Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Több
20 éve 2 hónapja #212743 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Jajajaj4!!!!!!!!!
Megint változás a szállás-ügyben!!!!
Péntek éjjel mégis tudnék aludni barátnőmnél, s ha lehet csak a szombatot tölteném a koliban!
Lehetséges ez az utolsó pillanatban???????
Ha nem, nincs harag, mert drága barátnőm (vagyis az ő edzője) szervezi össze-meg vissza a dolgokat, de nagyon jó lenne úgy!!!!
Ha valamelyik szervező erre járna, s tudna még ma (ami nem túl sok már :roll: ) válaszolni, akkor hálám örökké kísértené (najó, senkit nem fenyegetek! :twisted: )))

Jaj!
Idegeim apró darabokban......(amugy egész héten albit vadásztam, így nem is csoda, hogy a feje tetején állnak a dolgaim!!!) :!:

:?

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #212742 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
/me sem marad le, és kellemes szórakozást kíván minden elvetemült tolkienesnek, aki nem átall a hétvégén Pécsett megjelenni :) . Mulassatok jól!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212741 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Hm...Ery.Mindenkiben ott a sötét oldal. :twisted:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212728 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Nos a benevolentiorok-hoz csatlakozva, magamis jó szórakozást s jó időt kívánok mindenkinek!
Nem mondom, hogy lélekben ottleszek veletek, mert már hallom rémült sikolyokat...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212726 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Szeretnék csatlakozni _Neo Torninya (Eldatorni Ltd. Co.) szavaihoz: nagyon-nagyon jó szórakozást kívánok Nektek, érezzétek jól magatokat!!! Ha máshogy nem is, de lélekben ott leszek veletek:)))

Pussz és üdv:
Alcar
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212722 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Vampire party rúlz. én is beszállok! 8)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212709 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Zizzo: Énisénisénis!!! :) Mármint szívesen jáccanék :) Már ezeréve akarok Vapire-özni, csak sosincs senki, akivel játszhatnék.. :( (könyvem nincs, meg még sosem játszottam, ergó nem tudok karaktert előre készíteni.. max, ha segít valaki tapasztalt.. :) )
[size=9:3i89mmzw]Amúgy eddig csak Ars Magicáztam, meg live-on voltam.. bár végülis NJK-ként benne vagyok egy Vampire partyban, ugye Dr. Schwartz Tibor? :D [/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212700 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Na Uff, emberek :)

H apechetek van, akkor én is leugrok egy napra megnézni a pécsi nőket :) Miért, mit gondoltatok, miatatok megyek, he? :) )))) (Árnyelf gonosz, mint rendesen ) :twisted:

Heh, kiváncsi vagyok ki hogy van, Neo, összeszedtél már 67kg tarját? :)

Na adios, a fenyegeto leveleket és levélátkokat ide lehet kuldeni :

venom_@freemail.hu

hehe... :twisted: :twisted: :twisted:

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212698 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Minden kedves Pecsett bulizonak jo szorakozast kivanok! Erezzetek nagyon jol magatokat! /me addig alkoholizal Pistike apukajaval ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212679 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Mírrand írta: Zizzo: megnyugodhatsz, a Vampire-re lesz érdeklődő (akiket tutira tudok: Remete, Tzimisce, Dark Wanderer, Daeadan, jómagam és szvsz Mau is). Szóval ami Vampire, az jöhet! Malkavita rulz!

Ahh :) ez olan megható... akkor reszkessen a cyberpunk világ ;) Majd összedobunk vmit... csak meg kéne beszélni a szervezéssel, hogy mikor fér bele, ugyanis 1-2 órát nem nagyon érdremes játszani (ha legutóbbi kalandunkból indulok ki, akkor az kb egy jelenet /vagy annak is csak a fele ;) /)
Amugy meg Toreador rulz! ja éés :arrow: VÁMPÍR

Itélet csere van írva a vényre...
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212675 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Szerintem a számháborúhoz mindenképp kellene! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 2 hónapja #212671 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Egy "hülye" kérdés(Nem, kettő :D ):

Permí sem szerepjátékozott még sohasem :( , de nagyon kíváncsi. Nem tudom, miképp lehet "előkészíteni egy karakert".... de azért nézni lehet? 8O Ígérem, csendben leszek.... :)

Szombati kirándulásra érdemes vmi sportcipőfélét bepakolni?
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212663 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Köszi.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212661 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Eldamyn írta: :?: A szállással kapcsolatban: ágynemü van vagy vigyünk hálózsákot? Illetve hűtő van-e? :?:

Hűtő van (olvass vissza lécci...)
Ágynemű is van ha jól emléxem de azért nem árt ha hozol hálózsákot.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212652 Írta: Eldamyn
:?: A szállással kapcsolatban: ágynemü van vagy vigyünk hálózsákot? Illetve hűtő van-e? :?:

Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212648 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Ranamarth írta: Nem akarok nagyon gyerekesnek tűnni,de szvsz elkezdhetnénk szervezni,hogy ki kivel akar egy szobába kerülni.
Ismételten egy kósza ötlet volt! :oops: 8)

SZVSZ ráérünk helyben

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212647 Írta: Eldamyn
Ha felvilágosítotok, hogyan kell, én is benne vagyok a Vampire-dologban. :bounce:

Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212643 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Zizzo: megnyugodhatsz, a Vampire-re lesz érdeklődő (akiket tutira tudok: Remete, Tzimisce, Dark Wanderer, Daeadan, jómagam és szvsz Mau is). Szóval ami Vampire, az jöhet! Malkavita rulz!

[size=9:35kmelmr]Nevess,HaAkarsz. NemÉrdekes. HiddCsakAzt,HogyTeSokkal,SokkalOkosabbVagySzegényBolondHáborodottnál. NemÉrdekes. DeGondoljBele,TeIsHalottVagy,ÉppÚgy,MintÉn. MeghaltálÉsÚjjászülettél...Ekként. MiKöztünkHátAKülönbség? Könnyű-ÉnEmlékszem,MikorTeljesen,IgazánHalottVoltam. TeIsBeleősrülnélEbbe.[/size]

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212635 Írta: Eldamyn

Ranamarth írta:
Valószínűleg én leszek az egyetlen,aki még életében nem szerepjátékozott és nem tudja hogy kell,de majd figyelek.
Bocsi OFF voltam!

nem vagy egyedül!

No, mintha én valami nagyon tapasztalt szerepjátékos lennék! :eek4: :arrow: Úgyhogy tartsunk össze- szerintem.

Alyr, Mírrand, Gillz, Icke: nem tom, mennyit játszottatok Velemben, de én nagyon szívesen folytatnám azt a kalandot. Viszem a karakterem, oszt remélem nem fölöslegesen.

Nekem majdnem mindegy kivel vagyok egy szobában/ blokkban, szal, nyugodtan szervezkedjetek. Csak tudjak róla, mi van.

Ja! Akik voltak Kapolcson! Elhagytam egy fekete elemlámpát :shake: , ha valaki talált egyet véletlen, lécci, hozza. Köszi előre is.
Drizzt! A hajgumid nálam van, viszem (már, ha el nem felejtem).

Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212597 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Ulmo írta:

Ranamarth írta: Nem akarok nagyon gyerekesnek tűnni,de szvsz elkezdhetnénk szervezni,hogy ki kivel akar egy szobába kerülni.

Az ötlet jó, ne akkor kelljen kapkodni, ki hova kerüljön. Ha minden igaz, nekem megvan mindkét hálótársam. Érintettek, jól tudom? ;)

Ulmo, jól tudod :D A másik érintett személye meg nem kérdéses :lol: Tehát mi Ulmoval meg Minnel leszünk 1 szobában de hogy kikkel egy blokkban az még nyitott. Ulmo, mivel Minnel mind2en kicsit később jöttök, majd intézem a foglalást :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212563 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Az ötlet jó, ne akkor kelljen kapkodni, ki hova kerüljön. Ha minden igaz, nekem megvan mindkét hálótársam. Érintettek, jól tudom? ;)
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212538 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Tehát csak,hogy tisztázzuk nekünk Pécs környékieknek és Pécsieknek 11:18-ra kell odaérni a vonatállomásra. 8)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212524 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Ranamarth írta: Valószínűleg én leszek az egyetlen,aki még életében nem szerepjátékozott és nem tudja hogy kell,de majd figyelek.
Bocsi OFF voltam! :oops:

nem vagy egyedül! :cool2:

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212517 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Rabyn a +1-ed az unokatesód (vagy kid, nem emléxem pontosan), aki tegnap hívott h jönne. Csak mivel pontos meghatározást nem tudtam hozzá írni gondoltam felvésem hozzád pluszba. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212513 Írta: Herbert_West
Herbert_West válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Izébizé, jajdejó, első hozzászólás, stb, ö/ürömtaps, ésatöbbiundsoheiter.
A tárgyra térve: én vagyok HV unokatesója, és Szögedébűl (Szegedről) fogok érkezni, egy olyan busszal, mely tervek szerint 12.20ra fut be az autóbuszpályaudvarra. Elmagyaráznátok, hogy hogy jutok én a koleszba/be/hoz/hez/höz? Van-e még szabd hely? Illetve én, mint nemtag, abszolúte hobbihobbit hogy fogok köztetek festeni? (Magyarul: nem leszek-é leorrolva azért, mert higítom a scene-t?)
Más: vki adja már meg Arden emailját, mert különben nem tudok vele intraMSN fájlcsereberét folytogatni.

There is a demon in men who needs to be excersised, not excorsised. ---ASL
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212492 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nem akarok nagyon gyerekesnek tűnni,de szvsz elkezdhetnénk szervezni,hogy ki kivel akar egy szobába kerülni.

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212487 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Rabyn írta: Hány ágyas szobákban leszünk?

A szobák 3 ágyasak, és 3 szoba alkot egy blokkot (azaz van egy közös előterük asztallal, székekkel meg hűtővel, és közös fürdőszobájuk zuhanyzóval meg WC-vel).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212473 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Ryana. Én még mindig egyedül megyek! nincsen plusz1főm.
Én nemtudo mennyi pénzt viszek magammal. valószínű, hogy max5-6ezer forintot. szal nem tudom mire lesz pénzem és mire nem:(

Hány ágyas szobákban leszünk?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212471 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Valószínűleg én leszek az egyetlen,aki még életében nem szerepjátékozott és nem tudja hogy kell,de majd figyelek.
Bocsi OFF voltam! :oops:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 2 hónapja #212466 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Szerepjátszás: Még mindig annyira antiszoc mint eddig, de ez minket sose zavart:DD Kapolcson is rulez volt, nem tudom te hogy mesélsz, gillznek remekül szokott menni a rögtönzött mesélés. És általában ő szívat meg minket:DDD Ha belefér a táskámba viszem a Kamarilla kiegészítőt(vagyis megkérem Galadhot hogy hozza el, mert úgy emlékszem nála maradt), kocokákat meg a karilapomat. legfeljebb holt teher ha nem jáccunk;)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.382 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére