Thingol - Beszélgetések

Több
19 éve 10 hónapja #242640 Írta: Aranna
Aranna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Rana: én sem vágom nagyon!
Rana és Ring: a nöci -a fekete szemü- csak simán NADIA! a NadiaNAK csak toldalék :D

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #242595 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Na jó...permi most nagyon hülye,de akkor valaki most tisztázná nekem a sztorit?Addig értem,hogy miután magához tért Nadia ott térdelt mellette és ő is meg volt sérülve...aztán mi történt?Nekm nem tiszta a dolog... :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #242588 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
uhh törölve, írjátok meg a 17. részt, mert nem váágom.. :oops: :)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242584 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Uh. Remelem nem rontottam el. Nem baj, hogy belepofatlankodtam?
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242583 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
...arra ébredt, hogy valaki erősen rázza. Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza. Látta,hogy a lány, aki eddig is segítője volt, most is mellette térdel, ám ezúttal neki is egy seb éktelenkedett vállán. Suttogva így szólt:
-Ébredj! Indulnunk kell! Nincs sok időnk... - a fiú meglepetten észlelte, hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak? - kérdezte a lány.
-Az én nevem... - hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá, hogy többek közt saját nevére sem emlékszik. Mély szégyenérzet fogta el. Ezt megmentője is észre vette...

Gondolatok kavarogtak a fejében. A Dirmezek támadása, a hátsó kapu, a menekülés, egy kék szempár, és most ez a lány. Milyen szép. És olyan erős. Olyan, ami eszébe juttatta Worgent. Kár, hogy most nincs mellette. Ő biztosan tudná mit kell tennie. Fájt a sebe. Megint beléhasított a fájdalom, ahogy eszébe jutott az a hideg fényesség, ami mindent betöltött mielőtt a földre került volna.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242579 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Valin Nostare, Area! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242578 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Milendoria írta: Brisa: Elvileg az a másik szálnak a része lenne, ami egy emlékképe a múltból, és ezért ő nem a "fekete szemű tetkós néni"! :D Azt írtad, hogy a múltjával is kéne foglalkozni, és ezért gondoltam, hogy egy bevillant emlékkép lehetne. De ha gondoljátok, ő is lehet fekete szemű! :)

Jaaaa, akkor nem szóltam. Dehogy gondolunk mi olyat, ha te meg ilyet gondoltál!!!! :mrgreen:

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242577 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Erdaaa bódog szülinapot!!! :clown:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242572 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Tudta, hogy most nem szabad elvesztenie eszméletét, most erősnek kell lennie! Maradék erejét összeszedve kihúzta magát és mély, király kék szemeit a két idegen szempárba mélyesztette

oké, ez volt a ludas a dologban. Kicsit jobban kéne figyelnem, kiről is van szó... :oops: :roll: Bocsika, és javítottam!

és köszike mindenkinek, most permi meg van hatva! :) :D

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242571 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Brisa: Elvileg az a másik szálnak a része lenne, ami egy emlékképe a múltból, és ezért ő nem a "fekete szemű tetkós néni"! :D Azt írtad, hogy a múltjával is kéne foglalkozni, és ezért gondoltam, hogy egy bevillant emlékkép lehetne. De ha gondoljátok, ő is lehet fekete szemű! :)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242566 Írta: Brisa
Néhány következetlenségre szeretném felhívni a szürketünc társadalom figyelmét:

Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!! :D
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana :oops: ...

Erda, asszem télleg ki kellene javítanod...

Milendoria írta: Hirtelen egy kép cikázott át az agyán, gyorsan, váratlanul, s ahogy jött, el is tűnt. Amit látott akkor, az egy kék szempár volt. Emlékek a múltból? Vagy ez a jelen?

Itt is kék szem szerepel...

Ez

Rana írta: ...arra ébredt,hogy valaki erősen rázza.Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza.Látta,hogy a lány,kit halottnak hitt,most mellette térdel, bekötözött sebbel és hozzászól:

meg ennek mond ellent:

Erda írta: Úgy forgott vele a világ, hogy nem tudta megtartani magát, és tudata mély sötétségbe hullott. Már nem látta a kék szemű nőt, sem azt, ahogy őt is megsebesíti egy nyílvessző, és az mélyen belefúródott a testébe.

Ja és Erda, boldog szülinapot! A füled pedig hegyesedjék, ahogy egy szürketünchöz illik.

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242558 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Valin Nostare legdrágább Erda!

legyen a következő éved is kék virágban és bummoló kocsiban teljes! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242496 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
nemigazesteeeel
én akartam első lenni, direkt meg akartam várni az éjféélt
áááá :P

szóval
Boldog szülinapot, Erdaa!!
ússz és evezz :D
kékviráág
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #242488 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Bár csak holnap lesz, de:
Valin Nostare, Erda Szürketünc! :hello: :cheers:
Ilúvatar éltessen sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #242323 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Nana, azért a rejtély szót véletlenül se gépeljük el "relytéj"-nek :roll: :wink: :mrgreen:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #242299 Írta: Aranna
megpróbált visszaemlékezni a múltjára: hogy ki ő valójában, és hogy került oda a tisztásra... csak ködfoltok, semmi kivehető az emlékezetében. Megfájdult a feje. Kezével hirtelen odakapott, de későb gondolkodott, mint cselekedett. oldalába iszonytató fájdalom nyilalt, mikor kezét felemelte széthúzta a sebet. Ez olyan fájdalommal járt, hogy üvöltése mindekit megriasztott. A fekete szemű lány szaladt oda hozzá, és kezét a férfi szájára tette!
- Halkabban! még lehetnek a közelünkben! és amúgyis vigyázhatnál jobban, ha egy ilyen seb van az oldaladon!
- Ne haragudj... - mondta nehézkesen. - csak a fejem. tudod nagyon fáj ha régrr gondolok vissza. ha megpróbálom felidézni a...
- tudom! - szólt halkan és szúrós szemekkel nézett. Kisvártatva újból megszólalt.
- Hívj csak Nadianak. Ez a nevem.
Ismerősen csengett neki anév. Mintha már valahol hallotta volna. Szimpatikus volt neki a lány. Minden rejtélyével együtt. Minden titokzatosságával. Furcsa volt. De kedvelte. Tetszett neki a két csillogó fekete szempár...

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #242250 Írta: Ranamarth (Endóriel)
úgy tűnik ez a név cucc nem az én erősségem...tudjátok mit?Kitörlöm és akkor nincs gond...Aranna te nevezd el ezt a csajt,Erda pedig felhasználhatja kéőbb ezt a nevet és akkor nincs gond!Csak ne ragadjunk le!Olyan jól ment a dolog és amint nézem én okoztam a legnagyobb zűrt,szal a cucc tisztázva,lépjünk tovább és folytassátok a sztorit :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #242249 Írta: Brisa

Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!! :D
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana :oops: ...

Aranna, használd a fantáziádat. Ikertesó... :wink: :mrgreen: (Írd meg hamar a folytatást.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #242240 Írta: Aranna
őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!! :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #242111 Írta: Kincső
Jaaa 8O :oops:

Mikor biztos menedékbe vitték a fák közé, az alak, ki vízzel itatta, ismét mellé szegődött, és mintha misem történt volna kint a tisztáson, ugyanúgy ápolta tovább. Fejáről menekülés közben leesett a csuklya, így arca tisztán láthatóvá vált, máramennyire szemeit nyitva tudta tartani. Az illető lány volt.

Ezt értettem félre :oops: :lúzer:

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #242108 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Jaja...az Eleniel az a megmentő csaj....legalábbis én úgy olvastam...a csávónak még nincs neve... :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #242105 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
he? a lány az egyik megmentője, nem?
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #242074 Írta: Kincső
*törlésre vár, énv'ok hüle*

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #241891 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Bocsi Erda :oops: ...máskor jobb ha egyeztetünk :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #241889 Írta: Erda niire (Area)
Vá, kitaláltam egy új karaktert, és őt akartam Elenielnek elnevezni... :evil: :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 10 hónapja #241888 Írta: Ranamarth (Endóriel)
...arra ébredt,hogy valaki erősen rázza.Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza.Látta,hogy a lány,ki eddig is segítője volt,most is mellette térdel,ám ezúttal neki is egy seb éktelenkedett vállán.Suttogva így szólt:
-Ébredj!Indulnunk kell!Nincs sok időnk...-a fiú meglepetten észlelte,hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak?-kérdezte a lány.
-Az én nevem...-hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá,hogy többek közt saját nevére sem emlékszik.Mély szégyenérzet fogta el.Ezt megmentője is észre vette...

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 10 hónapja #241883 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
... Nem látott mást, csak egy hatalmas vízesést a sötét éjben, melyen tisztán tükröződött a hold fénye. Önkéntelenül is közelebb sétált az iszonyatos erővel lezúduló víztömeghez, s épphogy megérintette volna a vizet, amaz eltűnt, s megjelent valami más a távolban, ködbe burkolódzottan. Hirtelen egy kép cikázott át az agyán, gyorsan, váratlanul, s ahogy jött, el is tűnt. Amit látott akkor, az egy mélykék szempár volt. Emlékek a múltból? Vagy ez a jelen? Nem értette, hogy mit keres itt, hiszen azelőtt még soha sem látta ezt. Vagy mégis? Egyre ismerősebbnek tűnt a közeledő ködpamacs, de mielőtt egészen felismerte volna, ismét belezuhant a sötét mélységbe.

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 10 hónapja #241879 Írta: Erda niire (Area)
Úgy forgott vele a világ, hogy nem tudta megtartani magát, és tudata mély sötétségbe hullott. Már nem látta a nőt, sem azt, ahogy őt is megsebesíti egy nyílvessző, és az mélyen belefúródott a testébe. Társai nem tudtak foglalkozni vele, mert az életükért küzdöttek, és a nő is melléhanyatlott, és tágra nyílt szemmel elterült a földön.

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #241810 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
... Nem érzett mást csak a fájdalmat, mely eluralkodott egész testén, behatolt fejébe, zavaros lett előtte a világ. Csak alakok kavalkádja és káosza rémlett fel előtte az éjszakában. Ebben a homályban mindent eluraló bizonytalanságon és kétségen, a kettéhasító fájdalmon át becsukta a szemét, sohasem látott tárgyak, emberek és állatok jelentek meg előtte. Megrémült. Kétségbeesetten húzta össze magát a fa gyökerei között, miközben óvói érte és magukért harcoltak.
Várta azt, amire nem még szava sem volt...
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #241791 Írta: Aranna
Mikor biztos menedékbe vitték a fák közé, az alak, ki vízzel itatta, ismét mellé szegődött, és mintha misem történt volna kint a tisztáson, ugyanúgy ápolta tovább. Fejáről menekülés közben leesett a csuklya, így arca tisztán láthatóvá vált, máramennyire szemeit nyitva tudta tartani. Az illető lány volt. Haja gesztenyebarna, szeme mélyfekete, mint az éjszaka, tekintete titokzatos és kifürkészhetetlen. Legfurcsább mégis a szeme körül, függőlegesen húzódó tetoválás volt. Nem ismerte fel a jelet, pedig járatos volt az ilyenekben. Ez valami egészen més volt. Nem tudta levenni a szemeit róla. Láthatólag a lány nem volt büszke a tetoválásra, mert mikor észrevette, hogy merev kék szemek fürkészik arcát s szemét, hirtelen, szégyenlősen újból fejére kapta a csukláyt. Mostmár csak a sejtelmesen csillogó fekete szemeket látta. De azt is csak homályosan. Lassan ereje elveszett, s szemei lecsukódtak újból.

Üvöltve ébredt. Fájdalma határtalan volt. Még látta a csuklyás alakot elrohanni az erdő szélénél. Remegve oldalához kapott. Érezte a mély sebet, melyből meleg vére ömlött elő. Újabb üvöltés. Három alak futott oda, egyik a relytélyes szempár tulajdonosa volt...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.603 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére