- Köszönetek: 4
A 3. rész - A király visszatér
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Talán akkor kerüld el nagyon messzire a 3. rész topicot...Tinúviel!Tinúviel! írta: Már alig 9 nap, ami azt jelenti, hogy kevesebb mint 10nap! ( Milyen jól tudok számolni!!!!)Ezt gondoltam megosztom mindenkivel! Nagyon nem vicces, hogy mindenki szurogatja be a ROTK képeket, mert én nem akarom megnézni őket de ez így nem megy! Ha beszúrjátok őket akkor úgyse nagyon bírom ki, hogy ne nézzem meg őket!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Iowa
- Nem elérhető
Nekem pár kép új volt...
- Nilraen
- Nem elérhető
A cinematrix.hu írta: Közel a félmilliárdhoz: tovább hódít A Gyűrűk Ura – A király visszatér
[size=9:34pbik05]2003/12/29[/size]
Lehetett vígjáték, polgárháborús-szerelmi dráma, sci-fi vagy családi fantasy, az új filmek közül egy sem veszélyeztette A Gyűrűk Ura – A király visszatér trónját az amerikai mozikban: Peter Jackson rendezése csütörtöktől vasárnapig újabb 65,8 millió dollárt hozott, és ezzel a film bevétele 12 nap után 223,7 millió dollárra emelkedett. Világviszonylatban félmilliárd dollár közelében a trilógia befejező része.
A pontos (noha egyelőre csak becsült) eredmény 492,1 millió dollár, ugyanis A király visszatér eddig 268,4 millió dollárt termelt abban a 38 országban, ahol az USA és Kanada mellett már bemutatták. A megállíthatatlan amerikai menetelést jellemzi, hogy a film bevétele már 9 nap után meghaladta a nagy sikerű karácsonyi Elf és a Terminátor 3. – A gépek lázadása összbevételét, és mindössze 11 napra volt szüksége a 200 milliós határ eléréséhez. Ennél gyorsabb csak a Pókember volt, amely 2002-ben a 9. napon érte el a 200 milliót, a Mátrix – Újratöltvének viszont szintén 11 nap alatt sikerült a 200 millióig felküzdenie magát.
Az új filmek a karácsony miatt a szokásos péntek helyett már csütörtökön debütáltak, de nézzük bár a csütörtöktől vasárnapig vagy a péntektől vasárnapig terjedő időszakot, a korona mindenképp a A király visszatéré: mint írtuk, csütörtöktől vasárnapig 65,8 millió dollár értékben váltottak jegyet a Tolkien-adaptáció harmadik részére (péntektől vasárnapig 51,2 millió dollár), míg a második legsikeresebb produkció, a Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen) című vígjáték csupán 36,4 millió dollárral nyitott (eredmény péntektől vasárnapig: 28,2 millió dollár).
Ja és még egy kis GYU
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/1258
Tears unnumbered
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Iowa
- Nem elérhető
gande írta: Iowa, ha jobban érzed ettol magad, önmagában én is jó ötletnek tartom, de higyjük el Jackonnak, hogy jobban jártunk nélküle.
Gondolom Ő is be akarta rakni... minden kivágott résznek van oka... talán az időhiány is... és még ott a Rotk bővített... ki tudja...
- Iowa
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Iowa írta: Lehet, hogy evvel egyedül vagyok, de Én nagyon sajnálom, hogy nem rakták bele se a filmbe, se a bővítettbe ezt a részt... nagyon hatásos lett volna, és megható...meg különben is... nekem tetszett volna...azért még reménykedek a Rotk bővítettben...
Iowa, MIT nem raktak bele?
Azt a részt amiről képek is bekerültek... ahol Frodo kicsit Gollam szerű lett volna... (lejebb is berakott Sil egy linket, ott van)...egyébként korábban beszéltünk róla, csak nem tudtam, hogy most végülis berakták vagy nem...
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Sil
- Nem elérhető
Frodó "átváltozásáról" van szó, ha minden igaz...Ulmo írta:
Iowa írta: Lehet, hogy evvel egyedül vagyok, de Én nagyon sajnálom, hogy nem rakták bele se a filmbe, se a bővítettbe ezt a részt... nagyon hatásos lett volna, és megható...meg különben is... nekem tetszett volna...azért még reménykedek a Rotk bővítettben...
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Sil
- Nem elérhető
Igen, ő Rozi... Csak a magyar változatban valamiért Pipitér-t csináltak belőle... Vele táncol Samu, meg a bővítettben a kocsmában segít.Ringbearer írta: Ez a nő volt az 1. részben is?
Tears unnumbered
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Samu és Rozi esküvője a RotK-ban (nem túl jóminőségű képek, de jobbat nem találtam...):
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4095838.jpg
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4095839.jpg
Tears unnumbered
- Ringbearer
- Nem elérhető
Saint írta: hogy ezekbe a lefixalt, szakmai szempontokba hogy ferhetett bele a Titanic? ...
Tudod, lehet, hogy nagyon nyálas, és "jajj tegyünk a tv alá edényt!",
csak ebben az a fájó, hogy IGAZÁBÓL megtörtént.
Bár maga a jéghegy nem, de az, hogy ennyien meghaltak emberi mulasztás!
- Nilraen
- Nem elérhető
A Titanic végén én sem sírtam...Mornambar írta: Mert mindenki -rajtam kívül persze! - rítt a végin, és kitalálták, na akkor jelöljüók!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Sil írta:
A TTT bővítettben lett volna, amikor Faramir el akarja venni tőle a Gyűrűt (egy lehetséges jövőkép, hogy bemutassák, mi történne, ha Frodó megtartaná a Gyűrűt), de nem került bele végül ez a jelenet.Gyémánt_Hajnal írta: Nekem még a kép sztori is új..... milyen kép? Egyáltalán ti láttatok ilyen képet? Hogy benne lenne a ROTK bővitettben? És abban mi az értelmes, ha Frodó, Gollam nyomdokaiba lép? Nem lehet, hogy beletesznek valami olyan jövőképet, ami megtörténhet? Vagy ti nem azzal a képpel keveritek, ahol Andy már át van maszkírozva, már nem normális Szméagol, de még nem is igazi Gollam, és a kezében a Gyűrűt simogatja?
www.theonering.net/scrapbook/group/1112
Jújjjj, ezek jó sokkoló képek Hát szerencsére nem kerültek bele..... meg elég idióta dolog lenne, ha mindenki Gollam sorsára jutna, bér Bilbó az első részben tanúsított effajta elváltozást... Jobb is, ha a kukába dobták... ez kábé olyan elvetélt ötlet, mint Arwen a szurdokban....
Hát valóban jó lenne beszedni néhány Oscart, főleg a színészek körül.... de PJ aztán az Isten!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Sajnos attól én is félek, hogy szereplőket nem fognak jelölni a filmért, pedig a sok speciális effekt nem zárja ki azt, hogy a szereplők is nagyot hozzanak...Hát mindegy én már csak annak drukkolok nagyon hogy legalább PJ megkapja...Csak azért is.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Sil
- Nem elérhető
A TTT bővítettben lett volna, amikor Faramir el akarja venni tőle a Gyűrűt (egy lehetséges jövőkép, hogy bemutassák, mi történne, ha Frodó megtartaná a Gyűrűt), de nem került bele végül ez a jelenet.Gyémánt_Hajnal írta: Nekem még a kép sztori is új..... milyen kép? Egyáltalán ti láttatok ilyen képet? Hogy benne lenne a ROTK bővitettben? És abban mi az értelmes, ha Frodó, Gollam nyomdokaiba lép? Nem lehet, hogy beletesznek valami olyan jövőképet, ami megtörténhet? Vagy ti nem azzal a képpel keveritek, ahol Andy már át van maszkírozva, már nem normális Szméagol, de még nem is igazi Gollam, és a kezében a Gyűrűt simogatja?
www.theonering.net/scrapbook/group/1112
Tears unnumbered
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Undómiel írta:
Én ROTK bővítettről tudok, de el sem tudom képzelni, hol!!!Saint írta: az a jelenet, a TTT bovitettben lett volna, de a vagodeszkan vegezte. (javitsatok ki, ha rosszul tudom)
Nekem még a kép sztori is új..... milyen kép? Egyáltalán ti láttatok ilyen képet? Hogy benne lenne a ROTK bővitettben? És abban mi az értelmes, ha Frodó, Gollam nyomdokaiba lép? Nem lehet, hogy beletesznek valami olyan jövőképet, ami megtörténhet? Vagy ti nem azzal a képpel keveritek, ahol Andy már át van maszkírozva, már nem normális Szméagol, de még nem is igazi Gollam, és a kezében a Gyűrűt simogatja?
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Undómiel
- Nem elérhető
Én ROTK bővítettről tudok, de el sem tudom képzelni, hol!!!Saint írta: az a jelenet, a TTT bovitettben lett volna, de a vagodeszkan vegezte. (javitsatok ki, ha rosszul tudom)
- Saint
- Nem elérhető
- Saint
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Iowa írta: Szeretnék valamit kérdezni, múltkor szó volt arról a képről ahol Frodo Gollam szerű... az a rész a TTT bővítetten van, vagy a ROTK-én lesz?
Az kérlek szépen vagy a vágó szoba padlóján, vagy a szemetesben, vagy a New Line Cinema és PJ archivumában van éppen.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Iowa
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.