- Köszönetek: 0
MTT szülinap 2004
Szavazás: Hol szülinapoznál 2004-ben? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Budapest |
|
8 | 13.8% |
Királyrét |
|
28 | 48.3% |
Miskolc |
|
3 | 5.2% |
Szeged |
|
19 | 32.8% |
Szavazók száma: 5 ( Brandir, Utahu Shiree, Vénia, Eneira, *Niko* ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Finduilas írta: Azoknak, akik szombat reggel mennek le, lehetne egy közös vonatutat megbeszélni.
Gyorsvonat 6.20-kor és 8.20-kor megy. Szerintem ezek közül valamelyikkel kéne menni.
Én is a 8.20-ast mondom. És mikor találkozunk? A jegyet magunknak intézzük?
- *Niko*
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Vëannë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Viszont jelentkezni továbbra is nálam kéne, nehogy szétcsússzon a dolog. Niko, te is zaklass, és megbeszéljük a dolgot, meg a kolit is megmutatjuk! Tünc, veled úgyis összefutunk
"Home is where the way is
My road goes on forever
One more voyage to go"
- Konyhatünde
- Nem elérhető
*Niko* írta:
Vëannë írta: Aki kér kíséretet vasútállomástól/buszpályaudvarról a koliba, az engem támadhat a vonatok/buszok érkezési idejével priviben vagy telefonon: 20-535-08-76, hogy meg tudjuk szervezni mindenkinek időben, jó? Jó lenne minél hamarabb...köszi!!
Ha valaki előtte megmutatja nekem a kolit, én is szívesen kísérgetek, ha már kéznél vagyok:-)
Kísérgetést én is vállalok, továbbá felajánlanék még egy szolgáltatást.
Mivel konyhás ajánlatomat senki nem vette komolyan (Eiazgúl, ezért még számolunk!!! ), ezért az az ötletem támadt, hogyha belefér, meg lesz kedve/ideje/kapacitása a zömében nem szegedi társaságnak, akkor szívesen csinálnék egy szegedi városnézést ingyér és bérmentve . Nem tudom, ki mikor utazik haza, meg mennyire lesz fáradt (+ másnapos ) a banda, de én vasárnap délelőttre gondoltam. Namarie, mint szervező már tud róla, meg mintha írogatott volna olyat, hogy Dóm, mint program, viszont a Dómba belépőt kell fizetni, meg vas. de. ott miséket tartanak, tehát nem nagyon kéne bemászkálni turista célzattal.
Szóval egy kis városnézés lenne, az én idegenvezetésemmel, és mielőtt bárkinek kétsége lenne, elárulom, hogy van egy ilyen képesítésem, tehát nem csak lelkes és 5 éve "tősgyökeres" szegedi amatőrként tenném... A klasszikus belvárosi útvonalat persze le lehet rövidíteni, mert az majdnem egy egész délelőtt, viszont érdemes lenne megnézni Dóm helyett a zsinagógát, ami szerintem gyönyörű (de előbb kiderítem, hogy van nyitva, asszem ott is van beugró, de diákkal nem olyan vészes).
Különben meg a világért sem akarok senkire intellektuális programokat ráerőltetni, mondom csak akkor, ha van rá igény, meg kedv, meg lelkesedés!!!
Ha akarjátok a progit, megígérem, nem fogom teletraktálni a fejeteket sok évszámmal meg adattal (az nekem se az erős oldalam... )!
Na???? 8O
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Rayan
- Nem elérhető
így az van, hogy akár elfoglalható a szállás, akár nem, szimpatikus a vonat 8:20-kor, úgyhogy a délutáni csapat mellett lesz egy reggeli is. =)
Találka: pénteken 7:45-kor a Nyugatiban, jeggyel. (a gyors felszállás érdekében :hello:)
Jertek, és akkor még egy délutánt együtt lehetünk (nemcsak az estét) :dance:
Szeged vár!
(hadvárjon eeső a szógálat)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- *Niko*
- Nem elérhető
Vëannë írta: Aki kér kíséretet vasútállomástól/buszpályaudvarról a koliba, az engem támadhat a vonatok/buszok érkezési idejével priviben vagy telefonon: 20-535-08-76, hogy meg tudjuk szervezni mindenkinek időben, jó? Jó lenne minél hamarabb...köszi!!
Ha valaki előtte megmutatja nekem a kolit, én is szívesen kísérgetek, ha már kéznél vagyok:-)
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Kincses
- Nem elérhető
Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
- Léli
- Nem elérhető
Kincső írta: Ha valakinek van Monopolyja, hozzon!!!
Kíváncsi vagyok mit tud Léli és Ery. Legrosszabb esetben viszek Capitalyt.
No, akkor hoz valaki Monopolyt? Csak hogy mire készüljek (Ery sajnos nem jön ugyíebár.. Pedig szívesen játszottam volna már ellene)
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Vëannë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Aki kér kíséretet vasútállomástól/buszpályaudvarról a koliba, az engem támadhat a vonatok/buszok érkezési idejével priviben vagy telefonon: 20-535-08-76, hogy meg tudjuk szervezni mindenkinek időben, jó? Jó lenne minél hamarabb...köszi!!
"Home is where the way is
My road goes on forever
One more voyage to go"
- Lamorak
- Nem elérhető
1. (Polgári) név
2. Melyik éjszaká(k)ra kér szállást
3. Van-e diákigazolványa.
Aki ezt nem teszi meg, annak az elhelyezésével nem tudok foglalkozni.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ringbearer
- Nem elérhető
és érezzétek jól magatokat
"Be the change you want to see." Gandhi
- Lamorak
- Nem elérhető
Olosta írta: Lamorak: Nem vagyok fönt a listán, pedig írtam emilt, meg privit is!
Talán azért, mert nem kértél szállást, ez pedig azoknak a listája.
Aktuális:
Benei Fédra (Namarie)
Blahota Attila (Batti)
Büky Gabriella (Vewy)
Csávás Viktória (Cicafül)
Dóra Ádám (Peredhil)
Fábián Ágnes (Gillz)
Fodor Viktória (Minerva)
Füzessy Tamás (Ankalimon)
Garami Krisztina (Evenstar)
Gárdonyi Zsuzsa (Léli)
Kaszás Péter (Brandir)
Kántor Anita (Rayan)
Királyházi Csaba (Gumipók)
Kis Katinka (Szméagol)
Kiss Kincső (Kincső)
Kovács Bea (Silmeniel)
Kovács Krisztina Anna (Kriszana)
Lakatos Dóri (Dodiee)
Leitold Márton (Toma gazda)
Lénárt András (Finwe)
Molnár Előd (Elődyke)
Molnár Mónika (Adelard)
Neiser Emese (Kincses)
Németh Rita (Galadh)
Nikowitz Krisztina (Niko)
Novák Rita (Kenza)
Peller Henriett (Sil)
Sándor Anna (Morgana)
Sándor Éva (Brisa)
Szabó Orsolya (Iru)
Szalai Zsuzsa (Vénia)
Szlovák Edina (Gilloth)
Szöllősi Lívia (Áfi)
Tallián Balázs (Ulmo)
Tóth Eszter (Rogue)
Tóth József (Jocii)
Veréczi Gabriella (Finc)
Veréczi Péter (Aralataion)
Végh Norbert (Drizzt)
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Olosta
- Nem elérhető
Tök jó, látom, hogy szombaton is mennem emberkék!
Arra szeretném kérni ezt a társaságot, hogy majd Kiskunfélegyházánál valamilyen úton-módon jelezzék, hogy hova is szálljak fel a vonatra (pl. ablakon való heves kiintegetéssel). Ja, és ha eldöntöttétek, hogy melyik vonattal kívánkoztok jönni, akkor kérlek titeket, hogy valaki dobjon meg egy privivel! Előre is köcike!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Cicaful
- Nem elérhető
Egy kisebb - reméljük lesz nagyobb - csoport (egyelőre: Áfi, Peti és Cica) a 14:20-as vonattal megy. Aki akar csatlakozni, az tegye meg! Lefordítva: CSATLAKOZZATOK!!!
Találkozó: péntek, 13:45kor a Nyugatiban a kijelzők alatt! A jegyet mindenki magának intézi! Gyorsvonat - tehát helyjegy nem kell!
Aki velünk szeretne jönni - és reméljük minél többen leszünk - az megtenné, hogy szól nekem priviben, mailben, smsben, telefonon? Millió köszi!
Nyau!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Léli
- Nem elérhető
Namarie/Alatariel írta: Arra szeretnék megkérni mindenkit, aki tudja, melyik vonattal jön, hogy ezt írja meg nekem egy priviben. Köszönöm!
Szvsz ez attól is függ, hogy mikor lehet elfoglalni a szállást. Mertha csak délután 2-kor, akkor nem ajánlatos annyira reggeli vonattal menni... Én személy szerint a 8:20-asat pártolnám (IC-vel úgyse megy a nép)
- Namarie
- Nem elérhető
6.20-8.52
7.20- 9.33 IC
8.20.-10.54
10.40- 12.55 IC
12.20-14.58
14.20-16.52
15.20-17.33 IC
16.20-18.58
18.20-21.00
19.20- 21.33IC
Arra szeretnék megkérni mindenkit, aki tudja, melyik vonattal jön, hogy ezt írja meg nekem egy priviben. Köszönöm!
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Namarie
- Nem elérhető
Elnézést a faramuci megfogalmazásért.
Más: társasjátékot, gitárt, stb. lehetőség szerint hozzatok, mert ahogy elnézem, lehet tartani rossz időtől...
- Namarie
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Nagyjából körvonalazódva vagyon, de vannak fix pontok, Pénteken, mivel szerintem több hullámban érkeznek anépek, városnézést+ játszóterezést terveztem. A Belvárosban van két szuper játszótér, Banyapók hálójával, stb. A péntek esti étkeztetésnél azt beszéltük Lamorakkal, hogy a legértelmesebb lenne, ha hoznátok magatokkal, aki meg akar, elmegy a Bociba.
Szombat: A szegediek bevásárolnak a Tescoban és elksézítjük a reggelit. Ébredés: amikor ébredtek. Utána Füvészkert, hobbit-piknik, hozzávalókat ki-ki hoz, mint egy piknikhez. Onna hatkor indulás haza, punnyadás, vacsora, aztán kilenc körül előre lefoglava van a Bécsi Kávézó. odameygünk.
Na most a vasárnap.. hát igen. Hazautazási igéyntől függően Liget, Dóm, vagy valami iilyesmi.. Füvészkert belépti díja kb.200 FT max. Vasárnap, de az nagyon messze van, és vilijegy kell, Vadaspark esetleg.
A Füvészkertben minden kéynelmi eszköz adott- van egy csap, van WC, kulturált és "rusztikus, " de utóbbi elég görénytelep, meg kis hidacska is van, gyönyörű tünde-terep az egész. Na ide gondoltam egy játékos vetélkedőt.
Tortasütés: azt gomndolom, hoyg aki szeretne tortát sütni Szegeden, egyzetessen Mithrillel, és még pénteken készítsétek el. A torták elfogyasztása a kávéházban nem venné ki jól magát, így a koliban kéne, szombat este, amikor moindenki együtt van, ezután kéne indulni a Bécsi Kávézóba, ahol megtörténne az MTT és Tolkien köszöntése.Arra kérnék mindenkit, aki jön, hogy tányért, kést és villát hozzon magával.
Aztitt leírtak javaslatok, kérném, hogy lezzetek vissza, mit szóltok hozzá!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Gyorsvonat 6.20-kor és 8.20-kor megy. Szerintem ezek közül valamelyikkel kéne menni.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Ery
- Nem elérhető
Drizzt írta: Ery, megen lészen társasozás, mint Gesztesen ? Az rulz volt
Sajnos részvételem a szegedi szülinapoon több mint kétséges, sőt szinte bizonyos, hogy még egy napra sem tudok lemenni
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Namarie
- Nem elérhető
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Drizzt: vigyek Catant? Ha cipeli valaki viszek...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.