BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 3 hónapja #298246 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csütörtökön megyünk Rembrandt kiállításra ingyenes tárlatvezetéssel. Felnőtt jegyár 1200.- 6 órakor tali a Szépművészeti Múzeum előtt. fél 7től van a tárlatvezetés. Gyertek!! Eddig Melián, Sirgon és Én vagyunk. Urána @rckiállítás?

Szombaton délután egy Margitszigeti frizbis, labdás, leülős, dumálós talit szerveznénk Allyval. 15,30 órakor tali a Margit hídi bejáratnál. Hozzatok inni, pokróc, stb. Frizbit és labdát viszek, de hozhatna más is

Vegyétek úgy, hogy a Tolkien Fogadó pótlása történik a nyári szünetben :lol: :wink:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298238 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Nightwish-fanok, akik sírva akarnak röhögni, nézzék meg ezt . :mrgreen:

Az emberi hülyeség végtelen :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298236 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nightwish-fanok, akik sírva akarnak röhögni, nézzék meg ezt . :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 3 hónapja #298234 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Snuf: mért nem ültél le a csomagokra vagy a földre?: )

nem volt annyi hely :( a vécében ketten álltak. csak azt nem értem, ilyenkor miért nem lehet még két kocsit hozzácsapni az egészhez.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298225 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Feanor Faelivrin írta: hú végre szusszanok egyet mert egész nyáron táborból táborba rohangáltam. persze még tolkien tábor után is sikerült fullkontaktal lemennem horvátországba surfversenyre, na de mindegy.

Mikor lesz legközelebb valami tali?

hogy sajnállak te szegény :wink: :lol:

Én is eggyüt érzek veled te szegény!! 8)

Több
18 éve 3 hónapja #298221 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Snuf: mért nem ültél le a csomagokra vagy a földre?: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 3 hónapja #298219 Írta: Tünde

Feanor Faelivrin írta: hú végre szusszanok egyet mert egész nyáron táborból táborba rohangáltam. persze még tolkien tábor után is sikerült fullkontaktal lemennem horvátországba surfversenyre, na de mindegy.

hogy sajnállak te szegény :wink: :lol:

Több
18 éve 3 hónapja #298210 Írta: Vikil

dracung írta: Én meg sehova se megyek, itt döglök a németlecke felett... még egy hét, és vége a tanfolyamnak (hurrááá!!), de addig még kipurcanok szerintem.. :)

Csak kitartás gondolj arra hogy nem vagy egyedül! :wink:

Több
18 éve 3 hónapja #298204 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg sehova se megyek, itt döglök a németlecke felett... még egy hét, és vége a tanfolyamnak (hurrááá!!), de addig még kipurcanok szerintem.. :)

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 3 hónapja #298194 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta: Én pediglen megérkeztem Erdélyből.
üdv Újra!

én Kecskeméten és Szolnokon jártam a hétvégén, egy 'találkozón', kellemes volt, csak visszafelé végig állni kellett a vonaton, mert nem volt hely :grr: Ráadásul csomó cuccom volt :P

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298191 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hú végre szusszanok egyet mert egész nyáron táborból táborba rohangáltam. persze még tolkien tábor után is sikerült fullkontaktal lemennem horvátországba surfversenyre, na de mindegy.

"A mosoly a leger

Több
18 éve 3 hónapja #298183 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Laurelen írta:

Gandalf írta: A Szépművészeti Múzeumnál ki van írva, hogy "Gandalf produkció" és van hozzá egy G-rúna is. Mi lehet ez?

kérdezed ezt te? :P

Lehet hogy a menedzsere már megint nélküle döntött! :P

Több
18 éve 3 hónapja #298179 Írta: Vikil

Toma gazda írta: Én pediglen megérkeztem Erdélyből.

üdv Újra!

Én is voltam Erdélyben valami gyönyörű hely.

Több
18 éve 3 hónapja #298176 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én pediglen megérkeztem Erdélyből.

üdv Újra!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 3 hónapja #298171 Írta: Rabyn
Kaposvárhoz gratula!: ) Jó hely egyébként: )

Több
18 éve 3 hónapja #298160 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Esgal, egész csapatod van, akik népszerűsítésben rendelkezésedre áll *biztatoan néz*

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 3 hónapja #298153 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: A Szépművészeti Múzeumnál ki van írva, hogy "Gandalf produkció" és van hozzá egy G-rúna is. Mi lehet ez?

kérdezed ezt te? :P

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 3 hónapja #298145 Írta: Tünde

Esgal írta: Hát, sajna az Ipar megint nem sikerült... 76 pontom lett, és 80 volt a ponthatár... ha nem pontozzák le a tervezésemet ennyire, és kapok még 2 pontot valahogyan, már bent is vagyok. :P Evvan :(
Viszont a kaposvári levelező rajztanári sikerült, 110 pontot szereztem, és asszem 90-valamennyi volt a határ. Meg Szegeden is sikerült ugyanez, csakhát Kaposvár előrébb volt, meg kicsit jobban is tetszett az ottani légkör... úh. most egy évet levelezek, aztán ötödszörre csak fölvesznek már textilre! Bár igaz, idén is ezt mondtam... :P

jövőre is kapsz nagy szurkot :bounce: majd jobban koncentrálunk... és csak a te ruháidat fogjuk hordani, ha elvégzed :wink: (csak megunják, hogy ennyit jársz a nyakukra és felvesznek egyszer :lol: )

Több
18 éve 3 hónapja #298098 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
beoffolok ide a beszélgetésbe, és tudom h már ezer éve nem jártam itt, de még élek ,)

és bocsi ha már volt:
... ed&search=

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
18 éve 3 hónapja #298095 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
AFFFENNE!!!!!

Esgal: remélem, hogy örülsz, ha azt mondom: gartulálok! legalább ez sikerült..

A másik: nem bánkódjál, Hatvanban az egyik állatorvos hatszor felvételizett, mire végre sikerált neki. Aztán ő lett a környék főállatorvosa.

Úgyhogy ha ez Nálad is bejön, Te leszel Európa legnagyobb divattervezője. Szinte látlak magam előtt Párizsban, Milánóban.. Tuti, hogy sikerül, de NE ADD FEL!!!!!!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #298093 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát, sajna az Ipar megint nem sikerült... 76 pontom lett, és 80 volt a ponthatár... ha nem pontozzák le a tervezésemet ennyire, és kapok még 2 pontot valahogyan, már bent is vagyok. :P Evvan :(
Viszont a kaposvári levelező rajztanári sikerült, 110 pontot szereztem, és asszem 90-valamennyi volt a határ. Meg Szegeden is sikerült ugyanez, csakhát Kaposvár előrébb volt, meg kicsit jobban is tetszett az ottani légkör... úh. most egy évet levelezek, aztán ötödszörre csak fölvesznek már textilre! Bár igaz, idén is ezt mondtam... :P

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 3 hónapja #298088 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dracung írta:

Ehhez kérnék hozzászólásokat!! én már semmit se értek! tudom, hogy ez egy összevágás.. de akkor is.. elgondolkodtatott..

ez a filmzene kinek ismerős? mert ez volt A két torony filmelőzetesének a végén is! szóval nem lehet a Da Vinci-kód zenéje, mint azt már egyesek mondogatták... segítség!! nagyon kéne ez a zene! imádom!!

A Requiem for a dream c. film zenéje, nyet? én úgy emlékszem...

Gandalf produkció? Ez lehet amolyan művésznév, mint a Kentaur...vagy
nem? Miután apa szoftveres cégénél vannak olyan projektek,
mint "Middle-earth" meg "Aragorn" én már semmin sem csodálkozom 8)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 3 hónapja #298077 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Szépművészeti Múzeumnál ki van írva, hogy "Gandalf produkció" és van hozzá egy G-rúna is. Mi lehet ez?

Több
18 éve 3 hónapja #298070 Írta: Rabyn
FONTOOOSSS!!!
Akik idén újraérettsigiztek meséljék el pls, hogy kell rá jelentkezni!!

Több
18 éve 3 hónapja #298069 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nam: az ESŐért megvolt a tánc, de nem mindenhol jött be... :twisted:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 3 hónapja #298062 Írta: Rhovinion
Rhovinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azt keresd a Tánc topicban. :) :)

Több
18 éve 3 hónapja #298060 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nincs valami hűvös időért való tánc, imádság, stb??? Ez borzalmas...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #298056 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

dracung írta: Kössz a tippet! Hát gyorsan le is szedtem.. de sajnos mindenhol ugyanazt a verziót találtam meg.. viszont nekem az kéne, ami ebben a trailerben van :'(

Melyik verzió az pontosan, amit találtál? Ha jól emlékszem, anno volt egy overture nevű fájl, ami keringett a neten, és az nem teljesen a Requiem for a Dream filmzenéje volt, hanem valami keverék. Pill, mindjárt megkeresem és feldobom.
Szerk: meg is van: sil.uw.hu/overture.mp3

Köszönöm! Köszönöm! KÖSZÖNÖM!!!! Ez az!!!!! igen!!!! kösziiiiii!! :D :D:D
:hello: :hello: :hello:

"I hope life is good for you.."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 3 hónapja #298045 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek,
tudom, h igaziból Nyelvek, írások topik, :oops: de nekem szükségem lenne a tengwa abc azon változatára, melyet a magyar nyelvre(hangokra) alkalmaztak. Tavalyi táborban le is írtuk, de különböző események eredményeképpen elveszett. Esetleg tudna vki segíteni? :csizmáskandúrszemek: :) :) [/b]

Több
18 éve 3 hónapja - 18 éve 3 hónapja #298041 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dracung írta: Kössz a tippet! Hát gyorsan le is szedtem.. de sajnos mindenhol ugyanazt a verziót találtam meg.. viszont nekem az kéne, ami ebben a trailerben van :'(

Melyik verzió az pontosan, amit találtál? Ha jól emlékszem, anno volt egy overture nevű fájl, ami keringett a neten, és az nem teljesen a Requiem for a Dream filmzenéje volt, hanem valami keverék. Pill, mindjárt megkeresem és feldobom.
Szerk: meg is van: sil.uw.hu/overture.mp3

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.502 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére