BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 4 hónapja #298556 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta: Nem tud vki Pesten olyan helyet ahol sarut lehet venni/készíttetni?
Lehetőleg minél olcsóbban.

Levágod a tehenet, megnyúzod, kicserzed a bőrét, , egy (kettő) lábnyi részt kivágsz belőle, majd szerzel egy árat és a megfelelő helyeken kilyuggatod. Ezután levágsz egy (szükség szerint több) hosszú vékony szálat a bőrből, befűzöd a lyukakba, és tádáááá, kész!

Tök ingyen volt, csak egy tehén kell hozzá (legalábbis annak némi bőre )

:mrgreen:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #298555 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A legolcsóbb sarujuk 7000 HUF, ha jól emlékszem. :?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #298549 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta: Nem tud vki Pesten olyan helyet ahol sarut lehet venni/készíttetni?

majlath-saru.fw.hu
Ilyet tudok neked ajánlani, de az árait sajnos nem ismerem.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #298547 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tud vki Pesten olyan helyet ahol sarut lehet venni/készíttetni?

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 4 hónapja #298508 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: Nem jutottam ide előbb, de nyolctól Tenkes kapitánya az m1-en, még megy, meg második rész is majd! Tudom, jókor szólok... :(

Én néztem, de már láttam :D
:cry:

Több
18 éve 4 hónapja #298494 Írta: Snufi
Nem jutottam ide előbb, de nyolctól Tenkes kapitánya az m1-en, még megy, meg második rész is majd! Tudom, jókor szólok... :(

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #298476 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem egyik kedvenc színészem volt... :cry:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 4 hónapja #298447 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Nyugodjék békében, és szívemből kívánom, hogy legyen ennek az országnak még legalább vagy száz ilyen színésze mielőbb, mint ő volt.

Már akkor boldog volnék ha legalább egy ilyen színészünk lenne még valaha.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #298403 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én először a Szomszédokban láttam, és teljesen"beleszerettem". Az a játék...Aztán persze láttam a Tenkes kapitányát, majjdnem minden részt, de nem is tudtam, hogy ő szerepel benne.Manapság nagyon kevés olyan SZÍNÉSZ van , mint ő volt. Mert Zenthe Ferencen látszik, hogy igazi színész volt, csakúgy mint Törőcsik Mari, remélem ő még köztünk marad még pár évtizedig. :)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #298402 Írta: Vikil

Phaedra/Namarie írta: Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam, hogy meghalt Zenthe Ferenc. Nekem megadatott az a kegyelmi pillanat, hogy láthattam őt élőben, színpadon- Shakespeare: Téli rege , az öreg pásztort alakította. Hihetetlen bölcsesség és megértés jött át a játékán.

Nyugodjék békében, és szívemből kívánom, hogy legyen ennek az országnak még legalább vagy száz ilyen színésze mielőbb, mint ő volt.

Teljesen melleted állok de láttam legalább 1 filmjét A Tenkeskapitányt
Ha így van a címe

Több
18 éve 4 hónapja #298401 Írta: Vikil

Phaedra/Namarie írta: Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam, hogy meghalt Zenthe Ferenc. Nekem megadatott az a kegyelmi pillanat, hogy láthattam őt élőben, színpadon- Shakespeare: Téli rege , az öreg pásztort alakította. Hihetetlen bölcsesség és megértés jött át a játékán.

Nyugodjék békében, és szívemből kívánom, hogy legyen ennek az országnak még legalább vagy száz ilyen színésze mielőbb, mint ő volt.

Teljesen melleted állok de láttam legalább 1 filmjét A Tenkeskapitányt
Ha így van a címe

Több
18 éve 4 hónapja #298378 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jelentem ma a Margitszigeten FOLYO hompolygott...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 4 hónapja #298354 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam, hogy meghalt Zenthe Ferenc. Nekem megadatott az a kegyelmi pillanat, hogy láthattam őt élőben, színpadon- Shakespeare: Téli rege , az öreg pásztort alakította. Hihetetlen bölcsesség és megértés jött át a játékán.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 4 hónapja #298348 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Feanor Faelivrin írta: Ha a frizbit nem hozzám vágjátok (mint a múltkor) akkor valszeg én is megyek

múltkor sem te voltál a cél, csak a röppálya útjában voltál... és nem is rád céloztunk.. :P

gyertek sokan, röplabdát ha minden igaz viszek csak találjunk hozzá helyet is... :D

Hozzatok bumerángot! Egy átlag ember azzal még úgyse tud célozni. :) Csak elhajitod, aztán nézed hogy ki mindenkit talál el, akiket nem is céloztál! :twisted: Saját tapasztalat. Így lett egy gyerektáborban a másnapi fogás a tyúkudvar kakasa. (Sajnos a bumerángot elkobozták)

Több
18 éve 4 hónapja #298341 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bawling: :bawling: :bawling: én is mennék... de én nem tudok feljutni Pestre!! :( :(:(

pedig a röpi a hobbim, a suliban is játszom.. de azért nektek jó szórakozást!!! :D

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 4 hónapja #298335 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Figyelem!!!!

szombati tali vasárnap 3 órára átrakva, Allynak szombaton dolgozni kell!!!! SORRY :oops: remélem így is jó lesz mindenkinek
:lol:

Sőt, nekem csak így jó! Hurráá!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 4 hónapja #298331 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem!!!!

szombati tali vasárnap 3 órára átrakva, Allynak szombaton dolgozni kell!!!! SORRY :oops: remélem így is jó lesz mindenkinek
:lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 4 hónapja #298325 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Feanor Faelivrin írta: Ha a frizbit nem hozzám vágjátok (mint a múltkor) akkor valszeg én is megyek

múltkor sem te voltál a cél, csak a röppálya útjában voltál... és nem is rád céloztunk.. :P

gyertek sokan, röplabdát ha minden igaz viszek csak találjunk hozzá helyet is... :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 4 hónapja #298315 Írta: Snufi

Artemisz (Erenya) írta: Meghalt Zenthe Ferenc :cry:

olvastam délelőtt, kiborított kicsit :( RIP Taki bá'

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #298311 Írta: Vikil

Szegény nagyon betegeskedett. volt 1-2 jó filmje.
:cry:
A magyarvándorban is játszott

Több
18 éve 4 hónapja #298309 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 4 hónapja #298307 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Meghalt Zenthe Ferenc :cry:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 4 hónapja #298303 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tetszetős program! :D fagyi megminden:)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 4 hónapja #298292 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Anglachel/Gurthang írta:

Remzymama/Tünde írta: Szombaton délután egy Margitszigeti frizbis, labdás, leülős, dumálós talit szerveznénk Allyval. 15,30 órakor tali a Margit hídi bejáratnál. Hozzatok inni, pokróc, stb. Frizbit és labdát viszek, de hozhatna más is

Vegyétek úgy, hogy a Tolkien Fogadó pótlása történik a nyári szünetben :lol: :wink:

Pararöpi lesz mint a táborban? :lol: Nekem nagyon bejött... :lol: :wink:

Én is megyek röpizni :lol:

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
18 éve 4 hónapja #298279 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Csütörtökön megyünk Rembrandt kiállításra ingyenes tárlatvezetéssel. Felnőtt jegyár 1200.- 6 órakor tali a Szépművészeti Múzeum előtt. fél 7től van a tárlatvezetés. Gyertek!! Eddig Melián, Sirgon és Én vagyunk. Urána @rckiállítás?

Szombaton délután egy Margitszigeti frizbis, labdás, leülős, dumálós talit szerveznénk Allyval. 15,30 órakor tali a Margit hídi bejáratnál. Hozzatok inni, pokróc, stb. Frizbit és labdát viszek, de hozhatna más is

Vegyétek úgy, hogy a Tolkien Fogadó pótlása történik a nyári szünetben :lol: :wink:

Ha a frizbit nem hozzám vágjátok (mint a múltkor) akkor valszeg én is megyek

"A mosoly a leger

Több
18 éve 4 hónapja #298274 Írta: Leia

Ethuil írta:

Minerva írta: Nightwish-fanok, akik sírva akarnak röhögni, nézzék meg ezt . :mrgreen:

:D hatigen... kicsit félreérthető énekhang... :D

jujj, ezt már láttam.. valaki nagyon unatkozott.. :D

Több
18 éve 4 hónapja #298270 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Szombaton délután egy Margitszigeti frizbis, labdás, leülős, dumálós talit szerveznénk Allyval. 15,30 órakor tali a Margit hídi bejáratnál. Hozzatok inni, pokróc, stb. Frizbit és labdát viszek, de hozhatna más is

Pararöpi lesz mint a táborban? :lol: Nekem nagyon bejött... :lol: :wink:

AURE ENZULUVA!

Több
18 éve 4 hónapja #298268 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Nightwish-fanok, akik sírva akarnak röhögni, nézzék meg ezt . :mrgreen:

:D hatigen... kicsit félreérthető énekhang... :D

Több
18 éve 4 hónapja #298267 Írta: Snufi

dracung írta: Öö, izé, mit is kell megnézni?

youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ
én se mindig látom ha link van.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #298250 Írta: Leia

Öö, izé, mit is kell megnézni?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.325 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére