BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #310530 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Nem lehet, hogy ez egy fan-plakát? :?

Erre én is gondoltam, de ezen az oldalon csupa hivatalos dolgot találtam (hivatalos weboldala még nincs a filmnek).
Mindenesetre kár, hogy egy ilyen - a plakát szempontjából kicsinyes, számunkra viszont kínos - dologgal elszúrták.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310526 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta: Nem tudom, láttátok-e már ezt a filmplakátot? (a Római Birodalom bukásáról szóló mozi, ősszel mutatják be)
A hátteret érdemes megszemlélni 8O
Nem értem... (persze, szép, meg a dizájnhoz is illik, na de ilyet... :hein:)
www.worstpreviews.com/media.php?id=490&i...osters&place2=poster

Ahem...
Szó bennragad, szem fennakad... 8O Hát, ha a film más dolgokban is ennyire hiteles lesz...

Nem lehet, hogy ez egy fan-plakát? :?

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310525 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta: Nem tudom, láttátok-e már ezt a filmplakátot? (a Római Birodalom bukásáról szóló mozi, ősszel mutatják be)

8O 8O ez meg hogyan jött össze? (legalább van értelmük, vagy csak betűhalmaz?)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 10 hónapja #310524 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom, láttátok-e már ezt a filmplakátot? (a Római Birodalom bukásáról szóló mozi, ősszel mutatják be)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #310517 Írta: Nessa

Nóli i linantea írta:

*Nessa* írta: A petárda inkább idegesítő, mint szórakoztató...
A Tüzijáték meg akkor jó, ha elég távol vagy tőle ahhoz, hogy ne legyen nagyon hangos, de elég közel ahhoz, hogy jól lásd...

Hát, nemtom, ngem kifejezetten idegesített amikor a soksoksok emberke hadonászott a tüzijátékokkal, ide oda röpködtek, és nem tudtam megkülönböztetni mi a trombita és mi a tüzijáték... :roll:

nekem ilyen élményem szerencsére még nem volt...

Több
17 éve 10 hónapja #310516 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Itt Bpn tiszta olyan fíling volt, mintha ostromállapt lenne... :roll: :roll: :roll:

Nálunk detto. Mondtam is nagyapámnak, hogy nem az oroszok jöttek vissza... nagyon olyan volt. Pedig én csak falun lakom. (a tüzijáték több mint egy fél órát dörgött... néztem az órám. Na jó, nem volt olyan, mint aug. 20, de azért hangos volt a kis völgyünkben.)

Több
17 éve 10 hónapja #310515 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

*Nessa* írta: A petárda inkább idegesítő, mint szórakoztató...
A Tüzijáték meg akkor jó, ha elég távol vagy tőle ahhoz, hogy ne legyen nagyon hangos, de elég közel ahhoz, hogy jól lásd...

Hát, nemtom, ngem kifejezetten idegesített amikor a soksoksok emberke hadonászott a tüzijátékokkal, ide oda röpködtek, és nem tudtam megkülönböztetni mi a trombita és mi a tüzijáték... :roll:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 10 hónapja #310509 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Itt Bpn tiszta olyan fíling volt, mintha ostromállapt lenne... :roll: :roll: :roll:

Egyetértek, minálunk is enyhén olyan volt. :? :roll:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #310508 Írta: Nessa
A petárda inkább idegesítő, mint szórakoztató...

Több
17 éve 10 hónapja #310506 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Budapesten? Hát ott sosem lehet tudni manapság. :D DDD

Bocs. Amúgy a petárdában én sem értem, hogy mi a jó... :roll: A tűzijáték legalább látványos. :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 10 hónapja #310505 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt Bpn tiszta olyan fíling volt, mintha ostromállapt lenne... :roll: :roll: :roll:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 10 hónapja #310503 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadriel14 írta: ...amúgy mindenkettő igen veszélyes, és igen szórakoztató. ;)

A petárdában mi a szórakoztató? Soha nem értettem, hogy mire jó, ha durrangatnak? Ilyen háborús fíling akar lenni? :?

A tüzijáték az nem rossz :)

Több
17 éve 10 hónapja #310484 Írta: Nessa

Kincső (Thilanna) írta: [size=9:aw7jm44h](Különben én nyertem, mert én felet, és azt is ülve :P :D )[/size]

mi 4en egy másfél személyes kanapén :P . De már olyan szinten fáradok...Nem jöttem rá ,hogy kell msn-ről kijelentkezni :D

Több
17 éve 10 hónapja #310483 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

*Nessa* írta:

Ben Kenobi írta:

*Nessa* írta: Jójó, ez mind igaz, de Pippinhez és Trufához képest rém komolyak :wink:

Ez így akkor sem teljesen igaz. :P A hobbitnépség (:D) olyan, hogyha kell, tud komoly is lenni, lásd Truf aés Pippin Fangron-béli esete. ;)

Jójó, feladom! :P Ha hülyeséget írok, az vsz. azért van, mert fáradt vagyok már/még :) (aludtam vagy 2 órát...)

Nem hülyeség, vélemény. :) Gondolom, főleg a filmre alapoztál, ahol inkább az általad említett szemlélet érvényesül. :)
[size=9:onur95o1](Különben én nyertem, mert én felet, és azt is ülve :P :D )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 10 hónapja #310482 Írta: Nessa

Ben Kenobi írta:

*Nessa* írta: Jójó, ez mind igaz, de Pippinhez és Trufához képest rém komolyak :wink:

Ez így akkor sem teljesen igaz. :P A hobbitnépség (:D) olyan, hogyha kell, tud komoly is lenni, lásd Truf aés Pippin Fangron-béli esete. ;)

Jójó, feladom! :P Ha hülyeséget írok, az vsz. azért van, mert fáradt vagyok már/még :) (aludtam vagy 2 órát...)

Több
17 éve 10 hónapja #310481 Írta: Kincső
Jah. 8)
:hobbit:
[size=9:3o7yj74m]De tény, h. komolytalanabbak Trufáék, koruknál és a velük történő eseményeknél fogva, de sztem főleg Pippin.[/size]

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #310480 Írta: Ben

Ez így akkor sem teljesen igaz. :P A hobbitnépség (:D) olyan, hogyha kell, tud komoly is lenni, lásd Trufa és Pippin Fangron-béli esete. ;)

Több
17 éve 10 hónapja #310479 Írta: Nessa

Kincső (Thilanna) írta: Hehh. Azért túlzott komolyság Frodóról meg Samuról sem mondható el :P
"A gomba az enyém! Én kaptam Zsizsikné őnagyságától, a tanyasi asszonyok királynőjétől. Vedd le róla a mocskos mancsodat, majd én föltálalom!" :)
"Nagyon szépen kérem, ne változtasson valami csúfsággá!"
Hogy a Holdbéli ember ill. Tom és troll dalát ne említsem. :P

Jójó, ez mind igaz, de Pippinhez és Trufához képest rém komolyak :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #310478 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Hogy a Holdbéli ember ill. Tom és troll dalát ne említsem. :P

Azok jóók. :D

Több
17 éve 10 hónapja #310477 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: Hehh. Azért túlzott komolyság Frodóról meg Samuról sem mondható el :P
"A gomba az enyém! Én kaptam Zsizsikné őnagyságától, a tanyasi asszonyok királynőjétől. Vedd le róla a mocskos mancsodat, majd én föltálalom!" :)

:D :D:D:D hát nem :) :P

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #310476 Írta: Kincső
Hehh. Azért túlzott komolyság Frodóról meg Samuról sem mondható el :P

Több
17 éve 10 hónapja #310475 Írta: Altaris
hajajjjjajj.. Trufa az én szívem szottya.. hogy én mennyire szeretem :) :):) (L) :oops: :oops: :P :merry1: :merry2: :pippin4: :merrypippin: :merry6: :merry5: :merry4: :merry3: :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #310473 Írta: Nessa

Galadriel14 írta:

Kincső (Thilanna) írta: Naigen, a helytelenül alkalmazott tűzijáték veszélyeiről kéretik megtekinteni A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége c. film elejét. :D

:D :D:D:D:D:D:D bizony.. Pippin és Trufa aktívkodott :) :):):)

Mint mindig :D Valakinek ilyennek is kell lenni abban a komoly társaságban:wink:

Több
17 éve 10 hónapja #310472 Írta: Altaris

Kincső (Thilanna) írta: Naigen, a helytelenül alkalmazott tűzijáték veszélyeiről kéretik megtekinteni A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége c. film elejét. :D

:D :D:D:D:D:D:D bizony.. Pippin és Trufa aktívkodott :) :):):)

Több
17 éve 10 hónapja #310471 Írta: Kincső
Naigen, a helytelenül alkalmazott tűzijáték veszélyeiről kéretik megtekinteni A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége c. film elejét. :D

Több
17 éve 10 hónapja #310470 Írta: Altaris

Ben Kenobi írta: A petárdának nincs fénye, csak szól egy nagyot. :) A tűzijáték az, ami vagy rakéta, és ki kell lőni, vagy van ilyen mozsár, abba kis golyóbit beleraksz, meggyújtod az felszáll magasra és szép. (Ha eldől a moszrá az kissé gáz.) De van megapetárda is, ami a normáls, 5-10 cm-snél vagy húősszor nagyobb, az szépen szól. :D (Hozzátenném, nem csináltam ilyeneket, de az utóbbi években családom révén volt szerencsém megtapasztalni, lévén volt elég sok ilyen pirotechnikai eszköz itthon ilyentájt. :roll: )

Ja igen, a petárda relatíve veszélyes, ha meggyújtod, és nem dobod el időben, leszedheti az ujjadat, eleget hallani ilyenről hírekben. Tűzijáték is lehet veszélyes, de amíg felfelé száll, nincs gond (talán). :P

nohát akkor ki vagyok javítva ;) és ezzel én is okosabb lettem :) :):)

Több
17 éve 10 hónapja #310468 Írta: Ben
A petárdának nincs fénye, csak szól egy nagyot. :) A tűzijáték az, ami vagy rakéta, és ki kell lőni, vagy van ilyen mozsár, abba kis golyóbit beleraksz, meggyújtod az felszáll magasra és szép. (Ha eldől a moszrá az kissé gáz.) De van megapetárda is, ami a normáls, 5-10 cm-snél vagy húősszor nagyobb, az szépen szól. :D (Hozzátenném, nem csináltam ilyeneket, de az utóbbi években családom révén volt szerencsém megtapasztalni, lévén volt elég sok ilyen pirotechnikai eszköz itthon ilyentájt. :roll: )

Ja igen, a petárda relatíve veszélyes, ha meggyújtod, és nem dobod el időben, leszedheti az ujjadat, eleget hallani ilyenről hírekben. Tűzijáték is lehet veszélyes, de amíg felfelé száll, nincs gond (talán). :P

Több
17 éve 10 hónapja #310467 Írta: Kincső

Galadriel14 írta:

Nóli i linantea írta: Más:
Meg tdja nekem valaki mondani, hogy mi a különbség a tüzijáték és a petárda között?

pontos fogalombeli különbséget nem tudok adni, de a lényegét megpróbálom elmondani. a petárda csak durran, ici -pici (kb. öt, vagy a nagyobbak azt hiszem tíz centisek). a tüzijáték pedig durran is, és látványos is. tehát ha szépen villódzó gömböket, vagy mást látsz, az tűzijáték, ha az utcára kinézel és néhány gyerek durrogtat, akokr ők csk petárdáznak. amúgy mindenkettő igen veszélyes, és igen szórakoztató. ;)

asszem a petárda a veszélyesebb, mert ugye szembe pattanhat meg minden, mindenesetre az tilos.
a tűzijáték előre bejelentett alapon engedélyezett (volt tegnap).

Több
17 éve 10 hónapja #310465 Írta: Nessa
A tüzijátékot valahonnan ki kell lőni, nem? A petárdát meg nem ,és nincs olyan látványos fénye, mint a tüzijátéknak. (vagy ezt én találtam ki? :oops: akkor bocsi)

Több
17 éve 10 hónapja #310464 Írta: Altaris

Nóli i linantea írta: Más:
Meg tdja nekem valaki mondani, hogy mi a különbség a tüzijáték és a petárda között?

pontos fogalombeli különbséget nem tudok adni, de a lényegét megpróbálom elmondani. a petárda csak durran, ici -pici (kb. öt, vagy a nagyobbak azt hiszem tíz centisek). a tüzijáték pedig durran is, és látványos is. tehát ha szépen villódzó gömböket, vagy mást látsz, az tűzijáték, ha az utcára kinézel és néhány gyerek durrogtat, akokr ők csk petárdáznak. amúgy mindenkettő igen veszélyes, és igen szórakoztató. ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.367 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére