- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lassan, ha ennyi videó lesz kénytelen leszek elhagyni a topicot.
Lilliana írta: Talán mert tényleg régen nem aludtak már rendesen.
Kicsit sürün vannak premierek mostanában,nem gondoljátok?
Mi volna ha eljönnének kishazánkba is...?Mondjuk én abból sem látnék sokat,de a tudat hogy "itt voltak",HA eljönnének...
Én tudom hogy lehetne idecsalni őket! Mondjuk azt nekik, hogy nálunk alhatnak is, nyugodtan! Szerintem az egész stáb M.o.-ra özönlene.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Tudnátok segíteni?
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Nálunk úgy is csak januárban lesz a bemútató, addig kipihenhetik a többi premiert.
Eszabadulna Mordor? Mit Mordor? Eégsz Középfölde!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Lilliana írta: Talán mert tényleg régen nem aludtak már rendesen.
Mi volna ha eljönnének kishazánkba is...?Mondjuk én abból sem látnék sokat,de a tudat hogy "itt voltak",HA eljönnének...
Hogy mi volna???? Elszabadulna Mordor... (jó értelemben, persze)
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Cameron Duncan Lives!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Eldafinde
- Nem elérhető
theonering.net/scrapbook/group/1222/
- Eldafinde
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/1219/range/1
- Rabyn
- Nem elérhető
A moziverzióban úgytudom nem lesz..
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Legalább Pippinnek lesz.
Off: Szia Nightmare! /Orsi vagyok /!
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Az élénk asszociáció késséggel ne törődjetek. Szerintem ez együtt jár a fanatikus rajongással. Rajzokat meg hagyjuk. Én hobbitokat rajzolok és matekból kaptam is egy "-" pontot. Ez van. Legalább kihasználom, hogy jól állok.
Nilraen írta: Valamit nem értek..mindenki azt mondja,hogy a Szarumános részekből a palantír is kimarad...de akkor a Pippines-palantíros képek mégis mikor készültek??? 8O (most nem tudok képet beszúrni,de ugye tudjátok melyikre gondolok?)
Az elég nagy butaság lenne... Akkor ezek a jelentek is csak a bővítettbe lennének? Nem, én azt nem hinném. Viszont a Denethor palantírját még most sem vagyok hajlandó elhinni. Vagyok ennyire makacs. LEHET, hogy így lesz, de akkor sem hiszem el.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A palantír nem marad ki teljesen, Pippin felveszi egy pocsolyából. A kérdéses képek (amikor Pippin belenéz) viszont Edorasban készültek, ha jól tévedek.Nilraen írta:
ON
Valamit nem értek..mindenki azt mondja,hogy a Szarumános részekből a palantír is kimarad...de akkor a Pippines-palantíros képek mégis mikor készültek??? 8O (most nem tudok képet beszúrni,de ugye tudjátok melyikre gondolok?)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
ON
Valamit nem értek..mindenki azt mondja,hogy a Szarumános részekből a palantír is kimarad...de akkor a Pippines-palantíros képek mégis mikor készültek??? 8O (most nem tudok képet beszúrni,de ugye tudjátok melyikre gondolok?)
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ery
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ery: valaki lentebb írta...hogy ez a rész IS kimarad a moziverzióból
De hol? Én végigböngésztem 3 oldalt, de vagy elkerülte a figyelmem, vagy megint feleslegesen pánikolunk!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Rabyn írta: Ery: valaki lentebb írta...hogy ez a rész IS kimarad a moziverzióból
Ez is?? Na ne:((( Ezt én is most hallottam először:(
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nightmare
- Nem elérhető
Rabyn írta: Csak Denethornak"nincs" palantírja..
Pippinek lesz..
Nagyon durva lesz az a rész, a képeket elnézegetve..
De ha nincs Sarumán se, akkor hogy lesz Pippinnek palantírja?? (Igy értettem)
Szegények...Nekem is csak "1-2" témazáró.. 9 tanítási nap!!!! Na, ez már kis szám!!
- Ery
- Nem elérhető
Rabyn írta: Csak Denethornak"nincs" palantírja...
Ezt honnan veszitek?
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nightmare
- Nem elérhető
Detto...Ez már betegség Minden pad, ahová én leülök, óra végére tele van írkálva Return of the king-ekkel,meg tünde betűkkel;) Nem is beszélve a füzeteimről...A geometria füzetemben egy oldalas tünderajzok vannak! [size=9:15hhgzjw](jó, kicsit uncsik a matek orák, mi mást csinálhatnék?)[/size] Igen, a szelektív hallás is... Mindenről valami Gyűrűk urás dolog jut eszembe... De barátnőmnek is, szal mindig összeröhögünk a suliban;)
Jó példa:
Multkor, fizikán, valami béka elektronikus kinzásáról volt szó, és akkor, hogy az idegei, meg minden.. Mi jutott egyből eszembe? TTT bővitett Legolas+Gimli párbeszéde a csata végén;)
-Még mozgott!-
-De csak azért, mert a fejszém beleállt az idegrendszere kellős közepébe..-
Durva
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Már csak 2 vizsga van premierig! (vagy 3?)
Nem irigyellek! Szegény! Nekem már csak párszáz témazáró!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Pippinek lesz..
Nagyon durva lesz az a rész, a képeket elnézegetve..
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nilraen írta:
Na ezzel nem vagy egyedül...az összes füzetemben ilyen feliratok vannak,különböző díszitésekkel:ROTK,ARAGORN(VIGGO),FARAMIR(DAVID),GYU,ÉOMER(KARL),LORD OF THE RINGS,J.R.R.TOLKIEN:LORD OF THE RINGS...és még sorolhatnám...ez már nem egészséges.Ja és elég szelektív hallásom van:Anyukám telefonál:Na megnézted a gyűrűt?Én:MI VAN A GYŰRŰK URÁVAL?KI NÉZTE MEG??? Ez már nagyon durva ...mindegy...Nightmare írta: Már csak 27, nem? Ööö, milyen jók vagyunk matakból [size=9:29ceixjh](Én spec. matekos vagyok, de semmi baj..)[/size]Én folyton a premierre gondolok... Órákon, meg mindig... Viszont már csak 9 tanítási nap..
Nekem is szelektív hallásom van...
Kulcsszavak: gyűrű, Frodó, stb...
Én újabban Minas Morgult rajzolgatok a füzetembe... nem mintha fel lehetne ismerni...
Már csak 2 vizsga van premierig! (vagy 3?)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nilraen
- Nem elérhető
Na ezzel nem vagy egyedül...az összes füzetemben ilyen feliratok vannak,különböző díszitésekkel:ROTK,ARAGORN(VIGGO),FARAMIR(DAVID),GYU,ÉOMER(KARL),LORD OF THE RINGS,J.R.R.TOLKIEN:LORD OF THE RINGS...és még sorolhatnám...ez már nem egészséges.Ja és elég szelektív hallásom van:Anyukám telefonál:Na megnézted a gyűrűt?Én:MI VAN A GYŰRŰK URÁVAL?KI NÉZTE MEG??? Ez már nagyon durva ...mindegy...Nightmare írta: Már csak 27, nem? Ööö, milyen jók vagyunk matakból [size=9:1p4jq9a4](Én spec. matekos vagyok, de semmi baj..)[/size]Én folyton a premierre gondolok... Órákon, meg mindig... Viszont már csak 9 tanítási nap..
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Nightmare
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Ez a dilemmám nekem is! Ha megnézem az nem jó! Már csak 29 nap és akkor az egészet láthatom egybe! De megnézni is olyan jó lenne! Nem bírom a feszültséget!
Már csak 27, nem? Ööö, milyen jók vagyunk matakból [size=9:3p75udyn](Én spec. matekos vagyok, de semmi baj..)[/size]
Én folyton a premierre gondolok... Órákon, meg mindig... Viszont már csak 9 tanítási nap..
- Aldarion
- Nem elérhető
Ne kísérts Elessar... :evil3:
Más lett a világ
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Nightmare
- Nem elérhető
Arwen igenis kell, nem lehet nekik külön filmet forgatni...Mint egy föggeléket... PJ-nek muszály volt őt beleírnia a történetbe!!!
Egyébként, ha nem lesz palantír, akkor nemcsak, hogy mitől lesz Denethor "dilis", de miért megy Pippin Mias Tirith-be Gandalffal??
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Carnimirie
- Nem elérhető
És mit keres Arwen a Gyűrűháboróban? ez azért kicsit már sok Arwenből...lesz azért valami köze a könyvhöz a filmnek?
mondjuk az is igaz,hogy biztos máshogy fogjuk látni ,miután meg néztük a filmet...a TTT-vel is igy volt....
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.