Thingol - Beszélgetések
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szméagol írta: Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm, egy ilyen (születés)nap után... És, Rana, nem késtél el, mert ma van, az enyim.
Szürke, azokkal a képekkel életet(és kedvet) mentettél. Ott ültem a suliban ásítozva, unottan és szomorúan, hadd ne mondjam még miként és megláttam a képeket és titeket... WAZZ. Köszönöm, igazi ajándék volt.
Csak Szt Sebestyént is rakd fel mihamarabb, már hiányom van miatta. Ő az én... rokonlelkem, igen.
A képeket rakom felfelé szépen lassan, de most már a Brisa-féle oldalra.
Szt Sebestyén mitől rokonlélek? Nekem névrokon...
u.i. Bsz, elkésve is!
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Kincső
- Nem elérhető
Szméagol írta: Kincső: Nem. Hogy érted?
Bizonyos válaszok lejjebb vannak, mint amire reagálnak... De egyszerűen csak megnézem az időpontokat, és össze-vissza van...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Mindenkinek köszönöm, egy ilyen (születés)nap után... És, Rana, nem késtél el, mert ma van, az enyim.
Szürke, azokkal a képekkel életet(és kedvet) mentettél. Ott ültem a suliban ásítozva, unottan és szomorúan, hadd ne mondjam még miként és megláttam a képeket és titeket... WAZZ. Köszönöm, igazi ajándék volt.
Csak Szt Sebestyént is rakd fel mihamarabb, már hiányom van miatta. Ő az én... rokonlelkem, igen.
Kincső: Nem. Hogy érted?
- Suhifarok
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Nektek is össze-vissza sorrendben vannak a hozzászólások?
8O 8O
- Kincső
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Valin Nostare Szméagol :hello:
és utólag is Valin Estare Csele! :cheers:
Eru éltessen Titeket sokáig!
Nos én ezeket kívánom.Bocsi,hogy eniyvel később!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- sebcsaba
- Nem elérhető
Ha küldtök vagy felraktok egy képet akkor secperc alatt berakom háttérnek.Brisa írta: Csele, nekem is nagyon bejönne egy szép kis doriathi táj háttérként. Meg tudod csinálni? Mert én nem, Szürke meg nem hajlandó...
Hmm, akkor ezt valahogy jelezhetné.. mindegy, ígérem megcsinálom hamarosan...Brisa írta: A pécsi mappa azért olyan, amilyen, mert nincs feltöltve egy kép sem...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
és utólag is Valin Estare Csele! :cheers:
Eru éltessen Titeket sokáig!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
BOLDOG NÉVNAPOT CSELE!
Jelentkezem egy jelszóért.
'Is there anybody out there?'
- Ringbearer
- Nem elérhető
Boldog Szülinapot Szméa!!!Füled érjen bokádig...na jó ne.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Suhifarok
- Nem elérhető
basszus, hogy az a sapka milyen beteeeeeeeg. PPP
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Szürke írta: Hát igen, lehet választani az én-féle-design (fehér alapon fekete betűk, néhol középre igazítva) és az Előd-által-gyorsanmegcsinált-dizájn (gusztustalanzöld alapon kék betűk, néhol középre igazítva) között. Én az utóbbit választom, mert nekem kevesebb munka ;]
Hát ööö... az az igazság, hogy Előd eredeti színkombinációja nagyon hmhmhm volt... Ezt így én csináltam meg... Ennyire borzasztó lenne 1 órás szenvedés után??? :bawling:
A pécsi mappa azért olyan, amilyen, mert nincs feltöltve egy kép sem...
Csele, nekem is nagyon bejönne egy szép kis doriathi táj háttérként. Meg tudod csinálni? Mert én nem, Szürke meg nem hajlandó...
Ja és Csele ne ess kétségbe, mi tudjuk, hogy te lány vagy.
Brisa
- Csele
- Nem elérhető
Megkerestem a Cselét, hátha arra is találok egy névnapot (hisz azt tudtam, hogy ez egy régi magyar név), s kiderült hogy FÉRFINÉV!!!!
Jaj, szegény én!!! Férfi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig Fekete Istvánnál a lány a Csele-róka...
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Csele
- Nem elérhető
Valaki elmondaná úgy, hogy egy magamfajta műveletlen cserjéstünc is megértse, hogy hogyan lehet képet feltölteni?
Amúgy köszi a névnapot!!!! (honnan tudtátok, hogy Ariel a keresztnevem: )
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- sebcsaba
- Nem elérhető
Amúgy a Thingoltali2-Pécsre kattintva egy halom Warning jön be szép táblázatban.
Brisa: én jelentkezem egy jelszóért.
Szépennézést vettem, fel vagytok írva a listára.
Elkezdtem felrakni a pécsi képeket addigis a saját honlapomra, aztán vagy sikerül ma, vagy nem. pic.thingol.sebcsaba.fw.hu
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Én már feltöltöttem a nálam lévő képeket a Táboros és Tingol talis 1. mappába. A többi majd rátok vár.
Aki tud FTP kezelni, az írjon és megadom a jelszót. Aki nem, annak várnia kell, míg lesz energiám megírni a magyarázatot.
Feliratozni egyenlőre nem lehet, de ha szépen nézünk Szürkére, akkor esetleg megcsinálja nekünk...
Boldog névnapot Csele!
Brisa
- Suhifarok
- Nem elérhető
Rég láttalak... ((
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ihgeen!
Boldog névnapot Csele!!!
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Brisa
- Nem elérhető
Külön köszönet Szürkének, hogy ellátta az én feladataimat is.
És nagyon örülök, hogy ez egy olyan csapat, amely önmagában alkot egységet és nem a csapvez tartja össze. Ez az összetartás mércéje.
Amúgy Előd volt oly kedves, és összedobott nekünk egy kezdetleges oldalt. Már csak meg kell tölteni tartalommal.
Csak per pillanat nincs fölös energiám rá... Azért gyűjtsétek az anyagokat, amik köthetőek hozzánk.
Brisa
- Artemisz
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: Bigyó...khm...nem fogjátok elhinni,de veletek álmodtam!
Azt álmodtam,hogy a szürketüncök voltak a szomszédaink és éppen mentem el,amikor Ankalimon jött ki a szomszéd udvarból.Mondta,hogy menjek be.Bementem,erre ott volt mindeki.Volt,aki olvasott,más tv-zett...tisztára élethű volt!
Kár,hogy csak álom vót!
Jajj, de drága!
SZERETLEK TITEKET!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Azt álmodtam,hogy a szürketüncök voltak a szomszédaink és éppen mentem el,amikor Ankalimon jött ki a szomszéd udvarból.Mondta,hogy menjek be.Bementem,erre ott volt mindeki.Volt,aki olvasott,más tv-zett...tisztára élethű volt!
Kár,hogy csak álom vót!
S kíméli kérges lábait,
- Kincső
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Nos, igen üresség és furcsaság, iskola és monotonia stb. Tali utáni after, de nem party.
Nimashilin írta: Szméának, h ott volt, figyelt, hallgatott. Szméa egy biztos pont. És aranyosan alszik a vonaton.
Ez jól jött... Köszönöm. Mit csináltam én alvás közben? 8O
Kincső, ha te párosújjúpatásnak érzed magad, akkor rendben. Ez az olvasatod. Az őzike szép állat. (Lásd Salten. )
Erre még a vonaton lyukadtunk ki nagy okosan (mmint a párosujjú patásra ).
Egyébként Bambi&Bambi gyermekei rúlz!!!
Évekig az volt a kedvenc könyvem...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nos, igen üresség és furcsaság, iskola és monotonia stb. Tali utáni after, de nem party.
Nimashilin írta: Szméának, h ott volt, figyelt, hallgatott. Szméa egy biztos pont. És aranyosan alszik a vonaton.
Ez jól jött... Köszönöm. Mit csináltam én alvás közben? 8O
Kincső, ha te párosújjúpatásnak érzed magad, akkor rendben. Ez az olvasatod. Az őzike szép állat. (Lásd Salten. )
- Suhifarok
- Nem elérhető
Nimashilin írta: Suhinak, h olyan édi rajta az a sapka. /mikor milyen/
Höhö...tiszta skizofrén leszek tőle. P
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.