BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 2 hónapja #299599 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FOCIS TALI A MOSZKVATÉREN AZ 56-os VILLAMOS MEGÁLLÓJÁNÁL SZOMBATON DU 2-KOR
Szal a villamosnál, nem a piros 56-os busznal. Onnan megyunk huvosvolgyre focizni

Maj meglatjuk mennyien leszunk.

Ja ha valami gond lenne, a szamom (ami megvaltozott egyebkent):
06/30/256-6206

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #299572 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Noredhel (Tűztünde) írta:

Ethuil írta: Megvan valakinek ez a kép egészben?

Egyszer régen Estelio linkelte be nekem, és én akkor egy barátomnak "ajándékoztam", de mikor újra kellett telepítenie a vindózt, a kép elveszett neki :( Igy mind a ketten szomorkodtunk, hogy az "ajándék", ami majd' egy évig díszítette a képernyőjét odalett. Valaki csápoljon, aki tud vmit az eltűntről.

members.chello.nl/~f.debresser/Arts/linda%20bergkvist.html

Itt megtalálható, más szépségekkel együtt.

Uh, köfke! Sok-sok ismerős kép nagyban :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #299569 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Megvan valakinek ez a kép egészben?

Egyszer régen Estelio linkelte be nekem, és én akkor egy barátomnak "ajándékoztam", de mikor újra kellett telepítenie a vindózt, a kép elveszett neki :( Igy mind a ketten szomorkodtunk, hogy az "ajándék", ami majd' egy évig díszítette a képernyőjét odalett. Valaki csápoljon, aki tud vmit az eltűntről.

members.chello.nl/~f.debresser/Arts/linda%20bergkvist.html

Itt megtalálható, más szépségekkel együtt.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 2 hónapja #299558 Írta: Arzeen

Estelio írta: Drága csillag, mért nem rögtön attól kéred aki küldte? (már küldtem is)

:hello: Nem gondoltam volna, hogy még megvan. :D Örök hála :D

Több
18 éve 2 hónapja #299549 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drága csillag, mért nem rögtön attól kéred aki küldte? (már küldtem is)

Több
18 éve 2 hónapja #299535 Írta: Arzeen
Megvan valakinek ez a kép egészben?

Több
18 éve 2 hónapja #299507 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Az enyémmel nem találkozott valaki? Mit nem adnék érte ha láthatnám egészben... :|

Látni láttam már ezt is egészben, a kérdés csak az, hogy hol... :oops: :keres, keres: :egyelőrenemtalál:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 2 hónapja #299500 Írta: Arzeen
Az enyémmel nem találkozott valaki? Mit nem adnék érte ha láthatnám egészben... :|

Több
18 éve 2 hónapja #299497 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: jé, Caláé is onnan van. meg van valaki akinek ugyanaz az avatarja, mint Caláé, neki is :D
update: meg Erdáé, meg Mírrandé... :roll:

Meg ha jól nézem, zé avatarja is. :)

Ezt meg most találtam: Vezesen metrót PC-n! - nagyon beteg. :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 2 hónapja #299496 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha már avatár: Ulmo pakolt fel párat, amit küldtem, lehet válogatni :lol:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 2 hónapja #299459 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
óó nagyon köszönöm, nagyon örül most a kicsi szívem :) szeretem az ilyesmi avatarképeket. :)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #299451 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Milendoria írta: Snuff, én véletlenül tudom hogy hol van a teljes avatarod
az Icewind Dale 2 nevű rpg játékban láttam
ha nem felejtem el egyszer még beteszem neked a teljes képet ;D

Eeezaz, ezen gondolkodtam, hogy melyik játék is lehetett, amiből ez a kép van. Volt egy oldal egy csomó háttérképpel, azok voltak ilyenek. Bár konkrétan azt az oldalt nem találom, de itt a teljes kép:
www.planetbaldursgate.com/iwd/ch ... dex6.shtml

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 2 hónapja #299450 Írta: Snufi

Snuffles írta:

köszönömköszönöm, imádlak Mil :) )) megpróbálom megkeresni, hátha a gugli is jó valamire ;)

jé, Caláé is onnan van. meg van valaki akinek ugyanaz az avatarja, mint Caláé, neki is :D
update: meg Erdáé, meg Mírrandé... :roll:

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #299447 Írta: Snufi

köszönömköszönöm, imádlak Mil :) )) megpróbálom megkeresni, hátha a gugli is jó valamire ;)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #299443 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Ethuil írta:

Snuffles írta: és ha én is szeretném megtalálni az enyémet nagyban, akkor hogy tudom megkeresni? :szőkenő:

Hát a tiedet nem lelem se itt , se itt és itt sem. :(

nembaj, azért köszönöm :) böngészem a képeket, tökjók nagyban, olyan furcsa, hogy nem pici avatar :D

Snuff, én véletlenül tudom hogy hol van a teljes avatarod

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
18 éve 2 hónapja #299428 Írta: Snufi

Rabyn írta: Anyukám feltett nekem egy kérdést amire eddig nem találtam választ. A kérdés az, hogyha van egy hengerünk ami belül tükör és sehol se törik meg, akkor ha a közepére állok mit látok?

szerintem is magadat körbe-körbe kiterítve ilyen kifordított hengerként.
engem régen az érdekelt, hogy ha a föld közepén kivágjuk, gömb alakban és a közepére állok, akkor azonkívül hogy azonnal szublimálok, mi történik velem? de már úgy-ahogy rájöttünk. lebegek egy helyben :P a kérdéseket megszülni izgalmasabb :)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #299415 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek,

egy cikk megírásához keresem a GyU-rajzfilmet és azt a kvízkönyvet, amiben filmes kérdések is vannak.

Sürgősen kellene, mert mielőbb el kell kezdenem rajta dolgozni.
Holnap Pesten császkálok. Tudnánk egyeztetni?

Köszönöm!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
18 éve 2 hónapja #299413 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn:
Hát, ha feltesszük, hogy a fókusz pontban állsz, és kiterjedésed elhanyagolható, akkor a teljes...ööö... kiterített felszínedet láthatod (mivel az ellentétes oldalon lévő képet kitakarod, az nem zavar be...) De ez nem biztos, csak szerintem így nézhet ki. Bár jobb lenne, ha egy optikus vagy egy fizikus adna választ :roll: ....

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
18 éve 2 hónapja #299411 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSZ Rabyn! (:

Meg kitartás, meg minden

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
18 éve 2 hónapja #299407 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Anyukám feltett nekem egy kérdést amire eddig nem találtam választ. A kérdés az, hogyha van egy hengerünk ami belül tükör és sehol se törik meg, akkor ha a közepére állok mit látok?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #299374 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta:

Nóli i linantea írta:

Ethuil írta: Hát a tiedet nem lelem se itt , se itt és itt sem. :(

de cseleeeeeees! Töööökjóóóóóó :D

Mi a cseles? A linkek beszúrása? Itt tanultam ezen a fórumon :D

Nem, hanem ezek az oldalak... Én még nem találkoztam velük, de aaaaannnyira jó :bounce: :oops: :wink:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja #299363 Írta: Arzeen

Nóli i linantea írta:

Mi a cseles? A linkek beszúrása? Itt tanultam ezen a fórumon :D

Több
18 éve 2 hónapja #299362 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
húha, húha, én most teljesen lemaradtam.. :)

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 2 hónapja #299355 Írta: Snufi

Ethuil írta:

Snuffles írta: és ha én is szeretném megtalálni az enyémet nagyban, akkor hogy tudom megkeresni? :szőkenő:

nembaj, azért köszönöm :) böngészem a képeket, tökjók nagyban, olyan furcsa, hogy nem pici avatar :D

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #299345 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja #299343 Írta: Arzeen

Feanor Faelivrin: sajna nem tom ki az :wink:

Több
18 éve 2 hónapja #299341 Írta: Snufi
és ha én is szeretném megtalálni az enyémet nagyban, akkor hogy tudom megkeresni? :szőkenő:

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #299340 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azt nem tudod hogy ez kicsoda?

"A mosoly a leger

Több
18 éve 2 hónapja #299332 Írta: Arzeen

Feanor Faelivrin írta: nekem is keressétek meg :bociszemekkel:

Láttam már nagyban, de nem ígérek semmit :(

Update: 23:05

Több
18 éve 2 hónapja #299331 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nekem is keressétek meg :bociszemekkel:

"A mosoly a leger

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 5.264 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére