BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #310672 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot? :D :D :twisted:

Honnan szeded? De 30 narancsot nem merek bevállalni. Ha megeszem, akkor a LEPre nem tudok menni- de akkor a lembasokat is túszul tartom :twisted: -, ha fóliába rakom is gyorsan meg kell enni, fólia nélkül pedig kiszárad. Pont.

Nóli: akkor nem kérsz csokisat? :twisted:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310671 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: 2. Nóli csokisat kért, olyat kap. Mert megérdemli! :lol: (A másodikat még nem beszéltük meg.)

Éééén nem is kértem, te mondtad alapból, hogy olyat kapok... :roll: még a képek topicban. És ha hozok narancshéjat, kapok még egy natúrat :D *kistelhetetlen*

Ben írta: Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_twisted.gif

vagy éppen nioncs kedved megenni csütörtökig 40 narancsot?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310669 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot? :D :D :twisted:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #310668 Írta: dorwinion
A reszelt narancshéj megy a tésztába. Az alapból benne van/ volt. :twisted:

Több
17 éve 10 hónapja #310665 Írta: Ben

dorwinion írta: 4. Egyéb óhaj- sóhaj? :D

Mi lesz a narancsból? :twisted: Kandírozott narancshéjas lembas? :D (Na jó, ez már csak kötekedés. :P )

Több
17 éve 10 hónapja #310663 Írta: dorwinion
:lol:

Tegyük tisztába a gyereket!

1. A csokis verzió Ben buksijából pattant ki először, ergo korábban nem létezett. (legalábbis az én háztartásomban :D )
2. Nóli csokisat kért, olyat kap. Mert megérdemli! :lol: (A másodikat még nem beszéltük meg.)
3. A csokis nem mazsolás. Alyr, jó lesz? :wink:
4. Egyéb óhaj- sóhaj? :D

Több
17 éve 10 hónapja #310644 Írta: Nóli i linantea
Fölső csíkban futósat nem találtam, csak ILYET

Több
17 éve 10 hónapja #310642 Írta: Nóli i linantea

Ben Kenobi írta:

Nóli i linantea írta: Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt :lol:

:hein:

A lembasodat nem vitatom el, de nem tudom, felmerült előtte is, hogy legyen belőle csokis verzió? :D Vagy volt, csak elfogyott? :P

[size=9:1ikcv116]szándékolt nép és a kóbor apácák megtévesztése sikerdett :mrgreen: [/size]

Dede acsokis verzió a te ötleted volt :D

Több
17 éve 10 hónapja #310641 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megy a www.port.hu -n a LEP-reklám, nagyon szép :up:
(a felső csíkban fut, a moziműsornál találkoztam vele)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #310629 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt :lol:

:hein:

A lembasodat nem vitatom el, de nem tudom, felmerült előtte is, hogy legyen belőle csokis verzió? :D Vagy volt, csak elfogyott? :P

Több
17 éve 10 hónapja #310628 Írta: Nóli i linantea

Ben Kenobi írta:

Nóli i linantea írta: kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:

Persze, de csak azért, mert megkértem, h legyen csokis lembas is. :twisted: :P :D

Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt :lol:

Több
17 éve 10 hónapja #310627 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:

Persze, de csak azért, mert megkértem, h legyen csokis lembas is. :twisted: :P :D

Több
17 éve 10 hónapja #310619 Írta: Nóli i linantea

Ben Kenobi írta:

dorwinion írta: Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök. :P

De legyen csokis is! :D :gonosz: Meg mazsola nélküli. (mer' azt Alyr nem szereti) :D :D

kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:

Több
17 éve 10 hónapja #310618 Írta: Ben

dorwinion írta: Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök. :P

De legyen csokis is! :D :gonosz: Meg mazsola nélküli. (mer' azt Alyr nem szereti) :D :D

Több
17 éve 10 hónapja #310616 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csütörtökön leszek ott 12-től :wink:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 10 hónapja #310610 Írta: dorwinion

Idhren írta:

dorwinion írta: Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. :D )
:D

Én viszek szivesen, sztem 12-től ott leszek.
De nem ismerlek, szal majd nehéz lesz össefuntunk... :)
Sebaj, maj "vörö rózsa lesz a kezemben" :mrgreen:
Najó nem, talán enélkül is megoldjuk :wink:

Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök. :P

Több
17 éve 10 hónapja #310605 Írta: Idhren

dorwinion írta: Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. :D )

Én viszek szivesen, sztem 12-től ott leszek.
De nem ismerlek, szal majd nehéz lesz össefuntunk... :)
Sebaj, maj "vörö rózsa lesz a kezemben" :mrgreen:
Najó nem, talán enélkül is megoldjuk :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #310601 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Pont most ettem egyet XD

Több
17 éve 10 hónapja #310587 Írta: dorwinion
Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. :D )

Több
17 éve 10 hónapja #310585 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Idhren: valóban szép és megható történet.

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #310576 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
: )
Ez Tényleg szép: )

Nézzetek be az mtt topicba.
A kérdés az, hogy szerintetek megpályázzuk-e idén a szigeten a részvételt.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #310572 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Idhren, ez a mese nagyon szép, teljesen meghatódtam, mire a végére értem... :oops:
És Isten nyugosztalja Lázár Ervint.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #310569 Írta: Ben
Ez a plakát nagyon durva... Nem csak a tünde rúnák, de a kard is elég érdekes, főleg az az ötágú csillag - vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nem volt ilyen szimbólum a rómaiaknál. :roll: Nagyon tudom utálni, ha hollywoodi filmesek csinálnak egy filmet, azt kikiáltják történelminek és tele van pontatlanságokkal, akkorák, mint egy ház, ld. Trója, Mennyei Királyság. :roll: Ráadásul nemrég olvastam, hogy a Róma után újabb tévéfilmsorozatotakarnak készíteni, ezúttal a harmadik keresztes hadjáratról, már előre félek. :P Meg lesz most vmi film Spártáról '300' címmel, trailer alapján az is igencsak hiteles - tele van látványeffektekkel, durva. De hát brave new world, ugyebár...

Több
17 éve 10 hónapja #310566 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ez jóóóó :P nagyon tetszett, köszönöm

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #310561 Írta: Idhren
Mese...

Lázár Ervin: December tábornok

[size=9:3sdg4gki]Jégkristálytű borosta az arcán, deres halánték, sasorr, sastekintet. Zúzmara szállt a trónterem falára, amikor December tábornok beviharzott, pára csapódott a drágakövekre, megtompult az aranylemezek fénye.
- Győzelem! - rikoltott December tábornok, szájából kivillogtak a szép, fehér, lapos fogak.
A trónszékhez lépett, teli tüdőből ráfújt - November tábornok maradványai fáradt pernyeként szétlebegtek, elenyésztek a semmibe.
December tábornok a trónra huppant - a királyi szék nagyot nyögött.
- Én vagyok a király! - ordított December tábornok.
Az alattvalók mélyen meghajoltak.
- Király vagyok - ismételte December tábornok, s az alattvalókból halkan, mint a téli szél, elősustorgott:
- Éljen a király!
A terem kárpitjai mögül fagykígyók csusszantak elő, törékeny szárnyú didergések és vaskos vacogások lebegtek a mennyezet alatt.
- És most már soha többé... senkinek! - mondta December tábornok. - Ez a trón már örökre az enyém. Hahotázott. Égdörgés decemberben? De furcsa!
A hang végighömpölygött a tájon, forgolódott a völgyekben, felágaskodott a hegycsúcsokon - aztán magába szívta a palaszürke ég.
De akkor egy icike-picike ,,jaj'', sóhajnyi se, csak akkorka, mint egy tűszúrás, és újra, újra.
- Támadnak! - kiáltott rémülten az Első Ezredes. - Már elesett öt másodperc-katonám.
December tábornok felbődült a trónon, jégcsap-szakálla nőtt.
- Egyetlen katonámat sem adom! Egyetlen másodpercemet sem! Minden erővel védekezni!
Az ablakhoz ugrott, végigtekintett glédába állított hadseregén.
- Nem adjuk meg magunkat!
- Hurrá! - zúgta a sereg, felemelt kézzel vivátoztak a másodperchadosztályok, a percezredek, az óraszázadok és a napszakaszok. - Hurrá!
A nagy zaj elnyelte a haldokló másodperc-katonák kiáltásait.
December tábornok szeme végigpásztázta katonái fegyverzetét: a fagypipákat, zúzmaravetőket, hóvihartankokat, fényelhárítókat, jégpáncélosokat és széllökőket.
- Nem győzhetnek le - mormolta elégedetten.
Ekkor egy hangos jajkiáltás, a hadsereg elnémul, és végig a suttogás:
- Elesett az első nap! Ott elöl már bomlanak a sorok, hallatszik a fegyverek csettegése, süvítése, pattogása, rianások pendülnek.
- Elveszünk! - siránkozik az Első Ezredes; már csont és bőr, félelem piroslik a szemében; menekülne, de December tábornok vállon ragadja, az első sorba löki.
- Harcolj, kutya, még nincs veszve semmi!
S az Első Ezredes ott, a sor elején, puff, elzuhan. Egy hét már hősi halott.
- Tovább! - rikkant December tábornok, és csatasorba állnak a Második Ezredes katonái. Mintha most csitulna a harci zaj, csak kis jajok, csak aprócska jajdulások.
- Ki törődik velük? Kicsoda?! - üvölti December tábornok. - Csak hulljatok, másodpercek, adjátok értem véretek! Csak én maradjak meg! Ti se érdekeltek! - vicsorogja az ezredeseknek.
És ott kint újra feldübörög a csata. Piff-paff, esnek el a napok, a hős csütörtökök, vakmerő szerdák és lánglelkű péntekek.
Reszket December tábornok, üvölt December tábornok, tombol December tábornok. Az utakat hó fújja be, elakadnak a vonatok, nyögnek a háztetők a fehér súly alatt.
- Nem adom meg magam! - vicsorog December tábornok rongyos csizmában, széthasadt mentében. Jég a bordája, jég a térde, jég a szíve. Jégtábornok.
Rozog a jég, csukladozik. Már csak egy napja van, egyetlenegy. De mi ez? Az emberek táncolnak, jókedvűen járják az utcákat, fújják a trombitát.
- Mi ez? - kérdezi December tábornok, trónusára rogyva; már jártányi ereje sincsen.
- Téged búcsúztatnak - mondják az utolsó órák -, és Január tábornokot köszöntik. Ő lesz az új király.
- Nem lehet - liheg December tábornok -, ez az én trónusom! - Markolná a karfát, de az erő már elcsorgott ujjaiból, csak ordítani tud még egy utolsót, ezt is szánalmasan, egyre halkulóan.
- Én December... cember... ember...
- Látod - súgja neki az utolsó perc -, ha ajándékba adtad volna a napokat, órákat, másodperceket... Ha szép hókristályokkal, vastag hóbundával, szánkózó gyerekekkel...

És meghal.

Hallottad, Január? [/size]

Bocs az OFFér, de ez engem nagyon megfogott...
Remélem nektek is adott vmit, ha még nem ismertétek volna. :)

Több
17 éve 10 hónapja #310546 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: A petárdában mi a szórakoztató? Soha nem értettem, hogy mire jó, ha durrangatnak? Ilyen háborús fíling akar lenni? :?

A tüzijáték az nem rossz :)

én se de akiket eddig láttam azok mind annak találták :)

plakát: hát... a szó szoros értelmében véve: FURCSA...

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #310545 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elsőre nekem se tűnt fel.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #310542 Írta: Nóli i linantea
És miért van az, hogy a jobb oldalon tükrözve vannak a betűk? 8O

Több
17 éve 10 hónapja #310534 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ne feledjétek... az emberek nagy részének gőze sincs róla, mit lát

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #310532 Írta: dorwinion
Nemcsak kicsinyes, hanem olcsó és hatásvadász trükk. Az ilyesmi nagyon taszít. :evil:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.354 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére