- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Esgal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tényleg kéne egy dühöngő topic...elegem van a netből, meg a gépemből!
Eddig csak az msn volt sz@r, most a csetre se tudok felmenni. Valami az irc-vel lehet, de a rossebb jobban tudja, mi konkrétan! Grrr! Mi jön még?! Holnap az explorer mondja be az unalmast?! :mad2: :crazy: :disagree: :eek4: :down: :rmad2:
[size=9:1r4miega]Bocs, h ezekkel fárasztalak titeket, csakhát elegem van! Ha off, akkor törölhető...[/size]
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DaroNight
- Nem elérhető
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Arden Borough
- Nem elérhető
buta metal rulzz!
Örökké nem eshet...
- mogy
- Nem elérhető
a már úgyis midenki szeret karaokezni,de minimum énekelni, szeretettel ajánlom a következő oldalt!!
érdemes megnézni-)))
ja, és szeretném, ha ARDEN, RYANA és ROUGE is midnenképp megnézni-)) (remélem idetévedtek-)) )
www.dr.dk/skum/cigarfar/growl.asp
ja, és itt a híres-hírhedt brazilizator címe is:
brazil.talpak.org/
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Eldamyn írta:
A szívemből szóltál!
Ez kicsit horrorisztikusan hangzott. (by Asmo)
Én is vizuális tipus vagyok, de azért nem ennyire! h:
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Ez kicsit horrorisztikusan hangzott. (by Asmo)Eldamyn írta: A szívemből szóltál!
Permí szeret mindent hogyha olyanokkal lehet akiket naon szeret. persze hogyha szarul vagyok, akkor ugyanígy utálhatok is mindent. tehát az egész csak a hangulatomtól függ
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kincső írta: 2400! :dance:
Gratula!
Nekem a kedvencem a napsugaras, nem túl forró de még meleg, rövidujjús, szellőcskés kora ősz.
Meg az igazi, havas tél, úgy -5 fokig.
Meg persze az április vége mikor születtem!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldamyn
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Én tavasszal születtem, valószínűleg ezért a tavasz meg nyár a kedvencem, és mert a természet is akkor kel életre és virágzik. Ősszel meg elmúlik... akkor már inkább a tél, mert a hóesést szeretem, meg a tél után már gyorsabban jön a tavasz
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Eldamyn
- Nem elérhető
De nekem akkor is a kedvenc évszakom a nyár, mert akkor van szünet a suliban. :up:
Meg a tavasz, mert olyan jó hangulata van: friss levegő, madarak és a tél vége.
Bocsi, James! A tél is szép, de én igazából a hó miatt szeretem, megolyan jó a meleg szobáben ücsörögni egy bögre forró teával, amikor kinn hideg van. Csakhát idén már nagyon untam a dolgot. Majd' lefagyott a lovon a lábam. (Márpedig ez nálam döntő érv.)
És, ha már minden hónapról szóltam, miért pont a gyönyörű ősz maradna ki. OLyan szép szomorú! Csak az a gond, hogy én vidám szeretek lenni. De azért jó az ösz is.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
Én Egerszegen (Zalaegerszeg) -voltatok már ott?- voltam múlt héten egy erdőben. Nagyon jó volt, :cheers: csak sok volt a levél:)
Amúgy meg, nekünk nagyon nagy udvarunk van, és ott is mindig annyi levél van...
Én inkább a telet szeretem, ahogy esik a hó, és bent van a házban a karácsonyfa... :cooljump:
Ti hogy szoktátok feldíszíteni a lakást Karácsonykor?
Ti szeretitek a telet?
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
- Ulmo
- Nem elérhető
Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Én az őszi erdő színeit szeretem a barna mindenféle árnyalatával, a melengető napsütést, meg gázolni a bokáig érő száraz avarban.
Viszont a nyirkos, esős őszi időt nagyon nem szeretem :shake: Olyankor csontig átfázhat az ember, pedig nincs is olyan hideg.
- GalenEszter
- Nem elérhető
Hoznál nekem egy kis egyiptomi homokot, a piramisok mellől? Nagyon örülnék neki.
Galen
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- november
- Nem elérhető
Keresem a Salma Hayek szereplésével készült [új] Avon reklám szövegét.. A tvben hallottam, de nem tudtam leírni.. Akinek megvan, lekötelezne, ha megosztaná velem..
Utólagos Köszönettel & Tisztelettel..
„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”
- Ryana
- Nem elérhető
Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Imádom az őszt. A kedvenc évszakom. November kellős közepén születtem, azóta szeretem a ködös-borús-kedvetlen időt.
De legjobban a szépőszt, a színességét szeretem. Meg a hatalmas hangulatát.
Csak sajnos most nagyon nem várom. Imádtam ezt a nyarat és nem akarom h elmúljon…
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Artemisz
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
Izé, ArtemiszArtemisz (Erenya) írta: Nem a piramisBÓL kértem követ, csak onnan valahonnét...
te nevezetes helyek szerint gyüjtöd a köveket pl. piramisok, Velence, Königstein királyi vár; vagy fajták/lelöhely szerint pl. fillit/Velem csillámpala/Alacsony Tátra, mésztufa/Lillafüred ?
Hozhatsz nekem mindenhonnan, örülni fogok!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz
egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Én szeretem az őszt, mert akkor születtem. (október 4.)
Egyébként meg... "Isten tudja, hogy mi okból | Szeretem? De szeretem."
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ringbearer
- Nem elérhető
Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz
egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Az elejét nagyon nem szeretem. Mert...jön a nyár elmúlása...a
vénasszonyok nyara.Engem mindig szomorúsággal tölt el.
De, amikor már lehullottak a levelek, és nincs olyan meleg,
akkor gyönyörű. Akkor már megnyugodtam én is.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Esgal
- Nem elérhető
Aicalosse írta:
Esgal írta: Szeretném kérni a közönség segítségét, amennyiben van itt valaki, aki ért az MSN-hez ill. a Messengerhez. Pár napja nem tudok belépni, az e-mail címemre ill. a jelszavamra nem lép be, ellenben kiírja, h ilyen nem létezik. Először azt gondoltam, megszűnhetett, neki is álltam volna egy újat generálni, de arra az oldalra sem lehet fellépni, ahol regisztrálni lehet ("a lap nem érhető el"). Mi lehet a probléma? A sima Internet Explorer működik, tehát nem a kapcsolattal van gond. Tudtok segíteni?
Esgal!
Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a problémád, de a passportod biztos, hogy nem szűnt meg, mert nálam jelzi az e-mailedet. Többet én se tudok segíteni...
Izé, most rámentem a profilodra az msn oldalán, és azt írja ki, hogy ismeretlen tag vagy... (unknown member) 8O
Köszi...eddig ez is valami...
/Lucifer/
/Ghymes/
- Aeglos
- Nem elérhető
Esgal írta: Szeretném kérni a közönség segítségét, amennyiben van itt valaki, aki ért az MSN-hez ill. a Messengerhez. Pár napja nem tudok belépni, az e-mail címemre ill. a jelszavamra nem lép be, ellenben kiírja, h ilyen nem létezik. Először azt gondoltam, megszűnhetett, neki is álltam volna egy újat generálni, de arra az oldalra sem lehet fellépni, ahol regisztrálni lehet ("a lap nem érhető el"). Mi lehet a probléma? A sima Internet Explorer működik, tehát nem a kapcsolattal van gond. Tudtok segíteni?
Esgal!
Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a problémád, de a passportod biztos, hogy nem szűnt meg, mert nálam jelzi az e-mailedet. Többet én se tudok segíteni...
Izé, most rámentem a profilodra az msn oldalán, és azt írja ki, hogy ismeretlen tag vagy... (unknown member) 8O
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Izé, ArtemiszArtemisz (Erenya) írta: Nem a piramisBÓL kértem követ, csak onnan valahonnét...
te nevezetes helyek szerint gyüjtöd a köveket pl. piramisok, Velence, Königstein királyi vár; vagy fajták/lelöhely szerint pl. fillit/Velem csillámpala/Alacsony Tátra, mésztufa/Lillafüred ?
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Arden Borough írta: én viszont szeretem a dán kéziscsajokat
egyrészt nagyon jól jáccanak másrészt meg helyesek
Hát, jól lehet, hogy játszanak, de nem épp szépen, az meg hogy szépek...
Háát...
Ízlések és ficamok... Mondjuk Ania Andersen télleg jól néz ki :up:
[size=9:1w5qf7fn]Nekem annyira nem jönnek be a 180 magas, 90 kilós debella csajok [/size]
Our knees do not bend easily
- Ulmo
- Nem elérhető
Slytherin James Halliwell írta: Mi lett az eredmény a vízilabdában?
Nem tudjátok hol lehet megnézni az Olimpia végeredményét?
Férfi vízilabda döntő: 8-7 a magyaroknak.
Az olimpia végeredménye alatt mit értesz? Minden egyes versenyszám végeredményét? Vagy az éremtáblázatot?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.