BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 10 hónapja #240066 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nem hiszem el,megint egy perme avatár...
de legalább jó a neve!
üdv!

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #240059 Írta: Arsenic Blackraven
Arsenic Blackraven válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Úgy lesz! ;)
Köszönöm! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #240057 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csatlakozom... ööö... hát ez így elég érdekes volt... :P

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 10 hónapja #240055 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv... érezd magad bebocsátva! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 10 hónapja #240054 Írta: Arsenic Blackraven
Arsenic Blackraven válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
üdv mindenkinek! :)
Én még nagyon új vagyok itt és szeretnék ide tartozni!Bebocsátást kérek!
Üdvözlettel;
Arsenic

Több
19 éve 10 hónapja #240043 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

kriszana írta:

Gilgolwen Nimrandir írta: Szívesen elmennék Veszprémbe, de nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni oda :oops: (Ácsról, Komárom Eszt. Megye) ill. a másik, hogy egyedül nem nagyon mernék nekivágni az útnak... ha tud valaki valamit javasolni, megköszönném... :)

Kérdeztem már a győriektől (mármint akit ismerek közülük), hogy mennek e, mert úgy jó volna nekem is(hozzájuk csatlakozva), de senki nem jön :(

hááát, nemtom.
Legegyszerűbb valszeg az lenne, ha feljönnél Bp-re, és együtt jönnél velünk. Ezzel csak két bökkenő van:
1. utaznál sokat fölöslegesen, mer asszem Veszprém hozzád közelebb van, mint a fővároshoz.
2. nemtom, hogy van-e olyan korai busz vagy vonat, amivel reggel 6--ra a Délibe tudsz érni.

De sztem nem kell félned az utazástól. Veszprémig elhoz a máv/volán stb. Onnan pedig egyetlen buszra kell fölszállnod, és a színháznál leszállni (amíg van szád, nem tévedsz el!)

Valamikor 7-óra körűl indul györből balatonalmádiba a busz, 8 körűl van pápán, én is azzal megyek veszprémbe.
csatlakozhatsz ha akarsz :oops:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 10 hónapja #240038 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Máb írta: Buszjáratok közlekedése
Bp.ről Veszprémbe:
Bp. Népliget 6:00 Érk.: 8:10
Bp. Népliget 7:20 Érk.: 9:35
Bp. Népliget 8:00 Érk.: 9:20

Öhömm... ez az utolsó nem 10:20 akar lenni véletlenül?! 8O :wink: Nem hinném, hogy csaknem egy órával gyorsabb lenne az említett 3. busz a 2.-nál pl. :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #240028 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Wááá :D :D:D Máb, nagyon kösziiiiii :D :D:D igazán rendes tőled! :oops: :D :D

Több
19 éve 10 hónapja #239978 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kriszana!

A helyjáratok közlekedése Veszprém, Vasúttól a Színházig:

2-es: 5:50-től 60 percenként
4-es: 5:10-től: 30 percenként

Mikor érkeztek a vasúti pályaudvarra?
Máb

Több
19 éve 10 hónapja #239972 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nimrandír!

Buszok közlekedése 2005. január 29-én:

Győrből Veszprémbe:
Indulás: 7:05 Érk.: 8:50
Ind.: 8:15 Érk.: 10:08

Veszprémből Győrbe:
Indulás: 15:00 Érk.: 16:55
Ind.: 16:30 Érk.: 18:15
Ind.: 20:20 Érk.: 22:05

Budapestiek!

Buszjáratok közlekedése
Bp.ről Veszprémbe:
Bp. Népliget 6:00 Érk.: 8:10
Bp. Népliget 7:20 Érk.: 9:35
Bp. Népliget 8:00 Érk.: 9:20

Veszprémből Budapestre, Népliget:
Ind.: 16:10 Érk.:18:10
16:40 19:00
17:45 20:00
19:15 21:15
19:48 22:05

Máb

Több
19 éve 10 hónapja #239965 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bawling: :rmad2: Nem jön a U2!!!!!!!!!! Annyira, de annyira reménykedtem benne hogy mégis lesz koncert, és nem!!!!!! :shake:
Mehetek Bécsbe..... :? Francegyemeg!

Tud valaki olyan oldalt, ahol meg lehet nézni az eddigi Oscar-díjazottak listáját? (az oscar.org-on kívül, mer az valamiért nem működik nekem.... :? )

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 10 hónapja #239957 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lalaith=Panda írta: Hmmm, elég egyöntetű a véleményetek A szilmarilokról. Lehet, hogy neki kéne állnom?...

IGGEN! :D (Ez itt a reklám helye! ;) )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 10 hónapja #239930 Írta: Gilg (Gwindorn)

Artemisz (Erenya) írta: :o :o :o

Nééééézzenek mán oda, még egy Komárom megyei! Üdv, földi!!! :P :P

[size=9:2xwhhs9g]( /me from Tatabánya, amúgy bocs az OFFért :oops: :P ) [/size]

Szijja :D Bizoony! ;)

Mész Veszprémbe? :roll: :D

[size=9:2xwhhs9g](hehe ez az 123. hozácólásom)[/size]

Több
19 éve 10 hónapja #239928 Írta: Gilg (Gwindorn)
Kösziiii Kriszana :D

elkezdtem kutakodni az után, hogy milyen járatok mennek...
A "fel Pestre és onnan Veszprémbe" tényleg nem volna annyira jó...

hááát remélem összejön.. :)

Több
19 éve 10 hónapja #239927 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:o :o :o

Nééééézzenek mán oda, még egy Komárom megyei! Üdv, földi!!! :P :P

[size=9:a4rqggnq]( /me from Tatabánya, amúgy bocs az OFFért :oops: :P ) [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 10 hónapja #239920 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Szívesen elmennék Veszprémbe, de nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni oda :oops: (Ácsról, Komárom Eszt. Megye) ill. a másik, hogy egyedül nem nagyon mernék nekivágni az útnak... ha tud valaki valamit javasolni, megköszönném... :)

Kérdeztem már a győriektől (mármint akit ismerek közülük), hogy mennek e, mert úgy jó volna nekem is(hozzájuk csatlakozva), de senki nem jön :(

hááát, nemtom.
Legegyszerűbb valszeg az lenne, ha feljönnél Bp-re, és együtt jönnél velünk. Ezzel csak két bökkenő van:
1. utaznál sokat fölöslegesen, mer asszem Veszprém hozzád közelebb van, mint a fővároshoz.
2. nemtom, hogy van-e olyan korai busz vagy vonat, amivel reggel 6--ra a Délibe tudsz érni.

De sztem nem kell félned az utazástól. Veszprémig elhoz a máv/volán stb. Onnan pedig egyetlen buszra kell fölszállnod, és a színháznál leszállni (amíg van szád, nem tévedsz el!)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 10 hónapja #239919 Írta: Gilg (Gwindorn)
Szívesen elmennék Veszprémbe, de nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni oda :oops: (Ácsról, Komárom Eszt. Megye) ill. a másik, hogy egyedül nem nagyon mernék nekivágni az útnak... ha tud valaki valamit javasolni, megköszönném... :)

Több
19 éve 10 hónapja #239907 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves lekes és kevésbé lekes népek!

Ki tervezte úgy, hogy eljön Veszprémbe a Tolkien napra? (Persze olyan emberkéket is szívesen látunk, akik eredetileg nem tervezték úgy, de szívesen jönnének :) )
Mert szükségünk lenne 3-4 (esetleg több) megbízható emberkére, akik infopultoznának.
Aki kedvet érez magában a dologhoz, az legyen oly jó, hogy küld egy e-mailt, vagy felhív telefonon ( kriszana@tolkien.hu 06-70/510-6698) mielőbb, ha lehet.
Indulás szombaton korán reggel, 06:05-kor a Déliből Veszprémbe. Visszaindulás (legkésőbb) 20:15-kor, érkezés a Délibe 21:58-kor.
(Retúr diákjegy 742 Ft. 33%-os retúr jegy 1530 Ft.)

Köszönöm.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 10 hónapja #239904 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jó kis lavinát indítottam el :D :oops:

Több
19 éve 10 hónapja #239900 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lalaith=Panda írta: Hmmm, elég egyöntetű a véleményetek A szilmarilokról. Lehet, hogy neki kéne állnom?...

Ezt a kérdést nem komolyan gondolod, ugye? :D
Sipirc az ágyba, s elővenni a Szilmarilokat... nagyon fog tetszeni!

Több
19 éve 10 hónapja #239895 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FIGYELEM!!!

Leltároztuk a ruhásszekrényünket, meg kapunk innen onna ruhákat, amiket nemhordunk. Vanmár vagy 3 zsák. Van benne kabáttól a zokniig mindenféle.. Ha valaki tud olyat akinek kellene az szóljón annyit kell tenni,hogy ide kell érte jönni.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #239892 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm, elég egyöntetű a véleményetek A szilmarilokról. Lehet, hogy neki kéne állnom?...

Több
19 éve 10 hónapja #239884 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dae/siss írta:

Silima írta:
Hú, öregem, te vagy az első ismerősöm, aki nem tudta lerakni a Szilmarilokat...

Én se tudtam letenni :D Nekem spec jobban is tetszett, mint a GyU...

:P Én GYU-olvastam először, éspedig a 3.kötetet :lol: , mondtam: Ejha! Lenni kell itt másik kettőnek is! 8) Végignéztem a könyvtár minden polcát, ahol is megtaláltam a másik kettőt is! :lol: Nálam is maradt több mint egy évig, elolvastam vagy hatszor. :D
Végül is vissza kellett vinnem, mert a könyvtárat eladták... :?
Háromszor mentem érte pestre, mire az utolsó darabot a polcmögül (ahová lecsúszott) meg nem kaptam! :P
Aztán jött a Szilmarilok, ami nekem jobban tetszett... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 10 hónapja #239883 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt továbbra sem esik...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #239882 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát itt egész nap havazott, és eszébe sincs megmaradni.. :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 10 hónapja #239880 Írta: Rabyn
aztmondták a híradoba, hogy nagy hó és sok minusz fok jön kishazánkba.. némethonban már megbolydult a közelekdés:D

Több
19 éve 10 hónapja #239874 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én meg már egy éve olvasom folyamatosan :oops: van mikor előveszem, csak kicsit nehéz, és lassan haladok vele.. (a Szilmarilokkal :D )

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 10 hónapja #239873 Írta: Rabyn
Jó mondjuk én a köv. sorrendben olvastam az itthon lévö Tolkien könyveket: Gyu, majd Babó majd Silmarilok majd Gyürü keresése, majd Tolkien mesék.

Több
19 éve 10 hónapja #239872 Írta: _Phelan_ (Caranthír)
_Phelan_ (Caranthír) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Netes közösség vagyunk leginkább... csodálkoztok ha sok a netfüggő? :P

Szilmarilok téma: GYÚ-t továbbra sem ovlstam el.. nem vagyo krá képes számomra (legalábbis maygarul) cska annyi hogy mennek... :P majd megpróbálom oroginalban hátha úgy siekrül... ellenben a Szilmarilok helyből, 1 hét alatt... kb.

Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain

Több
19 éve 10 hónapja #239871 Írta: Rabyn
Én elsöre elolvastam de csak Feanor meg Luthien története derengett. Na aztán elolvasram még1x akkor már megvolt Turin és Gondolin is.. Harmadszorra már a Valák neveit is sikerült megjegyezni:DD

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.641 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére