MTT szülinap 2004

Szavazás: Hol szülinapoznál 2004-ben? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Budapest
8 13.8%
Királyrét
28 48.3%
Miskolc
3 5.2%
Szeged
19 32.8%
Szavazók száma: 5 ( Brandir, Utahu Shiree, Vénia, Eneira, *Niko* )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
20 éve 7 hónapja #197195 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Volna egy kérdésem: zene hogyan/miként lesz? És be lehetne szerezni a limbó zenéjét? Érdemes volna ;) Csak mert Dínnek volt a Konf idején egy olyan felelőtlen ígérete, hogy a Szülinapon bemutatja, mennyire tud limbózni :D [size=9:21xqmufz](ha a rekordját (huszonvalamennyi centi, ha jól emlékszem) nem is dönti meg, de azért úgy 30 cm-n megnézném, hogy megy át :) )[/size]

Ja, és mégvalami: hoz valaki gitárt? Mer én nem szívesen vinnék...

És mielőtt elfelejteném, torta hogyan/miként/milyen/mennyi/stb lesz? Azt is mi vigyünk, vagy az lesz máshonnan?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196860 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
A jelentkezők mai listája:

Benei Fédra (Namarie)
Büky Gabriella (Vewy)
Dóra Ádám (Peredhil)
Fazekas Gergely (Dín)
Fábián Ágnes (Gillz)
Fodor Viktória (Minerva)
Füzessy Tamás (Ankalimon)
Gárdonyi Zsuzsa (Léli)
Kántor Anita (Rayan)
Kiss Kincső (Kincső)
Kovács Bea (Silmeniel)
Kovács Krisztina Anna (Kriszana)
Lénárt András (Finwe)
Molnár Mónika (Adelard)
Neiser Emese (Kincses)
Németh Rita (Galadh)
Nikowitz Krisztina (Niko)
Sándor Anna (Morgana)
Tallián Balázs (Ulmo)
Veréczi Gabriella (Finc)
Veréczi Péter (Aralataion)

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196695 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Részvételem erősen kérdéses, igyekszem mihamarabb tisztázni.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196693 Írta: Léli

Lamorak írta: Eddig beérkezett jelentkezések:

Meg én!!!

Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196670 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004

Lamorak írta: Neiser Emese (?)

Kincses

Gergő írta: ??? (Peredhil)

Dóra Ádám Gusztáv

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196624 Írta: Lamorak

Finwe írta: Lénárt András=Finwe :)

Bocs nem írtam oda a nick nevemet az nem volt kérdés :) Az emilcímem neve a Finrod, az más :)

OK, javítva.

Lamorak
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196615 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Lénárt András=Finwe :)

Bocs nem írtam oda a nick nevemet az nem volt kérdés :) Az emilcímem neve a Finrod, az más :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #196609 Írta: Lamorak
Eddig beérkezett jelentkezések:

Büky Gabriella (Vewy)
Fábián Ágnes (Gillz)
Fodor Viktória (Minerva)
Füzessy Tamás (Ankalimon)
Kántor Anita (Rayan)
Kiss Kincső (Kincső)
Kovács Bea (Silmeniel)
Kovács Krisztina Anna (Kriszana)
Lénárt András (Finwe)
Molnár Mónika (Adelard)
Neiser Emese (?)
Tallián Balázs (Ulmo)

??? (Peredhil)

Lamorak
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196480 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
MINDENKI JELENTKEZZEN, AKI JÖNNI AKAR, BÁRMENNYI IDŐRE, ÉS HA NEM ÉJSZAKÁZNA ITT, ÍRJA MEG, AZZAL EGYÜTT, HOGY MELYIK NAPRA JÖN.

Olosta, szerintem mindenképp jelentkezz, de írd oda, hogy nem kérsz szállást. A kollégium a városközpontban, Tisza partján van, és a Tiszára néz. Nagyon szép hely. Programok most szerveződnek...

Nem vagy lusta dög, ha beírtuk volna, se lennél az. meg inkább mindent írjunk be kétszer, mint ne tudjátok.

Vonatok: ha majd oda kerülünk, be lesz írva, hogy mindenki jelezze, ha lehet, hogy melyik vonattal szándékszik jönni.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196246 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Kérdések:
Aki nem szándékozik Szegeden éjszakázni, az is jelentkezzen?
Lehet, hogy már írtátok, de lusta dög vagyok ahhoz, hogy visszaolvassak: hol van a kollégium?
Milyen programok lesznek (úgy körülbelül)?

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196178 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Kincső: diákigazolvánnyal rendelkezőnek egy éjszaka 1000 Ft/fő/éj, diákigazolvánnyal nem rendelkezőnek 1300 Ft/fő/éj.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #196012 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Azt meg lehet tudni, hogy mégis mennyibe kerül a szállás? :)
Nem mintha ez befolyásolná hogy megyek, de azért jó lenne tudni... :idea:

Néztem vonatokat. Az árak 67,5%-os, azaz diákjegyek. Ha csoportosan megyünk, akkor minden 10 fő után egy nem-diák kísérő is kedvezményesen mehet (50%-os jeggyel).
Odafele:
Péntek
Szombat
Visszafele:
Szombat
Vasárnap

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #195712 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004

Léli írta: Ezt mindjárt gondoltam (márminthogy te nem fogod megcsinálni). De valaki esetleg? A Vezetőségből ajánlkozik-e valaki? Vagy valaki más? (Én nem, mert ugye az érettségivel is kéne valamennyire foglalkozni...)

Én mintmár írtam szívesen segítek bárkinek (megírni nem írom meg!)... :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #195705 Írta: Léli

Lamorak írta:

Léli írta: Nekem csak egy jutott eszembe, ami tavaly kissé furán vette ki magát: hogy nem volt 'vezetőségi megemlékezés'. Amire nem azt mondom, h a vezetőség csinálja, hanem hogy "hivatalosan" is legyen ilyen. Mert mi Eiával csináltunk ugyan egyet "titokban", és állítólag jó is volt, meg örült neki a nép (és még Pók se aludt el :D ), de ilyen v. ilyesmi kellett volna úgy "hivatalosan". Lesz idén? (ugye lesz?)

Ha nem nekem kell csinálni, akkor lehet; ha nekem kell, akkor biztos nem lesz :) szak- és évfolyamdolgozatok figyelnek az asztalomon.

Ezt mindjárt gondoltam (márminthogy te nem fogod megcsinálni). De valaki esetleg? A Vezetőségből ajánlkozik-e valaki? Vagy valaki más? (Én nem, mert ugye az érettségivel is kéne valamennyire foglalkozni...)

Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #195672 Írta: Lamorak

Léli írta: Nekem csak egy jutott eszembe, ami tavaly kissé furán vette ki magát: hogy nem volt 'vezetőségi megemlékezés'. Amire nem azt mondom, h a vezetőség csinálja, hanem hogy "hivatalosan" is legyen ilyen. Mert mi Eiával csináltunk ugyan egyet "titokban", és állítólag jó is volt, meg örült neki a nép (és még Pók se aludt el :D ), de ilyen v. ilyesmi kellett volna úgy "hivatalosan". Lesz idén? (ugye lesz?)

Ha nem nekem kell csinálni, akkor lehet; ha nekem kell, akkor biztos nem lesz :) szak- és évfolyamdolgozatok figyelnek az asztalomon.

Lamorak
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #195545 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Nem tom, miért, de Lam (és így Léli is) eltévesztette a topikot. Jó moderátorként, lorrigálok:

Lamorak írta: Namarie közben meg is előzött szervezéssel, és eleve lefoglalt 60 embernek való szállást a Tömörkény gimi kollégiumában (ez a Tiszaparton van, a szegedi oldalon, belvároshoz igen jó helyen). A szám változtatható (felfelé-lefelé), mindenesetre kérem, h aki jönni akar, az nekem emailen ( lamorak@tolkien.hu ) a következőket jelezze:

1. név (rendes polgári);
2. hány éjszakára kér szállást és mely éjszakák ezek;
3. van-e diákigazolványa.

Egyelőre ennyi jut eszembe. Várom a jelentkezéseket, és persze ötleteket is mindenféle programhoz.

Léli írta:

Lamorak írta: Várom a jelentkezéseket, és persze ötleteket is mindenféle programhoz.

Nekem csak egy jutott eszembe, ami tavaly kissé furán vette ki magát: hogy nem volt 'vezetőségi megemlékezés'. Amire nem azt mondom, h a vezetőség csinálja, hanem hogy "hivatalosan" is legyen ilyen. Mert mi Eiával csináltunk ugyan egyet "titokban", és állítólag jó is volt, meg örült neki a nép (és még Pók se aludt el :D ), de ilyen v. ilyesmi kellett volna úgy "hivatalosan". Lesz idén? (ugye lesz?)

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #195214 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004

Léli írta: Öhm, csak egy apró észrevételt, ha lehetne... Az eseménynaptárban a nyitóoldalon rosszul van kinnt a Születésnap. Június helyett májusra (azaz mára, meg tegnapra, meg holnapra) van kiírva :D

Javítva.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #195196 Írta: Léli
Öhm, csak egy apró észrevételt, ha lehetne... Az eseménynaptárban a nyitóoldalon rosszul van kinnt a Születésnap. Június helyett májusra (azaz mára, meg tegnapra, meg holnapra) van kiírva :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194996 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Az MTT születésnapja ebben az évben, 2004.06.18-20-án lesz Szegeden. Sajnos a meghirdetett szavazás győztese K(h)irályrét időközben elveszítette vonzó tulajdonságai nagy részét. Csak péntek déltől szombat délig lehetnénk ott. Ilyenformán a tagság nem tudná a kívánatos mértékben élvezni egymás társaságát. A születésnap helyszíni szervezésével Nagy "Lamorak" Gergely lett megbízva. (A feladatot elvállalta.) A teendők: szállás, etetés.

Teendők még: minden vállalkozó kedvűnek, legalább egy kiemelkedő esemény (középkori vacsora?!) szórakoztató programok?!, minden lehető fórumon terjeszteni a hírt. Nem baj ha valaki többször is értesül a születésnapról.

Viszont nagyon fontos lenne, hogy aki biztosan megy Szegedre az minnél előbb jelezze Lamoraknak ebbéliszándékát. Név, ott töltendő éjszakák száma, érkezés ideje.

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194801 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Én nemmenési okokból nem szavaztam...
Úgyh. nekem teljesen mindegy hol lesz meg hol nem...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194798 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Hátttőőőő akkko lehet hogy szeged lesz a nyerő. bár nekem töknyóc me úgy nézki nemtzdok menni..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194796 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Batti, így Királyrét sucks. Akkó Szeged. (Nekem fullmindegy.) =)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194792 Írta: Léli

Batti írta: Khirályrét, a győztes, már nem is olyan szép. A helyet csak péntek déltől szombat délig kapnánk meg és ez már kicsit gáz. Ezért megfontolás tárgyává kívánom tenni, hogy a második helyezett Szeged, nem lenne e mégis jobb, a dolgok jelen alakulása miatt.

Erről már nem lesz szavazás, de a véleményeket várom ide.

Én személy szerint akkor méginkább támogatnám Szegedet. Persze, főként ha sikerült megoldani, hogy 3 napos legyen (péntek du-tól). Mer sokkal jobb akkor már, hogy tudjunk is együtt lenni, minthogy éppenhogy csak megérkezünk, aztán már mehetünk is... :roll:
[size=9:23t7nxhb]Vagy esetleg nincs más időpont a környéken, amikro Khirályrét szabad 3 napra?[/size]

Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194790 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
A szavazás elég siralmas eredménnyel zárult. Mindössze 58-an szavaztak. ez alig több mint a negyede a tagságnak.

Mindegy, A lényeg az, hogy a fagyigép újra beindult. Vagyis:

Khirályrét, a győztes, már nem is olyan szép. A helyet csak péntek déltől szombat délig kapnánk meg és ez már kicsit gáz. Ezért megfontolás tárgyává kívánom tenni, hogy a második helyezett Szeged, nem lenne e mégis jobb, a dolgok jelen alakulása miatt.

Erről már nem lesz szavazás, de a véleményeket várom ide.

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194155 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004

Léli írta: Idén is lesz Röyön-féle marhapörkölt? :) (Legyenlegyenlegyen!!!! :D )

"MÉG MINDIG NINCS KAJA!!!!":))
kotyvasztásban szívesen besegítek, feltéve, hogy el tudok menni:) ami valószínű, főleg, ha tisztázódnak a körülmények.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #194152 Írta: Léli
Idén is lesz Röyön-féle marhapörkölt? :) (Legyenlegyenlegyen!!!! :D )

Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #193411 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
ON: Sok jó ember megosztja a kajáját a társaival, úgyhogy szvsz elég egyszerre egy bográcsnyi táplálék... ;)
[size=9:1g0h3epe](bocsi a két hozzászólásért, de mintha hiányozna az Üzenet törlése opció, így aztán inkább átszerkesztettem)[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #193409 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
OFF 8O Jé, csak most veszem észre: Dezső a monogramtesóm 8) :lol:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #193406 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004

Telco írta: szűk adagokkal

itt? hol élsz te? :D lehet inkább be kéne szerezni L.D.nek egy testvérkét...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
20 éve 7 hónapja #193258 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT szülinap 2004
Emelt díjas sms-ben is lehet szavazni? :)
Téma: bárhol is vagyunk, ha konnektor és tűz van, tudok egy remek étkezési lehetőséget.
1. Bográcskaja.
Most, hogy van egy bográcsunk, amiben 30 emberre (szűk adagokkal akár 40-re is) lehet főzőcskézni, érdemes kihasználni. Én vállalok főzést.
2. Mivel az efféle étel igen-igen sokára készül el, előételként racklettet javaslok. (Én tudok egyet hozni de kettő kellene mindenképpen, még jobb, ha három-négyet össze tudunk szerdni). A racklette tulajdonképpen egy elektromosan havített teflonos sütőlap, ahol rácson sült ételeket lehet imitálni, egy szerkezet nyolc embert el tud látni fél óra alatt. Azért kell kettő legalább, hogy az egyiken húst, a másikon zöldségeket lehessen sütni. Van hozzá pár kis tálka, amiben a sütőlap alatt zöldséget, sajtot, mártást stb. lehet grillezni.
Aki nem bírja kivárni a bográcsolást, az előételként süthet magának bármit a rackletten.
Ez nagyjából egy kötetlen és folyamatos zabálást eredményez, aminek a végén a bográcskaja maximálisan eltelít mindenkit. :)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.237 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére