- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ben Kenobi írta: Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot?
Honnan szeded? De 30 narancsot nem merek bevállalni. Ha megeszem, akkor a LEPre nem tudok menni- de akkor a lembasokat is túszul tartom -, ha fóliába rakom is gyorsan meg kell enni, fólia nélkül pedig kiszárad. Pont.
Nóli: akkor nem kérsz csokisat?
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Éééén nem is kértem, te mondtad alapból, hogy olyat kapok... még a képek topicban. És ha hozok narancshéjat, kapok még egy natúrat *kistelhetetlen*dorwinion írta: 2. Nóli csokisat kért, olyat kap. Mert megérdemli! (A másodikat még nem beszéltük meg.)
vagy éppen nioncs kedved megenni csütörtökig 40 narancsot?Ben írta: Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_twisted.gif
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Mi lesz a narancsból? Kandírozott narancshéjas lembas? (Na jó, ez már csak kötekedés. )dorwinion írta: 4. Egyéb óhaj- sóhaj?
- dorwinion
- Nem elérhető
Tegyük tisztába a gyereket!
1. A csokis verzió Ben buksijából pattant ki először, ergo korábban nem létezett. (legalábbis az én háztartásomban )
2. Nóli csokisat kért, olyat kap. Mert megérdemli! (A másodikat még nem beszéltük meg.)
3. A csokis nem mazsolás. Alyr, jó lesz?
4. Egyéb óhaj- sóhaj?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
[size=9:1ikcv116]szándékolt nép és a kóbor apácák megtévesztése sikerdett [/size]Ben Kenobi írta:
:hein:Nóli i linantea írta: Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt
A lembasodat nem vitatom el, de nem tudom, felmerült előtte is, hogy legyen belőle csokis verzió? Vagy volt, csak elfogyott?
Dede acsokis verzió a te ötleted volt
- Melian
- Nem elérhető
(a felső csíkban fut, a moziműsornál találkoztam vele)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ben
- Nem elérhető
:hein:Nóli i linantea írta: Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt
A lembasodat nem vitatom el, de nem tudom, felmerült előtte is, hogy legyen belőle csokis verzió? Vagy volt, csak elfogyott?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázoltBen Kenobi írta:
Persze, de csak azért, mert megkértem, h legyen csokis lembas is.Nóli i linantea írta: kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:
- Ben
- Nem elérhető
Persze, de csak azért, mert megkértem, h legyen csokis lembas is.Nóli i linantea írta: kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:Ben Kenobi írta:
De legyen csokis is! :gonosz: Meg mazsola nélküli. (mer' azt Alyr nem szereti)dorwinion írta: Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök.
- Ben
- Nem elérhető
De legyen csokis is! :gonosz: Meg mazsola nélküli. (mer' azt Alyr nem szereti)dorwinion írta: Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- dorwinion
- Nem elérhető
Idhren írta:
dorwinion írta: Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. )
Én viszek szivesen, sztem 12-től ott leszek.
De nem ismerlek, szal majd nehéz lesz össefuntunk...
Sebaj, maj "vörö rózsa lesz a kezemben"
Najó nem, talán enélkül is megoldjuk
Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök.
- Idhren
- Nem elérhető
dorwinion írta: Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. )
Én viszek szivesen, sztem 12-től ott leszek.
De nem ismerlek, szal majd nehéz lesz össefuntunk...
Sebaj, maj "vörö rózsa lesz a kezemben"
Najó nem, talán enélkül is megoldjuk
- Arzeen
- Nem elérhető
Pont most ettem egyet XD
- dorwinion
- Nem elérhető
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Rabyn
- Nem elérhető
Ez Tényleg szép: )
Nézzetek be az mtt topicba.
A kérdés az, hogy szerintetek megpályázzuk-e idén a szigeten a részvételt.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Melian
- Nem elérhető
És Isten nyugosztalja Lázár Ervint.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ben
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Idhren
- Nem elérhető
Lázár Ervin: December tábornok
[size=9:3sdg4gki]Jégkristálytű borosta az arcán, deres halánték, sasorr, sastekintet. Zúzmara szállt a trónterem falára, amikor December tábornok beviharzott, pára csapódott a drágakövekre, megtompult az aranylemezek fénye.
- Győzelem! - rikoltott December tábornok, szájából kivillogtak a szép, fehér, lapos fogak.
A trónszékhez lépett, teli tüdőből ráfújt - November tábornok maradványai fáradt pernyeként szétlebegtek, elenyésztek a semmibe.
December tábornok a trónra huppant - a királyi szék nagyot nyögött.
- Én vagyok a király! - ordított December tábornok.
Az alattvalók mélyen meghajoltak.
- Király vagyok - ismételte December tábornok, s az alattvalókból halkan, mint a téli szél, elősustorgott:
- Éljen a király!
A terem kárpitjai mögül fagykígyók csusszantak elő, törékeny szárnyú didergések és vaskos vacogások lebegtek a mennyezet alatt.
- És most már soha többé... senkinek! - mondta December tábornok. - Ez a trón már örökre az enyém. Hahotázott. Égdörgés decemberben? De furcsa!
A hang végighömpölygött a tájon, forgolódott a völgyekben, felágaskodott a hegycsúcsokon - aztán magába szívta a palaszürke ég.
De akkor egy icike-picike ,,jaj'', sóhajnyi se, csak akkorka, mint egy tűszúrás, és újra, újra.
- Támadnak! - kiáltott rémülten az Első Ezredes. - Már elesett öt másodperc-katonám.
December tábornok felbődült a trónon, jégcsap-szakálla nőtt.
- Egyetlen katonámat sem adom! Egyetlen másodpercemet sem! Minden erővel védekezni!
Az ablakhoz ugrott, végigtekintett glédába állított hadseregén.
- Nem adjuk meg magunkat!
- Hurrá! - zúgta a sereg, felemelt kézzel vivátoztak a másodperchadosztályok, a percezredek, az óraszázadok és a napszakaszok. - Hurrá!
A nagy zaj elnyelte a haldokló másodperc-katonák kiáltásait.
December tábornok szeme végigpásztázta katonái fegyverzetét: a fagypipákat, zúzmaravetőket, hóvihartankokat, fényelhárítókat, jégpáncélosokat és széllökőket.
- Nem győzhetnek le - mormolta elégedetten.
Ekkor egy hangos jajkiáltás, a hadsereg elnémul, és végig a suttogás:
- Elesett az első nap! Ott elöl már bomlanak a sorok, hallatszik a fegyverek csettegése, süvítése, pattogása, rianások pendülnek.
- Elveszünk! - siránkozik az Első Ezredes; már csont és bőr, félelem piroslik a szemében; menekülne, de December tábornok vállon ragadja, az első sorba löki.
- Harcolj, kutya, még nincs veszve semmi!
S az Első Ezredes ott, a sor elején, puff, elzuhan. Egy hét már hősi halott.
- Tovább! - rikkant December tábornok, és csatasorba állnak a Második Ezredes katonái. Mintha most csitulna a harci zaj, csak kis jajok, csak aprócska jajdulások.
- Ki törődik velük? Kicsoda?! - üvölti December tábornok. - Csak hulljatok, másodpercek, adjátok értem véretek! Csak én maradjak meg! Ti se érdekeltek! - vicsorogja az ezredeseknek.
És ott kint újra feldübörög a csata. Piff-paff, esnek el a napok, a hős csütörtökök, vakmerő szerdák és lánglelkű péntekek.
Reszket December tábornok, üvölt December tábornok, tombol December tábornok. Az utakat hó fújja be, elakadnak a vonatok, nyögnek a háztetők a fehér súly alatt.
- Nem adom meg magam! - vicsorog December tábornok rongyos csizmában, széthasadt mentében. Jég a bordája, jég a térde, jég a szíve. Jégtábornok.
Rozog a jég, csukladozik. Már csak egy napja van, egyetlenegy. De mi ez? Az emberek táncolnak, jókedvűen járják az utcákat, fújják a trombitát.
- Mi ez? - kérdezi December tábornok, trónusára rogyva; már jártányi ereje sincsen.
- Téged búcsúztatnak - mondják az utolsó órák -, és Január tábornokot köszöntik. Ő lesz az új király.
- Nem lehet - liheg December tábornok -, ez az én trónusom! - Markolná a karfát, de az erő már elcsorgott ujjaiból, csak ordítani tud még egy utolsót, ezt is szánalmasan, egyre halkulóan.
- Én December... cember... ember...
- Látod - súgja neki az utolsó perc -, ha ajándékba adtad volna a napokat, órákat, másodperceket... Ha szép hókristályokkal, vastag hóbundával, szánkózó gyerekekkel...
És meghal.
Hallottad, Január? [/size]
Bocs az OFFér, de ez engem nagyon megfogott...
Remélem nektek is adott vmit, ha még nem ismertétek volna.
- Altaris
- Nem elérhető
Ethuil írta: A petárdában mi a szórakoztató? Soha nem értettem, hogy mire jó, ha durrangatnak? Ilyen háborús fíling akar lenni?
A tüzijáték az nem rossz
én se de akiket eddig láttam azok mind annak találták
plakát: hát... a szó szoros értelmében véve: FURCSA...
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- dorwinion
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.