- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mert a könyv volt annyira szomorú,hogy sírtam rajta,és ezek után elvárom ,hogy a filmen is lehessen sírni.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Robert B
- Nem elérhető
Ulmo írta: Nekem valamiért az összes linkre a WORN főoldalát adja be... talán máshogy kéne belinkelni a képeket.
Észrevettem. Töröltem őket.
Ulmo! Nagyon ász a film! Hát még a bővített milyen jó lesz!!!
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ulmo: ilyenkor a jól bevált jobb egérgomb - mentés másként... (Úgy tűnik, már nem engedi a hotlinkelést a warofthering.)Ulmo írta: Nekem valamiért az összes linkre a WORN főoldalát adja be... talán máshogy kéne belinkelni a képeket.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Átgondoltam. Oscart mégsem érdemel. Nem érdemel, mert önmagában nem áll meg, nem hoz a filmtörténelemnek semmi újat, sok dolog zavaros lehet a lajikus nézők számára. Ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen ismerni kell az első két részt, vagy a könyveket. Egyébként az átlagember számára, csak egy érzelemdús látvány-eposz: egy gyönyörű mese. A Gyu rajongóknak azonban egy valódi álom került a vászonra. Változtatás annyi nincs benne, mint az első két részben, inkább csak sok dolog kimaradt. A szereplői alakítások olyanok, mint az első két részben, profik, de nem átlagon felüliek. Akik a szereplők közül viszik a pálmát: Samu, Pippin, Denethor, Gimli és Gollam.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ulmo
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
----
nincenek vmi uj képek...v vmi uj hir??
- Iowa
- Nem elérhető
Zenei.Gyöngyszem írta: az MTV most a Zenetv vagy a Magyartv???
Tarathradiel írta: Na ezeket muszáj észbentartsam, remélem nem felejtem el egyiket sem!
A Golden Globe-ot már én is hallottam, remélem, nyer valamit, így látatlanba is azt mondom, hogy megérdemelné.
Ne is felejtsd.
- Lora
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Megvettem a jegyeimet, megvettem a jegyeimet, jaj, nagyon boldog vagyok júúúj! Itt vannak a kezeim ügyében! :hello: Úgy örülök nekik. Most megyek majd és jól elzárom.
No meg ideje lesz beállítanom az MTV-t, mert ezeket én sem hagyom ki! :itscool:
Most már kevés idő van és nekem édes mindegy hogyan tellik. Ez tehát azt fogja eredményezni, hogy kellemesen fog tellni. Tehát gyorsan.
- Lora
- Nem elérhető
- Silgrond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Iowa írta:
Tinúviel!Tinúviel! írta: Hol lehet jegyet venni? Légyszi áruld el! Plz! Mert én már próbáltam Hmplx-be foglaltatni de nem lehet! Még...
Pedig mi pénteken vettük a DP-be... és már mindenhol ki is van plakátolva, meg írva, hogy lehet...
Persze, foglaltatni nem lehet, csak a helyszínen megvenni.
Minden nagy durranás esetén így van...
Legutóbb a Mátrix 3-nál jártunk így.
Jegyelővétel...
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Ilweran
- Nem elérhető
A többi kategória: Legjobb rendező, zene és betétdal........
Simán megérdemelné mind a négyet
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Iowa
- Nem elérhető
kovacstimi írta: Közzétették a jelöltek listáját az Oscar előszobájának számító Golden Globe-díjra. A ROTK-ot több kategóriában, köztük a legjobb filmnek járó díjra jelölték!!!!!
Remélem meg is kapja! Megérdemelné.
- Ilweran
- Nem elérhető
- Ilweran
- Nem elérhető
A Corvinba, két egymás utáni előadásra....ez nálunk már tradíció.
Bár nem tudom, az a plusz fél óra......
Azt nem tudom, hogy bírom ki január 8-ig, ráadásul addig még három vizsgám is lesz
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Hol lehet jegyet venni? Légyszi áruld el! Plz! Mert én már próbáltam Hmplx-be foglaltatni de nem lehet! Még...
Pedig mi pénteken vettük a DP-be... és már mindenhol ki is van plakátolva, meg írva, hogy lehet...
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kezdek idegileg kikészülni. :quasi: Eszembe jut, hogy most már csak a szünet van A Király visszatérig fölrepülök a magasba aztán eszembejut, hogy vége is lesz és legszívesebben ott, ahol vagyok összeesnék. (Persze ha jobb kedvem van az az eufórikus állapot sokkal tovább tart. )
Ennek örömére annyira ideges vagyok és annyira izgulok. Úúúúj! El sem tudom mondani, de úgyis tudom, hogy sejtitek mit érzek.
Ma voltam moziban és mikor az előzetesét adták a kis tévében még mozi előtt... Nem lehetett elrángatni.
Holnap megveszem a jegyet. Csak azt nem tudom hova tegyem, ahol tökéletes biztonságban van.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
HOL?Rabyn írta: JÉÉÉ azok ottan mi vagyunk!!!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Lora
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta:
Gyöngyszem írta: Hát nemtudom, most mikor lecc ujra, de nézzétek ma mert biztos h mutatják! én már kéccer láttam
Ma már kétszer volt? Az fura! Akkor még van esélyem, hogy esetleg meg tudom nézni! de ugye nem olyan stílusú, mint az a műsor ami a Nationalon volt? Az elég furira sikerült! Nem nagyon szeretem, ha megpróbálnak, sok hülyeséget belemagyarázni az ilyen monumentális művekbe. Az egyáltalán nem jó.
nem, én tegnap láttam meg pénteken
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta: Hát nemtudom, most mikor lecc ujra, de nézzétek ma mert biztos h mutatják! én már kéccer láttam
Ma már kétszer volt? Az fura! Akkor még van esélyem, hogy esetleg meg tudom nézni! de ugye nem olyan stílusú, mint az a műsor ami a Nationalon volt? Az elég furira sikerült! Nem nagyon szeretem, ha megpróbálnak, sok hülyeséget belemagyarázni az ilyen monumentális művekbe. Az egyáltalán nem jó.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.