BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 8 hónapja #245978 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: /me is csinált egy gyors statisztikai felmérést, de nem publikáltam... :)

De most fogod :) Lécccccccciiiiiiiii :) ) :szépennéz:

Egyébként ez a link, ami itt pár hozzászólással lejjebb kábé ötször ki van írva, engem is a hatalmábak erített, nagyon poén :D D

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245964 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

olorin.papa írta: :D Csináltam egy gyors számolást, és ezek az eredmények:
5001 felhasználóra:
Hozzászólás:
0: 3501 darab
1. 295
2. 166
3. 76
4, 74
5, 60
6, 43
7, 37
8, 36
9, 20
10, 21

11-99: 384
100- 1000: 246
1001-2000: 27
2001-3000: 9
3001-4000: 4

4711: Alyr Arkhon! :D Gratula! :D

és az aranyérmes, pedig régóta nem jár közénk:
5261!! Sil mégnagyobb gratula!!! :cheers:

:oops: az esetleges pontatlanságokért bocsánatot kérek! :oops:

/me is csinált egy gyors statisztikai felmérést, de nem publikáltam... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245963 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimashilin írta: Emberek... aki stresszes, ideges, esetleg nem teljesen normális, látogassa meg ezt az oldalt. /nekem már a Kedvencek közt van. :D /

mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf

Ez marhajó!!!! :lol: :D

Több
19 éve 8 hónapja #245962 Írta: Gilg (Gwindorn)

Nimashilin írta: Emberek... aki stresszes, ideges, esetleg nem teljesen normális, látogassa meg ezt az oldalt. /nekem már a Kedvencek közt van. :D /

:lol: :lol: :lol: ezt egy nagyon pihent ember találhatta ki... :D

Több
19 éve 8 hónapja #245888 Írta: Snufi

Anyám teljesen rácuppant :D DD

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #245879 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek... aki stresszes, ideges, esetleg nem teljesen normális, látogassa meg ezt az oldalt. /nekem már a Kedvencek közt van. :D /

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
19 éve 8 hónapja #245866 Írta: Snufi

olorin.papa írta: :D Csináltam egy gyors számolást, és ezek az eredmények:
5001 felhasználóra:
Hozzászólás:
1. 295
2. 166
3. 76
4, 74
5, 60
6, 43
7, 37
8, 36
9, 20
10, 21

Váááóó :) )) Ez aztán szép :)

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #245864 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D Csináltam egy gyors számolást, és ezek az eredmények:
5001 felhasználóra:
Hozzászólás:
1. 295
2. 166
3. 76
4, 74
5, 60
6, 43
7, 37
8, 36
9, 20
10, 21

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #245856 Írta: Snufi

Toma gazda írta: akkor írjon legalább 10 db hozzászólást vagy mutasson aktivitást valamien szinten

Nem fognak. De attól még ott marad a többi négyezer felhasználó, akik viszont az égvilágon semmit se csinálnak, nem hiszem, hogy nektek pont ez a pár ember fáj... :)

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #245853 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
akkor írjon legalább 10 db hozzászólást vagy mutasson aktivitást valamien szinten

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 8 hónapja #245851 Írta: Snufi

Toma gazda írta: szerintem aki legalább 1 éve regelt és nincs hozzászólása azt alapbó ki kéne szórni valamien módon

De vannak egy páran, akik rendszeresen járnak talikra meg mittomén, de fórumon nem nagyon vannak jelen... Mondjuk ez a pár ember hol van a négyezer semmittevőhöz... :P

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #245850 Írta: Toma gazda
szerintem aki legalább 1 éve regelt és nincs hozzászólása azt alapbó ki kéne szórni valamien módon

Több
19 éve 8 hónapja #245849 Írta: Snufi
Szerintem ezt már láttátok, de hátha van aki még nem:

www.theonering.net/scrapbook/view/6856/

:) )))))

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #245846 Írta: Snufi

Alyr Arkhon írta:

olorin.papa írta: Nem akarom elrontani a kedvetek, de bből Kb 1000 rendszeres hozzászóló van, a többi csak regisztrált valamikor!

Sztem kb 100.

Szerintem is sokkal kevesebb, mint ezer, az nagyonnagyon sok lenne... De télleg kicsit irtani kéne azok közül, akik nem látogatják a fórumot és nincs is hozzászólásuk.

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #245844 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

olorin.papa írta:

Gilgolwen Nimrandir írta: Elérkeztünk az 5000. felhasználóhoz :cheers: :bounce: :hello:

:? Nem akarom elrontani a kedvetek, de bből Kb 1000 rendszeres hozzászóló van, a többi csak regisztrált valamikor! :?
Valahogy ezektől megkéne szabadulni... :roll:
:wink: Egyébként én is örülök a nagy számnak! :D

Sztem kb 100.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 8 hónapja #245843 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Elérkeztünk az 5000. felhasználóhoz :cheers: :bounce: :hello:

:? Nem akarom elrontani a kedvetek, de bből Kb 1000 rendszeres hozzászóló van, a többi csak regisztrált valamikor! :?
Valahogy ezektől megkéne szabadulni... :roll:
:wink: Egyébként én is örülök a nagy számnak! :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #245834 Írta: Toma gazda
Atya világ 5000!!!!

tavaly ilyenkor még csak 2100 körl voltunk kb... :roll:

Több
19 éve 8 hónapja #245818 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Welcome peach!!!!!!! :dance:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 8 hónapja #245811 Írta: Gilg (Gwindorn)
Elérkeztünk az 5000. felhasználóhoz :cheers: :bounce: :hello:

Több
19 éve 8 hónapja #245799 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A gépem bemondta az unalmast, amíg nem gyógyítják meg, addig csak munkahelyről tudok netni de itt is csak keveset, mert nem nagyon van időm. Szóval aki kontaktolni akarna, az keressen a mobilomon... nyüüüffff :cry:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 8 hónapja #245756 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta: Valaki nem tudná esetleg, és ha mégis, nem lenne olyan kedves megmondani, mit jelent az, hogy: JUNCTA VIS FORTIOR? Asszem latin, de mivel azt mondták nekem h a klasszikus latinban nincs "j", lehet h az első betű i? ( IUNCTA VIS FORTIOR)
A szóban forgó mondat az iskola (Wattay Középiskola és Szakiskola) jelmondata, ahol dolgozom.Előre is köszi!!! :) :)

Latin, nem vitás, de most nincsen nálam a szótáram... :? A Tanulószobában is kérdezd meg! :wink:

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 8 hónapja #245736 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valaki nem tudná esetleg, és ha mégis, nem lenne olyan kedves megmondani, mit jelent az, hogy: JUNCTA VIS FORTIOR? Asszem latin, de mivel azt mondták nekem h a klasszikus latinban nincs "j", lehet h az első betű i? ( IUNCTA VIS FORTIOR)
A szóban forgó mondat az iskola (Wattay Középiskola és Szakiskola) jelmondata, ahol dolgozom.Előre is köszi!!! :) :)

Több
19 éve 8 hónapja #245725 Írta: B.C
B.C válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drága DCM stb.....!

A múltkor nem tudtam kifejteni (így ha írok meg különben is mindig okosabb vagyok), hogy az ÖNGYILKOSSÁG meg a nem lét szabadságának választása miben is MÁS! Először is szerintem a "klasszikus" öngyilkos NEM MEGHALNI AKAR! Hanem élni, csak az ő aktuális körülményei és testi vagy lelki diszharmóniai túljutnak az elviselhetőség határán (SZÁMÁRA). Most lehetne azon vitázni, hogy az egyes emberek ingerküszöbe túl alacsony-é (kérdés), de ettől a probléma még adott! A TÉNY, elege van, nem bírja, változtatni MÁR nem tud CSAK egyféleképpen, ha kilép az őt körülvevő NYOMASZTÁSBÓL... Tehát az öngyilkos végső, kétségbeesett segélykiáltása a cselekedet. Amire viszont én gondoltam (meg most is), az egy TUDATOS VÁLASZTÁS nem emocionálisan motivált KÉNYSZER!! (Bár itt ezen a ponton jöhet az az ESZMEFUTTATÁS, hogy mi is az a "NEMKÉNYSZER" (Talán van??). Meg azon is el lehet merengeni mi is az élet, mert ha szigorúan organizációnk működését értjük ezalatt (számomra az emberi viszonylatban NEM elfogadható), akkor tényleg BŰN AZ ÖNPUSZTÍTÁS (DE AKKOR MINDEN VÁLFAJA A KÖZVETETT IS!!) Úgy gondolom, az élet NEM egy monumentális Don-kanyar, ahol is ha törik-szakad utolsó töltényig kitartani a jelszó. Számomra elfogadható ALTERNATÍVA a "kiszabott" idő előtt "külön békét kötni" az Úristennel!

Több
19 éve 8 hónapja #245640 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez a hirtelen napsütés engem is meglepett. :D Kicsit zavart is voltam tőle iskolába menet. :P :)

Ismét felraktam néhány érdekes képet a képtáramba. :) )
Mpst viszont már újra rossz idő van, és hétvégére havat jósolnak... :? :(

Katt ide

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 8 hónapja #245635 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Annnnyira kellett már a napsütés, végre eltűnt a téli depim. (Na nem igazi depi, csak a túlzott fényhiány nyomasztó hatása.) Menni kell sétálni és feltöltődni napfénnyel!!!!!!!!!!!
Aki néz MTV-t az már biztos észrevette, hogy elindult A nagy könyv című műsor. Van honlapja is: www.anagykonyv.hu . Tessék látogatni és szavazni és népszerűsíteni az olvasást!!!!!!!! :D :D :D
Végre egy értelmes kezdeményezés de csak akkor lesz sikeres, ha mindenki kiveszi belőle a részét! Szóval hajrá!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 8 hónapja #245554 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És a színüveg teraszunkra idén először léptem be úgy, h nem mínusz, hanem plusz 20 fok volt bent. :-) Ergo: végre van ereje a napnak. :hello:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
19 éve 8 hónapja #245544 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hümm. Ma reggeli élmény. Hétágra süt a nap és közben csiripelnek a madarak. És közben kb mínusz 5 fok :P Ezt a szürrealitást... :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 8 hónapja #245531 Írta: Hokshelato
Hokshelato válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok! Ollyan hepi vagyok én is! Végre süt nap! Igaz hogy mellette -2 fok volt, de a zsigereimben kezdem érezni a tavaszt!Legszívesebben szétrobbannék, úgy tombol az energia belül..

"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"

Több
19 éve 8 hónapja #245469 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az a legjobb mikor ilyen örömök érik az embert. Ésa más emberek is heppik lesznek tőle. Mint most Te!!!!!!Gratulálok!!!!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 8 hónapja #245433 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
GRATULÁLOK ANYUKÁDNAK!!!!!!! És őszintén remélem, jóóó sokáig marad ott, és nagyon jól fogja magát érezni!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.549 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére