BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hónapja #215552 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2:

Tényleg kéne egy dühöngő topic...elegem van a netből, meg a gépemből!
Eddig csak az msn volt sz@r, most a csetre se tudok felmenni. Valami az irc-vel lehet, de a rossebb jobban tudja, mi konkrétan! Grrr! Mi jön még?! Holnap az explorer mondja be az unalmast?! :evil: :evil: :evil: :mad2: :crazy: :disagree: :eek4: :down: :rmad2:

[size=9:1r4miega]Bocs, h ezekkel fárasztalak titeket, csakhát elegem van! Ha off, akkor törölhető...[/size]

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215551 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt is van: www.gumicsizma.hu/swf/volare-karaoke.swf jó szórakozást :)

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215546 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van egy hasonló karaoke, de valami spanyol vagy mien számmal, majd megkeressem és megmutatom nektek.Egyébként valahol a gumicsizmán van.......

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "

Több
20 éve 2 hónapja #215544 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
reméltem, hogy tetszeni fog-))))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
20 éve 2 hónapja #215540 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mogyi:ehhez csak gratulálni tudok,eléggé érdekes,de jóóó :)
buta metal rulzz!

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 2 hónapja #215538 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!!!-)))

a már úgyis midenki szeret karaokezni,de minimum énekelni, szeretettel ajánlom a következő oldalt!!
érdemes megnézni-)))

ja, és szeretném, ha ARDEN, RYANA és ROUGE is midnenképp megnézni-)) (remélem idetévedtek-)) )

www.dr.dk/skum/cigarfar/growl.asp

ja, és itt a híres-hírhedt brazilizator címe is:
brazil.talpak.org/

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #215537 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Eldamyn írta:

A szívemből szóltál!

Ez kicsit horrorisztikusan hangzott. (by Asmo)

Én is vizuális tipus vagyok, de azért nem ennyire! :o h:

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 2 hónapja #215534 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Eldamyn írta: A szívemből szóltál!

Ez kicsit horrorisztikusan hangzott. (by Asmo)

Permí szeret mindent hogyha olyanokkal lehet akiket naon szeret. persze hogyha szarul vagyok, akkor ugyanígy utálhatok is mindent. tehát az egész csak a hangulatomtól függ :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 2 hónapja #215532 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső írta: 2400! 8) :dance:

Gratula! :wink:

Nekem a kedvencem a napsugaras, nem túl forró de még meleg, rövidujjús, szellőcskés kora ősz.

Meg az igazi, havas tél, úgy -5 fokig.

Meg persze az április vége mikor születtem! ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #215527 Írta: Eldamyn
Tökéletesen és maradéktalanúl egyetértek. A szívemből szóltál!

Több
20 éve 2 hónapja #215526 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én nem vagyok oda az őszért. Az ősz számomra a bevezető a télbe, a nyár elmúlása és ilyenkor kezdenek el vészesen rövidülni a nappalok, amit rühellek. (Fényhiány sux.) Van pár dolog amit szeretek az őszben, de az elenyésző: a színes lombkoronákat meg a kora őszi napsütést, de ennyiben aztán ki is merült. A legtöbbször ugyanis esik az eső, fúj a szél, jön a hideg, kevés a napfény... grr. Ráadásul a nyár izgalmai és a lazítás után lehet visszarendeződni a rendes kerékvágásba.. nah ezért se vagyok oda túlzottan.

Én tavasszal születtem, valószínűleg ezért a tavasz meg nyár a kedvencem, és mert a természet is akkor kel életre és virágzik. Ősszel meg elmúlik... akkor már inkább a tél, mert a hóesést szeretem, meg a tél után már gyorsabban jön a tavasz :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 2 hónapja #215518 Írta: Eldamyn
Októberi születés rules! Ugyebár.

De nekem akkor is a kedvenc évszakom a nyár, mert akkor van szünet a suliban. :up:

Meg a tavasz, mert olyan jó hangulata van: friss levegő, madarak és a tél vége.

Bocsi, James! A tél is szép, de én igazából a hó miatt szeretem, megolyan jó a meleg szobáben ücsörögni egy bögre forró teával, amikor kinn hideg van. Csakhát idén már nagyon untam a dolgot. Majd' lefagyott a lovon a lábam. (Márpedig ez nálam döntő érv.)

És, ha már minden hónapról szóltam, miért pont a gyönyörű ősz maradna ki. OLyan szép szomorú! Csak az a gond, hogy én vidám szeretek lenni. De azért jó az ösz is.

Több
20 éve 2 hónapja #215513 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
2400! 8) :dance:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 2 hónapja #215503 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én ősszel születtem. Szeptemberben. De nem szeretek a "gázolni a bokáig érő száraz avarban."

Én Egerszegen (Zalaegerszeg) -voltatok már ott?- voltam múlt héten egy erdőben. Nagyon jó volt, :cheers: csak sok volt a levél:)

Amúgy meg, nekünk nagyon nagy udvarunk van, és ott is mindig annyi levél van...

Én inkább a telet szeretem, ahogy esik a hó, és bent van a házban a karácsonyfa... :cooljump:

Ti hogy szoktátok feldíszíteni a lakást Karácsonykor?

Ti szeretitek a telet?

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #215498 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?

Én az őszi erdő színeit szeretem a barna mindenféle árnyalatával, a melengető napsütést, meg gázolni a bokáig érő száraz avarban.
Viszont a nyirkos, esős őszi időt nagyon nem szeretem :shake: Olyankor csontig átfázhat az ember, pedig nincs is olyan hideg.

Több
20 éve 2 hónapja #215489 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Arden!
Hoznál nekem egy kis egyiptomi homokot, a piramisok mellől? Nagyon örülnék neki. :)
Galen

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
20 éve 2 hónapja #215473 Írta: november
november válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kérelem ::

Keresem a Salma Hayek szereplésével készült [új] Avon reklám szövegét.. A tvben hallottam, de nem tudtam leírni.. Akinek megvan, lekötelezne, ha megosztaná velem..
Utólagos Köszönettel & Tisztelettel..

„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”

Több
20 éve 2 hónapja #215437 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?

Imádom az őszt. A kedvenc évszakom. November kellős közepén születtem, azóta szeretem a ködös-borús-kedvetlen időt. ;)
De legjobban a szépőszt, a színességét szeretem. Meg a hatalmas hangulatát.
Csak sajnos most nagyon nem várom. :( Imádtam ezt a nyarat és nem akarom h elmúljon…

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 2 hónapja #215436 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sirgon Esgalnor írta:

Artemisz (Erenya) írta: Nem a piramisBÓL kértem követ, csak onnan valahonnét... ;)

Izé, Artemisz
te nevezetes helyek szerint gyüjtöd a köveket pl. piramisok, Velence, Königstein királyi vár; vagy fajták/lelöhely szerint pl. fillit/Velem csillámpala/Alacsony Tátra, mésztufa/Lillafüred ?

Hozhatsz nekem mindenhonnan, örülni fogok! :lol: ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #215426 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz
egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?

Én szeretem az őszt, mert akkor születtem. (október 4.) :P :wink:
Egyébként meg... "Isten tudja, hogy mi okból | Szeretem? De szeretem." :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 2 hónapja #215424 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra írta: Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz
egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?

Az elejét nagyon nem szeretem. Mert...jön a nyár elmúlása...a
vénasszonyok nyara.Engem mindig szomorúsággal tölt el.
De, amikor már lehullottak a levelek, és nincs olyan meleg,
akkor gyönyörű. Akkor már megnyugodtam én is. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 2 hónapja #215412 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kérdeznék valamit: ti szeretitek az őszt, vagy az ősz egyes időszakait? Ha igen, miért, ha nem, miért?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 2 hónapja #215382 Írta: Esgal

Aicalosse írta:

Esgal írta: Szeretném kérni a közönség segítségét, amennyiben van itt valaki, aki ért az MSN-hez ill. a Messengerhez. Pár napja nem tudok belépni, az e-mail címemre ill. a jelszavamra nem lép be, ellenben kiírja, h ilyen nem létezik. Először azt gondoltam, megszűnhetett, neki is álltam volna egy újat generálni, de arra az oldalra sem lehet fellépni, ahol regisztrálni lehet ("a lap nem érhető el"). Mi lehet a probléma? A sima Internet Explorer működik, tehát nem a kapcsolattal van gond. Tudtok segíteni?

Esgal!
Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a problémád, de a passportod biztos, hogy nem szűnt meg, mert nálam jelzi az e-mailedet. Többet én se tudok segíteni... :(

Izé, most rámentem a profilodra az msn oldalán, és azt írja ki, hogy ismeretlen tag vagy... (unknown member) 8O

Köszi...eddig ez is valami...

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
20 éve 2 hónapja #215377 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Esgal írta: Szeretném kérni a közönség segítségét, amennyiben van itt valaki, aki ért az MSN-hez ill. a Messengerhez. Pár napja nem tudok belépni, az e-mail címemre ill. a jelszavamra nem lép be, ellenben kiírja, h ilyen nem létezik. Először azt gondoltam, megszűnhetett, neki is álltam volna egy újat generálni, de arra az oldalra sem lehet fellépni, ahol regisztrálni lehet ("a lap nem érhető el"). Mi lehet a probléma? A sima Internet Explorer működik, tehát nem a kapcsolattal van gond. Tudtok segíteni?

Esgal!
Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a problémád, de a passportod biztos, hogy nem szűnt meg, mert nálam jelzi az e-mailedet. Többet én se tudok segíteni... :(

Izé, most rámentem a profilodra az msn oldalán, és azt írja ki, hogy ismeretlen tag vagy... (unknown member) 8O

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 2 hónapja #215364 Írta: Esgal
Szeretném kérni a közönség segítségét, amennyiben van itt valaki, aki ért az MSN-hez ill. a Messengerhez. Pár napja nem tudok belépni, az e-mail címemre ill. a jelszavamra nem lép be, ellenben kiírja, h ilyen nem létezik. Először azt gondoltam, megszűnhetett, neki is álltam volna egy újat generálni, de arra az oldalra sem lehet fellépni, ahol regisztrálni lehet ("a lap nem érhető el"). Mi lehet a probléma? A sima Internet Explorer működik, tehát nem a kapcsolattal van gond. Tudtok segíteni?

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
20 éve 2 hónapja #215359 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Erenya) írta: Nem a piramisBÓL kértem követ, csak onnan valahonnét... ;)

Izé, Artemisz
te nevezetes helyek szerint gyüjtöd a köveket pl. piramisok, Velence, Königstein királyi vár; vagy fajták/lelöhely szerint pl. fillit/Velem csillámpala/Alacsony Tátra, mésztufa/Lillafüred ?

Több
20 éve 2 hónapja #215353 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Slytherin James Halliwell írta: Az éremtáblázatra gondolok. :wink:

Tessék, itt van egy ;)

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 2 hónapja #215351 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az éremtáblázatra gondolok. :wink:

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 2 hónapja #215340 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: én viszont szeretem a dán kéziscsajokat ;)
egyrészt nagyon jól jáccanak másrészt meg helyesek ;)

Hát, jól lehet, hogy játszanak, de nem épp szépen, az meg hogy szépek...
Háát... :?
Ízlések és ficamok... Mondjuk Ania Andersen télleg jól néz ki :up:

[size=9:1w5qf7fn]Nekem annyira nem jönnek be a 180 magas, 90 kilós debella csajok :roll: [/size]

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 2 hónapja #215338 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Slytherin James Halliwell írta: Mi lett az eredmény a vízilabdában?

Nem tudjátok hol lehet megnézni az Olimpia végeredményét?

Férfi vízilabda döntő: 8-7 a magyaroknak.

Az olimpia végeredménye alatt mit értesz? Minden egyes versenyszám végeredményét? Vagy az éremtáblázatot?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.576 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére