A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 10 hónapja #160674 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Aracnofobia?! Akkor ezt nézzétek meg!

img-nex.theonering.net/images/sc ... /11197.jpg
:twisted:

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160653 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Úgy látom, kezd elszabadulni a Gyűrűkúra szelleme :mrgreen:

Addig is, egy cikkecske az Indexről:

Klikk ide

Képek:

Erős idegzetűeknek: Klikk ide
Még erősebbeknek: Klikk ide 8O

Jézus... 8O Mi lesz velem ennél a résznél, krónikus aracnofóbiában szenvedek... :D
Biztos nagyon profin lett megcsinálva, PJ ezekhez nagyon ért...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160648 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Képek:

Felette hatásos...

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160643 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ulmo: tök jók a képek! :D :D most már meg vagyok győződve róla, hogy jó film lesz! :) Azt hiszem, ha unokatesómnak megmutatom ezeket a képeket, be sem jön a moziba. :D [size=9:1hz1ysj8](egyébként sem egy nagy GyU-rajongó...)[/size]

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160622 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

tolkienke írta: Nos, én tehnap voltam a Plazaba...és hát nem volt már sok választási lehetőségem...2 terembe is kapta ajánlatot..és minnd kettőbe 3 helyre...úgyhogy szerintem oda már elfogyott minden...ám lehet hogy még pont szerencséd lesz...eetleg más moziba...de annyi biztos, hogy elég nagy iránta az érdekeltség..szóval ha még nincs meg a jegy, sok jóra nem számíthasz.....de próba szerencse! 8)

:( :( :( :( Ráadásul nem is egyedül lennék...hanem 4-en mennénk. :( :( :( Na akkor ennek annyi!!! :evil: :evil: :evil:
De csak a 00.01-es vetítésre lehet jegyet venni??

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
  • tolkienke
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 10 hónapja #160620 Írta: tolkienke
tolkienke válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nos, én tehnap voltam a Plazaba...és hát nem volt már sok választási lehetőségem...2 terembe is kapta ajánlatot..és minnd kettőbe 3 helyre...úgyhogy szerintem oda már elfogyott minden...ám lehet hogy még pont szerencséd lesz...eetleg más moziba...de annyi biztos, hogy elég nagy iránta az érdekeltség..szóval ha még nincs meg a jegy, sok jóra nem számíthasz.....de próba szerencse! 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160614 Írta: Nilraen
Nem néztem meg a képeket! :P

Lehet,hogy off lesz,akkor sorry. :arrow: Afelől szeretnék érdeklődni,hogy akik tegnap,vagy ma vettek jegyet,mekkora helyválasztékból válogathattak. :arrow: Tehát,ugye még nem vették meg az összes jegyet?Vagy már nem csak az első sorban van hely?
:arrow: Ja és,most még csak a 00:01-es vetítésre lehet kapni jegyet? :arrow: És 00:01-kor hány teremben fog menni a film?

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160608 Írta: Balrog Sándor
Balrog Sándor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én le is rágtam. :) )
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160597 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Erős idegzetűeknek: Klikk ide

Uuu, ezek nagyon durvák... :oops: Én nem vagyok valami erős idegzetű, de azért megnéztem...Lefogom rágni tövig a körmöm ennél a résznél a moziban..
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160587 Írta: Balrog Sándor
Elnézést mindenkitől ha spoilerkedtem de szerintem amit irtam az nem volt az. :roll: Na mindegy visszafogom magam.

Egyébként szerintem nem kéne azon megakadni hogy a Banyapókos jelenet más volt-e vagy sem. Tökéletes volt úgy ahogy volt. 8)
Nem tudom megérteni az olyan embert aki úgy nézi végig a filmet hogy közben azon gondolkozik hogy mi lett más benne.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160586 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Bécsben 8)

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160585 Írta: Robert B

Iowa írta: Amúgy akik nagyon korán látták a filmet, ha jól tudom volt olyan aki a premierek előtt az hol/hogy látta? Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekel.

külföld...

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160581 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Amúgy akik nagyon korán látták a filmet, ha jól tudom volt olyan aki a premierek előtt az hol/hogy látta? Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekel.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160580 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Megkérnék mindenkit, hogy a MTV-s és hasonló előzetesekkel, werkfilmekkel kapcsolatban használjátok az Előzetesek, bemutatók topicot. Ez maradjon meg a FILM-nek.

Sorry. :roll:

Ulmo írta: Még erősebbeknek: Klikk ide

Ehhez már tényleg az kell... szegény Frodo... :cry:

Balrog Sándor írta: Lehet, hogy meglepő, de amint vége lett a filmnek kirohantam, mert elkezdtem könnyezni és próbáltam visszatartani
Amúgy most jobb a stáblista mint az első két részben (nemtom ez érdekel-e valakit) mert mindenféle rajzokat mutatnak közben. A szünetre meg szükség van mert van mit feldolgozni az első felében is. Csak kár hogy pont a legjobb részeknél szakitották meg. (Frodó épp Banyapóknál van és a csata is épp elkezdődik.) Még annyit hogy kicsit talán brutálisabb lett ez a rész mint az előzőek. Aki szereti a lovakat az ne nézzen oda. Még nekem is fájt néha... és Gollam is kapott rendesen.

Ez jó. :D Biztos érdekes lehet...
Én nem bánom annyira a szünetet... azért egy ilyen hosszú filmet egészben végig ülni. Nem tudja valaki itthon is lesz?

Még valami: aki már megvette a jegyet a DP-be és a feliratosra vette, megtudná nekem mondani, hogy hanyas teremben lesz? Érdekelne valami miatt...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160578 Írta: hedge_hog
Nem akarom spoilerekkel telenyomni a topicot 8O de azért elég sok változtatás történt

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160577 Írta: Robert B

hedge_hog írta: Hát azért attól, hogy "pontosan olyan", attól azért elég messze van :roll:

Miért? Nincs nagy különbség a könyv és a film között ennél a jelenetnél.

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160576 Írta: hedge_hog
Hát azért attól, hogy "pontosan olyan", attól azért elég messze van :roll:

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160575 Írta: Robert B

Ulmo írta: Úgy látom, kezd elszabadulni a Gyűrűkúra szelleme :mrgreen:

Klikk ide

Képek:

Igaz, ami igaz... a Banya a film egyik fénypontja. A fóbiások garantáltan rettegni fognak. Hála Istennek a Banyapók oduja nincs eltúlozva és a kelleténél hosszabra húzva. Pontosan olyan, mint a könyvben volt.

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160570 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Lehet végre nézegetni a Decipher-kártyákat jó minőségű változatban :D :
shop.decipher.com/TCG/CardLists. ... &listID=17

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160566 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Úgy látom, kezd elszabadulni a Gyűrűkúra szelleme :mrgreen:

Klikk ide

Képek:

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160564 Írta: Robert B

Mornambar írta: Ez mind szép és jó, pézsét biztos ami biztos, viszek, mert ritkán szoktam meghatódni (na jó, a Kárhozat útján egy picikét... de ez OFF ;) )

Morgul és a többiek, kik már látták:
egy kérdés kaparja a torkom jó ideje: akkor tényleg a Gimli dobja be a Gyűrűt a tűzbe? :D :D :) :lol: :P :P :P :lol:

Nem, Denethor dobja bele a Gyűrűt, miután Gimli leharapta Gandalf ujját. Ezután Gandalf utána vetődik és elkapja, majd sasok ura, Gwaihir utána repül és kimenti. Így a Gyűrű megmenekül. Minas Tirith összeomlik. És a gonosznak megadatik a fennmaradás, a filmnek pedig a folytatás lehetősége. Happy Ending.

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160548 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
"Szóval ez a válasz az összes talányra!"
:D (Faramir, A Két Torony)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160546 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta: Ez mind szép és jó, pézsét biztos ami biztos, viszek, mert ritkán szoktam meghatódni (na jó, a Kárhozat útján egy picikét... de ez OFF ;) )

egy kérdés kaparja a torkom jó ideje: akkor tényleg a Gimli dobja be a Gyűrűt a tűzbe? :D :D :) :lol: :P :P :P :lol:

Nem.A Gyűrű öngyilkos lesz és beugrik a katlanba, mert nem bírja elviselni ezt a sok pancsert, aki képtelen használni...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #160544 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez mind szép és jó, pézsét biztos ami biztos, viszek, mert ritkán szoktam meghatódni (na jó, a Kárhozat útján egy picikét... de ez OFF ;) )

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160543 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Gondolkoztam rajta, hogy nem nézek bele ebbe a topicba január 8-ig, de nem bírom ki... :)
Úgyis más lesz látni a filmet... :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160533 Írta: Nilraen
A szünet hány perces?Mert pl. a TT bővített vetítésén,mi alig értünk vissza pedig csak a mosdóba mentünk ki..(Ja nem Colát is vettünk...Mindegy.)

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160529 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Morgul írta:

Nilraen írta: Lenne egy kérdésem azokhoz,akik már látták a filmet:sírtatok a végén?Szürkerévnél?
Mert a könyv volt annyira szomorú,hogy sírtam rajta,és ezek után elvárom ,hogy a filmen is lehessen sírni. :roll:

A film utolsó egy órája végig nagyon megható, habár én magam nem sírtam rajta... de a torkomban ott volt a gombóc. A Szürkerév nagyon szép jelenet. Hidd el lehet rajta sírni. Ezen a filmen sokat is lehet. Te, mint nagy Faramir rajongó pedig végképp vigyél zsebkendőt!

Én is ezt mondom :)
Bár ezért kitekerik a nyakam, de nekem 3 majdnem-sírós pont volt a filmben... :cry:

Kedves Balrog úr :) Hagyja abba itt, különben ki fogom moderálni a sok spoiler miatt! Ne rontsuk el mások örömét!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160506 Írta: Balrog Sándor

Iowa írta:

Balrog Sándor írta: Bécsben egy olyan moziban ahol angolul adják a filmeket.

Nagyon jó lehetett... :D Olyan volt a film, hogy utána alig akartál felállni mi?! :roll:

Lehet, hogy meglepő, de amint vége lett a filmnek kirohantam, mert elkezdtem könnyezni és próbáltam visszatartani :wink:
Amúgy most jobb a stáblista mint az első két részben (nemtom ez érdekel-e valakit) mert mindenféle rajzokat mutatnak közben. A szünetre meg szükség van mert van mit feldolgozni az első felében is. Csak kár hogy pont a legjobb részeknél szakitották meg. (Frodó épp Banyapóknál van és a csata is épp elkezdődik.) Még annyit hogy kicsit talán brutálisabb lett ez a rész mint az előzőek. Aki szereti a lovakat az ne nézzen oda. Még nekem is fájt néha... és Gollam is kapott rendesen. :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160505 Írta: Nilraen

Morgul írta:

Nilraen írta: Lenne egy kérdésem azokhoz,akik már látták a filmet:sírtatok a végén?Szürkerévnél?
Mert a könyv volt annyira szomorú,hogy sírtam rajta,és ezek után elvárom ,hogy a filmen is lehessen sírni. :roll:

A film utolsó egy órája végig nagyon megható, habár én magam nem sírtam rajta... de a torkomban ott volt a gombóc. A Szürkerév nagyon szép jelenet. Hidd el lehet rajta sírni. Ezen a filmen sokat is lehet. Te, mint nagy Faramir rajongó pedig végképp vigyél zsebkendőt!

Ez megnyugtató!Mármint az a Faramiros dolog nem annyira.. 8O Szegééény. :cry: Mármint gonodolom,hogy az...

Én már nagyon nem bírok magammal!És még 16 nap... :evil:
Ja egyébként már adják a TV-ben is az előzetest... :wink: Persze egy rövidített változatot.

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #160502 Írta: Robert B

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.085 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére