BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #190689 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső írta:

Léli írta: Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam.. :oops:

Bódog szülinapot, Ez! :) [size=9:31xc2l8c](ugye jól emlékszem?)[/size]

Nem Ez, hanem Az! :)
És egyébként tegnap (28.) volt a szülinapja. :wink:

Hú, tényleg, bocsánat.... folyton keverem őket.... :oops:

Akkor Bódog szülinapot, Az! :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #190688 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot Kenza!!! :hello:

öö, van egy ismerősöm aki civilben Wittmann Dávid néven fut,
ha magára ismer az illető, akkor dobjon meg egy privivel thx! :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #190687 Írta: Léli
[size=9:3hb8o7a7]Ezt el kell mondanom nektek... (legalább tud majd 1-2 őrült matekos nevetni rajtam :) )

Hétfőn írtunk matekból próbaérettségit, és ma osztotta ki a tanár... perme pedig elbújt a föld alá, annyira gáz lett az eredménye... :oops: Az egyik feladatban vegyítettem a magasság-tételt, és a szögfelező-tételt, és sikeresen megalkottam egy nemlétező dolgot.... :? (Ezt: derékszögű háromszögben az átfogó magassága a befogók arányában osztja az átfogót.... :roll: ). És így az egész feladatra 1 pontot kaptam... elég gáz. Ha nem rontottam volna el, hibátlan lett volna, de így... :roll: (5-ös lett, nem arról van szó, csak szégyen és gyalázat így elrontani egy feladatsort....)[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #190686 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam.. :oops:

Bódog szülinapot, Ez! :) [size=9:1hwufbq0](ugye jól emlékszem?)[/size]

Nem Ez, hanem Az! :)
És egyébként tegnap (28.) volt a szülinapja. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #190682 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Egy kis görény, piros selyem párnán:
www.kpl.hu/pics_admin/img/2003-04-07-14-21/12.jpg

Ó, hehe. Naggyon jó. Tessék csak szépen bepakolgatni ide görénykéket, mi mindig nagyon örülünk neki! :mrgreen:

argh

Több
20 éve 6 hónapja #190670 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy kis görény, piros selyem párnán:
www.kpl.hu/pics_admin/img/2003-04-07-14-21/12.jpg

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #190663 Írta: Léli
Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam.. :oops:

Bódog szülinapot, Ez! :) [size=9:3rx0szv2](ugye jól emlékszem?)[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #190661 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot, Kenza!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #190620 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jesszus, hát én kb Ery rokoni kapcsolatainál elakadtam, nem nagyon ismerem ki rajta magam... :roll:
És azt hiszem, én egy kissé le vagyok maradva ezzel a chates családfával kapcsolatban, annyit tudok, még a kezdeti időkből, h Alyr a bátyóm, Thaur a nővérem és Gyöngyszem a húgom. És voltak még egy páran, akik azóta a feledésbe merültek. :( (Ha minden igaz, Telu is a húgom volt, és Aug is.) Meg azóta lett Felagund is a bátyám és Galadh a húgom.

Hmm...

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 6 hónapja #190616 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elodyke: mostmár jó,így tényleg nincs anyám ;)

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 6 hónapja #190609 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
elod: én Telconak nem a csetes lánya vagyok!! :)

Ja, 801!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #190604 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: csetes családfa
[size=9:fi76xl5i]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Tehát jelentem, hogy én Ery lánya vagyok, legjobb tudomásom szerint :) (és nem láttam magam a családfán, szal csak tessék beírni, nem szégyellni:)))

Egyébként csatlakozom _Neohoz és Luinehez a NW: Nemo tényleg gyönyörű :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 6 hónapja #190601 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem akartok holnap véletlenül a városligebten járni délelőtt?? Éppen ott fogok osztálykiránduni!

A másik: Ha van olyan BP-I ismerősőt aki (vagy ti) aki magyarszakos tanár és éppen nincsen munkája az probálja meg a sulimat. Tőlünk ugye most ment el végleg egy magyartanár és nemtom van-e helyette másik de érdemes megprobálni. (kanizsay dorottya eü szki újpest. Kassai u 2. eljutni a kék metróval lehet. el kell menni ójpet kpi-g és ott fel balra majd egyenesen ott egy nagyon csunya épületig kell menniés a második ajto a mi sulink)
Na pápá

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #190592 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Neo írta: mas:
Megjelent Magyarorszagon a Nightwish Nemo c. maxijanak normal verzija, epp azt hallgatom... Sracok, ez gyonyoruuuu!!!
Tessek beszerezni!

Nekem már másfél hete megvan 8) És tessék ezt hallgatni, tényleg eszméletlen jóóóó!! :D
Planet Hell rulzzzz 8)

Több
20 éve 6 hónapja #190576 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
_Neo, nem téged láttalak véletlenül tegnap este 9 felé a Krisztina körúti matáv-székház előtt robogni egy bevásárlókocsival???

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 6 hónapja #190575 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aiya!

Eloszor is minden szlinaposnak hegyes fuleket huzgalok, eljetek nagyon soka, boldogan! Konnyu vizsgakat/melot kivanok! ß)
Valin nostarë!

mas:
Megjelent Magyarorszagon a Nightwish Nemo c. maxijanak normal verzija, epp azt hallgatom... Sracok, ez gyonyoruuuu!!!
Tessek beszerezni!

Noh, back 2 work & learn...

csoktomegek!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 6 hónapja #190570 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én még nem kívántam boldog születésnapot Hegyirablónak és Kezának, ezért hát:

Boldog szülinapot, Ati!

Boldog szülinapot, Kenza!

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #190563 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

[size=9:3fwc0ieh]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

én Elodyke öccse vagyok ismeretlen anya s apa

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #190561 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

[size=9:26xiuua0]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Én mogy fia vagyok!
És ezzel együtt Ryana tesója!

Na erre kössél csomót :P :lol:

Na és az milyen, hogy Vimpár-családfa szerint Siss az anyukám és Minerva a nagymamám, és Minnek Alcar a fia, tehát ő a nagybácsim, viszont csetes családfa szerint Alcar és _Neo a tesóim... übereljétek :twisted: :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #190537 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

[size=9:ncg7vht5]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Csúúúnyagonosz kosbácsi...
De sok gyereked van... ;)
(és hány lánytól... :roll: :P :lol: )

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #190531 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem győzőm mondani:

Mindenkinek köszi, aki boldog szülit kívánt! (Annak is aki nem!)

Jól estett, köszi!

Puszi!

H.

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás

Több
20 éve 6 hónapja #190500 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

[size=9:3dk71xmr]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Én mogy fia vagyok!
És ezzel együtt Ryana tesója!

Na erre kössél csomót :P :lol:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #190499 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Áfonya írta:

Toma gazda írta: én mindig más gépn szedem le az ilyet :wink:

hülyének sosem néztelek.

Jujj, jóóó, csak vicceltem. :D

bocs fáradt voltam

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #190461 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csetes családfa
[size=9:dm4ei3lb]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #190453 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FELHÍVÁS!

Az általam a társaság berkeiben forgalomba került Philip Pullman-féle Sötét Anyagok trilógia második kötetében(ti. A titokzatos kés) találtam egy darab GYU-s(a két torony szereplőgárda látható rajta) képeslapot.

Ennek gazdája kerestetik, Szofira vagy Esgalra gyanakszom, náluk biztosan járt a könyv. Szóval, ha valaki tudja róluk, hogy biztosan nem olvassák ezt a topikot, akkor ez derüljön ki valahogy.

A képeslap gazdáját pedig priviben vagy emilben várom. Persze csak kulcsszóval adom át :wink: 8)

A tartozik rovatról most térjünk át a követelre: a fentebb nevezett trilógia harmadik becses darabját várom alapos elolvasás utáni állapotban a könyvgondozóban(üzletvezető: Leguanember). A cím: A borostyán látcső.
Szintén priviben.

Üdv, Ádám/Leguan+

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 6 hónapja #190445 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon boldog szülinapot Artemisz!

[size=9:2in2g2fg]Éljen a forradalom! :mrgreen: [/size]

argh

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #190444 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot [size=9:1ahmch2s](utólag is)[/size] Fiona, Morgana, Kenza, Artemisz, Loth, Hegyi! (Remélem nem hagytam ki senkit... :roll: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #190440 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT MINDENKINEK, AKI MOSTANÁBAN ÜNNEPELTE!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 6 hónapja #190431 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSZ, Hegyirabló!!! [size=9:tn10wedv](mi van elraboltad az ajándékainkat...?) [/size]:wink: :)

Több
20 éve 6 hónapja #190426 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bounce: :bounce: HAPPY BORZDAY HEGYI!!!!!!! :bounce: :bounce:

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.456 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére