BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #311774 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Azok, pedig, akik ilyen-olyan okok miatt nem tudnak/tak résztvenni táborokban, egyebekben, de aktív fórumozók küldjenek képet magukról, hm...?

nekem nem kell küldeni, Orsie képtára tele van a hülye fejemmel, mert együtt artozáskor sajnos villog a vaku :D DD

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #311771 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Ja, csak ha lúd, legyen kövér. Illetve friss. :) Aki nem akarja, azt felhozzuk a képtárak mélyéről... :twisted:

Hehe, a kis gonosz... :twisted:
Azok, pedig, akik ilyen-olyan okok miatt nem tudnak/tak résztvenni táborokban, egyebekben, de aktív fórumozók küldjenek képet magukról, hm...?

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #311770 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: ezek szerint te nem akarod :P

Nem mondtam ilyet. :D Tekintve, hogy rólam nemigen készült kép, mivel olyan baromi sok cuccon nem is voltam. :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #311768 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Ja, csak ha lúd, legyen kövér. Illetve friss. :) Aki nem akarja, azt felhozzuk a képtárak mélyéről... :twisted:

ezek szerint te nem akarod :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #311766 Írta: Ben
Ja, csak ha lúd, legyen kövér. Illetve friss. :) Aki nem akarja, azt felhozzuk a képtárak mélyéről... :twisted:

Több
17 éve 10 hónapja #311764 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ne is mond Renzymama :) Még magamról is találtam.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 10 hónapja #311762 Írta: Tünde
sztem mindenkiről van fénykép az elmúlt 2 évből
vagy egyből
csak a képtárakat kell átnézni

Több
17 éve 10 hónapja #311761 Írta: Ben

Sil írta: Igen, volt olyan, akit gyakorlatilag senki nem ismert, és amikor be lett volna osztva, ott tanakodtunk, hogy vajon hogyan kerítsük elő...

Sőt, volt olyan, aki meg se lett, tudtommal. :P De valóban, a LEP-es szervezőgárda nem a teljes "hardcore", szóval szerintem ezt érdemes táborra "tartogatni", vagy efféle, vagy előbb elkezdeni, és ott befejezni. :) Meg persze aki fel akar kerülni.

Több
17 éve 10 hónapja #311728 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem megoldható:))

Szerezzen valaki nekem egy memóriát öcsém gépébe:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #311727 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olosta írta: Ők (mi) a LEP-es szervezőbanda. Nem feltétlenül egyezik meg azzal a névsorral, akik minden egyes rendezvényen feltűnnek (ezen nevek között még nekem is vannak újak).

Igen, volt olyan, akit gyakorlatilag senki nem ismert, és amikor be lett volna osztva, ott tanakodtunk, hogy vajon hogyan kerítsük elő...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #311726 Írta: Tünde
azt kell rárakni, aki szeretne felkerülni, nem?

Olosta írta: Ők (mi) a LEP-es szervezőbanda. Nem feltétlenül egyezik meg azzal a névsorral, akik minden egyes rendezvényen feltűnnek (ezen nevek között még nekem is vannak újak).

na látod - ezért kéne :P

Több
17 éve 10 hónapja #311725 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: A törzsgárda tablóban jól mutatna. Ankalimon egyik hozzászólását idézve (itt 85 tag található + Ankalimon):

_Neo, Adelard, Alcar, Alyr, Angwen, Aranill, Aromo, Artemisz, Ben, Brandir, Celebrom, Cue, Deadan, Dorwinion, Dreamer, Drizzt, Eglar, Eleniel, Eruntale, Ery, Esgal, Estel, Felagund, Fin, Gandalf, Gawren, Gilloth, gillz, Gumipók, Icke, Idhren, Ille, Ilmadrin, Inczy, Julcsi, Kincses, Kincső, Ladis, Lamy, Lau, Leguán, Léli, Loth, Maglor, Mau, Márk, Melian, Milendória, Mioni, Mírrand, Mogy, Namarie, Narbeleth, Newra, Niph, Nóli, Nudli, Oisin, Olosta, Orestes, Panni, Patiszon, Peredhil, Rabyn, Ratzkha, Rayan, Remzy, Ring, Rohin, Rózsa, Ryana, Sil, Sirgon, Snuffles, Stara, SÚ, Szürke, Tünde, Ulmo, Vewy, Vénia, Virág, Yaven. (Ha valakit kihagytam volna, ezer bocs...)

Ők (mi) a LEP-es szervezőbanda. Nem feltétlenül egyezik meg azzal a névsorral, akik minden egyes rendezvényen feltűnnek (ezen nevek között még nekem is vannak újak).

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 10 hónapja #311724 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha megkapom a jogot és meglesz a saját gépem én megcsinálom a tablót is. Szerintem úgy kéne megoldani, hogy kép - név.
De a táborban majd csinálhatunk nagy tablót is. Egyébként ha gondoljátok (ahogy lesz a gépemben kártya) akkor csinálok mindenkiről képet amin csak ő van:)

Szóval szerintem megoldható:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #311722 Írta: Thereon
A törzsgárda tablóban jól mutatna. Ankalimon egyik hozzászólását idézve (itt 85 tag található + Ankalimon):

_Neo, Adelard, Alcar, Alyr, Angwen, Aranill, Aromo, Artemisz, Ben, Brandir, Celebrom, Cue, Deadan, Dorwinion, Dreamer, Drizzt, Eglar, Eleniel, Eruntale, Ery, Esgal, Estel, Felagund, Fin, Gandalf, Gawren, Gilloth, gillz, Gumipók, Icke, Idhren, Ille, Ilmadrin, Inczy, Julcsi, Kincses, Kincső, Ladis, Lamy, Lau, Leguán, Léli, Loth, Maglor, Mau, Márk, Melian, Milendória, Mioni, Mírrand, Mogy, Namarie, Narbeleth, Newra, Niph, Nóli, Nudli, Oisin, Olosta, Orestes, Panni, Patiszon, Peredhil, Rabyn, Ratzkha, Rayan, Remzy, Ring, Rohin, Rózsa, Ryana, Sil, Sirgon, Snuffles, Stara, SÚ, Szürke, Tünde, Ulmo, Vewy, Vénia, Virág, Yaven. (Ha valakit kihagytam volna, ezer bocs...)

Több
17 éve 10 hónapja #311719 Írta: Olosta
A fórum mind az összes 2700nemtomhány tagja?
Mert azért azokat kiválogatni, akik megjelennek egy-egy rendezvényen elég nehéz. Ugyan igaz, hogy van egy "törzsgárda", de ez mindig változik, meg minden.

Több
17 éve 10 hónapja #311714 Írta: Tünde

Olosta írta: Én meg azt nem értem, hogy pontosan kik lennének ezen a tablón. :hein:

én, te, ő, mi, ti, ők :P

Több
17 éve 10 hónapja #311713 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remzymama: De nem árt :lol:
Olosta: mindenkiiiiiiiiii :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 10 hónapja #311712 Írta: Olosta
Én meg azt nem értem, hogy pontosan kik lennének ezen a tablón. :hein:

Több
17 éve 10 hónapja #311708 Írta: Tünde

Ben írta:

Remzymama/Tünde írta: Sztem valakinek össze kéne fognia, és annak elküldjük a fényképet, ki milyet szeretne, alá nick és rendes név.

Ezt most nem teljesen értem. :oops: Szal az eddig elkészült fotókból összeszedni? Akiről meg nincs kép, vagy nem jó (pl. én), az meg el lesz kapva legközelebb? :D :D

rólam sincs jó kép, de nem az a lényeg, hogy modellfotó legyen :P

Több
17 éve 10 hónapja #311707 Írta: Nóli i linantea

Ben írta:

Remzymama/Tünde írta: Sztem valakinek össze kéne fognia, és annak elküldjük a fényképet, ki milyet szeretne, alá nick és rendes név.

Ezt most nem teljesen értem. :oops: Szal az eddig elkészült fotókból összeszedni? Akiről meg nincs kép, vagy nem jó (pl. én), az meg el lesz kapva legközelebb? :D :D

vagy küld magáról

Több
17 éve 10 hónapja #311706 Írta: Ben

Több
17 éve 10 hónapja #311700 Írta: Nóli i linantea
Galériát Kriszana csinálja, de most Rabyn kérte hadd csinálja ő.

Több
17 éve 10 hónapja #311698 Írta: Tünde
Akkor most már csak hivatalosan kéne jóváhagyni és kapni egy kis helyet a főldalon. A szerkesztőségen belül megoldható? MTT mögött?

Ulmo? Ankalimon? Engedélyezve?

És ki csinálja meg? Sztem valakinek össze kéne fognia, és annak elküldjük a fényképet, ki milyet szeretne, alá nick és rendes név
Ki csinálja az galériát? mögötte elférne

Több
17 éve 10 hónapja #311697 Írta: Thereon

Newra írta:

Remzymama/Tünde írta: nekem lenne egy kérdésem illetve kérésem

sajnos még ennyi idő után sem tudok mindenkit a névhez párosítani
nem lehetne egy tablót csinálni rólunk, hogy azok is, akik csak fórumoznak tudják a képeken ki szerepel

mintha már lett volna erről szó

Ez nagyon jó ötlet!

Ó de még mennyire! LEPen összekevertem egy-két embert, de most már kezdek kiigazodni. Támogatom az ötletet.

Több
17 éve 10 hónapja #311696 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
tabló rúlz. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #311694 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

nem lehetne egy tablót csinálni rólunk, hogy azok is, akik csak fórumoznak tudják a képeken ki szerepel

Ez nagyon jó ötlet!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 10 hónapja #311693 Írta: Nóli i linantea

Ben írta: :D :D Valahogy én se. Jó lesz végre látni normális embereket. :P :)

akkor most velem vagy nem találkoztál, vagy kikérem magamnak!! :twisted:

Több
17 éve 10 hónapja #311692 Írta: Ben

Szerintem jó ötlet. :) Amolyan "hagyományos" tablóra gondolsz, ergo kép, alá név + nick, ilyesmi?

Több
17 éve 10 hónapja #311684 Írta: Tünde
nekem lenne egy kérdésem illetve kérésem

Több
17 éve 10 hónapja #311546 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melda írta: ÖÖÖh. :oops: :)

Ne tessék kérem haragudni... el kell még igazodnom a nagyok világában. :)

Komolyra fordítva a szót köszönöm a választ a kérdésemre és mégegyszer elnézést a tudatlanságomért...

Még jó, hogy tisztességes és segítőkész ez a gárda!

mégegyszer köszi!

itt csak kedves emberekbe botlik az ember. és lehet nagyon pizitívan csalódni. :) :):):) :!: :!:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.575 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére