Thingol - Beszélgetések

Több
20 éve 4 hónapja #212528 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csele, azért néhány év múlva megnézném, hogy te elengeded-e az egy szem kicsi lányodat az ország másik végébe egy számodra tök idegen társaságba, akik ki tudja mire veszik rá a szemed fényét, ill. miféle rosszat csinálnak vele. (A mai világban ugyebár...) :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212527 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csele: köszi szépen... az a sz*r az egészben, hogy a tesómat meg elengedték pár osztálytársával egy 3 napos Balaton-körbebicikl izésre, úgy, hogy még a szállásuk sincs teljesen letisztázva... (mondjuk ő 18 éves...)

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212511 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Erda niire (Area) írta: Áááá... a szüleim azt monták, hogy nem mehetek semmiképp sem! :bawling: :cry: Ez most túúúúl nagy csapás volt az én pici lekemnek... Azt monták, hogy én még túl fiatal vagyok ehez... Ez még rosszabban esett, mert ebben a táborban, köztetek tanultam meg, hogy a kor nem számít... :bawling: :bawling: :bawling:

*vállvereget*
Falra tudok mászni az ilyen szülőktől! (szóse róla, vannak sokkal rosszabbak, sajna :? )
Állandóan féltigetik a kicsi lányukat, s Erdának külön becsület-érdemrend, hogy nem lett teljesen önállótlan lény ezek után!!! (permi is kiborult emiatt!)
:x

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212507 Írta: Erda niire (Area)
Áááá... a szüleim azt monták, hogy nem mehetek semmiképp sem! :bawling: :cry: Ez most túúúúl nagy csapás volt az én pici lekemnek... Azt monták, hogy én még túl fiatal vagyok ehez... Ez még rosszabban esett, mert ebben a táborban, köztetek tanultam meg, hogy a kor nem számít... :bawling: :bawling: :bawling:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212500 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Erda, én közel lakom a délihez, mondd meg a szüleidnek, hogy szíííívesen eléd megyek és vissza is kísérlek!!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212499 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Nos én kérlek alásan utoljára 6 évesen vonatoztam,szal kicsit le vagyok maradva! :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212497 Írta: Erda niire (Area)
Rana: Én mennék Pécsre, ha más nem éjjel kiszökök az ablakon (dejó, hogy a másodikon lakunk... :lol: )

Anyu még nem ért haza, és én őt szoktam fűzni, szal taliról még semmi fejlemény... Engem különben azzal zaklatnak, hogy hogy magyek oda. Mondtam nekik, hogy felülök a vonatra, de arra meg elkezdték, hogy leszállok a Déliben, és ott meg mit csinálok... Erre bizonytalaunk megjegyeztem, hogy biztos lesz egy rendes ember, aki kijön elém, de erre csak elhúzta a száját.... :?

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212407 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
hm. jó. én csak azt szeretném ha mindenki ott lenne. :(

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212402 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Eru ments,hogy még mást is rájuk uszítsak!A végén még a LEP-re se engednek el!Nem kell.Köszi.Ezt el kell fogadni.Még biztos találkozunk a LEP előtt.Legalább is remélem.Hallod itt már nagyon akarnak egy talit Pécsre.Most épp azon gondolkozom,hol tudnátok sátrazni...Persze mindez csak fejben van még! :?

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212400 Írta: Ringbearer
Rana: és mi az indok, ami miatt nem?
vagy csak szimplán, "üljél a fenekden kislányom?"
a te szüleiddel se beszéljenek esetleg apuék? hm?

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212365 Írta: Suhifarok
0620/244-51-00
Ezen már valamikor végig mentünk. :) Kicsit messze van. :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212363 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csúnya dolog két saját hozzászólás egymás alatt/felett/mellett, de tökmás téma: plíz írjátok be ide a telcsiszámotokat, mert én a táborban szinte senkitől sem kértem el és ezt szeretném pótolni. :idea: És talán más is kíváncsi még. :wink:
Az enyém 06/30 520 6447.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212339 Írta: Kincső
Rana: meglátjuk. :wink: Ha van egy kert amiben lehet sátrazni, az már megoldás. :idea: [size=9:1kpkavhc](Nagyonnagyon halkan mondom, hogy Léowynéknál, Szentdénesen, bár az Pécs és Szigetvár közt félúton van, szerintem lenne hely sátraknak a kertben, de nem tudom Léowyn hogy vélekedne a dologról...)[/size] De ez még annyira a jövő zenéje, majd ha konkrétan egyszer akarjuk ráér erről beszélni szvsz. :wink:

Ranamarth írta: Te igen,de a többiek?Hiszen 26-27 voltuk vagy mennyien... :oops:

24-25 szvsz. :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212336 Írta: Suhifarok
Háátőőizé...
Ők is! :D
Ugyeee? 8) :D :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212335 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Te igen,de a többiek?Hiszen 26-27 voltuk vagy mennyien... :oops:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212331 Írta: Suhifarok
Én egy napra is elmennék! 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212328 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hé,én szívesen látlak titeket,csak nincs hová szállásolni,hiszen 3-an,max.4-en vagyunk Pécsiek. :roll:
Suhi,mi meg már megbeszéltük! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212326 Írta: Suhifarok
Mér? Szerintem sokan elmennénk Pécsre! Mer elmegyünk! Punktum! 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212325 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ja,az jó lenne,de mivel ti vagytok többségben...nem tartom valószínűnek.Azért mindenkit puszilok és neten minden nap fenn vagyok!
*képzeletbeli group hug az összes Thingollal!* 8)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212323 Írta: Kincső
Rana: :(
Legalább a pécsiekkel találkozhatsz, meg itt a fórum! Gondolj bele, ha valakihez senki sem lakik közel, és/vagy nincs otthon netje! (Ilyen is van...) Majd eccer Pécsre szervezünk Thingoltalit! :P

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212320 Írta: Suhifarok
Rana, most érezd magad megölelve!! De nagyon! Én nem sírok, nem sírok, nem, [size=9:xkvn3x6a]nem[/size], [size=9:xkvn3x6a]nem[/size]...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212317 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nos van egy rossz hírem (legalábbis nekem rossz)!Anyuék azt mondták idén már nem mehetek sehová.Szal most már bizti,hogy nem leszek ott a talin.Ez nagyon szar,főként,ha emlékeztek a gyertyázáson én voltam az aki azt mondta,hogy érzelmileg nagyon labilis vagyok és most meg kellet tudnom,hogy (az egy-két pécsit kivéve) nem találkozhatok veletek Januárig... :bawling: :bawling: :bawling: :closed:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212303 Írta: Kincső

Csele írta: ÖÖÖÖÖ..lemaradtam pár oldallal s pár IQ-val... KisLuthien, te ki is vagy??????? 8O :oops: :roll:

Hány kis-Lúthienünk van te lyány?? :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212301 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
ÖÖÖÖÖ..lemaradtam pár oldallal s pár IQ-val... KisLuthien, te ki is vagy??????? 8O :oops: :roll:

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212289 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Erda niire (Area) írta: hééé. te nem jössz??? :( :( :( Te is Thingolos vaaaagy!

Ari vagy , de mint Ring-nek is írtam , én augusztus utso 2 hetében elég messze leszek , így ezen most nem nagyon tok résztvenni ... :(
de ami késik nem múlik ... :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212283 Írta: Erda niire (Area)
hééé. te nem jössz??? :( :( :( Te is Thingolos vaaaagy!

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212280 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
minden Thingolosnak jó talit kívánok ...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212231 Írta: Erda niire (Area)
Ring: jaj, nagyon ari vagy, de kösz nem kell... ezt magamnak kell megoldanom... 8)

ja, és nekem is van egy tábori élménybeszámolóm, a www.erda.uw.hu -n a magamról link után a tábori napló (lap alja) linkelésben

Később: megint rákérdeztem a talira, és már ott tartanak, hogy beszélhetünk rólaaaa!!!!! :D 8) :dance: Felsoroltam a lehetőségeket, meg hogy valszeg 28-29.-én lesz, és azt mondták, hogy maradjunk annyiban, hogy nem, de még majd beszélhetünk róla. :D Valszeg ha el is engednek csak úgy, hogy egy délutánra felvisznek, meg levisznek, és ők addig benéznek az Ikeába, vagy valami ilyen helyre. Boldog vagyok, BOLDOG VAGYOOOOK! :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212214 Írta: Ringbearer
Ha minden igaz, akkor mindenki kapott egy kör-ímélt tőlem.
Szóljon aki nem kapott.
Kérlek titeket, hogy mindenki válaszoljon.

Erda: nem tom mennyire számítana, de ha gondolod, megfűzöm
apuékat, és beszélnek a szüleiddel.

én azért támogatnám, hogy pesten legyen, mert ha nem jutunk
dűlöre (így írják?) akkor is ezt a legutolsó pillanatban is meg lehet
szervezni, és könnyebb is.

nálunk van egy erdő, jó nem mondom, bár pesten de nagyon messze van,
viszont lehetne számháborúzni. :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #212154 Írta: Kincső

Milendoria írta: Valaki már tud valamit az Afterpartyról????? Nyugtassatok meg, ugye biztosan 24 után lesz? UGYEEEEEE???????

Biztos, pont azért akarják aug. vége-szept. elejére, hogy ne legyen az h. valaki még nyaral, vagy már nagyon tanulni kell. :wink:
Amúgy jó újra itt látni téged! :wink:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.623 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére