- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Newra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Fio írta: www.transindex.ro/images/__leo/cikkek/cikkek_15218.swf :arrow: :D
Ez beteeeeeeeg
Van mi arany, bár nem fénylik...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
(ti= Jacopo, Ana, Ring, Szürke, stb)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Liliom írta: Pontosan arra probaltam kiterni, hogy maga a dontes, a tett a lenyeg. Egy rossz elmeny ne befojasoljon, mindenki a sajat maga lelkiismerete alapjan iteljen.
Pedig befolyásol.
Mindíg minden mozgásban van változik.
Te is mindíg változol, bármi történik Veled, az hatással lesz a jövődre, a holnapodra.
A rossz dolgok , a jó dolgok.
Mind változtatnak egyik napról a másikra.
Az, hogy mindenki saját maga dönti el mit kezd vele az igaz, de van aki nem tudja feldolgozni az őt ért hatásokat, vagy csak úszik az árral.
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Liliom
- Nem elérhető
Ha apad verte anyadat, akkor majd te is vered a feleseged? Mindenki maga felel a cselekedeteiert.
...
- Ecthelion
- Nem elérhető
Grion írta:
Ecthelion írta: Lehet hogy borzalmas élt, de ennek asszem nincs köze ahhoz, hogy mit tett. Illetve biztos hatással volt rá, de Isten bocsássa meg nekem, marhára nem érdekel, hogy milyen élete volt, mit kellett elszenvednie stb. Egy embert a tettei alapján kell megítélni (és ezek után marhára mindegy hogy mi vezette el odáig, hogy ilyeneket tett). Szerintem.
Ha nem erre gondoltál, és félreértettelek volna, akkor elnézést.
Ezzel nem teljesen értek egyet. Én úgy gondolom, az embert nagyon nagy mértékben befolyásolja a környezete, és nagyon nem mindegy, hogy pl milyen közösségben éli az életét. természetesen nem csak a környezet befolyásol, de azt hiszem, igencsak lényeges tényező...
Igen ez így van. De én azt mondom, hogy akármilyen rossz élete is volt egy embernek (most nem konkrétan Hitlerre gondolok), akármit is szenvedett el, akármit élt át, még mindig nem jogosítja fel arra, hogy másnak ártson. De ha megtette, akkor aztán már nem menti fel a tette alól semmi. Legalábbis a szememben.
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Altaris
- Nem elérhető
Grion írta:
Ez a mondat nagyon tetszik! Egy kicsit ez zavar a zsidóság panaszkodásában is. Félreértés ne essék, tényleg nagyon sokat szenvedtek. Na de nem ők az egyetlenek! Más népekkel is bántak hasonlóan, csak talán nem kapott akkora visszhangot, meg egy kicsit korábban történt.
ezzel én is így vagyok.
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Altaris
- Nem elérhető
Cunnir írta: www.sonyericsson.com/clock2007/index_spec.asp?cc=hu&lc=hu
Ezt kaptam a Sony-tól.
Probáljátok ki
jajj.. nekem csak harmadszorra. de ari... csak azért ilyet letölteni...
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Altaris
- Nem elérhető
*Nessa* írta:
8O
hát ez nagyon pihentagyú....
hujujujjujjjj.. veszélyesen pihentagyú, ...
- Grion
- Nem elérhető
Ecthelion írta: Lehet hogy borzalmas élt, de ennek asszem nincs köze ahhoz, hogy mit tett. Illetve biztos hatással volt rá, de Isten bocsássa meg nekem, marhára nem érdekel, hogy milyen élete volt, mit kellett elszenvednie stb. Egy embert a tettei alapján kell megítélni (és ezek után marhára mindegy hogy mi vezette el odáig, hogy ilyeneket tett). Szerintem.
Ha nem erre gondoltál, és félreértettelek volna, akkor elnézést.
Ezzel nem teljesen értek egyet. Én úgy gondolom, az embert nagyon nagy mértékben befolyásolja a környezete, és nagyon nem mindegy, hogy pl milyen közösségben éli az életét. természetesen nem csak a környezet befolyásol, de azt hiszem, igencsak lényeges tényező...
Alyr Arkhon írta: Azzal, ha megrendülten közöljük, hogy ez bizony jajderossz, semmit nem érünk el.
Ez a mondat nagyon tetszik! Egy kicsit ez zavar a zsidóság panaszkodásában is. Félreértés ne essék, tényleg nagyon sokat szenvedtek. Na de nem ők az egyetlenek! Más népekkel is bántak hasonlóan, csak talán nem kapott akkora visszhangot, meg egy kicsit korábban történt.
Hehe, bocsika, hogy így belerondítok a beszélgetésbe, de egy kicsit (NAGYON) le vagyok maradva... Pedig csak egy nap telt el...
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.
- Ben
- Nem elérhető
Hű, én a t-online-tól kaptam valami iszonyat sz.r mókusos flash-t, durva. Ez az órás nekem is másodjára ment, miután megértettem, mi is a feladat.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nessa
- Nem elérhető
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- cortez71
- Nem elérhető
Hm, másodjára sikerültCunnir írta: www.sonyericsson.com/clock2007/index_spec.asp?cc=hu&lc=hu
Ezt kaptam a Sony-tól.
Probáljátok ki
- Cunnir
- Nem elérhető
- Nessa
- Nem elérhető
8O
hát ez nagyon pihentagyú....
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Cunnir
- Nem elérhető
*Nessa* írta:
Cunnir írta: Nálunk kitört ilyen hányásos, hasmenéses betegség, tesom az elsők között esett el pár rokonommal egyetemben.
hát ez úgy hangzott, mintha meghalt volna...
ez a betegség nálunk is volt, az egész család elkapta. nem kivánom senkinek
Képletesen értem, mielőtt félre érti valaki.
Én még nem kaptam el:D
Bár tesom fél nap alatt elkapta és lebetegett.
Van már 4 Tolkienes művem, no két hónap alatt, haladok kérem szépen.
- Nessa
- Nem elérhető
Cunnir írta: Nálunk kitört ilyen hányásos, hasmenéses betegség, tesom az elsők között esett el pár rokonommal egyetemben.
hát ez úgy hangzott, mintha meghalt volna...
ez a betegség nálunk is volt, az egész család elkapta. nem kivánom senkinek
- Cunnir
- Nem elérhető
Galadriel14 írta:
Cunnir írta: Most eszembe jutott egy vicces dolog, mindíg jót tudok nevetni rajta.
Emlékszem anno 8.ban mikor egyik kedves lány osztálytársam határozottan kijelentette. Hogy én olyan ronda vagyok, hogy a helyében már rég öngyilkos lettem volna Meg volt még pár ilyen.
Nektek mondtak ilyen szépeket?
nem mondtak, tettek... egyszer valamire, még negyedikben, egy csajszi bepöccent rám, és lefogtak a barátnőjével, és fojtogattak. tanár persze sehol a közelben... azóta is kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy még csak 10 évesek voltunk... ugye milyen jó kis emlék?...
Végén összegyűlik még egy pár ilyen és filmet is forgathatunk.
Márha mindenki beleegyezik és kassza siker lesz
Nálunk kitört ilyen hányásos, hasmenéses betegség, tesom az elsők között esett el pár rokonommal egyetemben.
Bence is beteg egész családja, érdekes.
Mindennap felmegyk hozzájuk, hogy megtárgyaljuk a elveszett dvd-ügyemet, és ők egyre betegebbek.
Szerintem nálunk a család lefog betegedni teljesen, szerintem következőnek anyu fogja elkapni.
Utána vagy én vagy apu.
Melyik a kedvenc színetek?
Én oda vagyok a ságáért van ilyen sárga kövem, bolondok aranya így hívják másnéven, olyan szépen csillog, villog a kövecske, és sárga színű.
- Altaris
- Nem elérhető
Cunnir írta: Most eszembe jutott egy vicces dolog, mindíg jót tudok nevetni rajta.
Emlékszem anno 8.ban mikor egyik kedves lány osztálytársam határozottan kijelentette. Hogy én olyan ronda vagyok, hogy a helyében már rég öngyilkos lettem volna Meg volt még pár ilyen.
nem mondtak, tettek... egyszer valamire, még negyedikben, egy csajszi bepöccent rám, és lefogtak a barátnőjével, és fojtogattak. tanár persze sehol a közelben... azóta is kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy még csak 10 évesek voltunk... ugye milyen jó kis emlék?...
- Cunnir
- Nem elérhető
*Nessa* írta: Van itt olyan rajtam kívül, aki nem szemüveges?
Valaki biztos van aki nem szemüveges, csak jól titkolja.
De amúgy tuti van aki nem szemügés, csak rejtőzik elöttünk, fél megmutatni magát.
Most eszembe jutott egy vicces dolog, mindíg jót tudok nevetni rajta.
Majd emlékeztettem mit mondott nekem még anno, hátha emlékszik még erre a szövegre, mert én igen emlékszem rá.
Most itt eszembe jutott amikor ezt mondta nekem.
- Nessa
- Nem elérhető
- Cunnir
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Ha nem ugyanúgy láttok közelre és távolra a szemüvegetekkel, az csiszolási probléma, illetve nem a lencse közepe van a fókuszpontban. Nyilván ezt egy szemész jobban el tudná magyarázni, de egyszer én is így jártam, visszavittem és kijavították. Új lencsét tettek bele.
Kontaktlencsét sem lehet minden szemmel a végtelenségig hordani. Én 23 év után le kellett tegyem, mert beeresedett a szemem, nem kapott elég oxigént és így kompenzált. 2 éve pihen, azt hiszem lassan vissza is térheték rá. De én pl. a ferde orromat tök jól el tudom dugni a szemüveg mögé
Cunnir: mivel írásban nem kell azonnal elküldeni a mondókádat, először olvasd vissza, amit írtál és akkor kevesebb hibád lesz, nem fognak ennyien piszkálni érte, hogy nem értik, mit írsz.
Én orrom csak elvan törve, vagyis elvolt törve:D nagy buckára rálehet biggyeszteni a szemüvégét meg picit elferdült:D, de tényleg egy egészen picikét.
Nálunk esett a hó
megmértem fél centi:D
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Kontaktlencsét sem lehet minden szemmel a végtelenségig hordani. Én 23 év után le kellett tegyem, mert beeresedett a szemem, nem kapott elég oxigént és így kompenzált. 2 éve pihen, azt hiszem lassan vissza is térheték rá. De én pl. a ferde orromat tök jól el tudom dugni a szemüveg mögé
Cunnir: mivel írásban nem kell azonnal elküldeni a mondókádat, először olvasd vissza, amit írtál és akkor kevesebb hibád lesz, nem fognak ennyien piszkálni érte, hogy nem értik, mit írsz.
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
igazából én már alszom is... egyébként ha tovább bővíted és pofozgatod ezt a hsz-t, tökjó haiku lesz belőle. (5-7-5 szótag)Liliom írta: Te jo eg, mar fel egy. Nem tudok aludni. Ti sem mi?
na, én elhúzok alvadni. jóccak. :]
(avagy 'na csá gyíkok én lelééptem.')
"Well, I'm back."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ó, engem először úgy kellett lefogni, hogy be tudják tenni, mert nem hittem el, hogy hozzá lehet nyúlni a szemhez... Aztán pár nap múlva visszamentünk, és akkor már elsőre sikerült... És ez több mint 10 éve volt, szóval egyáltalán nem vészes. Már rég nem kell tükör se hozzá. Ja, és nem tud becsúszni sehova, maximum nincs a helyén. Nem kell ettől parázni.Galadriel14 írta: én magamtól nem bökdösöm. és nem nagy cucc betenni a lencsét. én pl. szerencsés vagyok, meg jó tűrőképességű, ezt a dokinő mondta mikor megmutatta hogy kell csinálni. mert mesélte volt akivel két órát szenvedett, velem meg tíz perc alatt végzett. és ebbe minden tudnivaló benne volt.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Liliom
- Nem elérhető
Nem tudok aludni.
Ti sem mi?
...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.