BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 11 hónapja #239601 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BÁr az msn már halódik pár napja..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #239600 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: na az msnm most adta fel...

detto. morr!

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #239599 Írta: Rabyn
na az msnm most adta fel...

Több
19 éve 11 hónapja #239598 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát az msn helyrerázódott, a chat.hu müxik, de semmi más. :( Az utóbbinál pedig nincs szoba, tehát az is kilőve... de legalább haladunk. :)

Több
19 éve 11 hónapja #239597 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
kéne találni egy olyan helyet, ami mindenkinek műxik, mert ez így nem jó... mindenki máshol van...

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 11 hónapja #239596 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
bazz :D DD mi van ma? se tolkien, se msn, se trefort, mi jön még?: :D

amúgy ha akarjátok mostmár nyithatunk msn ablakot is, de permet megtaláljátok rpgn is ,)

a narancs nekem nem szokott mukszeni :(

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 11 hónapja #239595 Írta: Rabyn
Én se vagyok oda érte.. A narancs nekem be se jön se mircen se sehogysem.. (

Több
19 éve 11 hónapja #239594 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nekünk a narancs tökéletesen működik, 3an már ott vagyunk... de azért megkukkolom a chat.hu -t is! Bár túlzottan nem szeretem :P

Feel the sunshine 8)

Több
19 éve 11 hónapja #239592 Írta: Rabyn
inczy: engem onnan dobott le kb 10 perce..
inkább gyertek a chat.hu ra az mtt szobába: az még nem dobott le ma ) (kb 20 perce vagyok ott) csak valaki csinálja meg a szobát..

Több
19 éve 11 hónapja #239590 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FIGYELEM!!!!

mIRCesek: irc.narancs.com server, #mtt szoba
Többiek webről a www.narancs.com -ról érhetik el. Lépjetek be ott vhogy chatre, az #mtt szobába,
Ott várlak titeket! Átmeneti megoldásnak jólesz asszem... :wink:

Feel the sunshine 8)

Több
19 éve 11 hónapja #239589 Írta: Drowse

Nelossel írta: Attól félek, csak az maradt, a mi msn-ünk sem müxik, a trefi pedig 5 percenként ledob. :cry:

nekem msn az megy, bár nincs fent senki, szóval mind1, a trefort meg be sem jön...

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 11 hónapja #239588 Írta: Nelossel
Attól félek, csak az maradt, a mi msn-ünk sem müxik, a trefi pedig 5 percenként ledob. :cry:

Több
19 éve 11 hónapja #239586 Írta: Rabyn
Hátakkó beszégessünk itten

Több
19 éve 11 hónapja #239585 Írta: Drowse
hát ez most már kezd túlzás lenni... chat, fórum, trefort, fríblog, uw, msn.... mi jöhet még? :P

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 11 hónapja #239583 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor nem csak engem dobott le....... :(

francbaaaaaaaaaaa :evil:

elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :(

Több
19 éve 11 hónapja #239581 Írta: Rabyn
ITT A VILÁG VÉGEEEEEE:DDDD

Több
19 éve 11 hónapja #239580 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Na nekem most halt meg a trefort is...

Émmeg épp msot akartam felmenni, mert hallom, az MSN se műxik rendesen a népnek....

Asszem alapvető gondok vannak most a tömegkommunikációban....

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 11 hónapja #239578 Írta: Rabyn
Na nekem most halt meg a trefort is...

Több
19 éve 11 hónapja #239568 Írta: Nelossel

Narmo Poice írta: De megfigyeltétek,h mikor énekel sokkal nagyobb lecc a kilengése, olyankor jobban kell vigyázni. :D

Narmo, olyankor nem tud a járásra koncentrálni. :)

És miért van az, hogy nekem azt írja ki mindig, hogy sikeres kapcsolódás, de egy félórán keresztül semmi.. se kép, se hang.. Mmmint a Trefort.

Fel van téve a Java Virtual Machine vagy a mIRC? Ha az egyik fel van, akkor lövésem sincs... :roll:

Több
19 éve 11 hónapja #239567 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És miért van az, hogy nekem azt írja ki mindig, hogy sikeres kapcsolódás, de egy félórán keresztül semmi.. se kép, se hang.. :( :cry: Mmmint a Trefort. Valaki help egy cegény NarmCinak :cry:

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 11 hónapja #239558 Írta: gilloth
hogy csináljátok h ilyen sok? 8O :?: nekem pár méter után mindig eltanyál... :( :oops:

GYERTEK TREFIREEEEEEEEEEE:))))

Több
19 éve 11 hónapja #239556 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D Ez tényleg brutál :lol: Nekem is 60- 70 között 'mozog'.. De megfigyeltétek,h mikor énekel sokkal nagyobb lecc a kilengése, olyankor jobban kell vigyázni. :D

Több
19 éve 11 hónapja #239553 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Te jó ég, a fejemre nőttetek. Az én rekordom csak 64. :oops: De örülök, h megmozgattam a társaságot, kívánom, h ilyen szintű dülöngélést csak az egérrel produkáljatok. :)

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
19 éve 11 hónapja #239550 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nelossel írta:

Panni írta:

Nimashilin írta: Emberekemberekemberek! Ezt tessék megkukkantani! Kicsitjó. :)

www.wagenschenke.ch/HomeRun.swf

Ez nagyon kemény :lol: rekord=38 méter :mrgreen:

Beeee, nekem 98! :twisted:

legújabban csak 66-ig jutottam el :evil: :evil: :rmad2: de lecc ez még több is... ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 11 hónapja #239547 Írta: Nelossel

Panni írta:

Beeee, nekem 98! :twisted:

Több
19 éve 11 hónapja #239542 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Panni írta:

Muháháhááháááá nekem 72! :twisted:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 11 hónapja #239541 Írta: gilloth

sebcsaba / Szürke írta: A chat egyelőre nagyon nem működik, szvsz nem véletlenül. (Magyarul Svin direkt nem indítja el.)

hmm? 8O Rosszak voltunk? :?: :(

Amúgy mi van veletek: szombat kora este, és sehol senki!?!
www.trefort.hu, aztán gyertek a #tolkien_hu szobába.

A chat ugyan nem,:( de a szoba a trefin újra működik, ha jöttök!! :) :)
GYERTEEEEEK!!!!!!! :)

Több
19 éve 11 hónapja #239538 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 11 hónapja #239535 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nima: ez nagyon beteg.... :mrgreen:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 11 hónapja #239530 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A chat egyelőre nagyon nem működik, szvsz nem véletlenül. (Magyarul Svin direkt nem indítja el.)

Amúgy mi van veletek: szombat kora este, és sehol senki!?!
www.trefort.hu , aztán gyertek a #tolkien_hu szobába.

Nima: naggyonsúllyoss!

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.908 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére