MTT Nyári Tábor - 2004

Több
20 éve 3 hónapja #211703 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
ja, és még valami... Fingolfinos csoportkép nincs??? :triste:

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211694 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Erda niire (Area) írta: öööö... izzzééé... szal, láttam, hogy Rabyn csinált egy ilyen feliratozást (ami nagyon hasznos, és én is megvilágosodtam), de a mi népünk elég ismeretlen volt számára, szal itt a teljes névlista:
kep.tar.hu/galina/images/pic5753759.jpg

(ja, és még valami, Curufin népében a kérdőjeles Csele valójában Sünee) :wink:

Rabyn képét én már tegnap kijavítottam, és azt mondta felteszi a javítottat. :wink:

Mírrand: a falu túlvégén is hallatszó tábrádió épp csak a házban nem hallatszott, pontosabban nem volt érthető... :roll: :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211662 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Rabyn, Area, köszönet a feliratos képekért - végre én is tudom, ki kicsoda :)

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211656 Írta: Frodo Baggins
Frodo Baggins válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Rabyn: a curufines képen mellettem Diamond/Samu van, aki meg a jobb szélén áll, Tündekő/Myrtus.

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211645 Írta: Erda niire (Area)
öööö... izzzééé... szal, láttam, hogy Rabyn csinált egy ilyen feliratozást (ami nagyon hasznos, és én is megvilágosodtam), de a mi népünk elég ismeretlen volt számára, szal itt a teljes névlista:
kep.tar.hu/galina/images/pic5753759.jpg

(ja, és még valami, Curufin népében a kérdőjeles Csele valójában Sünee) :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211629 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Én már a tábor felénél tudtam, hogy nem fogok egy könnyen élménybeszámolót írni, a végére pedíg le is tettem róla, annyi mindent akartam megosztani veletek. De mégis, kikívánkozik. Nagyon sokaknak vagyok hálás sokmindenért, de tényleg annyiotoknak, hogy félek, vlkit kihagyok, így inkább nem is térnék ki a nevekre. Tudom, hogy sokak szeretik leírva látni a nevüket a köszönet-listán, de ez most sajnos elmarad.Akiknek köszönettel tartozom, azok, így is (remélem) tudják azt. De persze nem lehet ennyivel elintézni! Mégis meg kell említenem még néhány """"APRÓSÁGOT"""".

RULZ és DRAKULÁCIÓ:
:arrow: Tábvezek :hello:
:arrow: Csapvezek és Bölcsek :bounce:
:arrow: Beor népe, Bahbáh Csühhe :dance: :hello: :cheers: :cooljump: :bounce:
:arrow: Hope-osok :pimp:
:arrow: MBB [size=9:4eb1dyog](Motskhos Belthenjésző Bhanda)[/size] :cross:
:arrow: KHE-sek :gandalf2: :denethor1: :pippin7: :fight: :gimliaxe: :eomer1: :faramir1: ( :legolas3: )
:arrow: Falu végéig elhallatszó Tábrádió :dance:
:arrow: Szellemszállás :eek4:
:arrow: Cuccuje :nono:
:arrow: Nem Szürke Hanem Fehér Bohóc :clown:
És még soksok minden más!

Várom a következőt!!! (Tábvezek most imádhatnak. :look: )
150 fős család rulz!!!

Cípőd már útilapuból, lábad követi az árkot,
Visszanézel a kapuból, s látod még a tábort.
Tíz nap szép emléke, egy tíz napos élet,
Esgalmar csodás népe, Eru legyen véled.

(Bots, hogy ilyen sánta, de az eredeti hosszabb verzió nem tetszett a gépnek és kitörölte. Mindössze ennyire emlékszem :bawling: )

Pók: mindannyiunk mellett én is nagyon hálás vagyok azért a csodás versért, amivel minden érzést visszaadtál nekünk a búcsú pillanataiból! [size=9:4eb1dyog]Egyébként is el tudok merülni a képekben, élménybeszámolókban, de ez az írás hagyott némi érzelem-szilánkot a szememben. Nem is keveset [/size]:crying: ! MENJÜNK VISSZA!!!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211598 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Hogy könnyebb legyen azoknak akik nem voltam táborban, vagy azoknak akik voltak de nem jegyeztek meg sok nevet (ahogy én se) azoknak itt van öt csapat csapatképe felirítozva névvel ellátva:) majd csinálok még olyat is, hogy akik nem voltak csapatokban, ill a Fingolfinosokról külön képeket is beteszek szintén felirattal, hogy könnyebb legyen beazonosítani minket:)

kep.tar.hu/rabyn/index.phtml?aid=27664737

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211447 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
én még köszönnék valakiknek, akikről úgy látom, eddig elfeldkeztem:
Köszönöm, a Győri nyolcfős különítménynek az odautat és hpgy jól elszórakoztattuk egymást ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211444 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Sziasztok!

Iszonyat sokat Köszönhetek Nektek úgyhogy megpróbáltam csak a legfontosabb dolgokat beleírni ebbe a kis hozzászólásba... szóval visszafogtam magam... :)

Köszönet Nektek:
Tzimisce: Köszi azt a rengeteg ölelést, h annyit törődtél velem, és h picit jobban megismerhettelek, remélem még lesz rá mód h beszélgessünk... :)
Előd: Köszönöm, h masszírozhattalak... nekem jól esett :) , remélem neked is :) Köszi azt a nagyon sok ölelést mosolyt és kedvességet! :)
Rabyn: Köszi a barátságod, remélem majd beszélgetünk... :) (remélem mondhatom, h barátság...)
Drizzt: Köszönöm, h álomba dumálhattalak :D , h annyit cseszegethettem a hajad (hih :) szinte már megtisztelő) Köszi a sok Yak-ot és a sok Tosz-t :) , a sok ölelést és h vigyázol a Fatosz(unk)ra :D (Köszi a Chirke-Blues -t)
Dodie: Köszi azt a kevéske beszélgetést is! Őszintén lehet veled beszélgetni és ez szupi :) Köszi a sok Tosz-t :)
Anglachel: Köszi azt az irdatlan mennyiségű vizet amit kaptam a nyakamba :)
Alcar: Köszi minden ölelésed és minden borostás és sima puszid :) valamint igaz csak picit beszélgettünk de azt is köszi ;)
Ulmo: (igaz ezt már megtárgyaltuk, de) köszi, h mikor morcos is voltál picit akkor is elviselted a hüle 'Sziiijjjaaaaaaa Ulmoooooo :D ! -im Kössssssziiiii!
Pók: Köszi a Chirke-Blues -t, h elhoztad Edmond-ot, h olyan jófej vagy és aranyos :) !
Mogy: Köszi h mint csapattárs az első 10 percben kifosztottál :)
Toma: Köszi azt a pohár tejet a gatyámba és a hátamra (! A következményért Bocsánat!), valamint köszi a Chirke-Blues -t :)
Jaco: köszi a Chirke-Blues -t és minden kedves ölelésed, sajna, amit beszéltünk abból semmi sem lett...
Angwen: Köszi, h a Barbár Csürhe Tagja lehetek :D
Daeadan: Köszönök neked mindent, köszönöm, h vagy :D és az ajándékodat is köszönöm mindig nálam van :D
Fiona: Köszi a segítségeket és köszi, h az anyum vagy! :D
Alyr: Köszi, h olyan sokat foglalkoztál velem :) és köszi minden kedves ölelésed :)
Lamorak: Köszi a kölcsön-gitárt, remélem majd min. chaten beszélünk sokat :) Köszi h a Khirályunk vagy! :D
_Neo: Köszönet drága Bölcsünknek minden segítségért és köszi minden zenét és poént, a CalaValát is meg a Valáspálcát is :D
Ratzkha: Köszi a masszírozásokat jó kezed van ;) :D Remélem majd egyszer tudok beszélgetni veled...
Morgana: KÖSZIIIII Ezt a Szupi Tábort :D Köszi, h ilyen kedves vagy és vigyázz magadra! :cry: *pápá*
Kriszana: KÖSZIIIII Ez a Tábor Egy Élmény volt :D Köszi azt az utat az orvoshoz :) Emlékezetes :D Kedves vagy!
Maglor: Köszi az ajándékot! :D Köszi, h a húgod lehetek :) Köszi minden ölelést és tanácsot meg Mindent! :D
Szürke: Köszi, h szóltál, h egy nagy kutyát láttál :D és köszi, h olyan illedelmes vagy :)
Oisin: Köszi azt a sok íjászkodást :D Remélem majd egyszer tudunk beszélgetni kicsit :D
Kapszula izééé Scapula: :D Köszi a sok 'becézgetést' (hal) :D Kedves ember vagyol! :D
Arden: Köszi Mindent Drága Ágam! :D bár keveset beszélgettünk de néha elég volt ha rádnézek és mosolyogsz :)
Gandalf + Idril: ( :oops: Remélem Jó a név mert úgy igazából csak Gandalf-ot ismerem... chatről... :oops: ) Köszi h olyan aranyosak vagytok :D Jó Rátok Nézni! :D
Tündék Sárga Háza: Köszi h vagytok! Szeretlek titeket! Jó volt veletek és örülök h én is Fingolfin népét alkothattam :D
Fakanál Rendjének Két Kéápviselője: :D Köszönöm a finom ételt :D
Barátok: SZERETLEK TITEKET és NAGYON HIÁNYOZTOK !!!

Na Pussssssssszancs: Cala :D

...
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211437 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
igen, csatlakozom, boldog névnapot!!! :D :D

Aranna, tiszta aranyos ez a köszönőlista, végignevettem az egészet... :wink: :D Sztem lazán az élmezőnyben vagy! 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211436 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Na, egy kicsit megszakitanam az elmenybeszamolok sorat azzal, h. bar csak holnap lesz a napja, de azert Boldog nevnapot kivanjak minden Krisztinanak!!!( koztuk magamnak is :oops: )

"Százszorszép jóéjszakát"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211422 Írta: Aranna
Aranna válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Na akkó rúlzok és köszönetek és szeretet kitörések következnek:

:arrow: A Thingol szürketüncöcskéknek mert imádom őket, az esti gyertyázásnál az őszinteségüket, hogy együtt szenvedhettünk a pólófestésnél, hogy egy überjó darabot dobtunk össze :itscool: minden hátulütőjévek együtt, minden beszélgetést, esti fűben kajálást, éneklést, röhögést és őrültködést, hogy vannak :D :D :D
:arrow: Dulcamnak a próba alatti nyugtatgatást és minden hülyességet és kedvességet, KÖSZI!!
:arrow: Artemisznek hogy van, hogy nagyon lehet szeretni, hogy az anyucim, meg minden egyebet, tanácsot ölelést, dalírást ( Anduilról fúj a szél és icike picike faliújság rulz :D )
:arrow: Csudinak a jó ötletekért, a röhögésekért, és mert vállalat a kockázatot, hogy esetleg porig égetjük a kocsija csomagtartóját ;)
:arrow: Suhinak az összes kékvirág - piros tüskét sé kicsi kocsit, hogy olyan őrült :D , meg aranyos
:arrow: Ladislasnak mert tökéletes Beren volt, mert tünc, mert imádni való :D , ja és mert elbír ;)
:arrow: Ankalimonnak a képet (tudom, hogy századszorra köszönöm meg, de KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖM!! ), meg hogy olyan nagyon kedves volt velem, meg persze a kedvjavító csokis sütit :D ;)
:arrow: Estelnek hogy iszonyatos röhögés közepette sikerült szilánkokra törni az összes frizbit ;) , a dumálásokat a sarokban, a második szólamot, meg mindent :D ( "Nem is lenne bátorságom megkockáztatni, hogy azt állítsam, nem tudok érkezésemről." )
:arrow: Brisának hogy vezetett minket, és hogy beszélgetett velem, meg hogy olyan jókat röhögtünk próbán, amikor elkezdett poénkodni :P , hogy van
:arrow: Nimának a "kicsilányért" ;) , meg hogy olyan lökött és jókat lehet vele röhögni :D
:arrow: Ringnek a táborhoz vezető úton való torokkikészítő Gollamozást, a "mockosz kisz Thingol" - okat, az öleléseket meg mindent
:arrow: Léowynnek a kreatív munkálkodásáért, a darab megírásáért, a rohadt hosszú próbát, mert akárhogy is nézzük, az is kellet :)
:arrow: Kriszanának és Morganának hogy megszerveztétek ezt az übernagyon-nagyon-nagyon jó tábort :D
:arrow: Alcarnak az összes ölelést és puszit, nagyon jól estek köszönöm
:arrow: Leguánnak azt a napot, amikor összeismerkedtünk, hogy amikor elénekeltük neki az Anduilról fúj a szél című nótát kaptam egy spontán ölelést ami veszettül jól esett :D :D
:arrow: Felagundnak (uff...ezt nem lehet felsorolni, de megpróbálom :D ) az összes beszélgetést, ölelést, puszit, előadás utáni ölelést és lebutázást és hogy együtt örült velem :D , a megtisztelő "hazacipelést" a Thingol előadás után :D (azért annyira nem voltam jó.. :) kedvenc mondtaom:"...talán azért, mert Maglor válla 2 centivel feljebb van mint az enyém!"..hát igen :D :D ), a küzdést, hogy KHE alatt az ölében feküdhettem, a zuhanyzó előtti beszélgetést, a "farkas szemezést" , a lovagi tornát, meg mindent, amit most nem soroltam ide, hogy van és, hogy a bátyám :D ( köszönök MINDENT )
:arrow: Aeglosnak azt az első beszélgetést, és onnantól fogva mindent :D
:arrow: Drizztnek a hamisítatlan Drizzt tekinteteket :D , az öleléseket meg minden röhögést
:arrow: HáVének a Fingolfinos "lelkiszivacsot", meg az aranyosságát, hogy kiszámolta az 5000 galambot, és mindent
:arrow: _Neonak az összes rossz viccét, a "valáspálcát", meg hogy azért aranyos volt velem
:arrow: Jacoponak a behajtott ölelést, hogy zongorázott nekem Moulin Rouge-t, hogy olyan őrülz :D
:arrow: Peredhilnek hogy "szeretünk Predhil!!" és hogy "szeretünk Aranna!!" , meg az öleléseket :D :D
:arrow: Ickének a röhögéseket, meg a jófej denevérét ;) nagyon nagy:)!!!
:arrow: Eiának hogy a Nővérkém és hogy szeretem nagyon!!!!!!
:arrow: Elődnek az öleléseket meg minden :D (köcccccce ;) és kérem a Lúthien kritikát!!!!! )
:arrow: Maglornak (ez se lesz kevés.. ;) ) az ÖSSZES puszit és ölelést, hogy aludhattam rajta :D , hogy olyan ééééééééééédes :D , hogy olyan amilyen, hogy van, hogy a bátyuskám, hogy a válla 2 centivel Felagundé fölött van :mrgreen: (az amúgyis eléggé kényelmetlen volt ;) ), köszönöm, hogy ő is velem örült előadás után, a beszélgetéseket meg mindent :D :D
:arrow: Gumipóknak hogy Gumipók :mrgreen: (asszem ez mindent elmond.. :D )
:arrow: Eleirának a beszélgetéseket, öleléseket, tanácsokat és hogy van :P
:arrow: Adelardnak a kölcsönös szinkronkorcsolya őrületet ;) mert az a rulz!!!
:arrow: Anglachelnek hogy olyan nagyon lökött ő is, meg hogy szereti a Nirvanát
:arrow: Nataleenek hogy ő is imádja a Moulin Rouge-t, és hogy ennek jóvoltából megismerehettem
:arrow: Kicsi Panninak hogy teljesen olyan mint és kis koromban, hogy a világ legédesebb Kis Lúthienje és hogy imádnivalóan aranyos :D :D .D !!!!
:arrow: Tzimmiscének asszem tudja miket... :D :D :D
:arrow: Ratzkhának az iszonyatos mennyiségű öleléseket :mrgreen: , hogy olyan lökött és rengeteget röhögtem vele (itt üzenném Ratzkhának és Dulcamnak hogy : überkilllllll!! ), hogy a bátyám és imádom :D
:arrow: Tomának az összes ölelést és nevetést
:arrow: Ardennek az esti lépcsőn üldögélést, hogy nagyon nagy arc, a puszit :D , és minden egyebet ( nem úszod meg, aláírom a pólódat, csak hozd el NNT-re!! léciléciléci!! *ártatlan bociszemek* ( :twisted: )
:arrow: Daeadannak mind az összes hülye feét :D , és hogy tartotta a fejemet headbangelés után :mrgreen:
:arrow: Alyranak hogy elvállalta a Zombi galambokat :D (nem varjú!!!!!!!!!!!!!!!!! )
:arrow: Kriszanának a "...és mosolyogj így, mert így sokkal szebb vagy, aza búbánatos kép meg baromira nem áll jól neked!" című mondatát, mert igaza van :D
:arrow: Morganának amikor Thingol előadás után odajött hozzám és azt mondta hogy nagyon jó voltam (ezt sokan mondták, de ez akkor és ott és tőled nagyon jól esett, szóval köszi ) és ez vonatkozik Fincre is annyi változtatással, hogy ő nem az előadás után mondta ezt hanem asszem a zuhanyzó előtt :D
:arrow: Dark Wanderernek hogy a rá jellemző inaktivitása ellenére jó fej és őrült :D
:arrow: Ryanának hogy olyan kedves meg minden, hogy nem hogy "ott vagyunk már?", de már el is jöttünk :D
:arrow: Süneenek a Match topicot és az Avokadó gyönyörű történetét és hogy kellőképpen fárasztottuk egymás elméjét a vonaton :D ( van már cuki llila biciklid? :D )
:arrow: Erdának mert ennél bonyolultabb címert ki sem találhatott volna, de legalább mindenki kellőképpen beleőrült a pólófestésbe :D de nagyon jó lett!!!
:arrow: Roguenak mert teljesen közvetlen és aranyos és köszi az öleléseket :P
:arrow: Angwennek hogy befonta a hajamat (egész jól tartotta magát :D ) és persze a Ferrero Rocher - t :D :D :D (egyél sokat belőle )
:arrow: _Phelan_nak mert úgy vigyázott rám meg minden, és hogy olyan aranyos és hogy a bátyám
:arrow: Efkúnak ( :mrgreen: ) a pólómra varázsolt mesterművéért és mert az az almás pite az állagát leszámítva nagyon finom volt!! :D
:arrow: Thaurnak hogy befogadtak minket a szobájukba és hogy betölti az áldozat kiszemelő posztot a BKSzV .-ben ( rulz!! ) :twisted:

És tulajdonképpen mindenkinek mindent :D ! Imádlak titeket, nagyon jó volt a tábor ( _Neo vicceivel együtt :D ), köszönök mindent, várom a talikat, és a köv. tábort! ( wow, 48 köszönet, ez vagy középmezőny vagy hátmezőny :D )

u.i.: THINGOL ÉS KBSzPTTCs RÚÚÚÚÚÚÚÚÚLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :mrgreen: :hello:

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211420 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Leguán! Ha majd erre jársz, a tábori csapat-versikéket írd már be ide, pls :D Hadd nevessenek egymáson a népek :) (mi már nevettünk rajtuk :) )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #211413 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
noh végre netközelben a gépem továbbra is haldoklik... gáz

pár gondolat és pár köszönet ami így eszembe jut

Na naggyon Khirály volt veletek

a nagyon NAGY királyunk

cucje érdekes nálam nem esett nem is cucjeztem :D

Csiiirke Blues Jacopo ki kéne állni a moszkvára és gyűjteni ezzel a számmal

Az entek Királya

Beoros Marachos ebéd jól estett :wink:

Gyomorsav tabletta=Pluss frutamin

Az éccakai buláj (18) vagy(21 )

Tivadarral való éneklések... kornyikálások..... artikulálatlan hörgések??? :lol: :lol:

A KOSZT by Rózsika néni és Anikó néni

Robival való Baltatörés

Homelessesekkel való Besenyő családozás -fúúúúúj öreg!!! -HEHEHE!!

cserebogár a számban

0. éjszaka MAGLOR a nyakam :dead: :D Sárga éneklő oroszlán

Riadón egy jót aludni

Fiona alma, Estel ice Tea, Szofi, Ramba kéxőlő, és Toma szénsavmentes

Görénylak

Fingolfin sárga háza utóbb belegondoltam fingolfin sárga láza

Halethesek gyógyíthatatlan betegsége a LEPKE!! erre a válasz NEM!!!!!

köszönöm:

Rabynnak hogy a család legifjabb tagja

Drizztenk Dodieenak és persze Nodleenak hogy a családom már egy ideje

Alcarnak hogy Fatermeg néha betegebb ötletei vannak mint _Neo viccei lásd .....

Ninniachanak hogy anyu és hogy elintézte a zászlót ezútoni is puszi neki

Irunak hogy mostoha anyu meg hogy tök jól el lehet vele beszélgetni

_Neonak hogy Alcar panchoba öltözött tündetestvére azaz tortijja meg a beteg viccei
lásd a legfrissebb szaracén :D

Jacoponak hogy Csiiirke Blues!!!

Anglahelnek(jól írom??) hogy levéltetü levéltetü

Silcuccanak hogy egy angyali királynő

Aranymagnak hogy megismerhettem

Macinak hogy Huan esetleg Csudi Vargja

Csudinak hogy tök jó fej!

Felagundnak hogy fel s le operálta a zászlómat hol kint hol bent

Galadhnak hogy utsó nap nem lázasan ment el

Elődnek hogy ollyan.....................jófej meg a bátyám meg népszerető

Szörcsögnek hogy nem köcsög :wink:

Rózsának hogy fosztogatórekorder

Lélinek hogy győztes

koppánynak hogy Koppány

Gumipóknak és Brandírniak a két icike picike lepkének hogy szinte alig normálisak és ez JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Idrilnek a teákat

Rhatzkának a kenyeret meg egyebet

Cueddonak a pogácsát

Rayannak a nyakbavalót meg hogy vaaan!!!!!!!

Leguánnak hogy egy nagyon jó fej!!

a TG különítménynek külön köszönet hogy vannak mi lenne velünk nélkületek

Galennek hogy megismerhettem közelebbről és rájöttem milyen jófej ember

Ringenek hogy a szeretőm

Laurelinnek és Telcontarnak a rímpárbajokat

Finwének hogy elkapott

a Marachosoknak hogy nem röhögték ki a hülye rímeimet

Áfinak hogy tiszteletbeli Beoros vagyok meg a bundáskenyér

Yavinak hogy rovarítró családból származik??? ugye? :D

A Curufineseknek hogy voltak

Csabának hogy Khirály

Ulmonak hogy Melkor

Minnek hogy jól táncol és a többi táncos leányzó is

A FINGOLFION CSAPATNAK HOGY VOLT ÉS NAGYON JÓK VOLTAK

Tüdőnek hogy tud nyomot olvasni bármilyen meglepő én nem láttam semmit

Lacinak és Mirrandnak hogy megismerhettem őket

és meg csomó mindenkinek csomó mindent

....
.....
....
....

Rózsika néninek és Anikó néninek a finom kajákért meg amúgy is

MORGANÁNAK ÉS KRISZANÁNAK HOGY ESZMEÉLETLEN JÓL ÉREZTEM MAGAM

köszönöm

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211379 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Milendoria írta: Kincsőnek az öleléseket, a jó hangulatot, azt hogy mindig (nyajó, majdnem mindig) jó volt a kedve, és ez felvidított

Nem is mert neked volt majdnem mindig jókedvet és te vidítottál fel engem! :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211373 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Üdvözletem!

Nekem se szokásom élménybeszámolni. Annyira azért nem vagyok körbeörülős típus, a cucujjénél megfigyelhető volt... De most, hogy picit már leült bennem a tábor, megteszem. Nem terveztem külön kiemelni senkit, de csak muszáj.
Köszönetek tehát, abszolút nem fontossági sorrendben:

:arrow: Beor népének
Fantasztikus csapat volt, nagyon örülök, hogy közéjük kerültem. A korábban jósolt "darkside" hangulat (sajnos :twisted: ) szinte teljesen elmaradt, de egy nagyon jó közösség alakult ki. Lám, lám, nem csak marachodva, laktanyastílusban megy ez :lol: Emlékezzetek: HÁROM SZÓ!
:arrow: Csapvezünknek és Bölcsünknek
Nem lehetett egyszerű feladat ezt az imbecillis bandát kézben tartani. Igaz, mi többék-kevésbé azért együttműködtünk :wink: Kitűnő munkát végeztek :)
:arrow: Társaimnak a színdarab írásánál
Mau általánosan és a formába öntéssel, Elryn és Natalee az igen kreatív ötletekkel, Alyr a feszültségoldó petárdákkal, Ery pedig taktikai érzékével járult hozzá ahhoz, hogy ilyen kitűnő előadást kerekítsünk.
Én tulajdonképpen csak üvöltöztem :D
:arrow: Tábvezeinknek
Hasonlók vonatkoznak rájuk, mint amit Csapvezünkről és Bölcsünkről írtam, csak messze nagyobb léptékben :) 150 embert, tüncöt, vimpárt, miegyebet terelgetni nem lehetett a legszórakoztatóbb.
:arrow: A KHE-seknek
Lélianyumnak és Alyrnak, a rendezőknek (gillz aránylag keveset koreografált, volt jobb dolga), Erynek, Rabynnak, Drizztnek, a már említett gillznek, Dodiee-nak, mogynak, Laurelennek, Mírrandnak, Ratzhkának, Leguánnak, Szürkének, és valaki(k) úgyis kimaradt(ak) :D Mert elviseltek, mert megtanulták a szerepüket, és mert egy rettttentő jó előadást raktak össze.
:arrow: A HoPe-os különítménynek
Változó létszámmal, de nagyjából állandó szereplőkkel: Andariel, Mau, Mírrand, Dark Wanderer, Remete, Tüdő, Tzimisce, meg aki(ke)t innen felejtettem ki. A Vampire-ért, a csövelésért, a Szellemszállásért, az agyi leépítésért.

És persze a legfontosabb, külön.
:arrow: Maunak
A filozófiai sétákért, a színdarabért, a macskalétéért. És általában. Mindenért. Önmagáért.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211362 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Én nem írtam élménybeszámolót ide, de az oldalamon csináltam neki külön helyet a többi táborom közé

www.freeweb.hu/gyzyke/mtttabor2.htm

jó olvasást hozzá:)

Drizzt: egyébként valami filmes cuccal ütközött Ery meséje. És tényleg nagyon sajnálhatja az aki kihagyta!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211356 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Még én sem írtam túl nagy élménybeszámolót, és igazából nem is tervezem...
A tábor elmúlt és soha nem tér vissza, az emlékek egyre fakulnak... És az ablakban többé tényleg nem leng zászló...
Ami volt, elmúlt, és soha nem tér vissza, mert nincs többé Három Gyűrű ami útját állja az elmúlásnak.
A világ üres és fakó lett.

UI: De azért ne féljetek. A következő "Rég Várt Ünnepélyen" mindannyian LEP-kék leszünk kicsit a lelkünk mélyén...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211348 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
ÓRIÁSI KÖSZÖNET MORGANÁNAK, KRISZANÁNAK ÉS MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT ENNEK A FANTASZTIKUS TÁBORNAK A LÉTREHOZÁSÁBAN!
10 csodálatos napot töltöttem veletek.
Rulzok:
-kirándulások
-esti mesék, beszélgetések, előadások
-színdarabok (sindarabok)
-tábortűz
-kreatív dolgok (zászlófestés, éneklés stb.)
-kedves emberek/tündék
-viccek, poénok
-csapatok
Nem is sorolom tovább. Rulz az egész tábor!
Éljen Esgalmar! Szeretlek Titeket!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211335 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Pók, van valami zsepigyárad ? Érzem, hogy ezért rígatod' az embereket itt :) :P
Amúgy előttem is megjelent, és lejátszódott megint az utolsó nap, de én nem hüpp, mert egy darabig még veletek mentem a busszal, és hozzátok kötődöm...nem Velemhez...na, miután elment a vonat...na akkor hüpp :)
Én nem is írtam élménybeszámolót, ha jól emlékszem...
Ne szeretnék köszöngetni...az olyan snassz....vagy nem :)
Mindenesetre nagyon vártam már a tábort, már jóval annak kezdete előtt. Részben azért, amit hallottam az előzőről, részben azért, mert úgy gondoltam, hogy 10 nap veletek, az csak nagyon jó lehet.
Már az induláskor voltak bonyodalmak, mert a város közepén jutott eszembe, hogy otthonhyagtam az összes pénzemet, így vissza kellett mennem a keletihez, és sajna nem tudtam Elődnek segíteni cipelni a cuccokat (Előd mégeccer bocsi). A vonatút érdekes volt...az ordítvaéneklés' tipikus esete :) . De azért jól szórakoztunk sztem...
Nah, az út a különbusszal még érdekesebb volt, bár kiharcoltam némi ülőhelyet :) . A gyaloglást fel a táborhoz meg nevezhetjük mondjuk a végső döfésnek, de végre ott voltunk ;) . Sátorfelállítás...bepakolás...szétpakolás :) Ez utóbbi olyan sikeres volt, hogy mán nemtom melyik naptól kezdve, de felmentem a homelessek közé :) .
Az úgy általában nem jellemző,hogy emlékeznék arra, hogy mi melyik napon történt, úgyhogy órára lebontott naplóra ne számítsatok :) .
Inkább így...
Hárfa rendje...
Hátööö, akik benne voltak, nos gondolom nem igazán erre számítottak (mármint, akik velem voltak...a táncosokat nem is láttam :) ), de mivel csak tolkienes dalokkal foglalkozhattunk, eléggé leszűkült a kör. Éshát, ha mindenkinek meg akarok tanítani egy dalt, akkor sajna el kell énekelni egymás után sokszor...de azért akik a végére maradt, ők már egész jól tudták azokat amiket tanultunk. Nah, mégis kell köszönetet mondani: Ádámnak, aki nélkül naon nehéz lett volna, Rayancsincnek, gillz és Eszternek, hogy segítettek a beéneklésnél, és a gyűrűvers másik szólamáért :) . A többi rendnek meg a türelemért...Azért az ciki volt, amikor az éjszakai túra utáni nap csak én voltam a rendi foglalkozáson :) .
Viszont így átmehettem dodieékhoz a novellás toszba, ami nagyon jó volt...kár, hogy nem maradhattam végig...
Beor népe...
Először nem igazán hittem abban, hogy bele tudom élni magam a keretjátékba, de a végére már teljesen :D . Bár erdetileg nem a Beor népébe jelentkeztem, de nagyon örülök, hogy végül oda kerültem. Sztem a többiek is jól érezték magukat köztünk...Ahogy azt az egyik hasoncsúszós állomáson megjegyeztem iganis Áfi a legféltettebb kincsünk ;) ...mégha lila is :P . Éreztem végig az összetartást a csapaton belül...sztem mind a pohárnokságot, mind a színdarabot sikerült jól megoldani. A pohárnokságnál mondjuk én voltam az egyetlen fiú, aki ilyen módon hülyét csinált magából, de nem baj :) . Kárpótol a videó, amit Dodie csinált :) . A színdarabnál meg ugyan szakállas voltam, de sztem ez volt a legnagyobb hibánk ;) . Bár, amikor Ery előttem térdelt és felajánlotta a szolgálatait alig tudtam visszafogni magam, hogy ne azt válaszoljam: Elfogadom szolgálataidat...érjen bármily keveset is :) ...Kelj fel és járj, barátom :D . Amugy miután lementem a színpadról arra sem emlékeztem, hogy mit mondtam...kicsit mintha izgultam volna :) . De a próbák is nagyon jók voltak...még jobban összekovácsolták a társaságot. Kivéve az, amikor icke kiabált...de belefért...megsimiztük a fejét... :P
A tűz átadásánál, meg nem voltam jelen, mert próbáltam kanócot csinálni a mécsesbe :) . Hja, Haleth-esek...kik kivittétek a tüzet, hogy aztán mi kimenjünk...ezt nektek::P. De azért jó volt az is...főleg a tűz eloltása volt érdekes, ott kint...
Lehet, hogy most népszerűtlen leszek, de akkor is ideírom kiket bírok leginkább a csapatból...véletlen szerű sorrendben...vagy nem ? :)
Esztert, mertt Eszter, és mert el bírt viselni, és mert...
Áfit, mert ő volt a legjobb csapvez, és mert Áfi :)
Alyrt a humora és az érdeklődési köre miatt, és azért aki
Ickét is bírom, mert remek szócsatákat lehet vele vívni, és mert olyan jó színdarabot írt Mauval, és mert szadizhattam, amikor Boromir volt :D
Tábortüzet, mert felvidított a próbák alatt, és egyébként is :D
Testőreimet :D
Mirrandot, mert olyan jó legzi, és mert szereti a focit ;)
Bocs, hogy a többieket kihagyom, de hát nem írhatok több kötetes regényt :) .
A többi...
Amugy az egész tábor nagyon jó volt...azóta úgy hiányzik a társaság...még azok is, akikkel alig beszéltem, nehéz visszaszokni a való világba...Vannak akiket egyre jobban megismerek, és ezzel együtt persze vannak olyanok, akiket sosem fogok jobban, mert csalódtam bennük...
Van olyan is,akivel a tábor óta közelebbi kapcsolatban vagyok, mint előtte bármikor, és remélem ez így is marad...
A tábortüzes mesék is nagyon jók voltak...az egyik különösen...Ery-é, ami nemtom mivel ütközött időben, de páran kimentünk, és körbeültük a tüzet, és csak hallgattuk...és eszméletlen jó volt, köszönöm Ery :) , és sajnálhatják azok, akik kihagyták...
Najó köszöngessünk is :)
Köszönöm...
Dodienak, hogy még mindíg a legjobb barátom, és hogy elviseli minden fárasztó beszólásomat...
Rabynnak mindent, és nagyon...és izé :)
Eszternek, hogy életben hagyott, és még tudja miért...
Lélinek, hogy egyre inkább és egyre jobban a barátom, és az öleléseket, és...
Alyrnak a sok nevetést, és az előadást :)
Áfinak a csapvezetést, és a sok mosolyt :)
Calának, hogy megismerhettem, és a dögönyözést...meg a fatoszt :)
gillznek azt, hogy gillz, és a vampire-t
Silcuccnak a müzmüzt ;)
Erynek azt, hogy olyan jókat lehet vele beszélgetni egy csomó téméban, és hogy remek bölcsünk volt...és a színdarabokat :)
Rayannak, hogy...na ezt majd megfogalmazom :)
Neonak és Alcarnak a fárasztó poénokat
Póknak azt, hogy olyan lüke, hogy lehet rá számítani,és hogy elhozta a száguldó riportert :)
A hárfásoknak, hogy elviseltek, és hogy maradtak páran végül...
ÉS a többieknek, hogy elviseltek :) , és hogy olyan remek hangulatot teremtettek...és persze mindez nem jöhetett volna létre Morgana és Ana nélkül...nekik is köszi...
Nya pá :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211325 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ebben a versben benne volt minden és még az is átélhette a tábor átfogó élményének emlékét aki nem volt ott
:agree: :agree: :hello:
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211323 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Tehát a folytatás:

Ringnek a csövezést a lépcsőn meg a dumcsikat, nagyon örülök hogy téged is megismerhettelek

Kincsőnek az öleléseket, a jó hangulatot, azt hogy mindig (nyajó, majdnem mindig) jó volt a kedve, és ez felvidított

Arannának szintén az öleléseket, hogy olyan érzékeny lelkű mint én, hogy kedves és nagyon közvetlen

Cselének azt, hogy őt is megismerhettem, hogy olyan szépen tud hímezni, hogy vérét áldozta a zászlóért, hogy mindig fáradhatatlan és hogy olyan gyorsan beszél :twisted:

Dulcamnak hogy olyan jófej, hogy lehet vele hülyülni, köszönöm neki a csillagelemzéseket ( :D ), az idiótábbnál idiótább beszélgetéseket, és a mosogatást ( :D :D :D )

Ladisnak a sok-sok-sok türelmet, hogy nem mászott falra tőlünk, hogy nem mutatta ki hogy ő is nagyon ideges, meg az összes tánctanítást (K.B.Sz.P.T.T.Cs

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211314 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Nagyon szép a vers, amit írtál, Gumipók. Szívszorongató volt végigolvasni; újra belémköltözött az a hangulat, amit akkor éreztem, mikor elmentünk Esgalmar-ból. :?

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211305 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Aiya!

No, kedves nepek, Svindlernek koszonhetoen megoldodott a feltoltes problemaja; nem elte-s szervert kell igenybe venni, hanem a tolkien.hu-et.

KEREK MINDENKIT, AKIK MAR IRTAK (azokat is, akik meg nem), KULDJENEK PRIVIT A JELSZOERT ES TOVABBI UTMUTATASOKERT!

koszonet a fotoriportereknek!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211290 Írta: _Phelan_ (Caranthír)
_Phelan_ (Caranthír) válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Köszönet? hmmm azért én nem nézem iylen rózsaszínűnek a dolgokat... nem, nem a táborral van bajom... Isteni volt, felejthetetlen élmény. Sok emebrt Nagyon megszerettem... de van akiket nem, sőt! Ajánlom mindenki figyelmébe hogy azért egy önvizsgálatot tartson már mielött megköszön valamit. bármennyire is bunkóság én azért tudok pár embert akinek egyáltalán nem köszönöm hogy engem vagy általam szerett egyéneket idegesítettek, illetve nagyon ne mszeretem az tse ha valaki nem evszi észre magát és oylat vállal amire NEM képes. Akinek nem inge... Nah ennyit erről.
kinek köszönöm?
Köszönöm: Eleirának, hogy a Kedvesem és a nehéz pillanatok ellenére is kitartott mellettem.
Nudli, Peacelepketársamnak, hogy a fogadott hugicám és hogy bármennyire nem tudtunk beszélgetni akkor is ugyanolyan közel áll hozzám.
Aranna, Lúthienlepketársamnak, hogy egy kedves kiscsaj és hogy igazán érző élek.
Jacopo, Bolondlepketársamnak, hogy az a meggyötört művész, aki és hogy mekkora egyéniség a zenei tehetségéről nem is beszélve :) .
Gumipók, Apóslepketársnak, hogy mindig gondoskodott a napi megfázásomról és mosolyadagomról :) .
Brandír, Csopvezlepketársnak, hogy ő nála megfelelőbb Halethes vezért keresve se találhattunk volna, az ötleteiről amiket végbe vittünk nem is beszélve :) .
Gillz, gótpozőrlepketársnak, hogy isteni zene fan és hogy közremüködött tevékenyen a Haleth lét eszméjének véghezvitelében :) .
Előd, Citeralepketársnak, hogy sokszor áradt azért belőlle az amiért ő Előd, de mégis láthattam olyan pillanatában amikor nem az.
Szörcsög, Tüncribilúzerlepketársnak, hogy annyit volt velem és Eleira után talán ő vielte e la legtöbb beszédmennyiséget amit leadtam tábor alatt. ;)
Galádh, te Hiperlepketárs. Köszi hogy befejezted a Haleth főművet :) És persze hogy modell voltál a sztárfotóimhoz ;)
Lamorak, Khirálylepketársnak, hogyő a khirály, és hogy már kedzek sokkal tartozni neki mégis jól tűr. ;)
Incáj, Glórialepketársnak hogy kitörő jókedvével mindig feldobott és hogy túldícsért a színdarabbal kapcs. :D
Eena, eeeeenalepketársnak, hogy tökéletes áldozat volt :sátánikacaj:, nahmeg hogy oylan jókat lehetett vele beszélgetni :)
Arden, Metallepketársnak a zúgolódást a metlért és a zenei ízlés megvitatásáért.
Angwen, Bölcslepketálsnak hogy ilyen kedvesen és örömmel fordult mindenkihez.
Ratzka, Lököttlepketársnak, hogy oylan bolond hogy képes volt megölelni.
Dulcam, Konyhalepketársnak a konyhában látszódó kómás reggeli fejeiért :D
Drizzt, 's Nightlepketársnak, hogy nem kldött el rögtön a Hárfa rendjéből de mégse rángatott fel a színpadra :)
Kivételesen _Neo, NWlepketársnak a poénjaiért.
Morgana, és Kriszana Tábvezlepketársaknak a Táborért. Csodás volt. Idetartozónak érzem magam msotmár.
+ Kriszana anyukájánaka TEÁÉRT.
+ a lehetőséget a darabban, nagyon sokat jelentett. és köszönöm hogy annyian találták jónak. :,)
és még van akinek köszönöm, de sajnálom, sok nevet felejtettem ezt bevállalom szal ha nem látoda neved nem azért van mert ne mszeretlek :D
Lelkem mélyén LEPKE VAGYOK, egy ICIKE PICIKE COPYRIGHTOS HALETHES DALOCSKA :)

:,,,,,)

Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211289 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Most így az jutott eszembe, hogy menjünk vissza.
:feelingempty:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211236 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Pók, ez nagyon szép lett! Köszönöm!

Szeretnék írni egy köszönőlistát. Sajnos rendes élménybeszámolóra egyszerűen nem futja az energiámból, azonkívül nem tudnám szavakba önteni azt a tábori érzést, amivel jellemezhetném az egészet.

Tehát köszönöm:

Suhinak, hogy általában fel tudott vidítani, hogy olyan hülye tud lenni, és ez üdítően hat mindenkire, és hogy az anyukám

Szméagolnak, hogy olyan kedves és aranyos, hogy olyan jó a LEPes kitűzője és hogy Suhival együtt fél órán keresztülképesek voltak ott ülni a réten és némán, puszta jelenlétükkel vigasztalni, bár azt sem tudták hogy mi a bajom.

Erdának, hogy általában ott volt, ha épp egy támaszra volt szükségem, hogy végre megismerhettem, hogy a fölötte lévő ágyon alhattam (:)), hogy tök jófej meg aranyos és minden mennyiségben ügyes és kreatív

Ranamarthnak, hogy aranyos, hogy jófej, hogy ő is olyan hülye mint Suhi ( :twisted: ), hogy szépen furulyázik és hogy jól tud énekelni

Nimának és Eruntalénak, hogy eljöttek velem a vonatig, és hogy egyáltalán vannak.

Folyt. köv. holnap reggel, mert most le vagyok punnyadva

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211229 Írta: Erda niire (Area)
most mit ragozzam, le van mentve... 8) *meghatódott*

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211225 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Pok! Nem talalok szavakat!!! :cry: :oops:

"Százszorszép jóéjszakát"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #211224 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Gumipók írta: Lassan búcsúzik a tábor
A kardok eltéve már
Az ablakban már nem leng zászló
Isten veled Esgalmar[/i]

Hüphüpp... :cry:

Pók, KÖSZÖNÖM! Ez gyönyörű volt! :up:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.481 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére