- Köszönetek: 0
Thingol - Beszélgetések
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Area: (Egyenlőre Area, Erda marad a különleges helyzetekre. ) Naná, hogy nyomtasd ki! Én is most írom be a novelláimat, meg azt a pár versemet, amim van.
Versekben nagyon hangulatfüggő vagyok...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Brisa írta: Írjatok sok verset és dalt, hamár ilyen dalospacsirta egy nép vagyunk. Megtanuljuk ezeket, jó? Dallamot is költsetek hozzájuk.
öööö... akkor kinyomtassam a verseim? (jelentem egy vidám sincs köztük)
Ja, és Rana megzenésítsem a mi kis művünk? Nem mintha ebben jó lennék, de valahol el kell kezdeni... Elég univerzális a hozzáértésem. (és neeeeeeem vagyok egoistaaaaaaaaaaaaa)
'Is there anybody out there?'
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Csele
- Nem elérhető
Kisujjszopós műsor csak improvizálás volt, többet nem kerül bemutatásra!!!
Ellenben benne vagyok "Rayan nőbandájában", szal majd lehet élvezkedni a hülyeségeimen
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Csele írta:
Aha!Ranamarth írta: Akkor megpróbálom elmagyarázni:szal az n az olyan mint egy m-betű,de tényleg pont úgy néz ki!Aztán rajzolsz egy olyat mint egy nagy ÍROTT t-betű!De szigorúan írott!Ha megvan,akkor a t alsó hurkába rajzolsz egy vízszintes hullámot és a tetejére (már mint a t tetejére) egy '-őt.Aztán egy fordított ró jelet és a tetejére 3 pontot.Ennyi az egész!
Aztán csináljak egy hátraszaltót, kapjam be a kisujjamat s így énekeljem el a Himnuszt!
Kb ennyire megy a dolog
Természetesen a Thingol csapat Himnuszát!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Ja és a félreértés elkerülése végett kéretik a Rancika megnevezést mellőzni velem kapcsolatban!
Area,örülök a döntésednek! :dance:
S kíméli kérges lábait,
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Csele írta: Rancikám, ha elkezded, hogy Elrond meg vénember, kihívod Sil Elrond klubjának haragját
na... erről én tudnék mesélni.. szülinapon Sil hozzánk jött először és olyan borzasztóan kompromittáló filmeket mutatott Elrondról hogy húúú!!! képzeljétek el Elrondot mint meleg fickót, vagy amint rózsaszín női ruhában és rózsaszínre festve táncol...hát GUSZTUSTALAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De miért pont nekem mutatta ezt? Könyörgöm még kiskorú vagyok, egy világ dölt össze bennem...ezekután nehéz úgy elképzelni őt, mint bölcs tündét... még mindig nem hevertem ki...
Csele írta:
Aha!Ranamarth írta: Akkor megpróbálom elmagyarázni:szal az n az olyan mint egy m-betű,de tényleg pont úgy néz ki!Aztán rajzolsz egy olyat mint egy nagy ÍROTT t-betű!De szigorúan írott!Ha megvan,akkor a t alsó hurkába rajzolsz egy vízszintes hullámot és a tetejére (már mint a t tetejére) egy '-őt.Aztán egy fordított ró jelet és a tetejére 3 pontot.Ennyi az egész!
Aztán csináljak egy hátraszaltót, kapjam be a kisujjamat s így énekeljem el a Himnuszt!
Kb ennyire megy a dolog
hát ha ez sikerül, akkor kéretik a csapat nevében a táborban bemutatni! Szvsz sokan kíváncsiak lennének rá...
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
De ezt én át fogom venni és Eru helyett Erdát mondok! Erda, ugye nem baaaaj?
Egyáltalán nem. Mondtam már, hogy víváson csak Felsőbrendű Lénynek hívnak???? Na meg Savankának, de az mááááás... [size=9:k3fwfrr2](teljes nevem Savanyú Zsófi, ebből jött)[/size]
Megvan a három táááárgy!!!
Döntöttem: Kard Rendje. Átgondoltam, és rájöttem, hogy az Ékkő rendjének fele programját már megtanultam, és immádok túrázni, szertnék kardozni, íjászkodni, botozni (váááááááá immááááááááádooooooooooom), és már két felkérést is kaptam, hogy menjek velük a Kard rendjébe.
'Is there anybody out there?'
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Milyen éjszakai baglyok itt egyesek! Kriszana nem tudta mit írt be az elején, mikor azt mondta szétOFFolhatjuk a topicot.
Én most már az Ékkő és a Hárfa kivételével minden renddel szimpatizálok. (Táncolás és kézügyesség nem megy nekem.) Toll Rendje? Nem tudooom. De a második tábori levélben azt írták, hogy semmi sem kötelező.
- Ringbearer
- Nem elérhető
én se tom eldönteni, hogy melyik rend legyen.
Tollforgatáshoz valamennyire értek, de most tanultam meg botozni,
és kardozni valamennyire...és táncolni meg milyen jóó lenne!...
"Be the change you want to see." Gandhi
- Artemisz
- Nem elérhető
Csele írta: Rancikám, ha elkezded, hogy Elrond meg vénember, kihívod Sil Elrond klubjának haragját
Ranci.. ez tecc... hihi... :up:
Elrondot meg kéretik békénhagyni, mert Grrrrr....
hih..
Brisa, ugye kapok én is egy fölös vízistukkert?! Plíz! *szépennéz*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Végre én is megvettem a pólómat. :hello:
Írjatok sok verset és dalt, hamár ilyen dalospacsirta egy nép vagyunk. Megtanuljuk ezeket, jó? Dallamot is költsetek hozzájuk.
Ami pedig a rendi problémákat illeti: van egy pár ember, aki biztosan tudja, hova akar menni. Ők lesznek az alapok. A többieket pedig majd egyeletesen elosztjuk a maradék helyekre. Szóval nem gond, ha nem tudtok ám dönteni. :evil3:
Ja, és mivel elsüllyesztettétek a mélybe:
Mindenki hozzon három tárgyat, amely élete során fontosnak bizonyult. Önbemutatás lesz a tárgyak segítségével. A tárgyat jelképesen is el lehet hozni: pl. fénykép, rajz, vagy szóbeli leírás formájában is.
Brisa
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Milendoria
- Nem elérhető
Csak nektek, csak most!!!!!!!
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
Rana: De ezt én át fogom venni és Eru helyett Erdát mondok! Erda, ugye nem baaaaj?
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Nos mára én is búcsúzok!
Namarie!
Elen síla lúmen omentielvo!
S kíméli kérges lábait,
- Csele
- Nem elérhető
Kb ennyire megy a dolog
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Hülyeség+Középfölde rúlzzzzz!
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
Hehe...
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
Mellesleg én szeretem Galadriel komát...
Csele: hajrá!! Rana jól elmagyarázta!!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Csele
- Nem elérhető
- Csele
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.