- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső írta:
Léli írta: Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam..
Bódog szülinapot, Ez! [size=9:31xc2l8c](ugye jól emlékszem?)[/size]
Nem Ez, hanem Az!
És egyébként tegnap (28.) volt a szülinapja.
Hú, tényleg, bocsánat.... folyton keverem őket....
Akkor Bódog szülinapot, Az!
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
öö, van egy ismerősöm aki civilben Wittmann Dávid néven fut,
ha magára ismer az illető, akkor dobjon meg egy privivel thx!
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léli
- Nem elérhető
Hétfőn írtunk matekból próbaérettségit, és ma osztotta ki a tanár... perme pedig elbújt a föld alá, annyira gáz lett az eredménye... Az egyik feladatban vegyítettem a magasság-tételt, és a szögfelező-tételt, és sikeresen megalkottam egy nemlétező dolgot.... (Ezt: derékszögű háromszögben az átfogó magassága a befogók arányában osztja az átfogót.... ). És így az egész feladatra 1 pontot kaptam... elég gáz. Ha nem rontottam volna el, hibátlan lett volna, de így... (5-ös lett, nem arról van szó, csak szégyen és gyalázat így elrontani egy feladatsort....)[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Léli írta: Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam..
Bódog szülinapot, Ez! [size=9:1hwufbq0](ugye jól emlékszem?)[/size]
Nem Ez, hanem Az!
És egyébként tegnap (28.) volt a szülinapja.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Julcsi_
- Nem elérhető
Ó, hehe. Naggyon jó. Tessék csak szépen bepakolgatni ide görénykéket, mi mindig nagyon örülünk neki!Fiona írta: Egy kis görény, piros selyem párnán:
www.kpl.hu/pics_admin/img/2003-04-07-14-21/12.jpg
argh
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Léli
- Nem elérhető
Bódog szülinapot, Ez! [size=9:3rx0szv2](ugye jól emlékszem?)[/size]
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ryana
- Nem elérhető
És azt hiszem, én egy kissé le vagyok maradva ezzel a chates családfával kapcsolatban, annyit tudok, még a kezdeti időkből, h Alyr a bátyóm, Thaur a nővérem és Gyöngyszem a húgom. És voltak még egy páran, akik azóta a feledésbe merültek. (Ha minden igaz, Telu is a húgom volt, és Aug is.) Meg azóta lett Felagund is a bátyám és Galadh a húgom.
Hmm...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
Ja, 801!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Tehát jelentem, hogy én Ery lánya vagyok, legjobb tudomásom szerint (és nem láttam magam a családfán, szal csak tessék beírni, nem szégyellni:)))elodyke írta: csetes családfa
[size=9:fi76xl5i]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije [/size]
Egyébként csatlakozom _Neohoz és Luinehez a NW: Nemo tényleg gyönyörű
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Rabyn
- Nem elérhető
A másik: Ha van olyan BP-I ismerősőt aki (vagy ti) aki magyarszakos tanár és éppen nincsen munkája az probálja meg a sulimat. Tőlünk ugye most ment el végleg egy magyartanár és nemtom van-e helyette másik de érdemes megprobálni. (kanizsay dorottya eü szki újpest. Kassai u 2. eljutni a kék metróval lehet. el kell menni ójpet kpi-g és ott fel balra majd egyenesen ott egy nagyon csunya épületig kell menniés a második ajto a mi sulink)
Na pápá
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Luine Baenre
- Nem elérhető
_Neo írta: mas:
Megjelent Magyarorszagon a Nightwish Nemo c. maxijanak normal verzija, epp azt hallgatom... Sracok, ez gyonyoruuuu!!!
Tessek beszerezni!
Nekem már másfél hete megvan És tessék ezt hallgatni, tényleg eszméletlen jóóóó!!
Planet Hell rulzzzz
- sebcsaba
- Nem elérhető
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Eloszor is minden szlinaposnak hegyes fuleket huzgalok, eljetek nagyon soka, boldogan! Konnyu vizsgakat/melot kivanok! ß)
Valin nostarë!
mas:
Megjelent Magyarorszagon a Nightwish Nemo c. maxijanak normal verzija, epp azt hallgatom... Sracok, ez gyonyoruuuu!!!
Tessek beszerezni!
Noh, back 2 work & learn...
csoktomegek!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Brisa
- Nem elérhető
Boldog szülinapot, Ati!
Boldog szülinapot, Kenza!
Brisa
- Toma gazda
- Nem elérhető
elodyke írta: csetes családfa
[size=9:3fwc0ieh]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije [/size]
én Elodyke öccse vagyok ismeretlen anya s apa
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Orsie
- Nem elérhető
Felagund írta:
[size=9:26xiuua0]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije [/size]
Én mogy fia vagyok!
És ezzel együtt Ryana tesója!
Na erre kössél csomót
Na és az milyen, hogy Vimpár-családfa szerint Siss az anyukám és Minerva a nagymamám, és Minnek Alcar a fia, tehát ő a nagybácsim, viszont csetes családfa szerint Alcar és _Neo a tesóim... übereljétek
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[size=9:ncg7vht5]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije [/size]
Csúúúnyagonosz kosbácsi...
De sok gyereked van...
(és hány lánytól... )
Our knees do not bend easily
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Mindenkinek köszi, aki boldog szülit kívánt! (Annak is aki nem!)
Jól estett, köszi!
Puszi!
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[size=9:3dk71xmr]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije [/size]
Én mogy fia vagyok!
És ezzel együtt Ryana tesója!
Na erre kössél csomót
Our knees do not bend easily
- Toma gazda
- Nem elérhető
Áfonya írta:
Toma gazda írta: én mindig más gépn szedem le az ilyet
hülyének sosem néztelek.
Jujj, jóóó, csak vicceltem.
bocs fáradt voltam
: :geek:
:geek: :
- elodyke
- Nem elérhető
[size=9:dm4ei3lb]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije [/size]
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Leguanember
- Nem elérhető
Az általam a társaság berkeiben forgalomba került Philip Pullman-féle Sötét Anyagok trilógia második kötetében(ti. A titokzatos kés) találtam egy darab GYU-s(a két torony szereplőgárda látható rajta) képeslapot.
Ennek gazdája kerestetik, Szofira vagy Esgalra gyanakszom, náluk biztosan járt a könyv. Szóval, ha valaki tudja róluk, hogy biztosan nem olvassák ezt a topikot, akkor ez derüljön ki valahogy.
A képeslap gazdáját pedig priviben vagy emilben várom. Persze csak kulcsszóval adom át
A tartozik rovatról most térjünk át a követelre: a fentebb nevezett trilógia harmadik becses darabját várom alapos elolvasás utáni állapotban a könyvgondozóban(üzletvezető: Leguanember). A cím: A borostyán látcső.
Szintén priviben.
Üdv, Ádám/Leguan+
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Julcsi_
- Nem elérhető
argh
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.