A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 10 hónapja #159429 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Az IMDb-n van jó pár kritika a filmről ( klikk )
Nagyon ígéretesek, úgy tűnik, tényleg ez lesz a FILM.
Csak ne lenne olyan messze január 8-a. :cry:

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159387 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hát ennyit az én nagy elhatározásomról...Megnéztem a 10 perces részletet. :D Csodálatos...Alig várom már...
Rabyn: Nagyon jók a képek! :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159357 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én szeretem a franciákat...meg a nyelvet is... :roll: Annyira jó lenne franciául is megnézni a GyU-t...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159353 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Mit hoztam nektek?!?! :D :D :D
ma.hu/page/cikk/afb/0/67195/1

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159350 Írta: Ancalima Anarórë
Eléggé megkéstem: www.nationalgeographic.hu/tv/lor ... lights.asp

A szereplőit és eseményeit Tolkien Középföldéről szóló könyvéből kölcsönző film a világtörténelem nagy hőseivel és híres történelmi eseményekkel von párhuzamot. A történetben olyan részletekre is fény derül, melyek a történelem forgószínpadának egyes szereplőit - köztük Willam Wallace-t, I. Erzsébet királynőt és Theodore Rooseveltet - merőben új fényben tüntetik fel. A Gyűrűk ura trilógiában Gimli szerepét játszó John Rhys-Davies által vezetett műsorban az Amerikai Polgárháború és az agincourt-i csata legérdekesebb pillanatai is megelevenednek.

John vezeti? Nem is gondolnám... :D 8O :D :wink: :oops: :lol:

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159343 Írta: Ancalima Anarórë
Holnapután du. nem leszek itt... 8)
[size=9:ixwaaj53]*ancalimának valahogy sikerül elhajolnia támadói elől. A szék alól folytatja:*[/size] Holnap, ha igaz, megyek a kiállításra, ami a filmhez kiadott hivatalos tárgyakról/képekről szól majd. INGYENES!!! :twisted:
Franciák a dohányfüst ellen?!?!?!?! :x :x :x (bagoly-veréb-nagyfej szitu... :twisted: )

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159336 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Felveszem videora azt ami a ncionalon lesz.
Kiket gondolsz még hülyének? mondjuk a franciáékr nem rajongom énse
hoztam nektek képeket

www.cinematrix.hu/filmveg.php?co ... m_id=17385

www.cinematrix.hu/filmveg.php?fi ... ria_id=553

www.cinematrix.hu/filmveg.php?fi ... ria_id=557

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159332 Írta: Iowa

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Nem, dehogy. Csak poén volt. :)

Én is csak vicceltem... :D

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159331 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Globalista franciák?
Mindig is tudtam, hogy hülyék ezek a frankok! :) Ahogy [...] is (ide képzelje el mindenki, mert még kitiltanak, hogy "fasiszta gyűlöletbeszédet" mondok! :D :D :D )
Sztem a GyU már önmagában glob. ellenes, hiszen épp az egyhangúságot, s az amerikai szennyet szűnteti meg, nem?

Ja, és ne feledjétek! Ma este 9-kor A Nationalon A Gyűrűk Ura - a történelem tükrében!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159330 Írta: Mornambar
Globalista franciák?
Mindig is tudtam, hogy hülyék ezek a frankok! :) Ahogy [...] is (ide képzelje el mindenki, mert még kitiltanak, hogy "fasiszta gyűlöletbeszédet" mondok! :D :D :D )
Sztem a GyU már önmagában glob. ellenes, hiszen épp az egyhangúságot, s az amerikai szennyet szűnteti meg, nem?
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159285 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez az! Igen ! Jessz! Milyen atom! Hahahaha! Nekem nem tölti be és ez azt jelenti, hogy nem tudom megnézni! Imádom, hogy ilyen lúzer a számítógépem! :lol: :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159284 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
"Nyugtat a tudat, hogy nem egyedül szívtad meg mi?!"

Nem, dehogy. Csak poén volt. :)

Hülye csigazabáló franciák...talán a fa képkereteket sajnálták, vagy a dohányfüstöt? :D
(Nyugi, én is szeretem a környezetet, és óvom is, de azért ez már hülyeség...)
Már bocs. :lol:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159280 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta:

tolkienke írta: Milyen 10 perces részletről beszéltek??( már bocs a tudatlanságomért..)

www.tolkien.hu/view.php?&c=3&a=343

De nem muszáj egyben letölteni egy ekkora fájlt, itt vannak az egyes jelenetek egyenként is (ehhez Quick Time kell) :wink: :
katt ide

Ne kísérts!!!!! Asszem most egy időre elbúcsozom ettől a topictól,mert így nem fogom kibírni...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159278 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

tolkienke írta: Milyen 10 perces részletről beszéltek??( már bocs a tudatlanságomért..)

www.tolkien.hu/view.php?&c=3&a=343

De nem muszáj egyben letölteni egy ekkora fájlt, itt vannak az egyes jelenetek egyenként is (ehhez Quick Time kell) :wink: :
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
  • tolkienke
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 10 hónapja #159276 Írta: tolkienke
tolkienke válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Milyen 10 perces részletről beszéltek??( már bocs a tudatlanságomért..)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159272 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Artemisz (Celebthil) írta:

Alyr Arkhon írta: Mi köze a GyUnak a globalizációhoz?

Az emberi hülyeség határtalan........... :? :quasi: :roll:

Nade ennyire?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159269 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Alyr Arkhon írta: Mi köze a GyUnak a globalizációhoz?

Az emberi hülyeség határtalan........... :? :quasi: :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159264 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta:

Nightmare írta: Hmm..Bocsássatok meg a tudatlanságomért, de milyen incidens történt a tüntetőkkel?? :oops: Kicsit le vagyok maradva.. Sorry!

Írtam már az Előzetesek, bemutatók... topicban, de a lényeg az, hogy a franciáknál a premier napján volt egy kiállítás megnyitója (Alan Lee és John Howe műveiből), amin részt vettek hírességek (az ott levő szereplők meg állítólag kormánytagok is), és ezt az eseményt megzavarta kb. 400 globalizációellenes tüntető, akik végül az épületbe is bejutottak. Úgyhogy a partynak nagyon hamar vége lett... :roll:
Magáról a tüntetésről van pár picike kép is itt (a nagyobb verzióért fizetni kell)...

Mi köze a GyUnak a globalizációhoz?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159262 Írta: Sil

Nightmare írta: Hmm..Bocsássatok meg a tudatlanságomért, de milyen incidens történt a tüntetőkkel?? :oops: Kicsit le vagyok maradva.. Sorry!

Írtam már az Előzetesek, bemutatók... topicban, de a lényeg az, hogy a franciáknál a premier napján volt egy kiállítás megnyitója (Alan Lee és John Howe műveiből), amin részt vettek hírességek (az ott levő szereplők meg állítólag kormánytagok is), és ezt az eseményt megzavarta kb. 400 globalizációellenes tüntető, akik végül az épületbe is bejutottak. Úgyhogy a partynak nagyon hamar vége lett... :roll:
Magáról a tüntetésről van pár picike kép is itt (a nagyobb verzióért fizetni kell)...

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159251 Írta: Iowa

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Akkor jó. Meg vagyok nyugodva, hogy nem csak én jártam így . :lol: :wink:

Nyugtat a tudat, hogy nem egyedül szívtad meg mi?! :D

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159242 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Milyen tüntetés?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159203 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta: Képek a francia premierről & a LotR kiállítás megnyitójáról, mielőtt még az incidens történt a tüntetőkkel:
www.theonering.net/scrapbook/group/1233/

Hmm..Bocsássatok meg a tudatlanságomért, de milyen incidens történt a tüntetőkkel?? :oops: Kicsit le vagyok maradva.. Sorry!
A képek jók!!!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159186 Írta: Ben

Iowa írta:

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Lilliana: Köszi! (És szívesen :) ) :lol:

Szal nem az MTV-n volt...afranc...én meg ott ültem a tévé előtt kezemben a tévé meg a videó távirányítójával (mivel fel akartam venni...) és vártam. Sejtettem, h. vlmi nem ok, de azért vártam. Aztán egyszercsak elkezdett menni a trailerből ismerős jelenet, amikor Aragorn végiglovagol Nyugat Serege előtt...gyorsan benyomtam a felvétel gombot, Gandalf Minas Tirith falán, Gandalf szembetalálkozik a Boszorkányúrral, aztán mutatják Szilszakállt, csakhogy ez már gyanúsan olyan volt, mintha sz.gépes játék volna...Nazgulok a gyűrű Szövetségéből szintén sz.gépes játék-szerűen, mumakok, stb. aztán rájöttem, h. ez a Király Visszatér játék reklámja, EA Games logó, meg minden...
Kicsit sem voltam kiakadva, á. :evil: :lol: :roll: :?

Detto. /Én is azt hittem, hogy kis késéssel ugyan, de lesz, viszont az csak a reklám volt... :( /

Akkor jó. Meg vagyok nyugodva, hogy nem csak én jártam így . :lol: :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159118 Írta: Mornambar
5 óra bővitett...? Fenébe, mégsem 6? :D

Még 25 nap itthon...
2 odát! 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159101 Írta: Iowa

Sil írta: Képek a francia premierről & a LotR kiállítás megnyitójáról, mielőtt még az incidens történt a tüntetőkkel:

Ezen sem volt ott Lij? :( Nem látom...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159100 Írta: Iowa

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Lilliana: Köszi! (És szívesen :) ) :lol:

Szal nem az MTV-n volt...afranc...én meg ott ültem a tévé előtt kezemben a tévé meg a videó távirányítójával (mivel fel akartam venni...) és vártam. Sejtettem, h. vlmi nem ok, de azért vártam. Aztán egyszercsak elkezdett menni a trailerből ismerős jelenet, amikor Aragorn végiglovagol Nyugat Serege előtt...gyorsan benyomtam a felvétel gombot, Gandalf Minas Tirith falán, Gandalf szembetalálkozik a Boszorkányúrral, aztán mutatják Szilszakállt, csakhogy ez már gyanúsan olyan volt, mintha sz.gépes játék volna...Nazgulok a gyűrű Szövetségéből szintén sz.gépes játék-szerűen, mumakok, stb. aztán rájöttem, h. ez a Király Visszatér játék reklámja, EA Games logó, meg minden...

Detto. /Én is azt hittem, hogy kis késéssel ugyan, de lesz, viszont az csak a reklám volt... :( /

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159091 Írta: Ben
Lilliana: Köszi! (És szívesen :) ) :lol:

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159087 Írta: Sil
Képek a francia premierről & a LotR kiállítás megnyitójáról, mielőtt még az incidens történt a tüntetőkkel:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159083 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #159078 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Iowa írta:
Én megnéztem, de nem bántam meg... fantasztikus! :roll: :D

Biztos az...Hát kíváncsi vagyok meddig bírom. :lol:

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.170 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére