- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Lora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gyöngycem (voltam valaha)
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Jók a képek
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Lora
- Nem elérhető
és nézni az MTVt!!!! tegnapeloot és tegnap láttam : Making the movie: LOTR!!!!! (FOTR TTT ROTK!!!)
és szerintem néhány perc mulva ujra adják, mert most még a Making the video van
Gyöngycem (voltam valaha)
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Várunk a Hobbitra, ami talán sose készül el?
Habár ekkora sikerek után tövénszerű, hogy Ulmot idézzem (Azt hiszem)
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Tényleg! Tudjátok én és aki számol, az sok-sok különböző dolog!
Aranyos.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.lordoftherings.net/legend/vi ... rside.html
Képek a színészekről, amik már nem fértek be az Empire magazin nyomtatott változatába:
www.empireonline.co.uk/gallery/t ... efault.asp
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Mornambar
- Nem elérhető
Nem tudom, ez már régen nem divat a mozikban...
Igaz a Morgul által mondott végefelé lévő "álmodozás"?
-tessék voksolni
- Iowa
- Nem elérhető
Balrog Sándor írta: Bécsben egy olyan moziban ahol angolul adják a filmeket.
Nagyon jó lehetett... Olyan volt a film, hogy utána alig akartál felállni mi?! Az lesz a legjobb, mikor már mindannyian láttuk és egy csomót tudunk róla beszélni... Én is gondoltam rá /már a TTT-nél is/, hogy ki kéne menni Bécsbe, de persze semmi nem lett belőle...
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Iowa
- Nem elérhető
Dún, a dán írta: Csatlakozom!!!
(Az Orsis részt kivéve:O)
Hihetetlen hatása volt...
Rám is... fuh... tényleg már alig bírom ki azt a "kis" időt ami még hátra van...
- Iowa
- Nem elérhető
Balrog Sándor írta: Ma láttam a filmet moziban! Még mindig nem tudok megszólalni! A film közepén (105 percnél) szünet van és utána folytatják a köv. 105 perccel. Tényleg nemtok még mit mondani de el vagyok teljesen ájulva. De ne keresgessetek benne hibát. Lehet hogy van, de amit látsz az akkor is csodálatos!
Hol láttad? 8O
- Iowa
- Nem elérhető
Dún, a dán írta: Az én véremet a 'Now Playing' felirat forralja leginkább.
Detto!
/Máshol bezzeg már Now playing./
[size=9:3a6whp0n]Ráadásul este láttam a tv-ben a Rotk bemutatóját és azt írták, hogy a MOZIKBAN... még nincs a mozikban, csak lesz...[/size]
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- Nuwanda
- Nem elérhető
Remélem, tényleg olyan kiváló, nagyon várom már a katarzist
Köszi a Stella moziklubos linket, miután direkt negyed órával többre állítottam be a videót, pontosan 32 mp-el a RotK rész után járt le...
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Sil írta: Új RotK tévéreklám, rossz minőségű, de eddig nem látott jelenetekkel (pl a hajók! ):
img-nex.theonering.net/movies/rotk_ad_dec20.wmv
Igen jó.
Az én véremet a 'Now Playing' felirat forralja leginkább.
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Nightmare írta:
Orsi, hát te is elcsábultál? 8O Nem hittem volna... De én is, szal..
Ugyse birjuk ki;)
Ó, én már pár napja csődöt mondtam. Nem is kell kibírni, nem hiszem hogy ez rontana a moziélményen...Majd a kritikákat is el akarom olvasni.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Nightmare
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
Sil írta: Új RotK tévéreklám, rossz minőségű, de eddig nem látott jelenetekkel (pl a hajók! ):
Jaj, nagyon szép, mégha nem is tökéletes a minősége...De nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak ennyit mondok.
Orsi, hát te is elcsábultál? 8O Nem hittem volna... De én is, szal..
Ugyse birjuk ki;)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
indriq.xw.hu/stella/rotk.avi
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Jaj, nagyon szép, mégha nem is tökéletes a minősége...De nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak ennyit mondok.
- Mornambar
- Nem elérhető
S hogy érted, hogy az egész PJ-s izé összeomlik? Olyan kapkodós lett a vége?
-tessék voksolni
- Nightmare
- Nem elérhető
Úristen!! Nem tudtam megállni, hogy ne nézzem meg Nagyon jó ez a trailer... a hajók...
Aki még egy pici spoilert se akar, ne olvasson tovább!!
-Az a Denethoros kapunyitás, teljesen olyan, mint az Aragornos volt;) Ugylátszik ez egy visszatérő motívum;)
Az a harang is tök szép... Meg samu és Frodo..
- Robert B
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Ez tényleg jó kérdés:Honann lehet letölteni? Én is kerestem egy csomó helyen de nem találtam! Ha tényleg olyan jó Morgul, amilyennek mondod akkor nem bírom ki! Vagy mégis! Ha nem lesz benne olyan sok Legolas, az nem baj, hanem kifejezetten jó! Gondolom fzra, hogy lány létemre ilyet mondok, de örülök neki!
Egy valamire viszont készüljetek fel! A film végén az egész PJ által felépített filmvilág összeomlik és egy teljesen más filmtechnikai megközelítés kerül alkalmazásra. Egy csöppet szokatlan volt számomra. A film utolsó 1/2 vagy 3/4 órája nagyon álomszerű atmoszférával bír. És itt a legigedegesítőbbek a vágások. A mordori út nagyon szét lett vágva és meg lett rövidítve. De még nagyon sok minden kimaradt. Majd meglátjátok. Én meg mostmár epedve várom a bővíettet.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Morgul írta: Egy valamit mostmár teljes biztonsággal kijelenthetek: PJ a legjobb rendező idén, még akkor is, ha a Kapitány és katona ilyen nagyszerű film.
Ez a film egy gyöngyszem, egy mestermű. Akik Legolas és a hatásvadász akciók miatt szerették az első két filmet, azok kerüljék ezt az alkotást. Ez nem ezen dolgokról szól. Ez annál sokkal több. Alkotás? Igen egy igazi gigantikus művészeti alkotás! Ulmo! Ez tényleg a FILM! Alig várom, hogy újra láthassam! Sokan aggódtok a jelenetek kivágása miatt. Higyjétek el, ez a film így önmagában is veri az első kettő bővített változatát. Hát még a bővített verziója milyen lesz majd. Csak kezemben tarthatnám már! A kulcsszó: NE AGGÓDJATOK! Felesleges.
Ui.: Nagy örömömre Morgul több szerepet kapott, nagyobb jelentőséggel bír a filmben. Nagyon ász egy karakter. Igazi fekete mágus, boszorkányúr! Sőt több egy valódi hadúr!
Ez nagyon csábító, én eddig sem aggódtam egy percig sem, de egyre kevesebb okom lenne rá azt hiszem...Úgy néz ki ez tényleg hatalmas FILM lesz...
Egyébként szerintem az első és a második részben sem csak Legolas és hatásvadászat volt...
Anna: Szív.
- Mornambar
- Nem elérhető
Csak hivatalos, csúcsminőségű, s olyan dolgokat, amelyekből nem derül ki sokminden!
-tessék voksolni
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.