Curufin - Tábori előkészületek

Több
20 éve 6 hónapja #206455 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Halihó újra itt! :)
Bocs, hogy eddig nem írtam, de elromlott a netem, és most is máshonnan netezek...

Szal, jelentem, teljesen kész vannak a medálok, már az égetésen is túlestek, és élnek és virulnak! Minden nap ott pislognak rám az asztalomon a tűzzománc-műhelyben... :wink: Remélem, hogy jó lesz, meg tetszeni fog, mert beleadtam a lelkem, és igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni... :)
Lau, köszi, ha utánanézel a bőrnek! Nekem ma eszembejutott egy másik alternatíva: mi lenne, ha nem bőrből lenne az akasztója? Hanem mondjuk piros fonálból? Bár tény, hogy egy mezei hímzőfonál túl vékony... És ha bőr, akkor mi lenne, ha piros bőr lenne? 8) Igyekszem kitalálni, vmi megvalósítható piros cuccot... Mondjuk a fonalat lehetne duplán venni és akkor már jó lenne... Csak mondjátok mi legyen, mert úgy csinálom/veszem hozzá a cuccokat! :)

A pólóra mindenképp találjunk ki vmit!! Tényleg, az alkoholos filcet ki lehet mosni? Bár úgy is tervezem, hogy beszerzek vmi textil filcet... 8)
Sil, te vagy a szakértő, hiszek neked! :wink: Szal akkor a 2.címer lesz? :?:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205473 Írta: Pippin
Pippin válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Na, most jöttem vissza a boltból, vettem fekete fonalat! (meg egy pirosat is tartalékba, bár az volt itthon) :)
Meg beugrottam a kínaiba is, hogy vegyek piros pólót, és amint ott nézelődtem, keresgéltem, egyszer csak feltűnt, hogy éppen egy Nightwish szám megy. :D Nem is tudtam hogy a kínaiak szeretik a Nightwisht :)
Egyébként az baj, ha a piros pólón van valami minta (pl. egy virág) :?:
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205414 Írta: Pippin
És Panni, te hány szálast csinálsz? 6-8?
És felváltva van a piros és a fekete?
Én 9-et be tudok vállalni, mert 9 forduló lesz a versenyemen, és mindig délelőtt játszunk, úgyhogy minden du. megtudok egyet fonni. :)
Oks? :)

Pippin

[size=9:1jzewfnx]U.i.: Türelmesen várom a leveled! :) De asszem már csak tábor előtt 3 nappal fogom tudni elolvasni, merthogy holnapután megyünk Miskolcra :) [/size]
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205386 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Esetleg egy sátrat fel tudok ajánlani, de nálunk már teltház van. (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205359 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Kedves SÁTRAZÓ csapattársak!
A táboros topicban már megkérdeztem, de azért ide is beírom. Nincs valakinél hely a sátrában egy személy részére? Ha van, írj privit! És ha tudjátok, kik sátraznak, kérdezzétek meg tőlük is! Kérlek, segítsetek! Nagyon fontos lenne.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205341 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Én is az egyirányúnak álltam neki, me' egyenlőre még csak ezt a fajtát próbáltam ki, és a össze-vissza mintás szvsz is nagyon lassan halad. Egyébként én még mindig nagyon szívesen magamravállalom az egészet, legalább nem unatkozok otthon, és élvezem, amit csinálok. Meg így a tesóimat se kergetem az őrületbe :twisted: Ugyanis minnél jobban elfoglalom magam, annál kevesebbet szekálom őket, hogy kezdjenek már valamit magukkal, és ne csak a számítógépen lógjanak... Egyébként én már az összes fonalat megvettem hozzé ;) Készültem... :D

[size=9:3i55w3sv]Ui.: Pippin, szépen lasan de most má' fogok válaszolni a leveledre :oops: [/size]

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205229 Írta: Pippin
Sziasztok!

Végig olvastam az eddigi 4 oldalt, szerintem nagyon jó ötleteket írtatok! :)
Karkötő-csomózásban én is tudnék segíteni, mert ez az egyik hobbim, és imádom, meg minden :D , csak az a probléma hogy nincs itthon fekete fonalam :? :roll: . De majd holnap lemegyek boltba és veszek (ha tudok, dehát csak lesz már fekete!). :roll:
Egyszerű egyirányú mintára gondoltatok (ill. Panni), mert én tudok olyat is hogy 2 irányból megy befelé. De az sokkal lassabban halad, úgyhogy az egyirányút támogatom! :)
És szvsz egyeztetni kéne hogy ki hány karkötőt csinál, mert azért fölöslegesen dolgozni senki sem szeret, meg ilyesmi... :roll:
De 2 napon belül kéne megbeszélni, mert én 4.-én délben elutazom 10 napra, és nem leszek netközelben. :!: Aztán meg már rögtön ott a tábor! :)

Pippin

Ui.: Panni, úgy örülök, hogy megint egy csapatban vagyunk! :D :lol:
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205010 Írta: brokkoli
perme festett az egyik piros pólójára Curufinc címert, hétvégén lefotózom, és megmutatom, ok? (:
Szerintem egész jó lett (: Ha van rá igény, akkor kis piros anyagdarabokra festhetek, és legfeljebb rávarrjuk a pólókra, na? (:

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205000 Írta: Panni
A karkötők lassan de biztosan jó úton haladnak... 2 már meg van :) nem csomózom mégb össze őket, nehogy a mérettel gond legyen :) Amúgy elnézést kérek, hogy kétszer került fel a hozzászólásom, nemtom, hogy miért, de a másik topicban is ez volt, csak ott még időben észrevettem ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204939 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
a polora majd mindenkepp rafesthetnenk a cimert! tenyleg jol nezne ki!

lassan nyithatunk egy Curufin (c) Gift Shopot :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204910 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Hát, én a tűzszínekre szavazok (piros, narancssárga... és némi fehér, mint Fëanor csillaga)... Feketének elég szvsz a kontúrok, az bőven ellensúlyozza. Azért is csináltam a címerterveknek piros hátteret, hogy lássam, mennyire megy majd a piros pólóhoz... :wink: A noldák egyébként különösen nagy hangsúlyt fektettek a címerekre, szóval a szabályosság alapkövetelmény, szvsz... Fëanor Csillaga meg ilyen, ezen nincs sok variálnivaló [size=9:1rtqjv2l](bár még lennének plusz sugarak is, mint a tolkien.hu főoldalon a menü tetején a csillag, de az már szvsz túlzás)[/size]...
(Egyébként el is kezdtem egy karkötőt fűzögetni, gyöngyből... Háromszínű, piros-narancssárga-sárga, és olyan kis egyszerű, térbeli, spirálos...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204896 Írta: Inczy
A színeket döntsétek el, nekem mindegy, én már megcsináltam a medálokat, ma vééégre befejeztem! :D :D :wink: Najó, holnap még ki kell égetnem, de az már nem vészes, de azért szurkoljatok! 8)
Felagund, későn szóltál... :( Csak egy mezei 'C' betű lesz benne, és az is zölden. De az a legkevesebb, bármilyen alkoholos filccel át lehet a 'C' betűt színezni más sötét színre. De a zöld sztem jó, mert a tündék úgyis szeretik a természetet, a zöld meg ugyebár a természet színe... :wink:
De főleg a tűz színeit tartalmazza a medál. 8)

Tökjó, lesz medálunk is, meg karkötőnk is meg sok jó cuccunk! :wink:
Én is nagyon szorgalmazom a 2. címert... 8) Amúgy, ha kevésbé "szabályos" a címer, az gond? Tehát nem ennyire precíz, egyenes vonalakból tevődne össze a 8 ágú csillag, hanem olyan lenne minden ága, mind egy lángnyelv? Bár tény, hogy a Sil féle címert enyhén könnyebb rajzolni, és sokszorosítani... :D :wink: Najó, nem... 8) Szal akkor hogy kéne legyen? :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204708 Írta: brokkoli

Arden Borough írta: mit szólnátok a feketéhez második csapatszínként?
senkinek sem a színe... ;)

:D Megszólalt a rockker (((((((:

(bocs, de ez nagyon aranyos volt...)

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #204699 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Az arany nem jó választás, mert a tündék nem nagyon használtak aranyat díszítésre, de ha nagyon akarjátok...

Szerintem a vörös fehér sárga nagyon jó lenne...

Ja, Inczy: mit szólnál egy tengwar 'C'-hez? :deal:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204698 Írta: brokkoli
Oké, piros-fekete rulZ (: amúgy nekem már van egy piros fekete karkötőm.. (:
Egyébként tiszta punkos lesz ez a piros fekete, szóval szerintem a címerbe, meg a többi cuccba vigyünk majd aranyat is. A karkötőbe ne, mert gondolom nincs arany fonalad, a sárga meg hülyén néz ki (:

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204687 Írta: Panni
No, akkor szvsz megegyeztünk a színekben... Aki most nem írt hozzászólást, az sajna lemaradt a választásról, me' valamikor nekem is neki kell állnom, hogy kész legyen ;)
Nodlee, neked meg csak azt tudom mondani, hogy ha belekezdek valamibe, akkor azt akkor is végigcsinálom, ha beledöglök! :D Na jó, azé' meghallni nem fogok, nem menekültök meg tőlem ilyen könnyen :biggrin2: :mrgreen: :D
Jah, és akkor a színek szvsz piros és fekete lesz ha ez jó nektek. Egyébként ha a szimpla piros került volna szavazásra, akkor is lehetett volna két féle pirosból csinálni, egy sötétebből, meg egy világossabból :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204684 Írta: Panni
No, akkor szvsz megegyeztünk a színekben... Aki most nem írt hozzászólást, az sajna lemaradt a választásról, me' valamikor nekem is neki kell állnom, hogy kész legyen ;)
Nodlee, neked meg csak azt tudom mondani, hogy ha belekezdek valamibe, akkor azt akkor is végigcsinálom, ha beledöglök! :D Na jó, azé' meghallni nem fogok, nem menekültök meg tőlem ilyen könnyen :biggrin2: :mrgreen: :D
Jah, és akkor a színek szvsz piros és fekete lesz ha ez jó nektek. Egyébként ha a szimpla piros került volna szavazásra, akkor is lehetett volna két féle pirosból csinálni, egy sötétebből, meg egy világossabból :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204640 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Nno, népek!

Épp vizsgázok, úgyhogy sok időm nincs, de legközelebbre felkészülök Curufinból és az ő népéből (azért annyira arrogánsnak szvsz nem kell lennünk, mint ő volt, de azért a nemestündék nagy része bizonyos távolságtartással (lenézéssel) kezelte az emebereket, és egy kicsit a többi tündét is. Nem akarok gerjeszteni senkit, csak szólok :lol: ) A Sil tervezte második logót hiper preferálom, esetleg rá lehetne tenni a polóra, a piros szín úgyis adott, a többit kell csak ráfesteni.

Ezer bocsánat, de nagyon be vagyok havazva (mind vizsgailag, mind táborszervezésileg) úgyhogy nem nagyon tudok Veletek sok időt tölteni, de ígérem, hogy amennyire erőmtől telik igyexem segíteni ott és ahol kell.

Ja, és mobilon majdnem 0-24-ig elértek (azért ha hajnali 2-kor hívtok lehet, hogy morcos leszek)
0620-5660231

És csak így tovább, nagyon jó 5leteket láttam! :up:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204582 Írta: Laurelen
Fekete-voros nem rossz.... :twisted: esetleg itt-ott egy kis aranyat is belekeverhetnenk...

utananezek hol lehet normalis aron bort szeretni!

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204520 Írta: Inczy
Végülis nemrossz... Feanor fiai amúgy is olyan sötétek... :twisted: Nekem 8 8)

Cak úgy eszembe jutott, hogy asz egyik jelsző lehetne codálatosz isz... :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204516 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
mit szólnátok a feketéhez második csapatszínként?
senkinek sem a színe... ;)

Örökké nem eshet...
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204513 Írta: Inczy
Lau, én is szorgalmazom a vers és hasonlók szerzését! :wink: De ezen dologgal kapcs csak a háttérből fogok szurkolni, mert még sosem voltam képes egy normális verset sem megírni... :D Viszont a dalszerzéshez szívesen hozzájárulok (majd a táborban(, mert szoktam magamtól dallamokat kitalálni... 8)

Na, akkor a medálok folyamatban, kicsit átcsúszott a készítésük holnapra, és a Curufin feliratot csak egy mezei C betűre változtatom, ha nem gond... Rájöttem, hogy az nagyon drasztikus lenne, mmint időben meg munkában, és a C betűbe mást is bele lehet "látni"... 8) Mi lenne, ha kitalálnánk Curufin népének C betűs jelzőket? :wink:
Sil, azért gondoltam sárga csillagra, mert ugyebár tüzesre szeretnénk a címert is meg ilyeneket, és akkor a 8 ágú csillag úgy lenne, mintha lángok lennének. Igyekszem nem elszúrni. 8) Csak egy kérésem lenne... Vagyis még nem kérés... Szal kellenének bőrök a medálokhoz, hűhogy nyakba meg egyéb helyekre lehessen akasztani... Namost, hoz mindenki magának, vagy megpróbál vki olcsón szerezni, vagy mi? Mert ahol néztem, elég drága 1 szál bőr... :(

Panni, tökjó!!! :D :wink: Én is mostanában tanultam meg a csomózást, szal ha nagyon megunnád, akkor szólj és besegíthetek párban! :wink: Viszont a szín sztem is priso lehetne... De vmilyen színnel párosítva, nem? Ki kéne találni egy úgymond 2. (társ)színt a csapatnak, nem? Mert van a piros, OK, az a főszín, de csak állandóan mindig piros, az snassz :wink: Kéne egy 2.szín is... De mi legyen? Arany? Fehér? Vagy mi? Vmi olyasmi kéne, ami nem a többi csaoat színe... De ez csak egy ötlet! 8)

Rendek... Légyszi, drága tábvezeink, hintsetek el pár morzsát a rendi programokról is...! *kérlelő pillantás, angyali mosollyal*
Mert én is úgy vagyok, mint Sil, élek-halok az íjászatért, viszotn túrázni nem tudok, mert rosszak a térdeim, egyéb harcos cuccokhoz, meg enyhén nem alkalmas az alkatom... És még azt sme tom elönteni, hogy a Hárfa, vagy az Ékkő Rendje áll közelebb hozzám, mert naon szeretek kreatívkodni, de táncolni is... Viszont az egész attól függ, hogy melyik milyen... És nem lehetne kitalálni vmi Kiskaput...? :wink: Mondjuk tagcserét? Hogy mindig megkérdezni, hogy hány ember szeretne nem a saját Rendjének progiján résztvenni, azt megjegyzitek, és a lehetőségekhez képrest egy-egy ember átvándorol egymás Rendjébe, így a létszám megmarad, és mindenki, aki cserélni akar, boldog lesz... Nu? :wink: Csak segítsetek vhogy a tanácstalan tüncöknek.... 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204477 Írta: Laurelen
ha van itt valami versirasra hajlamos egyen, akkor esetleg lehetne kolteni valamit Curufinrol, es esetleg valami zenefelet is szerezhetunk kesobb hozza... 8)

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204472 Írta: Laurelen
sil a cimerek nagyon jok!!! pont olyanra gondoltam en is, mint a masodik :) ))

Inczy az a medal fantasztikus lenne!!! :) ))))

tancos labu dalnokok, hmmm... mondjuk szteppeles kozben enekelni.... :twisted:

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204396 Írta: brokkoli
Hát. ha van erőd/időd harminc karkötőt megcsinálni, le a kalappal. (: amúgy szerintem piros. (:

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204349 Írta: Panni
Emberek!

Még nem tudok ígérni semmit, de ha van rá igény, akkor én tudok a medálok mellé csomózással karkötőt fonni.... Legalábbis megpróbálhatok. Most tanultam kb. két hete, és szívesen ügyködnék a csapatnak valamit :D Ha jó ötletnek találjátok, akkor a lehető leghamarabb beszéljük meg a színt, és akkor éjjel nappal karkötőket fogok fonogatni... Mit szóltok hozzá? ;)

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204338 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
140 embert nem könnyű koordinálni. Ezért fontos, hogy a rendek is csapatokat alkossanak.

De ne aggódj Sil! A csapatfeladatok során sok mindent fogunk csinálni ;)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204266 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek

Sil írta: Khmm, kösz, hogy azért szóltok... :roll: /me sürgősen elkezd gondolkodni az Ékkő rendjén, bár minden kézműves dologhoz elég béna, és a Könyv Rendjét gondolta magához közel állónak (meg hogy ahhoz valamennyire ért is legalább, meg tudna segíteni esetleg), de csak előadásokat hallgatni egész tábor alatt, és semmi más program... izé... :roll: (Perme kezdi kevésbé optimistán látni a dolgokat, mint eddig...)

Sil, itt nem arról van szó, hogy előadásokat kell hallgatnod egész végig. A rendek programja a 10 nap alatt összesen 4x2,5 óra...ez közel sem az egész tábor. És a csapatoddal amúgy is fogsz kézműves dolgokat csinálni...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204263 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Naa, Sil, szóltunk is rögtön! :)

Az optimizmusodat pedig ne add fel, hiszen mindegyik program nagyon jó lesz!
8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204251 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Curufin - Tábori előkészületek
Khmm, kösz, hogy azért szóltok... :roll: /me sürgősen elkezd gondolkodni az Ékkő rendjén, bár minden kézműves dologhoz elég béna, és a Könyv Rendjét gondolta magához közel állónak (meg hogy ahhoz valamennyire ért is legalább, meg tudna segíteni esetleg), de csak előadásokat hallgatni egész tábor alatt, és semmi más program... izé... :roll: (Perme kezdi kevésbé optimistán látni a dolgokat, mint eddig...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.205 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére