BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hónapja #213868 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ti hol voltatok nyaralni?

Nálatok is lesz vihar? :evil3:

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #213867 Írta: Luthin
Luthin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szia Cica!
Érezd jól magad! Légy jó! Hiányozni fogsz! :sungl:

Amíg nem élem át,le sem írhatom!
Amíg nem találkoztam vele,nem szerethetem!
Amíg nem éltem,nem halhatok meg nélküle!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #213866 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerencsés utat Cica! Érezd jól magad!

Tarját üdvözlöm...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 2 hónapja #213862 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Merlin/Ankhes írta: Franciaországban 4 hónapig? Nagyon jó lehet neked!

Cica Finnországba megy ;) De télleg jó lehet neki :)

Pápá, Cicus! Fényképezz sokat, meg tanulj meg jól finnül :) És persze vigyázz magadra, hiába van 9 életed, azért inkább ne teszteld, milyen lenne a következő :) Mi várunk vissza szeretettel :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 2 hónapja #213861 Írta: Slytherin James Halliwell
Franciaországban 4 hónapig? Nagyon jó lehet neked!

Állítólag eső várható.

A Rómeó és Júliával mi van? :roll:

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #213860 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vigyázz magadra Cica! És vigyél jó sok meleg cuccot! És írjál néha-néha, ha tudsz...

Brisa

Több
20 éve 2 hónapja #213859 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szia CICA!!!!! Jó Utat hányozni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 2 hónapja #213856 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerkőcök!

Csak itt, csak most, csak Nektek...
Na jó, valamivel komolyabbra fordítva a szót; most írok utoljára (dec 23ig) Magyarországról - holnap ilyenkor már a nagy, messzi és majd hideg Finnországban leszek :? 8) :) Hmmm, érdekes, érdekes...

Mindenki nagyon vigyázzon magára!
Annyira örültem neki, hogy tegnap még találkoztam Veletek....!!!
(mécsestörés ma megvolt... :oops: )

Na jó, nem megyek olyan messzire és nem megyek olyan hosszú időre, így pikk-pakk elmegy az a 4 hónap - legalábbis mindenki ezt mondja. Igyekszem majd írogatni is és élménybeszámolni - már amennyire időm engedi.

Hatalmas cicapuszi!!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 2 hónapja #213850 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Artemisz kérdéséről jut eszembe!
Én már ezeréve vadászom a Romeo és Juliát francia muzikel feldolgozásban (amit annyiszor reklámoztak!). Csak épp nem nagyon sok pénzért...

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled

Több
20 éve 2 hónapja #213849 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Merlin/Ankhes írta: Láttátok tegnap azt a Napóleonos filmet? Napóleon - Kis kutya nagy pácban. :wink:

Az egy halál aranyos film, nem most láttam, még régebben. A két öcsém egyik kedvence.

Több
20 éve 2 hónapja #213831 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na, Herbert, megnézem azt a filmet, aztán majd mesélek... Csak még meg kell szerezzem. Alighanem majd elmegyek filmőrült haveromhoz... :D

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
20 éve 2 hónapja #213829 Írta: Herbert_West
Herbert_West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta: A Sikoly egyik részét se láttam, csak a paródia változatot, de az RULZ :mrgreen:
A Kör nem rossz, a Gothika is élvezhetőnek mondható, viszont a Holtak hajnalát csak az nézze meg aki szereti a véres menekülős idióta zombis filmeket aminek semmi mondanivalója nincs számodra :dead: - én végig röhögtem, gáz film...

Szerintem egy jó zombifilm létezik: NIGHT OF THE LIVING DEAD. Aki ezután nem lesz két napig idegbajos, annak vmi baja van:)
És ingyenesen letölthető: www.archive.org/movies/details-d ... iving_dead

Előre szólok, gyenge idegzetűek ne nézzék meg:)

There is a demon in men who needs to be excersised, not excorsised. ---ASL

Több
20 éve 2 hónapja #213823 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kinek van meg a NOX második albuma?
Szvsz rémes, csak egy jó szám van rajta, a második, ha vkinek megvan mesélje el, hol tölthetem le!

Kössz! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #213820 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Merlin/Ankhes írta: Láttátok tegnap azt a Napóleonos filmet? Napóleon - Kis kutya nagy pácban. :wink:

nem láttam pedig meg akartam nézni :( inkább a táncosokat néztem a városban helyette ;)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 2 hónapja #213813 Írta: Slytherin James Halliwell
Nekem meg van videón a Sikoly 1-2, de a 3 résznek csak a fele. Nem tudjátok ,hogy adják e még TV-ben?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #213812 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Sikoly egyik részét se láttam, csak a paródia változatot, de az RULZ :mrgreen:
A Kör nem rossz, a Gothika is élvezhetőnek mondható, viszont a Holtak hajnalát csak az nézze meg aki szereti a véres menekülős idióta zombis filmeket aminek semmi mondanivalója nincs számodra :dead: - én végig röhögtem, gáz film...

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hónapja #213811 Írta: Slytherin James Halliwell
Láttátok tegnap azt a Napóleonos filmet? Napóleon - Kis kutya nagy pácban. :wink:

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #213794 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ki kém, ki nem kém c. filmből a legnagyobb mondat: Meg fogunk halniiii!!! :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 2 hónapja #213778 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Merlin/Ankhes írta: Mit gondoltok a Sikolyról? Mi lett a vége a Sikoly 3-nak? Mi a kedvenc horrorfilmetek?

Mi van, horrorfilmes hangulatban vagy? :)

Sikoly nem tetszett, a Kör igen, de most már szeretném megnézni a három eredetit. 8)

A kedvenceim között amúgy ott van még az Arachnophobia...

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 2 hónapja #213770 Írta: Slytherin James Halliwell
Mit gondoltok a Sikolyról? Mi lett a vége a Sikoly 3-nak? Mi a kedvenc horrorfilmetek?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #213766 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Merlin/Ankhes írta: Betennéd azt a listát?

member.rpg.hu/cu/cuo21/tulel.htm

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 2 hónapja #213764 Írta: Slytherin James Halliwell
Betennéd azt a listát?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #213761 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Merlin/Ankhes írta: Ti mit csinálnátok ha belecsöppennétek egy horrorfilmbe?

Van egy olyan érzésem, hogy előbb-utóbb elkezdenék vérezni :evil3:

Hát.. én mindesetre sose mennék ki sötétedés után az utcára meg sose nézném meg, hogy valaki tényleg meghalt-e.... :D
(Van egy ilyen lista, hogy mit kell tenni, hogy életben maradj egy horrorfilmben)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 2 hónapja #213759 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Merlin/Ankhes írta: Ti mit csinálnátok ha belecsöppennétek egy horrorfilmbe?

Van egy olyan érzésem, hogy előbb-utóbb elkezdenék vérezni :evil3:

Több
20 éve 2 hónapja #213750 Írta: Slytherin James Halliwell
Ti mit csinálnátok ha belecsöppennétek egy horrorfilmbe?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #213678 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na emberek! a Lépcsőboard új bajnoka a mai naptól Garfield! Legolas csak 2.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 2 hónapja #213666 Írta: Jacopo Belbo

Silcucc írta:

Jacopo Belbo írta: Én szeretem Pilinszky meséit. Bár nekem a kedvencem tőle akkor is a KZ-oratórium. Na AZ beteg.

Nem is beteg... :P

Nem a fenét nem. Fények egy soselátott arcban ;)

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
20 éve 2 hónapja #213660 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Jacopo Belbo írta: Én szeretem Pilinszky meséit. Bár nekem a kedvencem tőle akkor is a KZ-oratórium. Na AZ beteg.

Nem is beteg... :P

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 2 hónapja #213649 Írta: Jacopo Belbo

Phaedra írta:

Prérifarkas2 írta:

Jacopo Belbo írta: Úristen, _Neo, Pilinszkyt olvasol? Hova jut ez a világ... Ez rosszabb, mint ha én söröznék. ;) :D

:D :D

Aki nem bír sírni, pedig kéne neki, annak melegen ajánlom József Attilát...
Tényleg, ki szereti Pilinszky meséit?

Más: ha valai tud valamit a Liebig-f minimumtörvényről, illetve a növények visszapótlási formáiról, küldje át nekem priviben, legyen olyan jó! nagyon megköszönné a hugom...

Én szeretem Pilinszky meséit. Bár nekem a kedvencem tőle akkor is a KZ-oratórium. Na AZ beteg. :D

Több
20 éve 2 hónapja #213636 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Peredhil/Earendil írta: A verseit igen, de a meséit nem igazán ismerem.

Pedig nagyon szépek. nekem a nagy kedvencem az a mese, amiben egy gőgös király kilovagol vadászni, az erdőben eltéved, öreggé válik, mindenki kerüli, majd végképp magára maradva megbánja bűneit, eljönnek érte a szarvasok, és hazaviszik, és jó és igaz emberré válik. Olyan szép történet! Azt hiszem, az acíme, hogy ének a kőszívű királyról..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.882 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére