BESZÉLGETŐS topic
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nagyon megilletődtem, és mégegyszer köszönet mindenkinek! :hello:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arzeen
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Remzymama/Tünde írta: Papa: hogy fogjátok hívni otthon?
Ha jó: Sanyika, Sanci, Frodó
Ha roszz: SÁNDOR FRODÓ ~VEZETÉKNÉV~!
bocsi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Leia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"I hope life is good for you.."
- Alison West
- Nem elérhető
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Artemisz
- Nem elérhető
Olorin.papa írta: Rabyn!
Természetesen!
Kicsit furcsán néztek... dehát anyakönyvezhető név.
Köcce mindenkinek!
Nem csalódtam benned, Papa! :hello: :itscool:
Epedve várjuk, hogy köreinkben üdvözölhessük az új generáció következő tagját!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Természetesen!
Kicsit furcsán néztek... dehát anyakönyvezhető név.
Köcce mindenkinek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Olorin.papa írta: Örömmel értesítek mindenkit akit érdekel (akit nem azt is), hogy a kis Sándor Frodó ma 17 órakor, 3.05 Kg-al és 53 Cm rel megérkezett!
:frodo1:
:bounce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
gratula.
tényleg ez lett a keresztneve?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Olosta
- Nem elérhető
Olorin.papa írta: Örömmel értesítek mindenkit akit érdekel (akit nem azt is), hogy a kis Sándor Frodó ma 17 órakor, 3.05 Kg-al és 53 Cm rel megérkezett!
Ittis gratula!!!! :hello: :cheers:
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- gilloth
- Látogató
én e héten voltam fen Pesten, de nem találkoztam senkivel, így jártam, semmi baj
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Én is ottan vettem sarut szal jóóó Higgyetek nekem!!!
Jelzem, hogy holnap szerintem esni fog. A térdem aszngya:D)
Én szeretnék színházba járni, csak sokszro nincsen kivel mennem, vagy nemtudom megvenni a jegyet. Moziba is ezért megyek ritkán mert nemvan rá keret.
De majd most, hogy van fizum:D
megyünk színházba ősztől, nekem is ez volt eddig a bajom - jön Encs is
térdeddel beszélj (egyébként az én fejem is rendetlenkedik 2 napja )
- Rabyn
- Nem elérhető
Jelzem, hogy holnap szerintem esni fog. A térdem aszngya:D)
Én szeretnék színházba járni, csak sokszro nincsen kivel mennem, vagy nemtudom megvenni a jegyet. Moziba is ezért megyek ritkán mert nemvan rá keret.
De majd most, hogy van fizum:D
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
felszállsz a 4 vagy 6os villamosra,
ha vizes kinn az ablak leszállsz VASÁRNAP 3 ÓRAKOR a Nyugati pályaudvarnál és lejössz az aluljáróba a metrókijárattal szemben találkozunk
ha száraz az ablak, akkor eljössz a Margit híd Margitszigeti megállójáig és ott az aluljárón keresztül megközelíted a szigetet.
Mi ebben olyan bonyolult?
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Feanor Faelivrin írta: Az időre való tekintettel azért még áll a holnap?
Vasárnap, ha szakad az eső , de csak akkor!!! megyünk valahova teaházba Margitszigeti tali helyett!!!
tehát esőidőpont és hely: Nyugati aluljáró és marad a 3 óra!!!
ha nem esik: vasárnap 3 óra Margitszigeti bejárat Margit-híd felől
pontosan hol az aluljáróban mert eléggé nagy
"A mosoly a leger
- Tünde
- Nem elérhető
Feanor Faelivrin írta: Az időre való tekintettel azért még áll a holnap?
Vasárnap, ha szakad az eső , de csak akkor!!! megyünk valahova teaházba Margitszigeti tali helyett!!!
tehát esőidőpont és hely: Nyugati aluljáró és marad a 3 óra!!!
ha nem esik: vasárnap 3 óra Margitszigeti bejárat Margit-híd felől
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Megszületett a bátyám második kislánya Zita
Kétszeres nagynénivé lettem! :hello:
Hűű, gratulálok!!!
AURE ENZULUVA!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Kétszeres nagynénivé lettem! :hello:
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Leia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Szóval most már én is élvezhetem a nyarat! végre!!
"I hope life is good for you.."
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Minden évben bérletünk van. A teljes családnak két színházba is. Egyetértek.Dreamer_KF írta: Emberek, mikor voltatok utoljáéra színházba?..NAGYON sok, igazán jó fiatal színészünk van, és van egy olyan 40-es, ötvenes generáció is, ami legalább olyan jó, mint a régi nagyok.
- Esgal
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
Igen, az. Nézdcsask meg a térképetNimrocco mirimafea írta: A majlath-saru.fw.hu -s az a Nyugati téris, nem? De sztem ez lesz az amit én keresek. Legalábbis ráismertem arra a sarura ami azon a lányon volt, aki mondta nekem, h Pesten tud egy helyet. Zsír. És ő 7500-ért csináltatta.
Tényleg jók, én monjuk tavaly asszem 7800-ért csináltattam sarut, de a mai napig szuperál És tényleg jó, h abszolút egyéni igények alapján dolgozonak, tkp. bármit akarsz, meglesz.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szerzel 7000Ft-ért tehenet, már jól is jártál ;]]Felagund írta: Tök ingyen volt, csak egy tehén kell hozzá (legalábbis annak némi bőre )
Bevallom nagyon régen. Viszont elfogult vagyok. Sorry. ;]Dreamer_KF írta: Emberek, mikor voltatok utoljáéra színházba?..NAGYON sok, igazán jó fiatal színészünk van, és van egy olyan 40-es, ötvenes generáció is, ami legalább olyan jó, mint a régi nagyok.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Igen, az. Nézdcsask meg a térképetNimrocco mirimafea írta: A majlath-saru.fw.hu -s az a Nyugati téris, nem? De sztem ez lesz az amit én keresek. Legalábbis ráismertem arra a sarura ami azon a lányon volt, aki mondta nekem, h Pesten tud egy helyet. Zsír. És ő 7500-ért csináltatta.
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Missy
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: A nyugati térin kívül van még egy sarus a Kálvin tértől nem messze a Vámház körúton (Fél úton a kálvin tér és a Duna között), de én személy szerint jobban ajánlom a Nyugati tériset.
Felagund: Elszakadt az egyik sarum. Megjavítanád?
Megjavítja, csak hozd el neki a Borist.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Felagund: Elszakadt az egyik sarum. Megjavítanád?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
ez így igaz, de olyan nehéz leváltani az agyunkban a neveket és az arcokat. tudom, nem leváltani kell, de nem úgy értem, hanem megszokni, hogy ő is olyan nagy színész lesz. ha lesz.Dreamer_KF írta: Emberek, mikor voltatok utoljáéra színházba?..NAGYON sok, igazán jó fiatal színészünk van, és van egy olyan 40-es, ötvenes generáció is, ami legalább olyan jó, mint a régi nagyok.
"Well, I'm back."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
sebcsaba írta:
Már akkor boldog volnék ha legalább egy ilyen színészünk lenne még valaha.Phaedra/Namarie írta: Nyugodjék békében, és szívemből kívánom, hogy legyen ennek az országnak még legalább vagy száz ilyen színésze mielőbb, mint ő volt.
Emberek, mikor voltatok utoljáéra színházba?..NAGYON sok, igazán jó fiatal színészünk van, és van egy olyan 40-es, ötvenes generáció is, ami legalább olyan jó, mint a régi nagyok.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
7000 forint egy darab bőrért???
Our knees do not bend easily
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
az nem is rossz ahhoz képest hogy anyám legutóbb volt képes elkölteni 9900 forintot egy nyamvadt strandpapucsra. merthogy állítólag bőr és ő szereti a bőrt. ráadásul nekem vette. grrrr. basszus az egy vagyon.Minerva írta: A legolcsóbb sarujuk 7000 HUF, ha jól emlékszem.
"Well, I'm back."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.