A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 11 hónapja #157659 Írta: bersel
bersel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Jó persze ez is egy szemszög! Nem azt mondtam! Csak ha jól emléxem akkor mikor kijönnek és megidézik a holtakat majd eljutnak a tengerhez akkor hajóra fel és irány a csata! (Sorry a rongy fogalmazásért) De ha csak ők mennek akkor vmit ezek közül ki kell hagyni! És bevallom ez az egyik kedvenc részem!!! Jó esetleg a kikötői néppel még lehetne vmit kezdeni, de akkor is! Mikor kibomlik a vitorla....

Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157653 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

bersel írta: Most néztem meg a Holtak ösvényéről a videot! Miért fut el Aragorn lova? miért gyalog mennek? miért csak ők mennek? Hol van a zászló meg a Dúnadánok!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Szerinted lett volna értelme a dúnadánok szereplésének? Szerintem nem sok. Én úgy gondolom ,hogy Pj jól tette, hogy kihagyott egy csomó egy mondatos szereplőt. Nem lett volna sok értelme őket belerakni a filmbe. Édesanyámat pl. még így is eléggé megkavarja, hogy ennyi szereplő van a filmben, pedig ő régebben még olvasta a könyveket. Most gondolj bele, ha minden epizód szereplő bekerült volna. A laikusoknak még így is nehezére esik megjegyezni a szereplőket és különbséget tenni közöttük. A lovak elfutásáról meg annyit, hogy ez legyen a legkisebb gond.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157651 Írta: bersel
bersel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Most néztem meg a Holtak ösvényéről a videot! Miért fut el Aragorn lova? miért gyalog mennek? miért csak ők mennek? Hol van a zászló meg a Dúnadánok!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157646 Írta: Robert B

Lilliana írta:

Gandalf írta: www.theonering.net/staticnews/1070750601.html Angol spoilerek!

Hm. Ezek a változtatások nekem nagyon nem tetszenek... :? Akad itt egy-két akkora nagy mellényúlás... :cry:
Mindegy, a film érzelmes részei elterelik ezekről a figyelmet...

Csak nem Arwenre gondolsz? :lol: Mert erröl én is ezt mondtam elöször.
És (bocs ha konkrétumokba megyek) az a Denethor elnáspángolása is meredek (habár én még a Fotr-ben nem bírtam a két mágus "csatáját", de ott legalább az elején mind kettönek volt fegyvere...) Nem is csoda hogy utána szegény Helytartó úr öngyilkos akar lenni...

Erre a Denethor vs Gandalf dologra én is kíváncsi vagyok. Habár azt írja, hogy nem verekednek, hanem Gandalf a mágikus botja segítségével elhajítja (vagy elkábítja ?!) Denethort, aki a katonáknak azt parancsolta, hogy hagyják el pozíciójukat és adják fel a harcot. Gandalf ilyen erőszakos módszerrel veszi át a csapatok irányítását. Mindegy. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz a filmben. Denethort amúgy sem csíptem a könyvben, de remélem, hogy a karakter dramaturgiáját ki sikerült ettől függetlenül.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #157633 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gandalf írta: www.theonering.net/staticnews/1070750601.html Angol spoilerek!Hm. Ezek a változtatások nekem nagyon nem tetszenek... :? Akad itt egy-két akkora nagy mellényúlás... :cry:

Csak nem Arwenre gondolsz? :lol: Mert erröl én is ezt mondtam elöször.
És az a Denethor elnáspángolása is meredek (habár én még a Fotr-ben nem bírtam a két mágus "csatáját", de ott legalább az elején mind kettönek volt fegyvere...) Nem is csoda hogy utána szegény Helytartó úr öngyilkos akar lenni...
Szméa, itt a cikk dióhéjban:A te és barátod(újfent tesód)-Déa' közös nyitó jelenetében túl játssza Andy a karaktered és egy idiótának tünsz,de verekedni jól tudsz. :D a Weta állítóllag nem remekel(a nemértem miben... :oops: (SFX :arrow: :?: )). Aztán megint Gollam cselszövése miben Samut Frodó ellen fordítja (lembas,stb)és Samu a hös. Itt is azt írják hogy fura változtatás de ahogy a 2 barát elkülönül az nagyon szomorú rész lesz.
Aztán Denethorból nem látszik a messze látó,habár arogáns ember,hanem egy rossz , szenilis öregember aki nem gyújtaná meg a jelzölángot hogy Rohantól segítséget kérjen (de a filmböl nem derül ki miért),helyette Pippinnek kell az elsöt meggyújtani.
-Gandalf elviszi Pipet lovacskázni Osgiliathba hogy Faramir embereit megmentsék 8O , és Denethor unott arccal eszik ahogy halálba küldi fiát mert nem bírja öt...
-Denethor visszaparancsolja az embereit a harcból mikor Minas Tirith ostrom alatt áll erre Gandalf ellátja a baját a varázspálcájával.Hogy hallgathatnak Gondor katonái Gandira miután az megverte urukat? :roll:
-Elrond, miután nem sikerült Arwennel elhitetni hogy Aragorn meg fog hallni a háboruban,Gorninak probalja bemagyarázni hogy Arwen haldoklik s ha a gyürü el nem pusztul nem fog jobban lenni 8O :roll: egy szál aminek semmi köze az elötte & utána látott eseményekhez....
-És ami nem lesz:Trufa esküje Théodenhez,Éomér nagybátját siratva és mint király ,Gorni&Arwen esküvöje (bár az utobbi is ott lesz a koronázáson),akármi is Faramirról vagy Éowynröl miután az elöbbit meg mentik a máglyárol és az utobbi Théoden megmentése után[size=9:191ikskv](most Theoden nem fog meghallni vagy csak nem rögtön?).[/size]Bár látni öket egymás mellett mosolyogva a koronázáson,akármilyen búcsú a Szürkerévet leszámítva.
Az író szerint a szereplök által hozott áldozatok minimálisak lesznek, s ezért "happy end" érzéseket keltenek.DE ugyanakkor a SzürkeRév megérintö és nagyszerü néhány másik résszel eggyütt.
Aztán hozzáteszi hogy az egészet azért mondta el ha már elöre tudjuk a bakikat,majd nem filmzézés közben akadunk ki rajtuk és jobban koncentrálhatunk a jobb részekre.
Na ezek voltak a Heavy Spoilerek egy Heavy Kritikustól.

Cameron Duncan Lives!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157623 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Hát ezt bizony nem nézem meg, Sil. Viszont gyüjtöm a linkeket, mert miután megnéztem már szívesen álmodozok a gép előtt. Szóval majd a bemutató után nagyon jól fognak jönni. Hátha kibírom 2 hétig, úgy, hogy nem nézem meg. :wink: Tavaly is rögtön egy hét múlva újranéztem. :roll:

Miről szól az a cikk? Csak pár szóban foglalja össze valaki.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157621 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nem néztem meg!Tök hülye vagyok,tudom...
de ha eddig kibirtam ez a 30valahány nap már igazán semmiség...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157557 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Már csak 31 nap! Az nem is olyan sok, ha nem azt nézzük, hogy Amerikában már csak 8 nap és, hogy már van ahol be is mutatták! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157544 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Olvastátok ezt a cikket? Igaz, nem tudok angolul, de azt hiszem igen érdekes.
www.theonering.net/perl/newsview/8/1070761888

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157534 Írta: Robert B

Gandalf írta:

Morgul írta:

Hm. Ezek a változtatások nekem nagyon nem tetszenek... :? Akad itt egy-két akkora nagy mellényúlás... :cry:

Mikre gondolsz?

Nem akarok konkrét spoilerekbe belemenni, mindenesetre elég meglepőek és sokszor érthetetlenek...

Várjuk meg a filmet! Mondjuk én már csak a kibővített verzió megnézése után merek érdemi kiritikákat mondani.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157528 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Morgul írta:

Mikre gondolsz?

Nem akarok konkrét spoilerekbe belemenni, mindenesetre elég meglepőek és sokszor érthetetlenek...
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157525 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta: Svin feltette ide is a norvég videót, így már nem kell szenvedni a regisztrálással, simán le lehet menteni :D :

svindler írta: A netre ferkerült egy videó ami kilenc különbözö, kb 1-1 perces jelenetet tartalmaz a hamarosan bemutatásra kerülő A király visszatér filmből.
A minősége a videónak nem a legjobb, de nézhető (talán TV-ből vették fel). A mérete 85 MByte, es WMV fileformátumú (WindowsMediaPlayer kell hozzá).

Letölthető innen...

A jelenetek:
-Samu és Frodó vitája Gollamról
-Trufa és Pippin búcsúja - Pippin Gandalffal ellovagol Minas Tirithbe
-Arwen és Elrond beszélgetése Völgyzugolyban
-Éowyn és Aragorn útra készülődik
-Pippin esküt tesz Denethornak
-Gandalf és Pippin beszélgetése Minas Tirithben az eskütétel után
-Bevonulás Minas Thiritbe, Gandalf es Pippin találkozik Faramirral, megtudják, hogy él Frodó
-Théoden Aragornnal seregszemlét tart
-A Holtak Ösvényének bejáratánál Aragorn, Legolas és Gimli

Majd figyeljétek a héten a warofthering-et, most néztem, hogy megvan nekik a teljes, kb. 110 MB-os ABC klip (amiből már keringtek részletek), csak eltávolították, mert túl sokan cuppantak rá egyszerre, és nem volt elég a kapacitásuk. De ha be tudnak állítani tükörszervereket, akkor visszakerül majd, szóval... :roll: (Én meg pont ilyenkor nem leszek itthon megint... :cry: )

Én megnéztem! Nagyon jó!!! Nem tudjátok miről maradtok le! Frodo és Samu ,,veszekedését" már korábban is láttam... Pippin viszont nagyon aranyos volt... és hogy megörültek mikor hallották Faramírtól, hogy látta Őket... bár aztán Gandalf már kevésbé, hogy Cirith Ungol felé mennek /ezer bocsi, ha nem jól írom.../ Éowyn nagyon szép volt...mondjuk Arwen is... A vége is tetszett a Holtak Ösvényénél...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157488 Írta: Robert B

Mikre gondolsz?

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157481 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
www.theonering.net/staticnews/1070750601.html Angol spoilerek!

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157426 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nem nézek meg semmit!!! :roll: :bawling: Iszonyú erőfeszítésembe kerül, de nem nézem meg... :D
Baromi jó, hogy 210 perces lesz, annyira örülök neki!! :D Szerintem igazán nem panaszkodhatunk, ez is azért van, hogy ami csak lehet férjen be, mégha nem is lehetséges mindent beletenni...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157420 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Akkor se nézem meg, bebebeee!!!
Inkább végigszenvedem ezt a 30 napot! :twisted: :evil:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157416 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Svin feltette ide is a norvég videót, így már nem kell szenvedni a regisztrálással, simán le lehet menteni :D :

svindler írta: A netre ferkerült egy videó ami kilenc különbözö, kb 1-1 perces jelenetet tartalmaz a hamarosan bemutatásra kerülő A király visszatér filmből.
A minősége a videónak nem a legjobb, de nézhető (talán TV-ből vették fel). A mérete 85 MByte, es WMV fileformátumú (WindowsMediaPlayer kell hozzá).

Letölthető innen...

A jelenetek:
-Samu és Frodó vitája Gollamról
-Trufa és Pippin búcsúja - Pippin Gandalffal ellovagol Minas Tirithbe
-Arwen és Elrond beszélgetése Völgyzugolyban
-Éowyn és Aragorn útra készülődik
-Pippin esküt tesz Denethornak
-Gandalf és Pippin beszélgetése Minas Tirithben az eskütétel után
-Bevonulás Minas Thiritbe, Gandalf es Pippin találkozik Faramirral, megtudják, hogy él Frodó
-Théoden Aragornnal seregszemlét tart
-A Holtak Ösvényének bejáratánál Aragorn, Legolas és Gimli

Majd figyeljétek a héten a warofthering-et, most néztem, hogy megvan nekik a teljes, kb. 110 MB-os ABC klip (amiből már keringtek részletek), csak eltávolították, mert túl sokan cuppantak rá egyszerre, és nem volt elég a kapacitásuk. De ha be tudnak állítani tükörszervereket, akkor visszakerül majd, szóval... :roll: (Én meg pont ilyenkor nem leszek itthon megint... :cry: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157361 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
4 óra???!!!

SIIIIIIIIIIRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!!!!!!!!!!!!
A dobozban? Figyu, látva a képeket, meg a -többek közt- a RotK játék előzetesét, ebben a részben a trolloké a főszerep, így nem kizárt, hogy annak az olog-hai szobornak a kicsinyített mását kapjuk amit életnagyságban (!) állítottak föl egy wellingtoni szálloda előtt. Hatalmas troll, ami épp lesújt... eszméletlen jó - lehet majd, ha a szobámba látom! :D

Tényleg: Nekem szajnosz csak másolt CD-n van meg a bőv GySz, így nem tudná vki a következőket elküldeni?:
-a szép zöld doboz, nyomtatható változatban (a KétToronyé is jó -majd "átmütyürkélem" :) )
-A jelenet-tartalomjegyzék (tudjátok *=új jelenet, **=bőv. jelenet)
-az extrák közül a design-galéria képeinek egy része... ha volt ilyen benne

Köszönöm!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157355 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Palimir: ha igaz a hír, akkor max fél órányi bővítés lesz a filmben. Ez szinte semmi, ha a TTT 40-valahány percét vesszük :)

Ha már a moziváltozat is 3 és 1/2 órás lesz, akkor ez a fél óra már csak hab a tortán :)
[size=9:3kg0s7bn]Vajon milyen bábu lesz a 3. rész díszdobozában? :) Samu, a hős? :) [/size]

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157353 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nagyon várom már azt a 210 percet... :D Kész élvezet lesz ennyi időt eltölteni GyU nézéssel...biztos szuper lesz. :D

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157352 Írta: Robert B

Ulmo írta: Palimir: ha igaz a hír, akkor max fél órányi bővítés lesz a filmben. Ez szinte semmi, ha a TTT 40-valahány percét vesszük :)

Én azt olvastam, hogy a bővített film TÖBB, mint 4 órás lesz.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157348 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Dún, a dán írta: Talán késői az alkalom, hogy ezt (ismét) felvessem, de nem tudom elképzelni, hogy Szarumán ne szerepeljen a filmben.

- Hogy találkozik a két hobbit Vasudvardnál a többiekkel, ha azok nem mennek oda?
- Miért is mennek oda? Hogy beszéjenek Szarumánnal.
- Hogy kerül hozzájuk a palantír, ha Gríma nem hajítja ki az ablakon?
- Nagyszerű alkalom lenne bemutatni a nézőknek, akik nem olvasták a könyvet, hogy miről is beszél Aragorn Fangornban, a találkozás előtt; "Ne hagyjuk megszólalni. Még megbűvölne minket.", Szarumán hangjáról.
- Végül egy olyan jelenet, ami a könyv olvasása közben nagyon is hatással volt rám; a mágus halála. Látványban sem lehet utolsó, de ez egy lehetőség egy párhuzamra; kicsit hasonlóan a gyűrű és Gollam kapcsolatához Gríma elkeseredése és a gyilkosság is megmutatja, hogy a gonoszság visszahat..

Azt olvastam (a L.Angelesi bemutató beszámoló-ban a TORn-on). hogy Vasudvard ott van a FILMben csak Szarumánt nem látjuk.Szilszakáll azt mondja hogy az ö kezeiben van most-a többit meg tessék el képzelni... Ez valóban így van? Ez arról nem szól hogy a Palantír hogy kerül oda talán ez nem is fog kiderülni... :roll: :?:

Cameron Duncan Lives!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157343 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Palimir: ha igaz a hír, akkor max fél órányi bővítés lesz a filmben. Ez szinte semmi, ha a TTT 40-valahány percét vesszük :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157342 Írta: Palimir
dvd.index.hu/index.php?cikkid=4705
Nem új hír, de azért remélem igaz :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157338 Írta: Palimir

Szméagol írta: Emlékezz... Azért 20-an kilovagolni a csatába ezrek ellen és nem meghalni az első 20 másodpercben... :roll:

Na, azért ez nem logikátlan... (már annak, aki olvasta a könyvet :) ) ha a Helm-szurdokra gondolsz :)
Én talán ezt az egyet sajnálom a filmben, hogy nem hangsúlyozták ki eléggé... a kürt hangját, ill. annak hatását... :(

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157333 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Dún, a dán írta: Talán késői az alkalom, hogy ezt (ismét) felvessem, de nem tudom elképzelni, hogy Szarumán ne szerepeljen a filmben.

- Hogy találkozik a két hobbit Vasudvardnál a többiekkel, ha azok nem mennek oda?
- Nagyszerű alkalom lenne bemutatni a nézőknek, akik nem olvasták a könyvet, hogy miről is beszél Aragorn Fangornban, a találkozás előtt; "Ne hagyjuk megszólalni. Még megbűvölne minket.", Szarumán hangjáról.
- Végül egy olyan jelenet, ami a könyv olvasása közben nagyon is hatással volt rám; a mágus halála. Látványban sem lehet utolsó, de ez egy lehetőség egy párhuzamra; kicsit hasonlóan a gyűrű és Gollam kapcsolatához Gríma elkeseredése és a gyilkosság is megmutatja, hogy a gonoszság visszahat..

Ami hiányzik, a bővítettben remélhetőleg mind benne lesz.
Egyébként meg tessék kivárni azt a 31 napot! ;)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157326 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Dún, a dán: Senki sem mondta, hogy nem lesz logikátlan! :mrgreen:
Emlékezz... Azért 20-an kilovagolni a csatába ezrek ellen és nem meghalni az első 20 másodpercben... :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157322 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Talán késői az alkalom, hogy ezt (ismét) felvessem, de nem tudom elképzelni, hogy Szarumán ne szerepeljen a filmben.

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157317 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Elessar király... írta: Még két új kép:
www.warofthering.net/photos/rotk ... age7.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... age9.shtml

8O
Azta, ezek a képek...Nagyon hatásos lesz ez a jelenet!

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #157307 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Aldarion írta: Őőő 8O 8O 8O Ezek, ki a csudák? :roll:

Szméagol és Déagol. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.050 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére