- Köszönetek: 0
Thingol - Beszélgetések
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Rana és Ring: a nöci -a fekete szemü- csak simán NADIA! a NadiaNAK csak toldalék
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- csudi
- Nem elérhető
- csudi
- Nem elérhető
-Ébredj! Indulnunk kell! Nincs sok időnk... - a fiú meglepetten észlelte, hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak? - kérdezte a lány.
-Az én nevem... - hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá, hogy többek közt saját nevére sem emlékszik. Mély szégyenérzet fogta el. Ezt megmentője is észre vette...
Gondolatok kavarogtak a fejében. A Dirmezek támadása, a hátsó kapu, a menekülés, egy kék szempár, és most ez a lány. Milyen szép. És olyan erős. Olyan, ami eszébe juttatta Worgent. Kár, hogy most nincs mellette. Ő biztosan tudná mit kell tennie. Fájt a sebe. Megint beléhasított a fájdalom, ahogy eszébe jutott az a hideg fényesség, ami mindent betöltött mielőtt a földre került volna.
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Milendoria írta: Brisa: Elvileg az a másik szálnak a része lenne, ami egy emlékképe a múltból, és ezért ő nem a "fekete szemű tetkós néni"! Azt írtad, hogy a múltjával is kéne foglalkozni, és ezért gondoltam, hogy egy bevillant emlékkép lehetne. De ha gondoljátok, ő is lehet fekete szemű!
Jaaaa, akkor nem szóltam. Dehogy gondolunk mi olyat, ha te meg ilyet gondoltál!!!!
Brisa
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Tudta, hogy most nem szabad elvesztenie eszméletét, most erősnek kell lennie! Maradék erejét összeszedve kihúzta magát és mély, király kék szemeit a két idegen szempárba mélyesztette
oké, ez volt a ludas a dologban. Kicsit jobban kéne figyelnem, kiről is van szó... Bocsika, és javítottam!
és köszike mindenkinek, most permi meg van hatva!
'Is there anybody out there?'
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Brisa
- Nem elérhető
Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!!
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana ...
Erda, asszem télleg ki kellene javítanod...
Milendoria írta: Hirtelen egy kép cikázott át az agyán, gyorsan, váratlanul, s ahogy jött, el is tűnt. Amit látott akkor, az egy kék szempár volt. Emlékek a múltból? Vagy ez a jelen?
Itt is kék szem szerepel...
Ez
meg ennek mond ellent:Rana írta: ...arra ébredt,hogy valaki erősen rázza.Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza.Látta,hogy a lány,kit halottnak hitt,most mellette térdel, bekötözött sebbel és hozzászól:
Erda írta: Úgy forgott vele a világ, hogy nem tudta megtartani magát, és tudata mély sötétségbe hullott. Már nem látta a kék szemű nőt, sem azt, ahogy őt is megsebesíti egy nyílvessző, és az mélyen belefúródott a testébe.
Ja és Erda, boldog szülinapot! A füled pedig hegyesedjék, ahogy egy szürketünchöz illik.
Brisa
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
legyen a következő éved is kék virágban és bummoló kocsiban teljes!
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
én akartam első lenni, direkt meg akartam várni az éjféélt
áááá
szóval
Boldog szülinapot, Erdaa!!
ússz és evezz
kékviráág
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Valin Nostare, Erda Szürketünc! :hello: :cheers:
Ilúvatar éltessen sokáig!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Aranna
- Nem elérhető
- Halkabban! még lehetnek a közelünkben! és amúgyis vigyázhatnál jobban, ha egy ilyen seb van az oldaladon!
- Ne haragudj... - mondta nehézkesen. - csak a fejem. tudod nagyon fáj ha régrr gondolok vissza. ha megpróbálom felidézni a...
- tudom! - szólt halkan és szúrós szemekkel nézett. Kisvártatva újból megszólalt.
- Hívj csak Nadianak. Ez a nevem.
Ismerősen csengett neki anév. Mintha már valahol hallotta volna. Szimpatikus volt neki a lány. Minden rejtélyével együtt. Minden titokzatosságával. Furcsa volt. De kedvelte. Tetszett neki a két csillogó fekete szempár...
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Brisa
- Nem elérhető
Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!!
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana ...
Aranna, használd a fantáziádat. Ikertesó... (Írd meg hamar a folytatást.)
Brisa
- Aranna
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Mikor biztos menedékbe vitték a fák közé, az alak, ki vízzel itatta, ismét mellé szegődött, és mintha misem történt volna kint a tisztáson, ugyanúgy ápolta tovább. Fejáről menekülés közben leesett a csuklya, így arca tisztán láthatóvá vált, máramennyire szemeit nyitva tudta tartani. Az illető lány volt.
Ezt értettem félre :lúzer:
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
-Ébredj!Indulnunk kell!Nincs sok időnk...-a fiú meglepetten észlelte,hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak?-kérdezte a lány.
-Az én nevem...-hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá,hogy többek közt saját nevére sem emlékszik.Mély szégyenérzet fogta el.Ezt megmentője is észre vette...
S kíméli kérges lábait,
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Várta azt, amire nem még szava sem volt...
- Aranna
- Nem elérhető
Üvöltve ébredt. Fájdalma határtalan volt. Még látta a csuklyás alakot elrohanni az erdő szélénél. Remegve oldalához kapott. Érezte a mély sebet, melyből meleg vére ömlött elő. Újabb üvöltés. Három alak futott oda, egyik a relytélyes szempár tulajdonosa volt...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.