Thingol - Beszélgetések
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa a legjobb csapat vezető,akit csak kaphattunk
a mi csapatunk rendelkezik a legügyesebb kezűekkel,szal semmi aggodalom :hello:
nekünk van a legjobb (sajnos már csak kívülálló)drukkolónk=Jocii :bawling:
Én hozok egy tízes csomagolású mécses dobozt :up:
ajánlott az időt valami elfoglaltsággal tülteni (pl.:filmezés) :eek4:
én már becsomagoltam.Van egy tele sporttáskám és az iskola táskám és a tarisznyám.
Mai híreinket Ranamarth jóvoltából olvasshattuk! :itscool:
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
öööö... kreatív cuccból nekem csak gyöngyből van nagyobb mennyiség... vigyem? Ja, és azt ne felejtsétek el, hogy sajna mindenből egyel kevesebb kell!
Hihi, én már délelőtt bepakoltam! Lezs egy naaaagy utazótasche, meg egy hááátizsák, ééééés egy teli tarisznya, ja meg kézben a vizipuska.
'Is there anybody out there?'
- Brisa
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Brisa
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát nagyjából összepakoltam. És nem is lett olyan sok, viszonylag, mivel én nem viszek kreatív cuccokat. Találtam egy műanyag kést (az való nekem), ami messziről, akár tünde tőr is lehetne. Hozzam?
Eruntale, én egy fél dobozzal viszek!
Brisa, a te egódat könnyebb legyezgetni .
Suhi, megpróbálok. Látom vannak rajzfilmesek... Razfilmek RULZak!
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
valaki legyen olyan kedves, és szánjon meg engem egy teamécsessel, könyörgöm! Fogalmam sincs, mi hol tartjuk őket!
nagyon meghálálnám a segítséget!
- Jocii
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
És egyébként sem én félek, hanem ti, úgyhogy ne az én egomat legyezgessétek, hanem egymásét.
Brisa
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szóval én nem félek, csak amiatt, hogy nem tudok bepakolni (bár már elkezdtem, 2 perc alatt tele is raktam egy sporttáskát csak ruhákkal ).
Azért igyekszem!
/me most azon izgul, h apja hazaérjen időbe és el tudjon menni vízipisztolyt venni!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Jocii
- Nem elérhető
Brisa írta: Suhi, az érzés nekem is ismerős, bár szerencsére most nem érzem.
Nagyon tehetetlennek érzem magam ezt a topikot olvasva. Látom, hogy mindenki fél és szorong, de nem tudok mit csinálni. Pedig annyira nagyon szeretném, hogy mindenkinek jó legyen. Már itt az elején is.
Miben tudnék segíteni?
Mindenképpen keressetek meg, ha a tábor ideje alatt (bármilyen jellegű) probléma merül fel! Szóljatok, ha megsérültetek, fáj valamitek, netán nem érzitek jól magatokat valamiért a táborban, vagy csak egyszerűen magányosak vagytok.
hát igen Ő a MI Brisank
köszönjük hogy vagy nekünk
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Igen, Brisa! Semmit se kell mondanod önmagadban biztonságot adsz...
Öhm én már valahol állok a pakolással, de már eljutottam odáig, tökélyre fejlesztettem a félelem elfojtását. De a pakolás elég rosszul megy. Viszont kezdek pesszimista lenni, pedig alapvetően, már nem vagyok az.
Ezért, tartom bekapcsolva a gépet, úgyhogy vidítsatok fel
A munkálkodók gondoljanak az örömködő arcokra, mikor holnap átadják. /me nem ad semmit és majd ég és szomorkodik a feje, a tietek meg majd büszkélkedik és örömködik.
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
amúgy még két kendőt kell kihímezni, és négyet beszegni részemről, de találtam olyan kis kapcsokat, és majd a helyszínen kéne fellvarni, kinek-kinek igény szerint
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
De előbb pakolok...
Hozzám is mindenki odajöhet nyugodtan, ha elveszettnek érzi magát! [size=9:3spu2je7](Elképzelem magam 10 emberke gyűrűjében körülfogva... :heu: )[/size] Pl. Eruntale veled még szívesen folytatnám a beszélgetést! És persze mindenki mással is!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Suhifarok
- Nem elérhető
De pakolni asszem csak este fogok...
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
PÁNIKROHAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még 3 láncot meg kell fűznöm és MÉG NINCS SEMMI BEPAKOLVA!!!!!!!!!
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
tekintettel a család megfogyatkozott számára, csak a macskámat fogom hergelni :evil3:
ja, és még át kell mennem a métaütőkért is
- Brisa
- Nem elérhető
Nagyon tehetetlennek érzem magam ezt a topikot olvasva. Látom, hogy mindenki fél és szorong, de nem tudok mit csinálni. Pedig annyira nagyon szeretném, hogy mindenkinek jó legyen. Már itt az elején is.
Miben tudnék segíteni?
Mindenképpen keressetek meg, ha a tábor ideje alatt (bármilyen jellegű) probléma merül fel! Szóljatok, ha megsérültetek, fáj valamitek, netán nem érzitek jól magatokat valamiért a táborban, vagy csak egyszerűen magányosak vagytok.
Brisa
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Na drága tünci honfitársaim én most kicsit szüneteltetem a netet,mert a szüleim már szívbajt kapnak! Majd este jövök! :hello:
S kíméli kérges lábait,
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
No para, 18 óra múlva talizunk a pályaudvaron! (24 óra múlva meg már Velemben leszünk. )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Suhifarok
- Nem elérhető
Köcci, köcci, köcci!!
Igenis, jó kedvű leszek, és nem félek, nem félek, nem félek...izéé, vagy legalábbis ezt mondom! És senki ne féljen!!
Lálálááááááá!!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Nem illik itt olyanokat írni,hogy minden mehet a fenébe!Eddig te bíztattál mindenkit,most meg a cél előtt feladnál mindent!?Ez nem fer! :shake:
Tessék legalább olyan jó kedvűnek lenni,mint ezek az ikonok: :clown: :cool2: :evil3: :itscool: :bounce: :sungl: :biggrin2: :cheers: :dance: :up: :hello:
És végül ajándékba: :bill1:
S kíméli kérges lábait,
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én most pakolok még dolgokat és már nagyon ideges vagyok, de bevetem a legjobb módszert: a semmire gondolást. De most valahogy nem megy pár percnél többig! Félek.
Offoljatok sokat!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Éss...jobb ha nem tudod élőben milyen vok ilyenkor, mer az minden csak nem komoly!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
De amúgy,azért megijesztettél!Mert ha te ilyen leszarod állapotban ilyen komoly vagy,akkor mit kezdesz velem,mert én éjjel-nappal hülye vagyok!!!!
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
[size=9:1q193tfn]Mé, Te nem vagy ideges??[/size]
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.