BESZÉLGETŐS topic
- Kar_sa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én csak a kettőt láttam nővéremmel együtt, de kis híján kórházba kerültünk, olyan betegre röhögtük magunkat rajta...Alyr Arkhon írta: ...Sikoly1-3, bár az inkább vígjáték)
Kārātārānen a áirâë...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A sima vérengzős filmek lehet, hogy megijesztenek, de félni nem fogsz tőlük. (pl az Elm utca 7 és fél része, vagy a Sikoly1-3, bár az inkább vígjáték)
És vannak jó horrorok, amikben van bőven léketan, amik meg vannak komponálva és amiktől évek után is félni kezdesz. Ilyen pl a Kampókéz (angolul Candyman), bevallom őszintén egynél többször eddig nem mertem megnézni.
Vannak még thrillerek, amik nem kifejezetten a brutális gyilkolással akarnak megijeszteni, sőt. Ilyen a Bárányok hallgatnak, amiben igazából nem félünk Buffalo Billtől. (akit ugyanaz a színész játszik aki a Monk a flúgos nyomozóban a rendőrkapitány vagy százados ) Mi Hannibal Lectertől félünk, pedig alig csinál valamit.
A folytatás, a Hannibal pont ezért lett pocsék. Hent, hent, de semmi lélektan.
Én ide sorolnám a Hitchcock filmek többségét is, (a Psychot nem, az Horror, a Madarak határeset, a Hátsó ablak viszont már határozottan ide illik) ő is a lélekre hat.
A Fűrészt még nem láttam, de majd eccer.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rabyn írta: Ezen már sajnos nem:( pöpet öreg már (6-7 éves). és olcsóbb beszerezni egy újatm mint megcsinátatni ezt.
én egy csomó helyen látok ilyeneket, de majd személyesen, csak emlékeztess
Itt a tavasz!!!
Vasárnap (14.-én) 11 órakor "tavaszi" tali a Margitsziget Margit híd felőli buszmegállójában.
Hozzatok kaját, piát, labdát, frizbit, akármit. Sétálunk, beszélgetünk, játszunk.
Mivel 4kor sötétedik és hűvös lesz, azért ilyen korán.
Jelezzetek, aki jönne.
Természetesen, ha zuhog, vagy nem lesz meleg, nem megyünk, esteleg csak sétálni, de jó időt mondanak.
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Aeglos
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
miért? nagyon villog? azt is be lehet rajta állítani...Rabyn írta: Aeglos az a helyzet, hogy ez már annyira borzasztó, hogy nagyon:P )
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
- Nem elérhető
Macskák
- a macskák azt csinálnak, amit akarnak
- nem érdekli
- Tünde
- Nem elérhető
James írta: A The descentet látta vki?
Rabyn írta: A horrofilmekben az a jó, hogy az ember félelmeit mutatja meg. A jobbak legalábbis. A Hichkok filmek ezért is utánozhatatlanul jók, nincsen benne vérengzés (csak kicsiii) inkább lélekre hatnak.
Meg jókat is lehet nevteni rajtuk. ÉLetemben nem nevettem annyit horroron mint a Az aki bújt aki nem c "csodán"
Snuffles írta:
nem is mondtam, hogy jó, mert ***. csak pörgős.cortez71 írta:
Pedig ennél kevesebb rosszabb és unalmasabb könyvet tudnék említeniSnuffles írta: A da Vinci-kód
cortez71 írta:
Pedig ennél kevesebb rosszabb és unalmasabb könyvet tudnék említeniSnuffles írta: A da Vinci-kód
James írta: A Sikoly az egyik legjobb horrorfilm, és ez 110%! Nekem tetszik, valahogy bele lehet képzelni magam a filmbe, olyannyira, hogy egyszer azt álmodtam, (kétszer), hogy engem akarnak megölni. Én inkább az ijesztegetős filmeket szeretem, nem az olyanokat, mint a Fűrész, igaz, az is jó... de inkább undorító látvány, hogy valakit megsütnek egy sütőben...
Missy, te mit szeretsz a Tolkienben? A szüleid miből maradnak ki?
Missy írta: Fűrész I-II. Érdekes. Én is láttam, de engem inkább elborzasztott.
De anyukádnak jó hír, hogy lesz a harmaik rész is. Aztán vége. Ennyi volt, csak egy trilógia.
De, hogy horroroknál ne legyen uborkaszezon, jön hamarosan a Hannibal Rising.
Komolyan nem értem, hogy az emberek nagy része miért van oda a horrorokért. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én nem nézek, nézek én is néha.Ezt a dömpinget nem értem, amivel a rendezők elárasztanak minket.
Elég lenne csak bekapcsolni a tv-t, megnézni a híradót. Azt hiszem ami Közel-Keleten történik elég horrort szolgáltat, ezek itt meg gyártják a véresebbnél véresebb filmeket.
Félreértés ne essék, nem minden horrort ítélek el, van olyan is, amit azért készítenek, hogy "megértsük" egy sorozatgyilkos észjárását, vagy bemutassák azt az utat, ami elvisz egy embert a gyilkolásig.
[size=9:1j35i6du]Privit nem küldtem el? [/size]
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Ben
- Nem elérhető
Vmi reklámtopik volt asszem. Amúgy nem árt vigyázni velük, az Északi Királyság fórumát, a Pajkor Pónit alig egy hónapja egy ilyen robot egyszerűen blokkolta, törölte a felhasználókat, így le kellett törölni...Rabyn írta: Sil: milyen topicot?
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Rabyn
- Nem elérhető
Keresek 512MHz-nyi DDR RAM-ot, lehetőleg 400MHz-es frekin, 10-12 körül
továbbá keresek minimum 17'-os monitort, lehetőleg 70-80MHz-en.
A ram azért kelllene mert akkor nekem is lesz saját gépem végre a monitor meg azért mert megvakulok a mostanitól.
Ha tudtok olyan boltot ahol olcson de jóhoz lehet hozzájutni azt is megköszönném.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Az ilyenek szokták a blogomon a kommentboxot telespammolni hülye linkekkel.
Sil: milyen topicot?
- Ryana
- Nem elérhető
Óóó, szuper. Akkor nem kell sajnálnom "szerencsételeneket".Sil írta:
Olyanok, mint amik egyébként elárasztották a vendégkönyvet, és tömegével regisztrálnak a fórumra is, csak itt szerencsére nem tudnak hozzászólni (mivel meg is kéne erősíteni a regisztrációt). Viszont teli van a profiljuk mindenféle csúnya linkekkel. Bár egyszer az egyiknek sikerült nemcsak hozzászólni, hanem valahogy topicot is nyitnia...Ryana írta: Milyen robotok? O.o
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Olyanok, mint amik egyébként elárasztották a vendégkönyvet, és tömegével regisztrálnak a fórumra is, csak itt szerencsére nem tudnak hozzászólni (mivel meg is kéne erősíteni a regisztrációt). Viszont teli van a profiljuk mindenféle csúnya linkekkel. Bár egyszer az egyiknek sikerült nemcsak hozzászólni, hanem valahogy topicot is nyitnia...Ryana írta: Milyen robotok? O.o
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ryana
- Nem elérhető
Milyen robotok? O.oSil írta:
És ha robotok "szegények"? Egyébként ha bejelentkezés nélkül akarsz új hozzászólást írni, akkor egyből a bejelentkező képernyőt kapod, nem a hozzászólás szerkesztését, szóval nem száll el semmi...Ryana írta: Néha arra vetemedek, h megnézek az "online felhazsnálók" opciót, így félévente, de akkor mindig azt látom h a vendég felhasználók 80%-a üzenetet ír... Ilyenkor mindig sajnálom szegényeket, akiknek majd elszáll a hozzászólásuk mikor el akarják küldeni...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
És ha robotok "szegények"? Egyébként ha bejelentkezés nélkül akarsz új hozzászólást írni, akkor egyből a bejelentkező képernyőt kapod, nem a hozzászólás szerkesztését, szóval nem száll el semmi...Ryana írta: Néha arra vetemedek, h megnézek az "online felhazsnálók" opciót, így félévente, de akkor mindig azt látom h a vendég felhasználók 80%-a üzenetet ír... Ilyenkor mindig sajnálom szegényeket, akiknek majd elszáll a hozzászólásuk mikor el akarják küldeni...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ben
- Nem elérhető
Ryana írta: Néha arra vetemedek, h megnézek az "online felhazsnálók" opciót, így félévente, de akkor mindig azt látom h a vendég felhasználók 80%-a üzenetet ír... Ilyenkor mindig sajnálom szegényeket, akiknek majd elszáll a hozzászólásuk mikor el akarják küldeni...
Jé, nem is jöttem rá, h azt meg lehet nézni. Azt hittem, csak admin menüben írja ki.
- Ryana
- Nem elérhető
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Rabyn
- Nem elérhető
És itt most nem konkrétan Kincsőékre gondolok, hanem BÁRKIRE!!! Nekem most nem lesz rá időm, mert felvételizem, de egyébként belevágnék (ebbe is:/)
Léciléci...
- Ben
- Nem elérhető
- Missy
- Nem elérhető
Melyanna írta:
öööö, lehet, hogy lekéstem a dolgot, de ha esetleg kézi adagolásra állítod...?Missy írta: Köszönöm. Csak az a gond, ha egy lapot hagyok bent, akkor mindjrt kiírja, hogy a nyomtatóban nincs papír.
Még nem késtél le semmit, azóta hagyom pihizni a picit, hozzá se nyúltam. Majd holnap.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
szóval ha mást nem, hát rendezünk egy tavalyifarsang-diavetítős estét minimum PP[/size]
"Well, I'm back."
- Melian
- Nem elérhető
öööö, lehet, hogy lekéstem a dolgot, de ha esetleg kézi adagolásra állítod...?Missy írta: Köszönöm. Csak az a gond, ha egy lapot hagyok bent, akkor mindjrt kiírja, hogy a nyomtatóban nincs papír.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Valóban nem.Nóli i linantea írta:
Tudtommal avezetőséghez nem érkeztek be pályázatok...Nimrocco mirimafea írta: A farsang febr. 10-én lesz?
A farsangi pályázat szövegében ez állt: "lehetőség szerint február 10. szombat", de meg kell kérdezni Iruékat, mikorra gondolták, ha már elkezdték szervezni...............
Újra mondom: NEM kezdtük el szervezni. PÁLYÁZNI tervezünk, de még olyan állapotig sem jutottunk, hogy pályázhatnánk.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Valóban nem.Nóli i linantea írta:
Tudtommal avezetőséghez nem érkeztek be pályázatok...Nimrocco mirimafea írta: A farsang febr. 10-én lesz?
A farsangi pályázat szövegében ez állt: "lehetőség szerint február 10. szombat", de meg kell kérdezni Iruékat, mikorra gondolták, ha már elkezdték szervezni...............
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Missy írta: Köszönöm. Csak az a gond, ha egy lapot hagyok bent, akkor mindjrt kiírja, hogy a nyomtatóban nincs papír.
kézzel tolsz egyet rajta amikor hallod hogy húzná be a lapot
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.