Thingol - Beszélgetések
- Suhifarok
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
na mizu, itt mindenki meleg ?? én elfogadom a másságot, de nem űzöm ! Hát Laci meg is lepőődne asszem ha űznéém ! Úgy elképzeltem, hogy valaki benéz a szürketünc topicba és azt látja hogy oldalakon keresztül a másságról beszélgetünk... bizalomgerjesztő lehet !
Laci bátyám osztálytársa, jött fel hozzánk számítógép partyzni, amiből aztán az ő részéről nem lett semmi, mert velem beszélgetett, meg hülyültünk, meg képeket nézegettünk és hát onnantól meg simán ment a dolog ! hát naggyából ennyi! azóta is bolgoan éldegééllek !
jajj mindig olyan messze megyünk talizni ! megint nem fogok tudni menni ... na mind1... majd törekszem...
BÁÁDOG NÉVNAPOT SÁÁRI!!!!!
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Brisa írta:
Ringbearer írta: Brisa: társasjátékos motyóra jöhettek hozzánk arra van hely, csakhát kinn lakok a fenébe, de remélem ez azé nem olyan nagy probléma.
csak a szüleket kell majd kipaterolni.
Nekem jó. Amúgy merre laksz?
Rákosborzasztón lakik...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Amúgy meg...Boldog névnapot Sári!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Brisa
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Brisa: társasjátékos motyóra jöhettek hozzánk arra van hely, csakhát kinn lakok a fenébe, de remélem ez azé nem olyan nagy probléma.
Nekem jó. Amúgy merre laksz?
Esetleg időpont javaslat?
A társashoz minimum 3 ember kell, szóval gyertek majd.
Brisa
- Suhifarok
- Nem elérhető
Höhö, Szméa, a Margitsziget jó, a magnókazetta, a gyerekrablás, a tavaszi vagdalthús (figyeled, megjegyeztem ) megatöbbi D
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Én is szívesen támogatom a társasjátékos talit...remélhetőleg fel is engednének...[size=9:1w0xcy6w]álmodik a lány[/size]
[size=9:1w0xcy6w]Estel drága,milyen közlekedési eszközzel mész Veszprémbe?[/size]
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
A Margitszigetre is simán mehetünk, csak... nem állhatunk meg. Vadászhatunk mókusra, persze csak idéző-jelesen, mert ugye tiszteljük a természetet. (?)
A társasokhoz én... be kell valljam túl lassú felfogású agyam van... vagy túl fiús beállítottságú, de ehz nhem ihgaz! De az se akarom, hogy igaz, legyen, hogy lassú?! ZzzzZ.
Fiúk.Lányok.
Eruntale és Mil... Nem. A világért se gyógyuljanak meg, persze csak a betűk sugallják ezt az érzetet.
- Artemisz
- Nem elérhető
Azt ígérte, ha hazajön, regisztrál!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
de igen, tűrhetetlen :evil3: [size=9:2cq5t096]bocs, magas labda volt [/size]
- Suhifarok
- Nem elérhető
társasjáték rúúlz. igen igen bizony. hö.
Eruntale-Mamíí és Mil gyógyulást beléjetek!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Ja, és Csudi, én már kétszer annyi ideje nem pasiztam mint Te!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
[size=9:csofh05k]amúgy a pécsi szürke tüncöket kérdezném ,hogy ki megy Veszprémbe és miként?...bocsi az off miatt[/size]
S kíméli kérges lábait,
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Brisa írta: (télleg meséltem, hogy megkaptam a Gergő-könyveket, és hogy milyen jók?)
Nekünk az első kettő már korábban megvolt, és most kaptuk meg a harmadikat, és tényleg tök jók, főleg h. mint a 3. rész utószavából kiderül teljesen autentikus ősmagyar hagyományokra épül a kitalált világa
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Brisa
- Nem elérhető
Ja, és a talik szervezéséről: aki akar, az mondjon egy időpontot és egy helyet, aztán aki ráér, az elmegy, aki meg nem, az meg siránkozik majd egy kicsit és élménybeszámolókat követel itt.
A Mi lenne, ha... c. társasjátékot jó lenne egyszer veletek is kipróbálni. Gondoltam, szerveznék majd egy ilyen társasos talit, ha van igény rá. De valszeg csak később, mert mostanság nem tudnám hova tenni Svint. De mondjuk a Margitszigetre mennénk, akkor már nincs ilyen gond. Esetleg valakinek van helyszínjavaslata?[/i]
Brisa
- csudi
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: Aiya drága Csudi!szürke szívem örül látásodon...(mellesleg pasi ügyben ne tőlem kérj tanácsot )
Hat tanacsot azt nem kerek, senkitol, mert most csak passziv szemlelodo szeretnek lenni...
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
megjegyzem, ha melegebb lesz a zebegényi házacska még megvan..
- Milendoria
- Nem elérhető
Amúgy most itthon ülök és percenként fújom az orrom mert iszonyú náthás vagyok, úgyhogy a hideg mellékhatásairól ennyit. Tavaszi szünetben mehetnénk Kanizsára, nem? Csak az is olyan messze van..
Jaj, képzeljétek, ma végre megcsináltam azt, amit már annyi ideje elterveztem, és nekiálltam batikolni! Úgy megörültem az első lepedőnek, hogy most is ott fő a tűzhelyen 2 cucc. Sajni a táborban kimaradtam belőle, de most végre bepótolom.
- Suhifarok
- Nem elérhető
Szia szia Csudi.
egyébként kéne megint talni. csak az a kár, hogy qrva hideg van. pedig kell menni majd kanizsára és lehetne majd egy-két napos bp-i tali is. hiányoztok, rettenetesen, wazz. :/
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- csudi
- Nem elérhető
Meseljetek, nyamm nyamm, hagy csamcsogjak. (12 eve nem pasiztam, szal, kijottem a praxisbol, kicsit hianyzik, szal lecci lecci lecci...)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Amúgy én antiasszocmódban is szeretem őket. Csak hát macskaszőrallergia unrúlz. (Bár érdekes módon Szméagol cicája semmilyen allergiás reakciót nem váltott ki belőlem... És persze Maulányomanyámbérmakeresztlányom sem.)
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Suhifarok
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Erda: nem ér a 2 között! báár szeretjük a cicákat!!
öö, én most nagyon durván asszociáltam O_o wazz D
- Ringbearer
- Nem elérhető
Erda: nem ér a 2 között! báár szeretjük a cicákat!!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Most inkább had ne mondjak semmit az előző témához. Én úgy döntöntettem, maradok a két út között. Nem csatlakozom a másik oldalhoz, viszont szigli leszek, és veszek egy bazinagy kastélyt, tele fonott butorokkal, és lesz 8000 macskám. Hehe, mint a kedvenc nagynénik a filmekben!
'Is there anybody out there?'
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
Amúgy csak jelzem halkan, hogy figyellek ám titeket én is, csak általában lusta vagyok írogatni.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.