- Köszönetek: 1
Thingol - Tábori előkészületek
- Milendoria
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
amúgy milyen ha játszotok milyen hangszeren?
csakha valami zenés motyó lesz, akkor tudjuk hogy ki mit hogyan..
"Be the change you want to see." Gandhi
- Milendoria
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Artemisz
- Nem elérhető
A szürketündék vadászata:
Hejhó, hejhó, zendül a kürtszó
hejhó, hejhó, ébred a táj
Fel, fel, vágtass, fáklya ha lobban
erdő mélyén rebben az árny
Refr.:
Csillag-úrnő száz csoda-lángja
ragyogj népünk útján,
árny tündéi, lássátok, mi vagyunk
Tenger túlsó partján.
Farkas, róka nem menekülhet
hajtók hangja messzire száll
jó kutyáink űzik a zsákmányt
Sok nyílvesszőnk sebes halál
Refr.
Nagy királyunk szép birodalma
megrontotta Sötét Halál
száműzöttek bosszúra törnek
reszkessen, ki utunkba áll
Refr.
[size=9:3oam0elf]Ui: Ha akarjátok, még írhatunk hozzá a táborban pár versszakot..
[/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ringbearer
- Nem elérhető
ja, meg a Gyűrűm.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Erda niire (Area) írta: Arana: semmi gond, ez nálunk kölcsönös.
akkor jó, de ha elegetek van belőlem szóljatok jó???
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Aranna
- Nem elérhető
Suhifarok írta: Aranna: egyáltalán nem vok laza, a látszat csaaaal! Na jóóóó, az vok, de csak ismerősök között....És így...de nem félek, nem félek, csak azért se félek!!! Nem vok ideges, nem, nem, nem!!!!!
én is ezt mondogatom magamnak, de valahogy nem fogom fel...bár néha már jelentkeznek jelei hogy felfogtam, csak épp tegnap tudatosult bennem hogy már csak durván 2 hét, és ez újabb sokkhatást ért el nálam! Amúgy bocsánatot szeretnék kérni a Thingoloktól hogy titeket nyaggatlak itt a bajaimmal... ...boccs... ...
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ranamarth írta: Nos sajnálom,hogy ezt ide kell írnom,de NEM FOG IDŐBEN BEÉRKEZNI A PÉNZ!!!!!!!!(sikolyemoitikon) :bawling: Az a baj,hogy apuék mégcsak ma adják fel a pénzt (OTP-n ) és mit csináljak,ha nem ér oda?????? :bawling: :bawling: Te jó Ilúvatar!Mi lesz most velem????
Nyugalom!
Ha OTP-n adják fel, akkor ma beérkezik a számlára, csak a levél nekünk, hogy ki fizetett, érkezik meg lassan. És a csigaposta miatt nem tudunk pontos határidőt szabni, és különben sincs fejleharapás programpont tervbe véve a táborvezetők részéről (tudtommal ).
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Milendoria
- Nem elérhető
Az első részletnél sem számították a határidőt pontosan, tehát biztosan nem lesz semmi gond.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Aranna írta: Meg ugye mindenki egymáshoz fog rohanni hogy így szeretlek úgy szeretlek és onnantól fogva végig egymással fognak lógni és mi újacskák meg csak pislogunk nagyokat ( én személy szerint a sarokból) !
Persze hogy egymáshoz fogunk rohanni, de attól még Veletek is törődünk mert mi is szeretnénk ám új barátokat! És ezt nem csak a mgam nevében mondom, több régiről tudom hogy nagyon segítőkész lesz! Nyugi már!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Aranna
- Nem elérhető
Suhifarok írta: Aranna: a póló festést Brisa leállította, aszondta jobb, ha mindnyájan együtt csináljuk a táborban, úgy mindenki ismerkedhet, nem csak néhányan, és asszem igaza van!
Egyébként meg (vicc, hogy én mondom, de kérem, egy tali van a hátam mögött) ne félj már ennyire!! Hidd el, hogy nem hagyunk magadra, egy percre sem!! Majd egy szobában leszel velünk, igyekszünk majd megoldani egy nagy rohammal! És itt mindenki aranyos, hidd el, szerintem a táborban már szívesen beszálsz a kivitelezésbe is, nem csak a tervezésbe!! Én is egyre jobban legyőzöm a félelmemet (szal...hülye lettem! Hm..ezt itt szerintem sokan észrevették már), tarts velem!!!
De szépn is lesz amint az egész Thingol talpig festékesen fetereng a röhögéstől, "ismerkedés" címszó alatt...ez a gondolat valahogy megnyugtat...
Suhi: majd megkereslek és dumálunk mertha te ilyen laza vagy az teljesen jó, mert attól én is lazulok! Sajna már lígérkeztem Thaurékhoz szobába, de ez nem akadályoz meg abban, hogy esetrleg átmenjek hozzátok dumálni! Meg amúgyis! Én is eléggé hülye vagyok! Ezt egyesek bizonyíthahtják is ! Egész konkrétan én attól félek hogy mivel ez a MTT egy iszonyatosan összeszokott társaság ( Kultúrális Egyesület) és bizonyára nehéz "bekerülni"! Meg ugye mindenki egymáshoz fog rohanni hogy így szeretlek úgy szeretlek és onnantól fogva végig egymással fognak lógni és mi újacskák meg csak pislogunk nagyokat ( én személy szerint a sarokból) ! Mondjukez tuti nem így van ahogy én mondom, de attól még eléggé oda vagyok meg vissza... de majd úgyos lenyugszok! majd nyugtatnak vonaton meg mindenhol! Meg ha a Pécsiek hajlandóak lesznek észrevenni azt amit beírtam, akkó majd talizok velük és az is egy előrlépésnek számít...vagy mi...
- kriszana
- Témaindító
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A Rendek számát bővítettük, így az alábbi felosztás született:
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Csele
- Nem elérhető
Szerintem jobb lenne, hogy ha mindezeket a másik három topicban beszélnénk meg, mert bárki is lesz a moderátorunk, mire ezt mind szétválogatja, megőszül....(szerencsére engem nem fenyeget a veszély, hogy az legyek! )
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Egyébként meg (vicc, hogy én mondom, de kérem, egy tali van a hátam mögött) ne félj már ennyire!! Hidd el, hogy nem hagyunk magadra, egy percre sem!! Majd egy szobában leszel velünk, igyekszünk majd megoldani egy nagy rohammal! És itt mindenki aranyos, hidd el, szerintem a táborban már szívesen beszálsz a kivitelezésbe is, nem csak a tervezésbe!! Én is egyre jobban legyőzöm a félelmemet (szal...hülye lettem! Hm..ezt itt szerintem sokan észrevették már), tarts velem!!!
- Aranna
- Nem elérhető
Szvsz amit Suhifarok mondott, hogy tábor előtt megcsinálja a pólót az aki tudja tök király ötlet, legalább kevesebbet kell vesződni azoknak akik a táborban csinálják pl perme! Akik tudnak szvsz üljenek össze és csinálják meg a sajátjukat, megkönnyítik a Thingolok pólós topicját a táborban... ! Amúgy meg THINGOL RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja és legyenek rajta tünde betűk!!Lehet h picit nehéz lesz megcsinálni, de akkor is...elvégre tündék vagyunk... na jó, csak elvileg... vagy mégsem?... na jó, perme befogta ...
Amúgy milyen zászlóról van szó? ( perme még kezdő MTT ügyben meg valszeg le is van maradva... )
Erda niire te lennél a Thigolok megmentője ha csinálsz ilyen überprofi tengwa sablont!!! Persze perme csak szövegel, és tenni nem tesz semmit, de mint mondottam jelenlegi állapotomban ELÉGGÉ bevagyok sz*rva a tábor miatt, tengwa táblázatom nincs a gépen ( jelenleg a gép sem müxik ), szóval perme csak a tudatot tudja befolyásolni és bíztatni meg ötletet adni is próbál, hátha hasznomat veszitek, azt leszámítva h perme tök béna mindenhez (ami állítólag nem igaz, és Veanne azt mondta h ha még 1szer ilyeneket mondok hozzám vág valamit... )!
Amúgy szürkére kék...hát nemtom...attól függ h milyen kék... mert szvsz ha királykék akkó inkább a halál... milyen a királykék a szürkén?! Hol abban a félhomály?!Amúgy szvsz maradjunk meg a "mindenkinek ugyanolyan színnel festünk a pólójára" topicnál...már ha összetartás meg egy nép meg minden...szóval ja...ööö...mit írok itt össze vissza??...na mind1...
Csele: szvsz nem lenne probléma neked sem ha tengwákat írnánk, mert 1 idő után úgyis vágnád h ki kicsoda és tuti rád ragad vmi ! (na jó, pont perme pofázik?!...)
Morganától: Idézet:
Másodjára : már most elkezdhettek gondolkodni azon, hogy miként látjátok majd el a Pohárnoki Teendőket, mikor is egy ebédet segítetek felszolgálni valamilyen kis hangulatkeltő műsorral (hogy ez pontosan mi lesz, az Rátok van bízva)!
ezt nemtom kiírta, de pusszantom! Ha sikerül valéamilyen szinten engem is megnyugtatni és felvíditani (perme ugyanis nagyon parázós a táborral kaposban) én is nagyon szívesen beszállok!!!!!!
Morganától: Idézet:
Harmadjára : Azt is tudjátok már, hogy egy este egy szép előadás keretében kell fellépnetek a többiek előtt. Az előadás pontos támáját majd később tudjátok meg, de addig sem árt, ha utánajártok Népetek történetének, szokásainak stb. (Ajánluk minimum a Szilmarilok el- illetve újraolvasását! naaa, legalább a megfeleő passzusokat!... )
perme mindenképp elolvassa, és be is száll, ha nem fog félni annyira...majd meglátom...de ne haragudjatok ha nem fogok beszállni és itt meg azt mondom h lehet, de nagyon félek...télleg...nemtom merni fogom-e...szóval ezért előre is bocs...ha esetleg nem szállnák be...de a műsor megtervezésében nagyon szívesen segítek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy meg kicsike változtatás a bemutatkozásba: Lehet hívni Violának is, de szvsz jobban örülnék soksok Arannának (szokni kell a nevet, meg amúgyis) ! Szóval köszi előre is!
Tudom h ezt már mondtam, de sokat segítene ha a Thingolok valamilyaóen szintem berántatnának ebbe az egész tábor feelingbe, mert perme bagyon fog félni és zavarban lesz, viszont ahogy ismerem magam a közvetlenségre lazulok mint állat meg ha érzem h figyelnek rám és tudják h ott vagyok és törődnek az újakkal is akkoris!Szóval a pécsi Thingoloktól kérném ezt az apróságot, márhogy már a vonaton -akik azzal jönnek pécsrő- próbáljanak élesztegetni! Előre is köszönöm mindenkinek, mert tudom h Rátok számíthatok, Drága Thingolok !Na mindenkinek további rulzokat és a pécsieknek: JÚLI 9-ÉN PÉCSI ÖSSZERÖFCSIT TARTUNK! SZERETNÉNK HA MINDEN PÉCSRŐL MENŐ ELTUDNA JÖNNI!!! SZÓVAL DÖNTSÉTEK EL HOGY PÉCSRŐL MENTEK-E VONATTAL ÉS HA IGEN SZÓLJATOK NEKEM ( lehet privit írni, ha vagyok chaten lehet szólni, és a melda@freemail.hu címre lehet írni ) VAGY RYANÁNAK! "TERVEZETT" PROGRAMOK:
- MEGBESZÉLNI H MIKORI VONATTAL MENJEN A BANDA
- VONAT INDULÁS ELŐTTI TALÁLKOZÁS MEGBESZÉLÉSE
- ISMERKEDÉS EGYMÁSSAL ( kérek mindenkit, hogy mivel valszeg ismerik 1mást a pécsek, a pécsi újak megismerésére is hangolódjanak rá -mivel én is új vagyok, szvsz minden új nevében szólok...vagy csak énvagyok az 1etlen pécsi új??- szóval ismerkedés) ÉS TERMÉSZETESEN AZ ELMARADHATATLAN HÜLYÜLÉS MTT MÓDRA !
KÉREK MINDENKIT HOGY AKI TUD MÉG MÁS PÉCSIRŐL AKI PL NEM THINGOL ANNAK IS SZÓLJON! ÉS MINDENKÉPP JELEZZETEK! Ezt már leközöltem az MTT nyári tábor topicban csak nemtom h mennyure vették észre szóval ide is beszóltam!
Na jók legyetek, mindenkinek sok pussz! majd tali, kivel itt, kivel ott !
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
az előadással kapcsolatban nincs konkrét ötletem, csak hirtelen bevillant Thingol és Melian egymásra találása, ami az egyik kedvenc részem a Szilmarilokból átnézem a könyvet, aztán hozok konkrétabb ötleteket is
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- csudi
- Nem elérhető
Orulok a sok dadanak... Lehet, hogy nagyon siraly nyari szabim lesz? Es a dadaknak meg nem? Lent dekkolok estenkent a kocsmaban, meg ilyenek?
Na, megnyugtatasul ket elegge onjaro leanyzorol van szo. Meg ilyen szofogado fele jokislanyokrol, legalabbis ahhoz kepest, hogy en milyen voltam anno... Igaz, egy lelkeben idonkent ork mamanal nem art szot fogadni, burarum. (Khm, ez most lehet, hogy identitaszavar a javabol.)
2. level: nekem meg sehol semmi! Mi van benne?????? Nekem is!!!!!!!!!
Cimer: Thingolnak elvileg van hivatalos is nem?
- Brisa
- Nem elérhető
egy ötletelős (Ötletek)
egy ismerkedős (Bemutatkozások)
és egy beszélgetős (Beszélgetések)
(És ha nagyon uncsizol, az eddigi hozzászólásokat áttehetnéd a megfelelő topikokba. )
Az eddigi ötletek nagyon tetszenek. Csak így tovább.
Na jó, mentem a Balcsira... Pá-pá
Brisa
- Suhifarok
- Nem elérhető
- kriszana
- Témaindító
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Sziasztok:-)Brisa írta: Milendoria, az ötlet jó, csak az a bibi, hogy még nem tudok új topikot nyitni. Még mindig nem kaptam meg a moderátori jogot ide.
FONTOS! Én szombaton (jún. 26.) elutazom egy hétre a Balatonhoz, ahol nem lesz net. Júl. 2-án, pénteken fogok hazajönni. Arra szeretnélek titeket megkérni, hogy amíg távol vagyok, ötleteljetek sokat. Ha hazajöttem összeszedem az ötleteket, és döntünk közöttük.
De kérlek, a döntésekkel várjatok meg engem. Vannak ugyanis olyan dolgok, amikről nem tudtok, de nekem figyelembe kell vennem.
Ti is pihenjétek ki magatokat, mert a tábor nem arról híres, hogy jó nagyokat lehet ott aludni.
Puszi mindenkinek
Mondjátok, meg, hogy milyen új topikra lenne szükségetek, és megcsinálom én nektek, addig is, míg Brisa haza érkezik a nyaralásból. És ha kérdésetek van bármivel kapcsolatban, szivesen válaszolok, ha tudok, rendben?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Nimashilin
- Nem elérhető
A pólókészítésben permí is benne van, az üvegfesték nagyon jól megfogja az anyagot. Csak egy kicsit költséges, de ha nincs más...
Milendoria: Én hozni fuvolát! Móka lesz.
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Csele
- Nem elérhető
Mégegy ötlet a vendéglátáshoz: meg lehetne úgy csinálni, hogy ez egy igazi királyi vendégég legyen: asztalfőnél Thingol és Melian (ha nagyon poénosra akarjuk venni, itt is lehetne: Melian mindenre figyelmezteti a királyt, de ő semmire sem hallgat és megjárja), meg persze Lúthien, hogyishivják a dalnokot?, Celeborn és Galadriel is itt élt. Szóval lenne egy szép vendégfogadó társaságunk.
Doriathi menü összeállításán is lehetne gondolkodni (gyümülcstea?).
Most már télleg megyek, s megnézem a Szil-t, meg a HoME-t lecsóróm valahonnan a netről.
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Suhifarok
- Nem elérhető
Csele írta:
Én is éppen azon gondolkodtam, hogyan lehetne megoldani.(Suhi, lehet, hogy Túrin egy legendából ismeri a fejbekólintást?)
Saját ötlet: Valaki fejbevág valakit, erre Melian: "Van egy olyan érzésem, hogy ez nem az utolós alkalom...".
Csele, ez jóóóó!!!!!!
El tom képzelni, hogy nyugisan sétálgatunk az asztalok között, koszorúval a fejünkön ( ), és adogatjuk a miruvoros poharakat egy szál virággal, minden csöndes, talán megy vmi jó zene, oszt a háttérből szép ordibálás, majd kupa csapkodás, azt Melian beszólása....
Télleg hangulatos...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.