás.

Több
17 éve 10 hónapja #310359 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt a Belvárosban csak egy nagyon pici apró rezgéske volt, alig lehetett észrevenni.

Rákosligeten elég erős volt, zörögtek az ablakok, leestek a karácsonyfadíszek, szóltak a riasztók, elment az áram és a telefon. Utóbbiak azóta se jöttek vissza. :?

A Kossuth Rádióban bemondták, hogy állítólag Gyömrő közelében lehetett az epicentruma és 4-es erősségű volt. A HírTV csak lakossági bejelentésekről tud több kerületben és az epicentrumot nem tudták megmondani.

Több
17 éve 10 hónapja #310358 Írta: Tünde
Ki érezte a földrengést és hol?

Én Kőbányán igen

Több
17 éve 10 hónapja #310268 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az MTT-nek, minden kedves MTT-snek, Fórumosnak, és azok minden szerettének, valamint a világban lévő Tolkien- szeretőknek, és azok minden szerettének is Istentől áldott, békés, boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!!!!

Mindent köszönök Nektek és a Professzornak!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 10 hónapja #310258 Írta: Cunnir
Elvileg a Margitsziget magán terület.
Már ha ültetsz fenyőt:D nem tudom arra mit mondanak, de még ha elviszed nem lesz feltűmő, hogy zsebre vágsz egy két méteres fenyőt:D

Több
17 éve 10 hónapja #310255 Írta: Tünde

Ben Kenobi írta:

Cunnir írta: Aha, valaholláttam erdő szegletet:D parkocs kát, kis erdőt:) is

Öööö, nem azért, de nem tudom, mennyire engedélyezett, hogy valaki kimenjen pl. a Margitszigetre és csak úgy, ahol neki tetszik, elültessen mondjuk egy kétméteres fenyőfát. :D :D

tulképp az ültetés ellen nem hiszem, hogy háborognának
de amikor kiásod... na azt megnézném :wink: :P

Több
17 éve 10 hónapja #310252 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Öööö, nem azért, de nem tudom, mennyire engedélyezett, hogy valaki kimenjen pl. a Margitszigetre és csak úgy, ahol neki tetszik, elültessen mondjuk egy kétméteres fenyőfát. :D :D

:lol: :D :P Szerintem semennyire.... de nem rossz ötlet :D

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 10 hónapja #310251 Írta: Ben

Több
17 éve 10 hónapja #310250 Írta: Cunnir

Rabyn írta: És láttál te ott Erdőt?:D

Aha, valaholláttam erdő szegletet:D parkocs kát, kis erdőt:) is

Én gyalogolok két percet van nálunk mini erdő, meg egy kis erdő:D

Több
17 éve 10 hónapja #310246 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És láttál te ott Erdőt?:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #310242 Írta: Cunnir

Rabyn írta: Cunnir: jártál te már Budapesten?

Mikor mamához mentem régen:D
Akkor eltudtam menni az Árpádhíz és hozzá:D
Mivel a rendőrség melett lakik egy épületben így elég feltűnő az épület:D
Oda eltalálok máshova:Dkétlem.

Több
17 éve 10 hónapja #310234 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cunnir: jártál te már Budapesten?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #310229 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Cunnir írta: Hát nem tom, nekem is volt fenyőm és nem "döglött" meg, meg a tujám sem. csak kinőtték a lakást elköltöztek falura.

Ja, de nem úgy értem. Ha olyan üvegházban neveled őket, ahol melegebb van, mint kint, nem pusztulnak ki egy hét alatt ugyanilyen melegben. Az már mellékes, hogy arra a hétre a lakásba kerül át, de mivel onnan sem a hidegbe viszik ki, hanem vissza a jó meleg üvegházba, akkor nem lesz semmi baja. Hát elvileg. Sajnos ilyenről még nem hallottam, de szerintem ilyet elég sok helyen csinálnak.

Nekünk van olyan fenyőfánk kint az udvaron, ami annak idején (nemtonhánysok évvel ez előtt), gyökeres karácsonyfaként kezdte a pályafutását a lakásban. Aztán kiültettük (a hidegbe) és még mindig él és virul, sőt mitöbb: nagyon szép! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 10 hónapja #310206 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cunnir írta: Hát nem tom, nekem is volt fenyőm és nem "döglött" meg, meg a tujám sem. csak kinőtték a lakást elköltöztek falura.

Ja, de nem úgy értem. Ha olyan üvegházban neveled őket, ahol melegebb van, mint kint, nem pusztulnak ki egy hét alatt ugyanilyen melegben. Az már mellékes, hogy arra a hétre a lakásba kerül át, de mivel onnan sem a hidegbe viszik ki, hanem vissza a jó meleg üvegházba, akkor nem lesz semmi baja. Hát elvileg. Sajnos ilyenről még nem hallottam, de szerintem ilyet elég sok helyen csinálnak.

"Well, I'm back."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.517 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére