- Köszönetek: 0
Thingol - Beszélgetések
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Úgy van Kincső, csak őszintén! És ebben a mondatban nem volt semmi háttértartalom, csak az ami.
Nagy tábor vagy Kicsi fogalmam sincs... Én is veletek akarok lenni, mert én begyöpösödött alak vagyok, és maradok a biztonságosnál, na meg az alaposnál. [size=9:3d7jwv88]Úgy van Szméagol őszintén.[/size]
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Suhifarok írta: Már csak mindannyiunknak egy csapatba kéne kerülnie. Az úgy nem lenne megoldható, hogy a csapatok maradnak jövőre? Elitizálódjunk má kicsit. P
Lehet hogy népszerűtlen leszek a véleményemmel, de én szeretném, ha kicsit más összetételű csapatban is lehetnék. Az idei táborban szinte minden időmet Thingolosokkal töltöttem, és bár nagyon élveztem, sajnáltam, hogy más csapatokból szinte senkivel nem tudtam jobban megismerkedni, pedig nagyon sokan vannak az MTT-ben, akik még "felfedezetlenek" számomra. És ha x fő Thingolossal nem lennék egy csapatban, akkor biztos nem lennék jövőre is csak a saját csapatommal, hanem Veletek is pl.
Hiszen idén is voltak sokan olyanok, akik idejük jó részét nem a saját csapatukkal töltötték csak.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Suhifarok
- Nem elérhető
:nevet: Titeket?
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- Csele
- Nem elérhető
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Hiszen,ha leveszük az alapban barmulásokat,akkor a keretjáték nagyon jó!A hülyéskedést pedig mind a kettő táborban el lehet érni olyan szinten mint tavaly!
Meg amúgyis,a keretjátéknak hála én picit Középföldén éreztem magam...na jó!Most teljesen előjött a tábor feeling...jajj bandadrog elvonási tünetek...ne aggódj Erda,sikeresen karácsonykor is arra gondolok milyen messze van még az,hogy én veletek talizhatok...mikor is megyünk Erdáékhoz???
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Keretjáték (komoly! ) nélkül fityfenét nem ér a cucc... szvsz..
Pussz a pofitokra! Thingol összetartó népe nem hullik szét!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Most olvastam bele az MTT fórumba, és pár topic elolvasása után igen csak kétségbe estem. Ti melyik táborba mentek? Mert én nagyon kezdek attól félni, hogy mivel nem vagyok MTT-s nem fogok eljutni egyikbe sem. Ráadásul a táborozásra felajánlott helyek hát, khm. elég messze vannak nekem. Én minden esetre a nagy nyári táborba szeretnék menni, de kezdek nagyon félni a túljelentkezéstől. Az az igazság, hogy nem fogok havi 500 ft-ot fizetni azért, hogy utána még fizessek, hogy elmenjek a táborba. Bocsi, ez most erős volt, de nekem sajna ennyit jelentene egy MTT-s tagság. Szóval... Ti melyik táborral szimpatizáltok? (anyám, mindjárt karácsony, és én már a nyaram tervezgetem )
'Is there anybody out there?'
- Nimashilin
- Nem elérhető
És nem megyek Kismarosra.
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Csudi: Nagyon együtt érzek veled... Sokat gondoltam rád.
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
WÁÁWÁÁWÁÁWÁÁWÁÁ!!! most jövök forásztóóól!! fekete csíkos a hajaaaam!!!!! naggyon zsííír!!! meg formája lett!!!!!na majd kismaroson jool megmutatom !!! nagyon zsssírarc lettem !!!
ON
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Brisa
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Csudi, annyira sajnálom! Maci biztos nagyon boldog Huan mellett. Neked pedig megnyugvást kívánok, és hogy apadjanak el a könnyeid.
"Ha elszakítanak tőlünk valakit, akit szerettünk, úgy adhatunk neki hosszú életet, ha szeretetünk sosem szűnik. A házak leégnek, az emberek meghalnak, de az igazi szeretet örökké él." A Holló
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sajnálom Macit. Reméljük boldog a végtelen vadászmezőkön....
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- csudi
- Nem elérhető
Ma egesz nap csak tenferegtem. Nem is emlekszem hogy hol jartam, mit csinaltam. Csupa hulyeseget biztos. Nem tudok most se jo anya lenni, se jo munkatars. Ordibaltam a gyerekekkel. Es az ordibalasbol siras lett. Ez most nagyon szar.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Csudi őszinte részvétem.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Csudi, hidd el, lehet hogy tenyleg nem lett volna teljes Maci elete ha 3 labbal kell elnie.
Ha veszel masik kutyat , akkor pedig ne olyat, mint Maci, mert
ot ugyse tudod potolni, csak egy masik kutyus felvididhat, aztan
osszebaratkozhattok...
tenyleg nagyon edes kutya volt.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Aranna
- Nem elérhető
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Namarie Maci...
S kíméli kérges lábait,
- Brisa
- Nem elérhető
Most talán ott sétál Huan mellett Maci. Biztos jól megértik egymást.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
De hogyan? Miért? Beteg volt?
- Csele
- Nem elérhető
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.