- Köszönetek: 0
Haleth - Tábori előkészületek
- elodyke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
milesz velünk abban a 10 napban ha te már most kezded DD
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Gumipók
- Nem elérhető
remek dolgokat olvastam itt fel-le...Pink Floyd, Szinti, Gitár, Ének, ezekre én is vevő vagyok
egy gitár és egy +szinti a részemről is jön (de csak ha Jacopo nem játszik rajta Tarját ::: (nehogy az asztal alatt kelljen keresgélni a billentyűket) :::
Egyébként tudtátok-e:
Haleth lettem, vagy hal letthem-e.
Nem tehettem halat lébe, ha lé letthem,
De ha lethtem is hal, Halethes hal letthem-e vagy halath etthem lébhen?
Nemérthem.
De Halethes halak lhében halászó Letthek ellen leghfeljebb fejet lelhetnek.
Lehettem Hal, vagy Halász,
Halethek, Letthek ehetnek,
De nem félhetek, MERT A HALETHEK NYERNEK!
Előre is bocs a lekapart tapétákért :::))
pussz,
Pók
- Niph
- Nem elérhető
Én is a ti csapatotokba kerültem! Nem ismerek senkit! :bawling: :bawling:
Én hozok dalszövegeket meg saját írás! Ja az énekhangomról inkább nem beszélnék!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- szörcsög
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- elodyke
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- gillz
- Nem elérhető
hangszer? nézzük
1 db hegedű, 1 db írfurulya, 1 db "sámándob", és talán, ha kell gitárt is, bár az ahogy elnézem lesz dögivel. Meg esetleg normál furulyát is hozok.
akkor tanuljunk Pink Floydot? rendben, megnézem, mit lehet ott hegedülni meg persze éneklek is.
népdalgyűjtés ezerrel, elodyke!!!! viszek kis füzetet, abban van kottás is, meg amúgy is kell.
hm... nem csinálunk előre dalosfüzetet, benne magyar és ír népdalokkal, illetve válogatott "könnyű" zenei számokkal? [size=9:3v9mhwax](republicot nem vállalok!)[/size]
need more brainz. yourz. now.
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Amenyibben a 2odgitár kimerülhet egy E és egy Em akkordban hozok gitárt és vállalom PPP Egyébként is hozok, leginkább hölgyeknek megfelelő akusztikus gitár, mivel nem túl nagy darab. Sajnos az elektromos gityóm nem lesz meg addigra Éneklésbe én is beszállok átánikacaj:
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- elodyke
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: kéne írjak valami darabot addig énekhangra, gitárra, hegedűre, és zongorára na majd megkísérlem már ha lenne kedvetek hozzá egyáltalán
héé wazze lesz egy citerám!
furulya lesz sok esetleg azon is vmit
meg énekelek
meg meg mittomén mit vigyek??
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Érdeklődés szintjén,az mennyi,csak hogy mire készüljek?Brandir írta: Néhány információ a csapatról a mihez képest:
- a miénk az egyik legfiatalabb csapat (átlagéletkor alapján)
Egyébként én viszek egy sípszerű izét, aminek szép hangja van (legalábbis nekem tetszik),olyan madárhang-szerű.
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Szvsz vmiféle kamarazene legyen,de kell szöveg is Angwennek
Össze kéne szedni a hangszereink listáját.(pl Elodyke mit hoz?)
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
megkísérlem majd, majd mondom, hogy mi van, aztán ha nem tetszik, legfeljebb kivágjuk a kukába
van valami ötletetek arra vonatkozólag, hogy milyen zene legyen? legyen-e szövege/mi? stb, etc, mittudomén... vagy legyen egyáltalán?
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Eleira
- Nem elérhető
Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: kéne írjak valami darabot addig énekhangra, gitárra, hegedűre, és zongorára na majd megkísérlem már ha lenne kedvetek hozzá egyáltalán
JACOPO!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O
HÁT PERSZE H VAN!
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Angwen írta: Nimrocco: egy háromnegyedes hegedűm van, álltartó nélkül. Ha esetleg megfelel... (és ha sikerül engedélyt kérnem az elvitelére valamint egészben leszállítanom...) Én is hozok furulyát, meg egy fife nevezetű érdekes mutánst (a furulya és a fuvola sajátos keveréke). ÉNEKLÉST MINDEN MENNYISÉGBEN VÁLLALOK!
Jó lenne a hegedű,ha engedélyt kapsz akkor hozok álltartót
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
„Brandir mint csopvez.. majd mondaszegykét instrukciót vagymi”
Első és legfontosabb instrukció, hogy mindenki érezze jól magát és egymást a táborban.
A programok azért lesznek, hogy még esélyünk se legyen unatkozni, de mivel nem kell mindent mindig mindenkinek csinálni, nem kell aggódni a túlhajszoltság miatt. Lesz idő zenélni, mulatozni, focizni, egymás idegeire menni. (aludni meg ki akar majd?) Emberek vagyunk, Haleth harcos népe (ugye Galadh?).
A tavalyi táborhoz hasonlóan, idén is lesz (sőt most több) kvázi kötelező program. De ennyi kreatív emberrel ezeket sec-perc alatt megoldjuk. Ha ezek között nem lenne elég hülye feladat, csinálhatunk mi is
Néhány információ a csapatról a mihez képest:
- a miénk az egyik legfiatalabb csapat (átlagéletkor alapján)
- mégis az egyik legtöbbet olvasott (egy főre jutó Tolkien művek száma)
- és a legkevésbé MTT-s
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- elodyke
- Nem elérhető
/me most elképzeli ahogy kést sor közt.. pumpálgacc :D
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Alkalmas eszközöm is van rá, Elődtől nemrég kaptam egy WC-pumpát. Azt hozzam Táborba szerintetek?
- elodyke
- Nem elérhető
/me minden huje feladatot elvallal
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Lamorak írta:
Jacopo Belbo írta: Lamorak, ugye majd játszunk Pink Floydot?
Hozol zongorát? Én viszek gitárt. Akkor ki kéne találnom, mit tudok. Amúgy persze, játszunk mindent, amit csak tudunk, Hiperkarma, Tom Waits, Nick Cave, Lou Reed, Velvet Underground, ami jön. Örülök ennek a csapatnak, ez jó lesz.
ühüm, a szintigond úgy tűnik, megoldódik
jah, és hamarosan megleszek a hpk-zongiátirattal is... az érdekes lesz
- Lamorak
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: Lamorak, ugye majd játszunk Pink Floydot?
Hozol zongorát? Én viszek gitárt. Akkor ki kéne találnom, mit tudok. Amúgy persze, játszunk mindent, amit csak tudunk, Hiperkarma, Tom Waits, Nick Cave, Lou Reed, Velvet Underground, ami jön. Örülök ennek a csapatnak, ez jó lesz.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Lamorak, ugye majd játszunk Pink Floydot?
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- szörcsög
- Nem elérhető
ok szinti van a többit meg megbeszéljük:)
Gal: egyetértek előddel tök jo h te is ittvagy
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- Eleira
- Nem elérhető
Úgy néz ki én is itt fogom "boldogítnai" a népet! (Jesszus már sajnállak titeket emiatt... )
Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.