Thingol - Beszélgetések
- Suhifarok
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Húúúúúúúúúúúúú, már holnapután...már holnapután! Jééé, már holnapután??
Áááááááááá, már holnapután!! 8O 8O
Nem tok lehiggadni, pedig le kéne...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
Természetes, hogy szívesen látjuk, de ez nem is kérdés!!
Ha el bír minket viselni...
Csak saját felelősségre!!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Én mér telepakoltam egy nagy sporttáskát, egy hátizsákot, de még a cuccom felét ha elraktam! 8O
Ja, és lécci válaszoljatok Niph/Elentári kérdésére/kérésére!!!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Én vok az egyetlen, aki még hozzá se kezdett a pakoláshoz?? Akinek még öt gyöngylánccuccot kell fűznie?? Akiiiiii...akiii...még nem tudja melyik rendbe menjen?? Aki biztos otthon hagy valamit?? Akiiii...AKI FÉÉÉL???
Ááááááááááááááááááááá, PÁNIKROHAAAAAAAAAAM!!!!!!!!
Száz, hogy valamit elfelejtek!! Mikor is van indulás?? Ugye pénteken és nem holnap?? Igen, igen, jóvaan, Suhi, nyugiii!!!! Naagy levegő! Ok, most fújd ki szépen! Nincs semmi baj! Jóóóóóóóóóó, nyugii, naagy levegőőő...
Pfhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
(...)
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=9:in1lo4ps]Ui: Peredhil magnóját ma a fél délutánon keresztül cipeltem Zarándokkal, szal tőle el lehet kunyizniii... [/size]
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Brisa
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
A Legolas-bábun kívül van még egy Gollamom is, aminek a talapzata 22 mondatot tud mondani (ha ráálítjuk Gollamot, akkor olyan mintha ő beszélne), van halacka-dal, meg gonosz fej (mert hogy azt le lehet venni), meg halacka, és naggggyon brutál! Hozzam?
Elosztót én is hozok, meg egy csomó kézműves-alapanyagot, meg meglepiket a csapatnak, meg persze a tarisznyámat (én is nagyon imádom, ja és lila!), nekem is van CD-s magnóm, de nem nagyon akaródzom azt is cipelni....
Van egy kisebbfajta hajszárítóm, sztem azt is hozom...
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Csele
- Nem elérhető
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Csele
- Nem elérhető
Megbeszélhetnénk,hogy pár kevésszer használatos dolgot ki visz, s akkor könnyítenénk a csomagunkon. Pl.:
- magnó
- hosszabbító
- hajszárító
- lehet még kitalálni
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Juj, emberek HOLANPUTÁN táboooooor!!!!!!!!!!!!! 8O :embarassed: [size=9:t26ael1d](nemtom hogy vagytok vele, de én még mindig nem hiszem el, hogy anyáék elengedtek)[/size]
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Az utolsó pillanat RULEZ! A legtöbbször nem hagyok itthon dolgokat. Fontos dolgokat. De egyébként ma bepakolom az alapdolgokat és holnap ráérek gondolkodni a többin. Ha mindenki hozza a tarisznyáját én sem hagyom otthon a drágát. (Imádom.)
Milyen zenéket hoztok?
Milendoria: Nagyon jó! Hozod? De miért van a vicces képek között?
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Erda niire (Area) írta: meg még valami... hoz valaki magnót a szobába? mert van csatlakozóm, amivel Dickmant rá lehet csatolni, és lehet hangosan is hallgatni. Hozzam?
Ja, és aki tud, hozzon elosztót, mert úgy tudom nagyon kevés konektor van!
Azt a csatlakozót mindenképp hozdd! Valszeg viszek egy kis hangfalat, ha bírok! Elosztót is igyekszünk vinni.
Van egy CD+kazettás magnóm, csak egy kazettát már bekapott egyszer és azóta csak a CD-lejátszóját használjuk, de azt már nagyon nem szeretném cipelni...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Ja, és aki tud, hozzon elosztót, mert úgy tudom nagyon kevés konektor van!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Azért megpróbálok igyekezni a meglepikkel..
Más: Apu Londonban járt, és hozott egy-két dolgot....
Ímé az egyik "csoda":
kep.tar.hu/milendoria/index.phtml?aid=27660338
[size=9:mlotyszh](Még csak 3 kép van fenn, de lesz még 2.... :Đ)[/size]
Erda: Persze, nem vagyunk mi (legalábbis én nem, de a többiekről sem feltételezem) olyanok, hogy nem engedünk közel senki mást, szerintem nyugodtan jöhet!!!!!!!!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Ja, és még valami. Én régóta tartom a kapcsolatot Niph/Elentárival, aki egy nagyon aranyos 18 éves zalai lány. Megbeszéltük, hogy megpróbálunk összetartani, de sajnos nem kerültünk egy népbe. Megkérdezte, hogy csatlakozhatna-e a szobához, és én most őt tolmácsolom. Szal: Szívesen látnátok egy 18 éves csajt valamelyik ágyon, aki asszem Marach népéből jött?
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nem baj, megoldjuk.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Csele
- Nem elérhető
Én nem tartom pofátlanságnak!Nekem nagyon nincs más ruhám (má mint tünci ),de azé nem leszek pofátlan,hogy más ruciját elkérjem.Max én leszek a sárkány!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Nekem nagyon nincs más ruhám (má mint tünci ),de azé nem leszek pofátlan,hogy más ruciját elkérjem.Max én leszek a sárkány!
S kíméli kérges lábait,
- Csele
- Nem elérhető
én a "hivatalos" tüncruhám mellett viszek egy virágos szürke ruhát, amit egy nálam nem sokkal nagyobb/kisebb hölgyemény felvehet az alkalmakkor, ha nagyon nincs rucija.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
A tünde rucikról csak annyit, nekem kettő is van, de egyik se mondható igazán tündésnek... azért mind kettőt hozom.
Három tárgyhoz csak annyit, hogy én elég egyszerűen elintéztem... (azt nem mondom meg hooooogy, bibibiiiiiiiiiiiiiiii)
- Csele
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.