BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 10 hónapja #240167 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Ery írta:

Ulmo írta:

Ery írta: Nálam még mindig nem esik... :(

Ne csináld...a Váci úton is szakad a hó (most mondjuk pont alábbhagyott). Kispesten hajnalban már 5-6 centi volt.

Amíg nem nekem kell kotorni, addig én is szeretem :)

Márpedig sem Kispesten, sem Dunakeszin itt ahol ülök egy pehely nem sok annyi sem esik.

(Csak ha kinyitom az ablakot, mert akkor bevág... :P )

Esküszöm, lebontom a tetőt a fejed fölül, akkor ott is esni fog a hó, ahol épp te vagy :twisted:

Te Mekk Mester! :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #240161 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Ulmo írta:

Ne csináld...a Váci úton is szakad a hó (most mondjuk pont alábbhagyott). Kispesten hajnalban már 5-6 centi volt.

Márpedig sem Kispesten, sem Dunakeszin itt ahol ülök egy pehely nem sok annyi sem esik.

Esküszöm, lebontom a tetőt a fejed fölül, akkor ott is esni fog a hó, ahol épp te vagy :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #240150 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda/Vöröspuli írta:

Narmo Poice írta:

Panni írta: [size=9:nppvfxf0]Nem nagyon bízom az időjáráselőrejelzésekben, de.... legutóbb mintha szombatra -20 fokot mondtak volna 8O [/size]

A mostani szombatra? 8O Picit hideg lecc.. Asszem szánkóval mek sulájba holnap :D

ugyan má ez semmi ha megszűnik a golf áramlat az okosok szerint átlagosn -10 C sal kell számolni

Namost akkoj lejönnek északról mert lakhatatlan lesz a cucc
de figyusz ha -20 akkor befagy a balcsi

Az, hogy befagy a Balcsi max nektek jó :D Én meg lefagyok.. de ilyenkor nagyon örülök, hogy huskym van :D Kutyásszán rúlzik!!!!!!!!! 8)

Több
19 éve 10 hónapja #240148 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szívesen :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #240147 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii! (Ez Timonának szólt...) Valami ilyesmire vágytam pont! :D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 10 hónapja #240146 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Talán Szécsénynél :D

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 10 hónapja #240145 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
-20 at ? 8O
Vlagyivosztoknál' ? :mrgreen:

Több
19 éve 10 hónapja #240140 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Narmo Poice írta:

Panni írta: [size=9:2byv8d5j]Nem nagyon bízom az időjáráselőrejelzésekben, de.... legutóbb mintha szombatra -20 fokot mondtak volna 8O [/size]

A mostani szombatra? 8O Picit hideg lecc.. Asszem szánkóval mek sulájba holnap :D

ugyan má ez semmi ha megszűnik a golf áramlat az okosok szerint átlagosn -10 C sal kell számolni

Namost akkoj lejönnek északról mert lakhatatlan lesz a cucc
de figyusz ha -20 akkor befagy a balcsi

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 10 hónapja #240138 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
HÓ RÚLZ!!! :mrgreen:

Persze nekem ilyenkor kell lebetegedni :(
Tegnapelőtt még az volt a bajom, h. ma du. eccerre két helyen kéne lennem, most meg rostokolhatok itthon... :( *fújja-az-orrát* *teátiszik* *gyógyszertszed*

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #240137 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Panni írta: [size=9:19440om8]Nem nagyon bízom az időjáráselőrejelzésekben, de.... legutóbb mintha szombatra -20 fokot mondtak volna 8O [/size]

Több
19 éve 10 hónapja #240133 Írta: Toma gazda
nálunk jó nagy hó van 2 óránk elmaradt

zsír ha ez így folytataj a tihanyi nemtudja majd lekotorni és nem kell holnap menni

Több
19 éve 10 hónapja #240130 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ekkora lúzert mint én! Tegnap hazamenvén felfedeztem, hogy eltört a csizmám talpa, bosszankodtam kicsit, majd elhatároztam hogy január végén már hülye leszek új csizmát venni, úgyse nincs tél! Erre ma reggelre leesik a hó..... :triste: Örülök neki, mer imádom a havat, de most vehetek új csizmát...... :roll:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 10 hónapja #240122 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #240118 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta: Azért szombat még messze van, addig shimán jó lehet a közlekedés ;)

Engem egy kis hó nem tarthatna vissza, de más okokból kifolyólag nem fogok tudni menni, sajnos :(

Hát remélem igazad lesz, és szombatra rendbe jön a közlekedés...
egy kis hó engem sem tart vissza, de nálunk nem kis hó van...

*havazós emotikon* ez nagyon tecc :D :D

Több
19 éve 10 hónapja #240117 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #240116 Írta: Timona

Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #240114 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálam még mindig nem esik... :(

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #240113 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hehe. Én a vizsgámat késtem le miatta kis híján, de akkor sem tudok neki nem örülni. Nincs valakinek valami jó hó-emotikonja? Annyira adná magát...

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 10 hónapja #240110 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
HHHÓÓÓÓÓ!!!!:)))))))))))))))))))))))

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 10 hónapja #240109 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:2pfp3gj5]Nem nagyon bízom az időjáráselőrejelzésekben, de.... legutóbb mintha szombatra -20 fokot mondtak volna 8O [/size]

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 10 hónapja #240108 Írta: Timona

Gilgolwen Nimrandir írta: A közlekedés.. :cry:

emiatt valószinüleg nem fog összejönni a veszprémi utam :(
[size=9:1b8lqe6e](jóanyám sem engedne el, és én sem szeretnék ilyen utakon buszozni)[/size]

Azért szombat még messze van, addig shimán jó lehet a közlekedés ;)

Engem egy kis hó nem tarthatna vissza, de más okokból kifolyólag nem fogok tudni menni, sajnos :(

Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #240104 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A közlekedés.. :cry:

emiatt valószinüleg nem fog összejönni a veszprémi utam :(
[size=9:pq4o5582](jóanyám sem engedne el, és én sem szeretnék ilyen utakon buszozni)[/size]

Több
19 éve 10 hónapja #240102 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

(drowse) írta:

Alison West írta: Áháá! Akkor rendben, már azt hittem, hogy Én vagyok ennyire vak, hogy nem találom meg... :mrgreen: Köszi, ez megerősít abban, hogy hagyjam ezt az avatart :P

szerintem jó ez a mostani avatarod :)

mellesleg: nagyon úgy tünik, mégsem marad el a tél... :D :D:D
[size=9:3lewie0i](csak azért a közlekedést majd ne nyírja ki...)[/size]

Köszi :)

Hát... Már kinyírta. Reggel fél óráig tartott a tíz perces utam az iskolába, nagyon örültem neki, hogy ismét elkéstem... :x

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
19 éve 10 hónapja #240098 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

(drowse) írta: feltenni te nem tudod...
asszem olyan 20 db max 80x80 pixeles képet kell küldeni svindlernek +amelyiket egyéninek akarod, és majd eccercsak meglesz...

Áháá! Akkor rendben, már azt hittem, hogy Én vagyok ennyire vak, hogy nem találom meg... :mrgreen: Köszi, ez megerősít abban, hogy hagyjam ezt az avatart :P

szerintem jó ez a mostani avatarod :)

mellesleg: nagyon úgy tünik, mégsem marad el a tél... :D :D:D
[size=9:2razg2dn](csak azért a közlekedést majd ne nyírja ki...)[/size]

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 10 hónapja #240097 Írta: Alison West

(drowse) írta: feltenni te nem tudod...
asszem olyan 20 db max 80x80 pixeles képet kell küldeni svindlernek +amelyiket egyéninek akarod, és majd eccercsak meglesz...

Áháá! Akkor rendben, már azt hittem, hogy Én vagyok ennyire vak, hogy nem találom meg... :mrgreen: Köszi, ez megerősít abban, hogy hagyjam ezt az avatart :P

Több
19 éve 10 hónapja #240095 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Orsie / Fraktál írta: Arden, itt az ideje szerezni egy egyéni avatart :D

Nem tudom, lehet, hogy Én vagyok a béna, de még mindig nem jöttem rá, hogy hogy kell egyéni avatart feltenni... :mrgreen: :P

feltenni te nem tudod...

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 10 hónapja #240094 Írta: Alison West

Orsie / Fraktál írta: Arden, itt az ideje szerezni egy egyéni avatart :D

Nem tudom, lehet, hogy Én vagyok a béna, de még mindig nem jöttem rá, hogy hogy kell egyéni avatart feltenni... :mrgreen: :P

Több
19 éve 10 hónapja #240090 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: nem hiszem el,megint egy perme avatár...
de legalább jó a neve!
üdv!

Arden, itt az ideje szerezni egy egyéni avatart :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 10 hónapja #240083 Írta: Toma gazda
hiába ő egy népszerű NOR WÉG

Több
19 éve 10 hónapja #240075 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Arden, népszerű fejed van, örülj inkább! :D

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.549 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére