- Köszönetek: 0
Haleth - Tábori előkészületek
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kompromisszumos megoldásként javallom a házi gyártmányú (mer azé mégiscsak kreatívkodni kéne) „Athelaszos” kendőt. Az Athelasnak mint tudjuk gyógyító a levele, és Haleth népe híres volt a gyógyítás terén is. Ha esetleg hasonlít valami más növényre, hát pech. Lehetne pl. narancssárga kendőre festeni (az jól megy a zöldhöz).
Elég építő jellegű?
u.i.: mindent meg lehet ideologizálni, csak akarni kell.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
need more brainz. yourz. now.
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Akkor én ezennel jelzem,hogy szeretnék menni. [size=9:3acdey80](A Kossuth mozi az ugye az,ami a Nyugati mellett van?[/size] )Brandir írta: Hétfői Shrek 2 nézés: Ugyan pont arra az időpontra szerveződik egy össznépi filmnézés, de továbbra is javallom a CsapatMúvít. Hétfő július 5. (11 nappal tábor előtt) 18 órakor a Kossuth moziban. Találkozó negyed hatkor, háromnegyed óra Csoportosulás. Plíz jelezzen mihamarabb aki jön, a jegyfoglalás miatt.
Az össznép is a Shrek 2-t akarja megnézni?
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- elodyke
- Nem elérhető
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
na, gyerünk, szavazzuk le!!!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Brandir
- Nem elérhető
Hétfői Shrek 2 nézés: Ugyan pont arra az időpontra szerveződik egy össznépi filmnézés, de továbbra is javallom a CsapatMúvít. Hétfő július 5. (11 nappal tábor előtt) 18 órakor a Kossuth moziban. Találkozó negyed hatkor, háromnegyed óra Csoportosulás. Plíz jelezzen mihamarabb aki jön, a jegyfoglalás miatt.
S.P.Q.L
- szörcsög
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- elodyke
- Nem elérhető
és megveszi azt a nemtommennyi cannabises kendőt akkor bennevagyok egyébként nem fogok utána szaladgálni..
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
na jó, persze ilyen alapon az állítólagos 'természetvédelmünk', vagy mi a fenénk is politika
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Stara
- Nem elérhető
A csapatot elnézegetve,van néhány ember,aki még nem nem tűnt fel a topikon. Róluk lehet tudni valamit? Csak azért,mert nekik lesz rosszabb,ha az előkészületekből kimaradnak.Meg,ha kitalálunk valami külön dolgot,akkor ők nem fogják tudni.
A kendő csuklóra kötve szerintem is jó lenne,csak,szóval,nem tudom,hogy a cannabis mennyire illik a táborhoz,bár ha elrettentés akkor nekünk biztos el fogják nézni.
- elodyke
- Nem elérhető
kis lustiGaladh írta:
_Phelan_ írta: Szal... mi vagyunk a zöld polósok.... 2 ötletem van.... mindenkinek veszünk egy Cannabisos kendőt.... ( zöld az is... ) Vagy polónkra firkáljuk hogy Legalize it ... mindezt persze csak elrettentéskép gondoltam... várom msok agyament ötleteit is
jó ötlet!!! Mindenkinek legyen a csuklóján egy cannabisos kendő, sztem az tökjól néz ki, meg nekem legalább már nem kell beszereznem :biggrin2:
- Prérifarkas
- Nem elérhető
_Phelan_ írta: Szal... mi vagyunk a zöld polósok.... 2 ötletem van.... mindenkinek veszünk egy Cannabisos kendőt.... ( zöld az is... ) Vagy polónkra firkáljuk hogy Legalize it ... mindezt persze csak elrettentéskép gondoltam... várom msok agyament ötleteit is
jó ötlet!!! Mindenkinek legyen a csuklóján egy cannabisos kendő, sztem az tökjól néz ki, meg nekem legalább már nem kell beszereznem :biggrin2:
Galadh
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Niph
- Nem elérhető
Na a taliról lemaradtam mert ma szigorlatoztam!!
Én megprobálkozok írni himnuszt aztán pénteken megprobélom felrakni ide! De ne számítsatok valami nagy durranásra
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- kriszana
- Témaindító
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Igen, a többi csapat is ilyen lekes És ezt nagyon jó látniStara írta: [size=9:auc8akht]A többi csapat is ilyen lelkes?[/size]
Amúgy mit néztek a moziban?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Stara
- Nem elérhető
A címerünknek mennyire kell hasonlítania az eredeti címerre,csak pl.színeiben vagy úgy egészben?
Ez a megkülönböztető jelzés dolog tetszik.Egyenkendő? (nem csak fejre lehet kötni) Karszalag?(ld.Kontroll) Zöld arcfestés?(ld.Shrek,bár minden nap kissé gázos lenne ) Most kifogytam a hülye ötletekből,de majd gondolkodom még.
Jó mozizást,bármit is néztek!
[size=9:zv9fyz17]A többi csapat is ilyen lelkes?[/size]
- elodyke
- Nem elérhető
minel többen probaljunk eljönni
- Brandir
- Nem elérhető
A fő elv, hogy amiről csak lehet döntsünk közösen, és csináljuk meg együtt még tábor előtt.
Csapathimnusz: Jó lenne, ha lenne. Verselni tudó emberek írhatnának egy rövid dicsőítést Halethről, vagy Brethil erdejéről. Remélem Valaki vállalja a megzenésítést? Jó lenne egy induló is, ami vetekedik Pók szösszenetével (vagy az). Lehetne, itt akár a zenére írni a szöveget.
Címer és zászló: a muszájdzseki mint zászlóforma nem rossz ötlet, de a címernek emlékeztetni kellene az eredetire. A címerről jó lenne jövő hét közepéig dönteni, és akkor még lenne időnk a tábor előtt megcsinálni a nagy (1*2 méteres ) csapatzászlót. Ha valakinek ötlete van, az linkelje be a rajzát. (Nem a rajz szépsége számít, hanem a motívum.)
Sátorlakók: Jó lenne, ha a csapat tagjai egy kupacban állítanák fel a sátrukat. (ez a csapatból 13 fő) Sokat dobhatna az összképen, ha csinálnánk kis zászlókat is, amiket ki lehet tűzni a sátrakra.
Mi mind egyéniségek vagyunk: Kitalálhatnánk valamit, ami a póló színén kívül megkülönböztet minket a többi csapattól. (Ilyen volt tavaly pl. a Dúnadánok fejkendője)
Haleth népének történetét mindenki frissítse föl. Egy rövidebb összefoglaló nemsokára ide is fölkerül. Ugye Bölcs?
Filmajánló: A bemutatkozásokat olvasva (a keddi mozizás mellett) ajánlom figyelmetekbe Kitano Takesi filmjét, a Szamuráj-t. (Uránia Nemzeti Filmszínház) Szerda (június 30.) 20:30, fél kilenc. A rendező és a film címe alapján sok vérre, és gyönyörű képekre lehet számítani.
Vagy ha addig valaki nem nézné meg, vagy újranézné velünk jövő hét hétfőn: SHREK 2
S.P.Q.L
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
szörcsög írta: Mozi: Kedden 13:00 Corvin mozinál wazze
Gyertek sokan!!És szóljon aki jön!! azt nem tudjuk mit nézünk....
de ha van 5let akkor azt is lehet mondani!
- gillz
- Nem elérhető
akkor mikor mozizunk?
need more brainz. yourz. now.
- kriszana
- Témaindító
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A Rendek számát bővítettük, így az alábbi felosztás született:
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
felőlem lehet több tali is, részemről OK
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- szörcsög
- Nem elérhető
Gyertek sokan!!És szóljon aki jön!! azt nem tudjuk mit nézünk....
de ha van 5let akkor azt is lehet mondani!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Vale meldák!Én már nem leszek táborig!Remélem,minden hír eljut hozzám
As melme Nimroccollo
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Lenne rá érdeklődés, ahogy elnézem
- Adelard
- Nem elérhető
Nah, én is írok vmit... először is nagyon örülök h ebbe a csapatba kerültem, bár ennyi nem normális embert már régen láttam együtt ( öö.. mikor is? ma hajnalban ? )
Na, rólam azt kell tudni, hogy nicknevem Adelard, (mint a mellékelt ábra mutatja ) 18 éves vagyok, miskolci, és lány (ez a nicknevemből sokaknak nem derül ki, ugyhogy szeretném már itt tisztázni ) 2 éve látogatom a fórumot,többé-kevésbé rendszeresen. hozzá is szólok néha...talikról már legtöbben ismerhettek. Kissé visszahúzódó vagyok, kevésbé kreatív, de annál lelkesebb, és veletek minden hüyleségben kész vagyok résztvenni! közös énekelgetés, zenélés rulzz. jómagam csak furulyán játszom, azt is elég rég gyakoroltam már de táborra felelevenítem tudásomat
Ismertetőjelem: Normális fénykép még nem készült rólam .. abszolút nem vagyok fotogén alkat. viszont jómagam szivesen fényképezek
(remélem ezúttal sikerül is előhivni a képeket nem úgy mint tavaly táborban ) továbbá imádok túrázni, meg egyébként is eléggé természetkedvelő egyén vagyok.nagyon szeretek azonkivül olvasni, sportolni, (tollas, íjászat, stb meg tulképp minden csak a focit nem szeretem) és mindenféle filmet nagyon szivesen megnézek!! közös mozi felőlem is jöhet, nekem legjobb lenne szerdán
na, egyelőre ennyi kérdésekre, privikre szivesen válaszolok
puszi
Adelard
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- szörcsög
- Nem elérhető
de akkor kik jönnek?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.