Thingol - Beszélgetések

Több
19 éve 9 hónapja #239496 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
egyébként most az jutott eszembe, hogy kék virág piros tüskeee! :D D szeretlek Titeket nagyonnagyon. rég cseteltünk, hehehehe :D DD
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239437 Írta: Aranna
Aranna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
na hahóóó!!!

na mizu, itt mindenki meleg :D ?? én elfogadom a másságot, de nem űzöm :D ! Hát Laci meg is lepőődne asszem ha űznéém :D ! Úgy elképzeltem, hogy valaki benéz a szürketünc topicba és azt látja hogy oldalakon keresztül a másságról beszélgetünk... :roll: bizalomgerjesztő lehet :D !
Laci bátyám osztálytársa, jött fel hozzánk számítógép partyzni, amiből aztán az ő részéről nem lett semmi, mert velem beszélgetett, meg hülyültünk, meg képeket nézegettünk és hát onnantól meg simán ment a dolog :D ! hát naggyából ennyi! azóta is bolgoan éldegééllek :D :D :D :D !
jajj mindig olyan messze megyünk talizni :( ! megint nem fogok tudni menni :( ... na mind1... majd törekszem...

BÁÁDOG NÉVNAPOT SÁÁRI!!!!!

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239429 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
BÓDOG NÉVNAPOT SÁÁÁRIIIIIIIIII!!!! :D :dance:

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239376 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Brisa írta:

Ringbearer írta: Brisa: társasjátékos motyóra jöhettek hozzánk arra van hely, csakhát kinn lakok a fenébe, de remélem ez azé nem olyan nagy probléma. :wink:
csak a szüleket kell majd kipaterolni. :twisted:

Nekem jó. Amúgy merre laksz?

Rákosborzasztón lakik... :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239351 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Úgyis arrafelé lakom, én mennék társasozni, bár a játékot már ismerem (és szerintem is jó).
Amúgy meg...
Boldog névnapot Sári!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239342 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Ringbearer írta: Brisa: társasjátékos motyóra jöhettek hozzánk arra van hely, csakhát kinn lakok a fenébe, de remélem ez azé nem olyan nagy probléma. :wink:

Nekem jó. Amúgy merre laksz?

Esetleg időpont javaslat?

A társashoz minimum 3 ember kell, szóval gyertek majd.

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239255 Írta: Suhifarok
Boldog névnapot Sáári!!
Höhö, Szméa, a Margitsziget jó, a magnókazetta, a gyerekrablás, a tavaszi vagdalthús (figyeled, megjegyeztem :D ) megatöbbi :D D
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239239 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Bódog névnapot Sári!!!!!!!
Én is szívesen támogatom a társasjátékos talit...remélhetőleg fel is engednének...[size=9:1w0xcy6w]álmodik a lány[/size]
[size=9:1w0xcy6w]Estel drága,milyen közlekedési eszközzel mész Veszprémbe?[/size]

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239235 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
!KÍVÁNJÚÚNK! BoldoG NévnapoT Sári ! :D
A Margitszigetre is simán mehetünk, csak... nem állhatunk meg. Vadászhatunk mókusra, persze csak idéző-jelesen, mert ugye tiszteljük a természetet. (?) :P
A társasokhoz én... be kell valljam túl lassú felfogású agyam van... vagy túl fiús beállítottságú, de ehz nhem ihgaz! De az se akarom, hogy igaz, legyen, hogy lassú?! ZzzzZ.
Fiúk.Lányok.
Eruntale és Mil... Nem. A világért se gyógyuljanak meg, persze csak a betűk sugallják ezt az érzetet. :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239147 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Kívánjunk Valin Estarét a Szlovákiában síelő Sári-tüncnek! :hello:

Azt ígérte, ha hazajön, regisztrál!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239118 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

de igen, tűrhetetlen :evil3: [size=9:2cq5t096]bocs, magas labda volt [/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239076 Írta: Suhifarok
Húú, Estel, ezt be kell pótolnod! :D
társasjáték rúúlz. igen igen bizony. hö.

Eruntale-Mamíí és Mil gyógyulást beléjetek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239074 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Rana, én megyek, kórustagként 8) , Mil, mielőbbi jobbulást :dance: , Suhi, azt hiszem, a válasz egyértelmű :mrgreen: , Brisa, miért nem teszed Svint a Margitszigetre? :D
Ja, és Csudi, én már kétszer annyi ideje nem pasiztam mint Te! ;) :lol:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239072 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Brisa: társasjátékos motyóra jöhettek hozzánk arra van hely, csakhát kinn lakok a fenébe, de remélem ez azé nem olyan nagy probléma. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239070 Írta: Ranamarth (Endóriel)
vovv én nem ismerem ezeket a könyveket.. :oops:

[size=9:csofh05k]amúgy a pécsi szürke tüncöket kérdezném ,hogy ki megy Veszprémbe és miként?...bocsi az off miatt[/size]

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239065 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Brisa írta: (télleg meséltem, hogy megkaptam a Gergő-könyveket, és hogy milyen jók?)

Nekünk az első kettő már korábban megvolt, és most kaptuk meg a harmadikat, és tényleg tök jók, főleg h. mint a 3. rész utószavából kiderül teljesen autentikus ősmagyar hagyományokra épül a kitalált világa :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239060 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
No, miután mindenki megvallotta a szexuális irányultságát ( :mrgreen: ), valamint az asszociációit, és amíg Aranna ellát minket szaftos információkkat a bimbozó románcukról ( :evil3: ), addig nem akarjuk folytatni az újévi fogadalmak sorát, meg hogy ki mit kapott karácsonyra (télleg meséltem, hogy megkaptam a Gergő-könyveket, és hogy milyen jók?), meg a többit?

Ja, és a talik szervezéséről: aki akar, az mondjon egy időpontot és egy helyet, aztán aki ráér, az elmegy, aki meg nem, az meg siránkozik majd egy kicsit és élménybeszámolókat követel itt. :D

A Mi lenne, ha... c. társasjátékot jó lenne egyszer veletek is kipróbálni. Gondoltam, szerveznék majd egy ilyen társasos talit, ha van igény rá. De valszeg csak később, mert mostanság nem tudnám hova tenni Svint. De mondjuk a Margitszigetre mennénk, akkor már nincs ilyen gond. Esetleg valakinek van helyszínjavaslata?[/i]

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239057 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Ranamarth (Endóriel) írta: Aiya drága Csudi!szürke szívem örül látásodon...(mellesleg pasi ügyben ne tőlem kérj tanácsot :oops: :P )

Hat tanacsot azt nem kerek, senkitol, mert most csak passziv szemlelodo szeretnek lenni... :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239055 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Miiilc! telepatikusan megkaptad a vírusaim! :D én most lábalok ki egy randa megfázásból :)
megjegyzem, ha melegebb lesz a zebegényi házacska még megvan..
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239053 Írta: Milendoria
Bizony, talizni kéne már! Hiányoztok, de nagyon!
Amúgy most itthon ülök és percenként fújom az orrom mert iszonyú náthás vagyok, úgyhogy a hideg mellékhatásairól ennyit. Tavaszi szünetben mehetnénk Kanizsára, nem? Csak az is olyan messze van..

Jaj, képzeljétek, ma végre megcsináltam azt, amit már annyi ideje elterveztem, és nekiálltam batikolni! Úgy megörültem az első lepedőnek, hogy most is ott fő a tűzhelyen 2 cucc. Sajni a táborban kimaradtam belőle, de most végre bepótolom.

Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239048 Írta: Suhifarok
öö, Estel, válassz! :D
Szia szia Csudi.

egyébként kéne megint talni. csak az a kár, hogy qrva hideg van. pedig kell menni majd kanizsára és lehetne majd egy-két napos bp-i tali is. hiányoztok, rettenetesen, wazz. :/
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239041 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Aiya drága Csudi!szürke szívem örül látásodon...(mellesleg pasi ügyben ne tőlem kérj tanácsot :oops: :P )

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239037 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csakugy setalgatok, erre jarok... Aztan itt milllen fulledt a levego. Nyar van, szurkek? :P
Meseljetek, nyamm nyamm, hagy csamcsogjak. (12 eve nem pasiztam, szal, kijottem a praxisbol, kicsit hianyzik, szal lecci lecci lecci...)
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #238928 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Evésre, vagy szexre? :D
Amúgy én antiasszocmódban is szeretem őket. Csak hát macskaszőrallergia unrúlz. (Bár érdekes módon Szméagol cicája semmilyen allergiás reakciót nem váltott ki belőlem... :roll: És persze Maulányomanyámbérmakeresztlányom sem.)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #238918 Írta: Suhifarok

Ringbearer írta: Erda: nem ér a 2 között! báár szeretjük a cicákat!!

öö, én most nagyon durván asszociáltam O_o wazz :D D
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #238917 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Szméa: húúú, háát azzé 2szer hozzászólni 3 napon belül... :shake: :mrgreen:
Erda: nem ér a 2 között! báár szeretjük a cicákat!!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #238908 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
öö... helló!
Most inkább had ne mondjak semmit az előző témához. :D Én úgy döntöntettem, maradok a két út között. Nem csatlakozom a másik oldalhoz, viszont szigli leszek, és veszek egy bazinagy kastélyt, tele fonott butorokkal, és lesz 8000 macskám. Hehe, mint a kedvenc nagynénik a filmekben! :D

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #238750 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Én meg divatantiszocc vagyok. (Fúúúj! Három napon belül két hozzászólás. Omlik össze az imázsom.)
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #238706 Írta: Suhifarok
ne legyél lusta, mégis hogy képzeled?! ja de garfield rúlz. mindegy :D lényegestelen. ehhez nem lehetsz elég lusta, ha függőőő vagy! :D D
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #238704 Írta: Milendoria
Kölykök, milyen gaaaz dolgokat műveltek itt? :) =
Amúgy csak jelzem halkan, hogy figyellek ám titeket én is, csak általában lusta vagyok írogatni.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.554 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére