- Köszönetek: 0
Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Ryana
- Nem elérhető
Az eddig jelentkezettek:
elodyke
Sil
Léli
Thaur
Silmeniel
Jacopo
Drizzt
mogy
mogy+1
mogy+még1
Minerva
Rabyn
Rabyn+1
Rayan
Rogue
Arden
Eia
Finwe
Morgana
Fiona
Sissee
Aeglos
Nodlee
Ankalimon
Vewy
Mau
Esgal
Ulmo
Amint látjátok, van még hely! Szal tessék csak jelentkezni!
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
pénzbefizetési lehetőség
[size=9:3e4lxuii](most a héten ezek, de lesz majd később is alkalom...)[/size]
május 11, kedd, délután 2-től a Dodie-által meghirdetett Margitszigeti találkozón. Én csak délután csatlakozom a társasághoz, aki fizetni akar addig maradjon.
május 12, szerda, 12-13 között, az ELTE-TTK lágymányosi "Északi" tömbjénél (Kint előtte egy padon, vagy ha esik akkor bent a portánál.)
(Térkép itt.)
Ha nem találnátok meg (06-30) 437-28-57.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Ryana
- Nem elérhető
Határidő meg... Ööö... Erről még beszélünk.
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ryana
- Nem elérhető
Elintéztem a szállást. Az árakat asszem már említettem, 1300 huf perfőperéj + 1x 300 huf az ágynemű . Ennek az 50%-át június 15-ig be kell fizetnem, tehát, legyetek szívesek minél előbb jelentkezni!! (Továbbra is ímélben!)
A befizetést Szürke intézi (szóval nála kell majd fizetni), erről majd ő ad bővebb infót.
Kérdés?
- Inczy
- Nem elérhető
Ryana, te is nagy túrórudis vagy? Nah, majd együtt fogunk túrórudizgatni...
Nah, lebeszéltem a dolgot itthon, szal megyeeeek!!! Jajadejóó!! Eenat is ráveszem, hogy jöjjön, meg mindenkit, és igyekszem mindjárt megírni a jelentkezést... Ööö, nem ígérem, hogy még ma, de igyekszem!!
Tökre szeretem Pécset, jóó kis hely!
Feel the sunshine
- Ryana
- Nem elérhető
Egyébként ha vkinek hasonló problámája merülne fel: nyugodtan tessék ilyenkor addig nyaggatni (priviben), amíg nem válaszolok, csak mert mint lentebb említettem, lukacsos agyhely, kéremszépen... Meg a modem... Ezek együttes hatása elég gyakran vált ki ilyen problámákat.
- Ryana
- Nem elérhető
Eszembe jutott, h beteszek nektek egy kis ízelítőt Pécsből, h lássátok, milyen szép helyre jöttök
ryana.freeweb.hu/p_kiskepek.html
Szállással kapcs: miénk a placcz! :bounce: (Mármint a cucchely, ahol volt a konfi, tudjátok... ) Na és majd most megyek még letárgyalni, utána tudok nektek mondani izgalmast, ha minden igaz.
És tessék jelentkezni nyugodtan, mert van ám még hely bőven!
Jaigen, jelkezéssel kapcsolatban: az egy dolog, h szóltok nekem, h jelentkeztek, de legyetek olyan jók, és email-t (is) írjatok, többek közt a saját érdeketekben, mert az én lukacsos agyhelyemben nem túl biztonságos helyen van az a jelentkezés. Szóval aki eddig csak szóban/priviben jelkezett vagy épp döglődött a fríméle, vagy bánomisén, az amint alkalma adódik, íron nekem ímélt!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Szürke írta:
Szürke írta: Jelentkezés Ryanánál csak emailben
Ranamarth írta: Ryana,hol vagy?Nem reagáltál a privimre!
Amúgy rám mindenhol számíthattok,ami pécsi buli. persze remélem ott leszek a táborban is!
Szal még mindig csak mailben:)
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Amúgy rám mindenhol számíthattok,ami pécsi buli. persze remélem ott leszek a táborban is!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- mogy
- Nem elérhető
Az itt (mármint a fórumon) meghirdetett talikra bárki jöhet, aki értesül róla, és szól, h jönni akar (momentán a limitált létszámú talikra célzok)
ha itt értesülsz róla, hogy itt és itt ez és ez lesz, akkor veheted meghívónak, mert ugye elég macerás lenne minden fórumosnak elküleni, hogy bakkr gyere má velünk
Ha a táborba nem adtad le a jalantkezési lapod, akkor bukta, ha igen, akor drukkolj, hogy beleférj a keretbe
Ha úgy gondolod, egy tábor elsőre túl nagy falat, lesz sok sok kicsi tali a n yáron (Találkozások topic), akkkor érdemes azokra is ellátogatni
Ha kicsit belerázódtál, akkor Nagy Nyári találkozó info pár oldallal előrébb.
Nem igazán értem mit értesz Tolkien talin, de az itteni taik többségére (mint már mondtam) bárki jöhet. ezek nem ált. nem annyira tudományos jellegűek, sokkal inkább egy laza hangulatú, kicsit kötetlen, ismerkedős-régi haver köszöntős találkozások.
És egyik sem zártkörű (megj: ha zártkörű tali van, és esetleg nem vagy meghívva, akkor a taliról úgysem fogsz tudni...).
Tehát ha ezek után úgy gondolod, van kedved jönni, írsz leveet Ryanának, vagy Szürkének....és akkor jössz
ennyi
nem olyan bonyolult, igaz?-)))
[size=9:2wlqmgjj]Ryana!! kiscicám!! ugye mind3 jelentkezés el lett fogadva??? -)))) pusszantlak szépségem-)))[/size]
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- sebcsaba
- Nem elérhető
Olvass. Lefelé. Ha utána még mindig van kérdésed akkor várjuk.Léofwine írta: Üdv Mindenkinek!
Csak egy kérdés!
Lesz nyáron Tolkien tali? Csak a tagoknak, vagy úgy össz.?
Amúgy érdemes még a találkozások topicba is benézni!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Léofwine írta: Üdv Mindenkinek!
Csak egy kérdés!
Mikor nyáron?
Tábor lesz, oda elég sokmindenki megy majd
Our knees do not bend easily
- Léofwine
- Nem elérhető
Csak egy kérdés!
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Ryana
- Nem elérhető
Silmeniel, és mki, akit ez érint: ha szeretnétek visszajelzést kapni a jelentkezésről, írjátok oda a levélbe. (Silm, akkor itt válszalok: jelkezésed elfogadva. )
- Dínchamion
- Nem elérhető
Ryana írta: Ha minden igaz, akkor módosul egy csöppet a dolog: ha összejön, akkor nem koleszban leszünk, hanem abban a jófej diákszállóban, amit a konferencia résztvevői már megismerhettek. Nekem személy szerint roppantul szimpi hely (meg ahogy kérdezgettem, nektek is ), férőhelyre is pont annyi, mint terveztük, közel van a belvároshoz is, a Mecsekhez is. Perfőperéj 1300 huf, + 1x ágynemű 300 huf (ha jól emléxem).
Megkérdeztem a dolgot, és abban az időben tök üres a dolog. Tehát nyugodtan lehet erre a megoldásra száítani, és még időben foglalni.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Silcucc
- Nem elérhető
Ryana-néni, csak annyit szeretnék kérni, tudom, hogy nagy meló, meg ilyenek, de vagy ide a topicba, vagy mailben lécci igazold már vissza vhogy a jelentkezést! Köfike!
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Ryana
- Nem elérhető
Ennek örömén akkor gyorsan írok is ide.
Ha minden igaz, akkor módosul egy csöppet a dolog: ha összejön, akkor nem koleszban leszünk, hanem abban a jófej diákszállóban, amit a konferencia résztvevői már megismerhettek. Nekem személy szerint roppantul szimpi hely (meg ahogy kérdezgettem, nektek is ), férőhelyre is pont annyi, mint terveztük, közel van a belvároshoz is, a Mecsekhez is. Perfőperéj 1300 huf, + 1x ágynemű 300 huf (ha jól emléxem).
Inczy: ne tessék ilyen speciális kérések elé állítani. [size=9:37bzgh33]max ha megvesztegecc egy-két Túró Rudival [/size] A jelentkezés egyelőre nincs határidőre szabva, de értelemszerűen minél előbb, annál jobb.
És továbbra is nálam, emilben.
- mogy
- Nem elérhető
remélem lesz...mi spec hárman megyünk...bár a tábor elég hamar megtelet, sztem azért valamennyire nem árt sietni...jó lenne, ha jönnél, te is meg Eena is-)))
azért mert keveset taliztunk, azé még hiányolhatlak titeket, ugye?-))))
OFF:
ja, amúgy a Táborban én is ott leszek, csak szólok-)))
ON
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- sebcsaba
- Nem elérhető
Szürke írta: Jelentkezés Ryanánál csak emailben
- sebcsaba
- Nem elérhető
Igen, mert a vegen merg elhagyunk abban a nagy varosbanEstel Adániel írta: :hello: Akkor is jelentkezzek, ha nem koleszozok?
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.