BESZÉLGETŐS topic
- Niph
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jobban fogalmazva
Tél: Gyönyörű mikor esik a hó és a fnyőfák csak úgy ragyognak a friss fehér hótól...
Tavasz:: Talán még is ez az évszak tetszik a legjobban mert kizöldül minden, virágba borul minden....madarak csivitelnek .Szóval újjászületik a természet és lágy tavaszi szellő fújj....
Nyár::Lehet pihizni, meleg van, nem kell 5 réteg ruhát magamra huznom..... Strand, fürdés és sok sok beszélgetés(tábor )
Ősz:: Ez a másik kedvencem talán. A fák és az edők olyan gyönyörűek amikor színesek, és olyan jó olyankor a lehulló levelek forgatagában sétálni.......
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Valami búcsúzásféle van a levegőben, különleges illatok, és szomorúság is, de egyben a remény ígérete, hogy minden egyszer megint szép lezs, és új életre kel. Az ember ilyenkor jobban befelé figyel, de ugyankkor, mintha sokkal jobban kinyílna a világ felé, amikor a hívogató őszi égboltra tekint. Soha nem olyan kék az ég, és távoli, mint ősszel.
Szeretem azt is, amikor hűvös van reggel, sőt, amikor dér csillog a füvön, de még nem kell hat réteg ruha ránk.
Szeretm a telet is, a tiszta, jéghideg, metsző levegőt, a tavszt is, amikor minden virágzik, és lehet lesni, hogy kelnek a virágok.
Nyáron az alkonyatokat szeretm a legjobban és a nyári hajnalokat . A nyári hajnaloknak mindig van valami különleges hangulatuk. Olyan jó nyáron, hajnalban kelni és utazni...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Niph/Elentári írta: És akkor a legszebb az egész amikor csendben esik a hó. És olyankor olyan jó sétálni a hóesésben...... De azért már jó lenne ha lassan jönne a tavasz....
Ebben a pár sorban, minden benne van amit most érzek
De egyre inkább várom a tavaszt, a Fák fényét
- Niph
- Nem elérhető
Hokshelato írta:
Gilgolwen Nimrandir írta: Itt van néhány téli kép, amit ma készítettem egy "kölcsön-géppel"
Nagyon szépek! Körülöttem mindenki panaszkodik, mennyire utálja már, én is várom a tavaszt, de szerintem kevés évszakban van annyi harmónia, mint a télben(itt a csendes hóesésre gondolok, nem a hókotrókra és a hóban elakadt autók bőgésére )
És akkor a legszebb az egész amikor csendben esik a hó. És olyankor olyan jó sétálni a hóesésben...... De azért már jó lenne ha lassan jönne a tavasz....
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Óó, pedig megvan annak is a maga szépsége ebben a rohanó füstös világban... ))Hokshelato írta: ...itt a csendes hóesésre gondolok, nem a hókotrókra és a hóban elakadt autók bőgésére
"Well, I'm back."
- Hokshelato
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Gilgolwen Nimrandir írta: Itt van néhány téli kép, amit ma készítettem egy "kölcsön-géppel"
Nagyon szépek! Körülöttem mindenki panaszkodik, mennyire utálja már, én is várom a tavaszt, de szerintem kevés évszakban van annyi harmónia, mint a télben(itt a csendes hóesésre gondolok, nem a hókotrókra és a hóban elakadt autók bőgésére )
"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: Most voltunk Legolinnal ENIBE-n (az ország négy spanyol kéttannyelvű iskolájának találkozója), és nagyon jó volt, bár ahhoz képest, hogy Pesten volt, szerintem elég rosszul volt megszervezve, de az mindegy, az a lényeg, hogy MEGNYERTÜK A SZÍNHÁZI ELŐADÁSOS VERSENYT!!! :itscool: :dance: :bounce: :hello: :cheers: És emegyünk vele Pozsonyba, és megvertük Pestet!
Ja, meg én még fogalmazási versenyben indultam, de ott végig azon gondolkodtam, hogy a kettővel mellettem ülő lány az nekem ismerős, aztán a vegén rájöttem, hogy Frodó az, és a táborból ismerem ...
Meg véletlenül megtaláltuk Ulmo tablóját!
[size=9:h6z3x856]Ennyi...[/size]
:bounce: :bounce: :bounce: Naaagy gratula! :cheers: :dance:
Csak így tovább! :up:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Namarie
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: Most voltunk Legolinnal ENIBE-n (az ország négy spanyol kéttannyelvű iskolájának találkozója), és nagyon jó volt, bár ahhoz képest, hogy Pesten volt, szerintem elég rosszul volt megszervezve, de az mindegy, az a lényeg, hogy MEGNYERTÜK A SZÍNHÁZI ELŐADÁSOS VERSENYT!!! :itscool: :dance: :bounce: :hello: :cheers: És emegyünk vele Pozsonyba, és megvertük Pestet!
Ja, meg én még fogalmazási versenyben indultam, de ott végig azon gondolkodtam, hogy a kettővel mellettem ülő lány az nekem ismerős, aztán a vegén rájöttem, hogy Frodó az, és a táborból ismerem ...
[size=9:2t6j7iqn]Ennyi...[/size]
GRATULÁLOK!!!!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mivel egy olyan TDK-témán dolgozok, ahol nagyon fontos lenne, hogy idős (minél idősebb) emberek tenyérlenyomatát vegyem fel, ezért borzasztóan örülnék, ha tudnátok mondani olyan idősek otthonát, ahol meg tudnánk ejteni a mérést (a statisztikai mennyiségek miatt nem jó az, hogy "nekem van egy 95 éves nagymamám!" )
Szóval bárki, akinek van ismerőse ilyen helyen, írjon privit, keressen telefonon (06205660231), vagy írjon e-mailt (lásd 2 cmrel lejjebb )
(az ismerős azért kéne, hogy ne teljesen ismeretlenül és váratlanul törjünk rá az öreg nénikre/bácsikra)
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm!
Our knees do not bend easily
- Meleth_lin
- Nem elérhető
[size=9:97rmnm0r]Ennyi...[/size]
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Narmo
- Nem elérhető
Toma gazda írta: Eldamyn majd megmutatod hogyan kell 90 fokosan síelni mert megnézném.
Ejrőernyővel kell csinálni az ilyet vagy hogy?
És a landolásnál kell figyelni a fákra??
vagy hogy én ezt nem értem??
A legeslegutóbbi
- Silima
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
Ejrőernyővel kell csinálni az ilyet vagy hogy?
És a landolásnál kell figyelni a fákra??
vagy hogy én ezt nem értem??
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Narmo
- Nem elérhető
(drowse) írta:
a 90 fokos lejtőn korizást inkább zuhanásnak hívják...Narmo Poice írta: Eldamyn: háát..igen Korizni inkább vízszintes felületen Vagy esetleg a korizás egyik módosult változata a 90 fokos lejtőn, de azt síelésnek hívják És ott vigyázni kell a fákkal
Köhh..az sí-zuhanás sem egy rossz sport. Sí nélkül párszor már próbálta, sőt! Profira szerkesztettem Estel ésszerű gondolatok
- Léli
- Nem elérhető
(Ha nem is nézed végig, ezt mindenképpen nézd meg, érdemes
Hol máshol lehetne, mint a Matek Tanszék előtt? )
Szépek Szeged szobrai
Állatcspda :
Szerintem ez akkor is szép... Ja, amúgy ez a járda
A Végzet Lábnyoma
Újabb szép fa:)
Mocsár 1.0
Csörge Csarnok
Zöld fa télen
Magánypad
Börtön
Árván várván...
Izzó fa
Égő fa
Karácsonyi idézet
Szánkó helyett...
Ez csak úgy tetszik...
Vulkáni hamu, vagy hó?
Az Elhagyott Világ...
Nyuszi ül a hóban
Ennyi volt
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Léli
- Nem elérhető
Ti már megszokhattátok, hogy gonosz tudok lenni, ha a fényképek netrekerüléséről van szó. Nos, van két újabb áldozatom, akik még csak most tapasztalják ezt először Magyarul: két énekkaros srác elkövette azt a hibát, hogy nem menekültek el, amikor elővettem a fényképezőgépemet És igazából csak szeretném őket nektek megmutatni, hogy kik is ők, meg hogy szokják, hogy én ilyen gonosz is tudok lenni Itt a cím:
kep.tar.hu/leli/50021313#2
Ja, és nyugodtan írjatok hozzájuk kommenteket, mert akkor azokat még látni is fogják [size=9:39sym9lt]De azér ne legyetek velük túl gonoszak, mer mégiscsak a barátaim. [/size]
Ja, és hamarosan kikerülnek az újabb képek, megin csináltam kb. 170 havas Szeged képet, de ezek annyira nem jók, mer a hó sem volt jó, illetve sötét volt, meg ilyesmi. De majd kiteszek ide egy rövid válogatást a jobbakból.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ery
- Nem elérhető
Pontosítok. Nincs azon mit csodálkozni, hogy Aeglos ott járt.Felagund írta:
Ery írta:
Felagund írta:
Aeglos írta: Én meg a Happy Tree Friends fórumot nézegetve rábukkantam egy Aragorn nevű felhasználóra... 8O Hogy az miként került oda.... :
És Te miként kerültél oda?
Ez nem kérdés.
Dehogynem, ott a kérdőjel a végén, van benne kérdőszó, kérdő szórend, miegymás! :tongue:
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Toma gazda
- Nem elérhető
Gandalf írta: Toma, nekem csak kazin van meg, de azt azért először tisztázd, hogy az eredeti ősbemutatós CD kellene-e Neked, vagy a felújított "trilógia-változat"! Nehogy meglepetés érjen!
Hátőő az 1983 aug 20. ai kellene
- Felagund
- Nem elérhető
Ery írta:
Felagund írta:
Aeglos írta: Én meg a Happy Tree Friends fórumot nézegetve rábukkantam egy Aragorn nevű felhasználóra... 8O Hogy az miként került oda.... :
Ez nem kérdés.
Dehogynem, ott a kérdőjel a végén, van benne kérdőszó, kérdő szórend, miegymás! :tongue:
- Ery
- Nem elérhető
Felagund írta:
Ez nem kérdés.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Ringbearer írta: én meg a múltkor azon nevettem egy nagyot, amikor apu gépe be volt kapcsolva, és láttam egy angol emailt, amibe az volt beleírva hogy Aragorn. Kérdeztem tőle, hogy miben sántikál, erre azt mondta, hogy van egy projektjük (apa szövegfelismerő-programokat csinál) amit Aragornnak hívnak, és van egy másik is amit pedig Middle-earth-nek...
Én meg a Happy Tree Friends fórumot nézegetve rábukkantam egy Aragorn nevű felhasználóra... 8O Hogy az miként került oda.... :
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Toma gazda
- Nem elérhető
VAGY MEG TUDJA FABRIKÁLNI ÚGY HOGY AZ EREDMÉNY UGYAN AZ LÉEGYEN MINT AZ ELŐZŐNÉL??
akkor az privizzen nekem.
köszönöm!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
(De egy lépcső még mindig lehet 90 fokos és 100%-os lejtő egyaránt, feltéve, hogy le van fagyva, és 90 lépcsőfokból áll.. )
[size=9:1lumweie]Egyébként meg 1900... [/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Drowse
- Nem elérhető
a 90 fokos lejtőn korizást inkább zuhanásnak hívják...Narmo Poice írta: Eldamyn: háát..igen Korizni inkább vízszintes felületen Vagy esetleg a korizás egyik módosult változata a 90 fokos lejtőn, de azt síelésnek hívják És ott vigyázni kell a fákkal
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Narmo
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.