BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 2 hónapja #299933 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Ethuil írta:

Olorin.papa írta: Most hallottam, hogy ebben a hónapban a mars nagyon közel kerűl a Földhöz.
27-én lessz a legközelebb, :P

Én is hallottam, készülünk is mars-nézőbe :D

Mars: újabb augusztusi vaklárma :)

hehe... én is megkaptam a risztást és visszaküldtem a hoax alertet :P

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #299932 Írta: Solamh
Solamh válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nem játszik vki a kártyával?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #299928 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta:

Olorin.papa írta: Most hallottam, hogy ebben a hónapban a mars nagyon közel kerűl a Földhöz.
27-én lessz a legközelebb, :P

Én is hallottam, készülünk is mars-nézőbe :D

Mars: újabb augusztusi vaklárma :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 2 hónapja #299927 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ajanlom mindenkinek az A gonosz falu (The Gathering) c. filmet
www.imdb.com/title/tt0294594/

egy tuzijatek margojara...

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
18 éve 2 hónapja #299926 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olorin.papa írta: Se én se más szervező nem mondd le programot arra, hogy esetleg rossz idő lehet. Ezt megcsinálni 1millió emberrel, szinte lehetetlen.
Tekintsük pozitívan, hogy "csak" ennyi áldozat lett, ha a tömeg pánikba esik (mint ahogy nem) sokkal több is lehetett volna.

Mivel a vihar érkezése elött másfél órával lépett érvénybe a piros jelzés, ezért fél óra alatt döntésre lehetett volna jutni, és a maradék egy óra alatt elmehetett volna partról a nézőknek legalább a fele, és a másik felét se érte volna váratlanul a dolog. Fele annyi sebesült, és negyed annyi elázott és megfázott gyerek. Senki se esett volna pánikba attól a hírtől, hogy jön egy vihar, mert ez verbálisan nem túl riasztó.
Nem működött a katasztrófa védelem riasztási rendszere, -a vizirendőrök magán szolidaritása jobban működött-, és rosszúl volt eldöntve az ünnep felelőségi rendszere. Egy ilyen millós tömeg rendezvénynél a szervező cégnek kötelezően figyelni kellene az időjárás jelentéseket is, és rendelkezni kellene általános katasztrófa tervel. Azonkívül tipikusan olyanoknak volt joga leállítani a mulatságot, akiknek semmi keresnivalójuk ebben a szerepkörben válsághelyzetben, mert a kritikus pillanatban rossz helyen tartózkodnak az információktól távol, és legtöbben szolgálaton kívül. Tipikus eset, az a minisztériumi tisztviselő, aki a VIP vendégekkel volt a Duna közepén egy hajón egyszál mobillal. Potenciális áldozat, nem potenciális döntéshozó.

Több
18 éve 2 hónapja #299918 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta: lassan már egy hete ezen cirkuszol itt mindenki.

Mírrand / Verinen Enkeli írta: "Vért és cirkuszt a népnek. Nyamm-nyamm."

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
18 éve 2 hónapja #299916 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
lassan már egy hete ezen cirkuszol itt mindenki.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 2 hónapja #299915 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Mírrand / Verinen Enkeli írta:

veramacska írta: ... Mert hát a népnek cirkusz kell és mindenki már csak akkor gondolkodna mikor megvan a baj.

Hogy kedvenc regényhősömet idézzem: "Vért és cirkuszt a népnek. Nyamm-nyamm."

Azt hiszem, az átlag kandi-kíváncsi magyar hozzáállása lehet az enyém is: "wazzze...télleg potyogtak a cserepek?! és lemaradtam róla..."
Pontosan. Senki nem akar egy ilyen jó balhét elmúlasztani.
Példa:
Társasági összejövetel.
-Hallottatok a nagy viharról? Állítólag fák dőltek ki! = mérsékelt figyelem
-Az semmi. A fejünkre tehenek potyogtak. = ámuldozás, hú! meg há!
-Az is valami? Mellettünk szakadt le egy ember karja. = tolongás az autogrammokért

Jó, lehet, hogy most megint radikális voltam, de miből ért a magyar ember? A túlzásokból. Szóval a lényeg, hogy ilyen katasztrófa-közeli helyzetek esetén az ember túlélési ösztönét néha elnyomja a kíváncsiság. Vagy a hülyeség. Sokszor a kettő ugyanaz.

LoL :lol:

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 2 hónapja #299908 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valamilyen szinten egyet kell értenem veled Mírrand. Két ilyen eset jut eszembe, egyszer mikor kirabolták a bankot mellettem (és néhány osztálytársam mellett) a másik mikor két gyereket elgázoltak az utcánkban, ahol a suli van. Utóbbi esetben az volt a lényeg, hogy mindenki tudta, hogy balesett történt. De mikor kiderült, hogy vér is folyt, sajnos, már tolongtak az ablaknál. A bankrablásos esettkor jöttünk suliba, és feltűnt, hogy golyóálló mellényes férfiak szaladgálnak mellettünk, mi persze nyugisan mentünk tovább suliba. Senki nem szólt ránk, hogy álljunk meg, vagy hasonló. Nah, aztán az osztályokból meg kiszaladtak a sarokra bankrablást nézni. :?

Több
18 éve 2 hónapja #299892 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli

veramacska írta: ... Mert hát a népnek cirkusz kell és mindenki már csak akkor gondolkodna mikor megvan a baj.

Hogy kedvenc regényhősömet idézzem: "Vért és cirkuszt a népnek. Nyamm-nyamm."

Azt hiszem, az átlag kandi-kíváncsi magyar hozzáállása lehet az enyém is: "wazzze...télleg potyogtak a cserepek?! és lemaradtam róla..."
Pontosan. Senki nem akar egy ilyen jó balhét elmúlasztani.
Példa:
Társasági összejövetel.
-Hallottatok a nagy viharról? Állítólag fák dőltek ki! = mérsékelt figyelem
-Az semmi. A fejünkre tehenek potyogtak. = ámuldozás, hú! meg há!
-Az is valami? Mellettünk szakadt le egy ember karja. = tolongás az autogrammokért

Jó, lehet, hogy most megint radikális voltam, de miből ért a magyar ember? A túlzásokból. Szóval a lényeg, hogy ilyen katasztrófa-közeli helyzetek esetén az ember túlélési ösztönét néha elnyomja a kíváncsiság. Vagy a hülyeség. Sokszor a kettő ugyanaz.

Több
18 éve 2 hónapja #299878 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olorin.papa írta: Se én se más szervező nem mondd le programot arra, hogy esetleg rossz idő lehet. Ezt megcsinálni 1millió emberrel, szinte lehetetlen.
Tekintsük pozitívan, hogy "csak" ennyi áldozat lett, ha a tömeg pánikba esik (mint ahogy nem) sokkal több is lehetett volna.

Hát azért volt ott némi kis pánikocska-féleség a tömeg részéről (kivéve, akik tényleg nem pánikoltak :wink: ).

Ui.: Ez a kép kb. másfél órával a vihar előtt készült:

Viharmadár száll a várra [size=9:14lz857z]Papa mondta, hogy osszam meg veletek.[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 2 hónapja #299873 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Se én se más szervező nem mondd le programot arra, hogy esetleg rossz idő lehet. Ezt megcsinálni 1millió emberrel, szinte lehetetlen.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #299872 Írta: Toma gazda

Rabyn írta: Toma: ezt kitől hallottad? Tudtommal a 12 éves Kislány pesti volt. Bár tökmindegy honnan származott, Ember volt és ez a lényeg.

ÖÖ egy ismerősömtől :roll:

de nyugodjanak békében, és hiába keresik a felelőst őket már senki sem hozza vissza. :(

És aki hibásnak érzi magát annak ez egy elég nagy teher.

Több
18 éve 2 hónapja #299871 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nelossel írta: Olorin, azért nem egy embert szállítottak égési sérülésekkel korházba, amit viszont már a tűzijáték okozott. És ha odaállítottak volna x rendőrt, hogy tájékoztassák a tömeget, neadjisten, még be is mondták volna hangosbemondón, az emberek egy része hazaindult volna. Bár biztos lettek volna olyanok, akik ott maradtak volna. De ritkult volna a tömeg. És akkor lehet, hogy máris kevesebb az áldozat.

Mégis miféle hangosbemondón?
Az emberek alapvetően hittek is volna meg nem is, elvégre ez az augusztus 20-ai tüzijáték, nem holmi kert végi ünnepecske.
Túl sok ember volt, és a meteorológusoknak július óta senki nem hisz.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #299863 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Skacok, szerveződik egy jó kis lista, ahol rendszeresen küldeni fogom az amifoci csapaunkkal kapcsolatos híreket. Aki kacérkodik a gondolattal, hogy egyszer megnézze személyesen is a Sportok Sportját, közelebbről a Budapesti Fekete Lovagokat (amelynek a Budapesti Angyalok szurkolnak, köztük Adelard és Mirrand is, egyébiránt pedig kmagaslóan ők a legnépszerűbb magyar csapat), írjon nekem a tkrieger@infinitumx.hu címre és felveszem a listára.
A legközelebbi meccs szeptember 2, eseménydús mérkőzés várható, természetesen a Lovagok győzelmével.

Több
18 éve 2 hónapja #299862 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olorin, azért nem egy embert szállítottak égési sérülésekkel korházba, amit viszont már a tűzijáték okozott. És ha odaállítottak volna x rendőrt, hogy tájékoztassák a tömeget, neadjisten, még be is mondták volna hangosbemondón, az emberek egy része hazaindult volna. Bár biztos lettek volna olyanok, akik ott maradtak volna. De ritkult volna a tömeg. És akkor lehet, hogy máris kevesebb az áldozat.

Több
18 éve 2 hónapja #299861 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyetértek Olorinnak hozzá téve még azt is, hogy azon kívül hogy úgysem mentek volna haza, még zúgolódtak volna is amiért felutaztak a semmiért... Mert hát a népnek cirkusz kell és mindenki már csak akkor gondolkodna mikor megvan a baj.

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 2 hónapja #299859 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Meg lehet kövezni, de nem a tüzijáték volt az oka a halálos balesetnek, hanem hajó borult fel, és fa dőlt ki. Az akkor is bekövetkezett volna, ha leállítják az egészet, mert az biztos, hogy a vihar kitöréséig senki nem indult volna el haza.
Akkor ki a felelős? :evil:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 2 hónapja #299843 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Toma: ezt kitől hallottad? Tudtommal a 12 éves Kislány pesti volt. Bár tökmindegy honnan származott, Ember volt és ez a lényeg.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #299837 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Mírrand / Verinen Enkeli írta: Tünde: Én is élek és meg vagyok? Csak mert velem nem beszéltél...jó lenne tudni :)

azokkal beszéltem, akikről tudtam, hogy kinn vannak, utólag kiderült, így sem mindenkivel, de hát én sem vagyok egy zseni :oops:

tegnap beszéltünk: jelentem Mirrand is jól van :wink: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 2 hónapja #299820 Írta: Toma gazda
MÁr ahogy elnézem a dolgokat mindenki egyben van ennek örülök, de annyit tudok hogy 3 man az elhunytak közül Erdélyiek voltak. :( [size=9:ww4m8h0j]Más: A Stein Aurél Duna partjára tervezett épületével kapcsolatos dolgokat mellőzétek, a többiek már elmondták amit mondtam volna.[/size]

Nálunk nagyon szép Tűzijáték volt és semmi baj valamint Székelykapu avatás ami szintén nagyon gyönyörű ajándék Málnás falu részéről.

Több
18 éve 2 hónapja #299806 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Iru: Grat a nővérednek! :D :D

Huhh... elég durva.. tegnap értünk haza Párizsból, és a reptéren az unokatesóm az augusztus 20.-ai eseményekkel fogadott minket. Először el se hittük igazán, hogy mi történt, de a letört faágak, aztán a hírek, és az újságban lévő fényképek meggyőztek minket végül, hogy ilyen szörnyű vihar volt 20-án, és az unokatesóm nem túlzott.

Örülök, hogy megúsztátok mindnyájan :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
18 éve 2 hónapja #299790 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo: hmmm...nem is tudtam, h én tok nagybácsi lenni, de hát akkor még ez is lehetséges!! én mindenre képes vagyok! :D :D :D

nem, nem, még csak 4 hetes a baba, még nem tudunk semmit...
anyu fájlalja a legjobban, már rohanna gyerek-cuccokat venni, csak még nem tudja milyen színűeket.. :D 8)

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
18 éve 2 hónapja #299789 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mírrand: nem leszel kimoderálva :) És ahogy elnézem az írásod, élsz :)

Iru: gratula a nővérednek! Lehet már tudni, hogy a baba lány lesz vagy fiú? Csak azért, hogy mi leszel: nagynéni, vagy nagybácsi :)

Több
18 éve 2 hónapja #299788 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
:arrow: Noredhel! Az emberek nem a vihart kenik a politikusokra, hanem a balfingolást és azt a nemtörődöm stílust, amivel a szituációt kezelik. "Erős szélben semmilyen pirotechnikai eszköz nem léptethető működésbe". Ez elég sok ilyen kütyön rajta van. Szvsz az, hogy a rakéták vízszintesen repkedtek, talán némi okot adhat az embereknek arra, hogy úgy gondolják, ez már egy kicsit izmosabb szellő, mint a lepkefing és talán meg kéne nyomni a nagy-piros-gomb-riadót. Igen, több ember is leállíthatta volna a dolgot, mégsem tették. És most ujjal mutogatnak. Szorri vagyok az esetlegesen orbitális-tapló stílusért, más már megszokhatta, de igazából néha eléggé el tudja önteni az agyam a fekália...oké, ha valaki hülye, hát ez van, mást nem tud mondani, csak rohadt-zöldséget. De Isten az égben! Mért kell azt így hangoztatni?! Ha hallgattál volna...azt mondom, hallgas, ülj le, egyes! Tudom, tahó vagyok, lehet eztet itten moderálni, de remélem, a címzett még el tudja olvasni. És mások is okuljanak belőle! Persze lehet, hogy most én is valami orbitális baromságot hangoztatok, de én a saját nézetemet és hipotézisemet legalább alá tudom támasztani TÉNYEKKEL! Uff, beszólottam!

MÁS:
:arrow: Viktorral indulnánk Pomázról, sietünk, késésben. Nézem a menetrendet ajtóban; ha ezt lekéssük, a következővel talán az utolsó durranást elérjük. Kiérünk lépcsőházba: villámok. Mi a toß...? Dörrenés...huhh. "-Cicám, nem megyünk sehová! Egy: már lekéstük, kettő: elázunk" Leültünk behangolni a pár napja kiszállított tévét, hátha bejön a rötölö és látunk még belőle pár fénypászmát és tűzcsóvát. Hááát...hangyafight, zebradisco, csatorna sehol. Némileg kezdtük magunkat ostromlott várban érezni, mikor az erkélyen az asztalról elkezdte lefújni a szél a TÖMÖR ÜVEGMÉCSESEKET! Nincs gond, semmi pánik, bár rázkodnak az ablakok, a lámpa villog, a tévé zizi, AKKOR SEM FOGOM MAGAM HORROR FILMBEN ÉREZNI!!! Még akkor sem, ha a csöppnyi szellő földbeállítja a kinti székeket, berepít egy tehenet az ablakon és a röppke átvonuló felhőzet kiönt minket az új lakásból. Nem és NEM! Csigalom, nyugavér...mondjátok a macskánknak, akinek ez volt élete második viharja...látszik a lábamon is a pár pánikcsík...
Szóval próbáltam telefonálni, hátha megtudjuk, elmaradt-é a szűzi...tűzijáték. Vonal süket...wazze. Erősen.
Aztán elkezdtem hívni azokat az emtétés számokat, amik megvannak (kölcsön telefon, kevés van)...sen-ki csöngött. Csak egy sípolás...most nekünk sípoltak...vagy csöngetni szoktak? Jah, Viktoré csörgött. Hírek: pánik, tömeghiszti, halál, árvíz, katasztróka, orkok, trollok, balrogok...jah...már csak Bush hiányzott volna. Persze "Magyarorszáááág, ahol árvíííízben jááártam......" szóval ha a hülye magyar kitalálja, hogy akkor mi ma tűzijátékolunk, akkor még atom is jöhet - plussz effekt -, akkor mi ma tűzijátékolunk! Kérem, még hogy ÉN vagyok makacs?! Hát komolyan...

Summa: Hál' Erunak, lakásban rekedtünk, onnan aggódtunk. De jó tudni, hogy mindenki él! (?)

Külön durva: két órával később a szél lelanyhult és olyan büszkén virítottak a csillagok a vegytiszta égbolton, mint megannyi batman-reflektor.

Tünde: Én is élek és meg vagyok? Csak mert velem nem beszéltél...jó lenne tudni :)

Véget ért a mese mára, én most megyek a ... külön órámra :wink:

U.I.: Alcar: Csak keményen, én melletted vagyok...
Oké...pacifizmus...

Több
18 éve 2 hónapja #299787 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Emberi gyengeség, hogy minden katasztrófáért okolni kell valakit, aki közel van, kézzelfogható.

Pontosan. Ezzel térjünk vissza szépen a késő középkorba/kora újkorba/újkorba, amikoris valami természeti katasztrófáért (meg más dolgokért) embereket égettek meg máglyán (ld. nagy szegedi boszorkányper, 1728). :P :P Hülyeség... Aki az ilyenen felkapja a vizet (ti. hogy Gipsz Jakab felelős a viharért, akármiért), az ugyanúgy hülye, mint aki ilyet terjeszt, már elnézést...

A riasztásnak viszont van felelőse, én is úgy tudom, hogy szóltak, többször is. :roll: Az oké, hogy nem lehet kb. 2 millió embert 1-1,5 óra alatt kitoloncolni a rakpartról, meg énnemtudomhonnét, de a hajók pl. kiköthettek volna. :roll: Na mindegy...

Iru: Nagy-nagy gratula!! :D :D ;)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 2 hónapja #299786 Írta: Rabyn
Állítólag többször is szóltak (nem csak emilen) hogy jön a vihar. Dehát a magyar ember tudjátok milyen?:)) "Ráérünk arra még" gondolom abban bíztak, hogy csak egy kis záporeső lesz.

Több
18 éve 2 hónapja #299785 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Az index fórumán voltak brutál viták és bejegyzések.
Egyébként a normálisabbja senkit sem okol. A vihartért tessék a Jóistennek reklamálni. Amúgy általában ha nem a fejemre potygonak épp a cserepek és nem látok többezer embert sikítva menekülni én még élvezemis az ilyen viharokat. Szigligeten nagyon hangulatos volt egy hasonlót végignézni a garázs elől.

bocs, félreérthető voltam, én nem a vihar felelősét, hanem a riasztás feleősét keresem... aki nem ment oda és nem telefonált, hanem emilt küldött, amit vagy elolvasnak vagy nem.... :(

Irunien írta: Hello Mindenki!!!!!!!!!

Csak meg szeretném osztani Veletek a boldogságot :D :D
Most tudtam meg ebben a percben, hogy a nővérkém babát váááár!!!! :D :D

nagynéni leszek.... :D :D :D :D :D :D :D

...hihetetlen... :D :D :D

gratula :D DDDDDDDDD

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 2 hónapja #299784 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hello Mindenki!!!!!!!!!

Csak meg szeretném osztani Veletek a boldogságot :D :D
Most tudtam meg ebben a percben, hogy a nővérkém babát váááár!!!! :D :D

nagynéni leszek.... :D :D :D :D :D :D :D

...hihetetlen... :D :D :D

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
18 éve 2 hónapja #299782 Írta: Rabyn
Az index fórumán voltak brutál viták és bejegyzések.
Egyébként a normálisabbja senkit sem okol. A vihartért tessék a Jóistennek reklamálni. Amúgy általában ha nem a fejemre potygonak épp a cserepek és nem látok többezer embert sikítva menekülni én még élvezemis az ilyen viharokat. Szigligeten nagyon hangulatos volt egy hasonlót végignézni a garázs elől.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.515 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére